Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α ξέχασα να βάλω τίτλο στην ανεπίσημη κριτική για τη στουντιότσαρκα στις 02/06/2012 στη Βριλησσού 36.
"Άγνωστη Ρομούνα: Μια νυσταγμένη σεξομηχανή, που ρίχνει ξυλιές στον πωπό και απαντάει με μορφασμούς Γύπα".
Πλάκα δεν έχει ο τίτλος; Ρε δεν μπορώ. Γελάω σαν κορνούτος.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
:idiot: λολολολολ

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ευχάριστο νέο. Κανόνισα με την κυρία Νίκη για καφέ τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 ώρα 18:00 στην πλατεία Κυψέλης. Παρακαλούνται οι παπαράτσι του site να προσέλθουν στο συγκεκριμένο σημείο από τις 17:50, να τραβήξουν πιασάρικα φωτογραφικά πλάνα (π.χ. εμένα να χαιρετάω την κυρία Νίκη με διευθυντικό sandwich και να αφαιρώ από το βραχιόλι της όλη τη σκουριά ή εμένα να περιμένω την κυρία Νίκη, να μιλάω μόνος μου και να γελάω σαν κορνούτος) και να τα δημοσιεύσουν as soon as possible στο link αυτό.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα πήγα στουντιότσαρκα στη Βριλησσού 36 και μετά το πουτανογαμήσι, κάθισα παρέα με την καρδουλίτσα μου για 55 λεπτά. Πήδηξα την Αντριάννα. Θα γράψω επίσημη κριτική.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Ευχάριστο νέο. Κανόνισα με την κυρία Νίκη για καφέ τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 ώρα 18:00 στην πλατεία Κυψέλης. Παρακαλούνται οι παπαράτσι του site να προσέλθουν στο συγκεκριμένο σημείο από τις 17:50, να τραβήξουν πιασάρικα φωτογραφικά πλάνα (π.χ. εμένα να χαιρετάω την κυρία Νίκη με διευθυντικό sandwich και να αφαιρώ από το βραχιόλι της όλη τη σκουριά ή εμένα να περιμένω την κυρία Νίκη, να μιλάω μόνος μου και να γελάω σαν κορνούτος) και να τα δημοσιεύσουν as soon as possible στο link αυτό.

Κάνε καλή προετοιμασία γιατί δεν βλέπω άλλη ευκαιρία.

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Σήμερα πήγα στουντιότσαρκα στη Βριλησσού 36 και μετά το πουτανογαμήσι, κάθισα παρέα με την καρδουλίτσα μου για 55 λεπτά. Πήδηξα την Αντριάννα. Θα γράψω επίσημη κριτική.
με την Σταυρουλα θα παιξει κανα σεξακι ή ειναι πλατωνικος ερωτας???της προτεινες τιποτα?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
με την Σταυρουλα θα παιξει κανα σεξακι ή ειναι πλατωνικος ερωτας???της προτεινες τιποτα?
υ
Υπό κανονικές συνθήκες θα βρεθούμε σπίτι της στις 14/06/2012 στις 19:00 και ότι ήθελε προκύψει.

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Υπό κανονικές συνθήκες θα βρεθούμε σπίτι της στις 14/06/2012 στις 19:00 και ότι ήθελε προκύψει.
ενταξει συναντηση θα γινει εσυ καμια μπηχτη της εχεις πεταξει? ;) ;) ;) της εστειλες το σεξουαλικο σου καλεσμα?αυτη θελει πως την ειδες?η θα σε κοροιδευει και αυτη οπως η κ.Νικη???

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Σχόλιο
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί αυτή η γυναίκα παίζει μαζί μου.
Αρχικά μου πρότεινε (τον Ιανουάριο) να πάμε παρέα για καφέ στο κέντρο. Μετά από λίγο το αναίρεσε. Μετά μου πρότεινε να έρθω για καφέ στα ΚΑΠΗ. Ήρθα για καφέ και τη δεύτερη φορά μου ξύνισε τα μούτρα και τσακωθήκαμε. Στις 19/05/2012 μου πρότεινε να έρθω για καφέ σπίτι της.
Στις 05/06/2012 μου πρότεινε να πάμε για καφέ στην πλατεία Κυψέλης, για να μη μας σχολιάζει η Τασούλα. Επιπλέον μου έκλεισε απότομα το τηλέφωνο και δεν μου διευκρίνησε, αν θέλει να βγούμε πρωί ή απόγευμα.
Είμαι σίγουρος ότι, αν σε 10 μέρες την πάρω τηλέφωνο και της προτείνω να βγούμε για καφέ στις 19:00 στην πλατεία Κυψέλης, θα μου πεί "δεν γουστάρω να κάνω παρέα με άντρες".
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΕΛΗ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗ ΦΤΥΣΩ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

Δεν παιζει μαζι σου, μαλλον σου κανει ναζακια

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Εκτός από τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, υπάρχουν και τα "παράσημα". :)
σωστα επειδη η εν λογω κυρια εχει και πολυταραχη ερωτικη ζωη...καθε μερα σφαζονται παλικαρια στα ποδια της... :2funny: :2funny: :2funny:
ΤΑΚΜΑΝ εγω λεω να της ριξεις 2-3 μανικια και ριχτα και ολα μεσα να σου φυγει το απωθημενο!!!και οχι μαλακιες με μπρουμητες εκσπερματωσεις κλπ σε θελω ντουρο!!!!γαμησι μεχρι τελικης πτωσεως!!!!
ΥΓ συγνωμη ερωτας μεχρι τελικης πτωσεως...ειπαμε ειναι αισθημα............  ;) ;) ;)

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στο χώρο εργασίας (δηλαδή στο στούντιο) ξέρω ότι είναι completely impossible να την πείσω να κάνουμε σεξ (γιατί αν κατά τη διάρκεια του σεξ χτυπήσουν το κουδούνι 3 άτομα, πιθανότατα η Σταυρούλα να χάσει 150 ευρώ, εξάλλου στα στούντιο οι τσατσάδες παρακολουθούνται από τους νταβατζήδες τους). Στο σπίτι έχω μεγαλύτερες πιθανότητες να την καταφέρω. Αν έχει positive attitude, θα πεταχτώ στο διπλανό περίπτερο και θα αγοράσω προφυλακτικά.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 14:08 θα βγώ έξω για να πάρω τα κάδρα και θα τηλεφωνήσω στην κυρία Νίκη για να επιβεβαιώσω την έξοδο. Οι παπαράτσι του bourdela.com φορτίστε τις κάμερες.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ρε ΤΑΚ, έχουμε ΠΑΝΤΑ προφυλακτικά μαζί μας, δια πάν ενδεχόμενον!!!
Έχεις δίκαιο. Χθες το βράδυ στο σεντόνι μου έγινε κόλαση, γιατί σκεφτόμουν τα χρυσά βραχιόλια της κυρίας Νίκης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom