Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
σουρ θινκ λαντIf you come to meet me, please let me know. I will have with me autographs. Ok man?
σουρ θινκ λαντIf you come to meet me, please let me know. I will have with me autographs. Ok man?
μια είναι η λύση Βαρ βάρα που να πετάς τοις λίρες σου!!!!Από το Σεπτέμβρη του 2011 έχω αλλάξει τόπο διαμονής και έχω εγκατασταθεί στο Southampton. Στις 30/01/2012 γράφτηκα στο Πανεπιστήμιο ως "PhD student in Social Statistics". Αν όλα πάνε καλά, θα μείνω στην Αγγλία μέχρι τον Ιανουάριο του 2016. Από την πρόοδό μου, θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος. Αλλά από ερωτικά ΣΚΑΤΑ. Η επιθυμία μου είναι να κάνω στην Αγγλία μια αντίστοιχη σχέση, σαν αυτή που είχα τις παλιές καλές εποχές με την κυρία Νίκη. Ο Lion King και τα Χρυσά Μαλλιά όμως, μου είπανε ότι αν χουφτώσω καμία α-καπέλο, είναι πολύ πιθανό να καταλήξω στις φυλακές στο Winchester. Επιπλέον ο κόσμος εδώ είναι αρκετά ψυχρός. Από την άλλη όμως, δεν αντέχω άλλο αυτή την ξεραίλα στον ερωτικό τομέα. Ούτε είναι λύση να μετράω διαρκώς τις μέρες για να έρθω στην Αθήνα, για να απολαύσω την στοργίτσα και τα χαδάκια της Σταυρουλίτσας. Όσοι μένετε Αγγλία, έχετε καμία ιδέα για το πώς μπορώ να αναστήσω την ερωτική μου ζωή εδώ;
Επειδή εκτός από επιστήμονας, είμαι και καλλιτέχνης, αποφάσισα με έναν κωμικό τρόπο να κάνω μια διαφήμιση στο στούντιο Blue. Παραθέστε το βίντεο στο παρών link και σχολιάστε (20081985TAKMAN, Διαφημιστική Εκστρατεία Του Στούντιο Blue).
και συ γαμαςγαμας ρε
κ δερνω αλλα εσυ εισαι αδερφος.και συ γαμας
3?γαμάτε ο ένας τον άλλον.
πως μας κοβει ρε για αλλαξοκωλιαρηδεςγαμάτε ο ένας τον άλλον.
φίλε η κούκλα με το καροτσάκι γιατί έπρεπε να είναι στο πλάνοΠάω στοίχημα 500.00 £ ότι μετά από αυτό το βίντεο, αύριο το βράδυ το στούντιο Blue θα βουλιάξει από κόσμο.
ΥΓΣ: Αν έχει καμία τσατσά με φούστα και ντριν-ντριν, ειδοποιήστε με να ρθώ και εγώ.
Εγώ εμπνεύστηκα το τραγούδι και το χορό. Για την υπόλοιπη σκηνοθεσία, υπεύθυνη είναι η Πιζάμα με σκούφο. Στις 27/03/2012 θα πάω Θεσσαλονίκη με το ICE για να επισκεφτώ τον Βάλμαν και θα βγάλω και άλλα βιντεάκια.φίλε η κούκλα με το καροτσάκι γιατί έπρεπε να είναι στο πλάνο