Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
lad!

Πόσο καιρό έχω να το ακούσω αυτό!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Oi!

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
Από το Σεπτέμβρη του 2011 έχω αλλάξει τόπο διαμονής και έχω εγκατασταθεί στο Southampton. Στις 30/01/2012 γράφτηκα στο Πανεπιστήμιο ως "PhD student in Social Statistics". Αν όλα πάνε καλά, θα μείνω στην Αγγλία μέχρι τον Ιανουάριο του 2016. Από την πρόοδό μου, θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος. Αλλά από ερωτικά ΣΚΑΤΑ. Η επιθυμία μου είναι να κάνω στην Αγγλία μια αντίστοιχη σχέση, σαν αυτή που είχα τις παλιές καλές εποχές με την κυρία Νίκη. Ο Lion King και τα Χρυσά Μαλλιά όμως, μου είπανε ότι αν χουφτώσω καμία α-καπέλο, είναι πολύ πιθανό να καταλήξω στις φυλακές στο Winchester. Επιπλέον ο κόσμος εδώ είναι αρκετά ψυχρός. Από την άλλη όμως, δεν αντέχω άλλο αυτή την ξεραίλα στον ερωτικό τομέα. Ούτε είναι λύση να μετράω διαρκώς τις μέρες για να έρθω στην Αθήνα, για να απολαύσω την στοργίτσα και τα χαδάκια της Σταυρουλίτσας. Όσοι μένετε Αγγλία, έχετε καμία ιδέα για το πώς μπορώ να αναστήσω την ερωτική μου ζωή εδώ;
μια είναι η λύση Βαρ βάρα :jerking: :jerking: :cum: :cum: :bigdick: :bigdick:που να πετάς τοις λίρες σου!!!!  

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Με προσοχή! Πριν χρόνια ένας φίλος που σπούδαζε στην Αγγλία έλεγε: Παναγία μου βρώμα... Για να πηδήξω πρέπει να κατέβω μέχρι την Ιταλία!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η κυρία Νίκη, όπως το φαντάστηκα, είναι ακόμα Αθήνα. Άκουσα τη φωνή της στους διαδρόμους της πολυκατοικίας. Χθες πήρα τηλέφωνο τον Γύπα για να τη ρωτήσω, τι να πω στο τηλέφωνο στην κυρία Νίκη. Θα την πάρω αύριο στις 21:05 από την οδό Σωτηρίου Διός στον Πειραιά. Λίγο δύσκολο να είναι και τα παιδιά της μαζί (αμάν και αυτά τα μαμμόθρεφτα, 50+ ετών και μένουν το μισό χρόνο με τη μάνα τους, έλεος). Θα της πω "Καλησπέρα. Ο Δημήτρης είμαι. Επειδή είχα καιρό να σε ακούσω, σε πήρα για να δω τι κάνεις". Αν η απάντησή της είναι μονολεκτική (π.χ. καλά) ή αν μου πει "Δεν σου είπα να μην ξαναπάρεις;", θα της ζητήσω συγνώμη και θα διαγράψω οριστικά το τηλέφωνό της από το κινητό μου. Αν με ρωτήσει σε σχέση με τις σπουδές μου και δείξει κάποιο ενδιαφέρον, θα της προτείνω να βρεθούμε εκ νέου και θα τη συγχωρήσω υπό προϋποθέσεις.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλά, από το πολύ πρήξιμο παίζει να σε πάει για σεξουαλική παρενόχληση στο τέλος.

Τα μούτρα των μπάτσων τα φαντάζεσαι όταν θα δουν το πιπίνι που θα υποβάλλει την μηνυτήρια αναφορά; :2funny: :2funny: :2funny:

Άσε την γυναίκα στην ησυχία της ρεεεε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Επειδή εκτός από επιστήμονας, είμαι και καλλιτέχνης, αποφάσισα με έναν κωμικό τρόπο να κάνω μια διαφήμιση στο στούντιο Blue. Παραθέστε το βίντεο στο παρών link και σχολιάστε (20081985TAKMAN, Διαφημιστική Εκστρατεία Του Στούντιο Blue).

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επειδή εκτός από επιστήμονας, είμαι και καλλιτέχνης, αποφάσισα με έναν κωμικό τρόπο να κάνω μια διαφήμιση στο στούντιο Blue. Παραθέστε το βίντεο στο παρών link και σχολιάστε (20081985TAKMAN, Διαφημιστική Εκστρατεία Του Στούντιο Blue).

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
γαμαμε το νημα αλλα τεσπα. :dancing:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πάω στοίχημα 500.00 £ ότι μετά από αυτό το βίντεο, αύριο το βράδυ το στούντιο Blue θα βουλιάξει από κόσμο.

ΥΓΣ: Αν έχει καμία τσατσά με φούστα και ντριν-ντριν, ειδοποιήστε με να ρθώ και εγώ.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πάω στοίχημα 500.00 £ ότι μετά από αυτό το βίντεο, αύριο το βράδυ το στούντιο Blue θα βουλιάξει από κόσμο.

ΥΓΣ: Αν έχει καμία τσατσά με φούστα και ντριν-ντριν, ειδοποιήστε με να ρθώ και εγώ.
φίλε η κούκλα με το καροτσάκι γιατί έπρεπε να είναι στο πλάνο :think:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
φίλε η κούκλα με το καροτσάκι γιατί έπρεπε να είναι στο πλάνο :think:
Εγώ εμπνεύστηκα το τραγούδι και το χορό. Για την υπόλοιπη σκηνοθεσία, υπεύθυνη είναι η Πιζάμα με σκούφο. Στις 27/03/2012 θα πάω Θεσσαλονίκη με το ICE για να επισκεφτώ τον Βάλμαν και θα βγάλω και άλλα βιντεάκια.
Αχ Σταυρουλίτσα μου. Θέλω αγκαλίτσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom