Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αύριο θα πάρω το IC για Θεσσαλονίκη (ώρα άφιξης: 15:41). Ο σκοπός του ταξιδιού είναι για να δω τον Wapei (έχει πάρει απόσπαση για 1 μήνα και μένει στο Queen Olga) και να βγάλουμε και κανένα βιντεάκι για το YouTube. Μίλησα στη Σταυρούλα για την τσάντα, αλλά δεν μπορεί να δεχτεί καφέ τσάντα γιατί έχει πένθος (έχει χάσει τον άντρα της και το γιο της). Η πιθανότητα να πετύχω μόνη της την αγελάδα πριν από την 1η Ιουλίου είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας (είτε θα είναι με φίλες, είτε με το γιο της, είτε με τον γνωστό καρκινοπαθή, είτε με την 11άχρονη εγγονή της ή με έναν αράπη). Σκέφτομαι αύριο το βράδυ να πάω στουντιότσαρκα στη Θεσσαλονίκη και να δώσω την αφροδισιακή τσάντα σαν δώρο (περιμένοντας αντιδράσεις) στην πιο σέξι τσατσά. Ξέρετε κανένα στούντιο στην περιοχή, που να εργάζεται καμία υπηρεσία α-καπέλο, με φούστα και ντριν-ντριν? Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι, αν η διπλανή μου στο τρένο είναι α-καπέλο, θα της δώσω να αγγίξει την τσάντα και θα τη ρωτήσω πώς αισθάνεται. Αν λειτουργεί, έχει γίνει η ανακάλυψη του αιώνα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Θα γινει της πουτ@νας στη Σαλονικα!
Κριμα να μην μπορω να ερθω!!!

Επισκέπτης
Τιμή μας που θα φιλοξενήσουμε μια τέτοια προσωπικότητα !!! Είσαι τυχερός ΤΑΚΜΑΝ! Στην περιοχή του Μύλου θα βρείς πολλά στούντιο αλλά οι αληθινές σάπιες γριές τσατσάδες είναι στον Βαρδάρη!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα μεταξυ των στουντιο και των μπουρδελων οπως Αθηνα εδω
οποτε πανε παντου ,  :zfuck: μη χασεις και τα κελεπουρια που λεει ο μαανες  :P

Αντε περιμενουμε με αγωνια την αναφορα σου
Δε πιστευω να χαθεις ...  :think:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Don't worry. Θα γράψω μια πολύ εμπεριστατωμένη κριτική. Φυσικά θα συμπεριλάβω και τα ερωτικά νέα του ταξιδιού (ελπίζω στο IC να καθίσω δίπλα σε καμία γλυκιά γριούλα).

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δε προλαβαμε να οργανωσουμε υποδοχη ...

Κοριτσια στολιστειτε ο Τακμαν εφτασε  :dancing:

Don't worry. Θα γράψω μια πολύ εμπεριστατωμένη κριτική. Φυσικά θα συμπεριλάβω και τα ερωτικά νέα του ταξιδιού (ελπίζω στο IC να καθίσω δίπλα σε καμία γλυκιά γριούλα).
Ρε μη χανεις ευκαιριες και νεαρη να ειναι ορμα ... και μετα ζητας και το τηλεφωνο της γιαγιας της  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χωρις αιχμη για κανεναν και πολλω δε μαλλον προς τον φιλο τακμαν δεν μπορει να μενει θεμα με 4 ποστ συτο και να μην εντασσεται στην μπουρδελοκατασταση και καποιος καπου καποτε εσβησε τον μπουρδελοκαφενε που πηγε να στησει ο τζο για να λεμε τα παραλειπομενα της βολτας

και ο νοων νοειτω :uglystupid:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τι εγινε ρε Τακμαν , βρηκες καμια καλη θεια και συνέχισες  για Αλεξανδρουπολη ?  :cheesy: :think:

Α Προσοχη στις παραγκελιες ε  , δε τρωνε πιτα καλαμακι αυτοι σε αυτη την ποΛη  :grin:
πιτα με οτι αλλο θες να λες εκτος καλαμακι ...

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=404524;image[/img[/URL]]

Υγ Λεφτερια στον καφενε  :headbang3:, Εξω  το ΣΔΟΕ και το ΤΕΒΕ   :zfuck:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τι εγινε ρε Τακμαν , βρηκες καμια καλη θεια και συνέχισες  για Αλεξανδρουπολη ?  :cheesy: :think:

Α Προσοχη στις παραγκελιες ε  , δε τρωνε αυτοι σε αυτη την ποΛη  :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=404524;image[/img[/URL]]

Υγ Λεφτερια στον καφενε  :headbang3:, Εξω  το ΣΔΟΕ και το ΤΕΒΕ  :zfuck:
[/quote]

Καφενές εδώ και τώρα, μιλάμε…. :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Καλές τσάρκες ΤΑΚΜΑΝ  :cool:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Θα πάω σήμερα στουντιότσαρκα στην περιοχή του Βοτανικού κατά τις 20:00 - 20:30. Όποιος με εντοπίσει, απλά ας φωνάξει "Πού σαι ρε ΤΑΚΜΑΝ";
Εγώ λέω να στείλουμε το βιντεάκι στους Ράδιοαρβύλα.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
ΤΑΚΜΑΝ ανακοινωσε την μπουρδελοτσαρκα σου στο τοπικ "Ρομαντισμος και μπουρδελα"

εκει οι χυστες κανουν καθε μερα εξορμησεις οποτε θα μπορεσεις να μπεις στο σκληροπυρινικο κλαμπ τους

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Επειδή με την κυρία Νίκη έχω ξενερώσει πλήρως (στις 21, στις 24 Μαρτίου γνώρισα α-καπέλο στο λεωφορείο και στις 27 Μαρτίου γνώρισα α-καπέλο στο IC, όταν τα είχα με την κυρία Νίκη έκλαιγα διαρκώς και η στύση μου στο δρόμο ήταν ανύπαρκτη εξαιτίας της κατάθλιψης), πραγματικά το μόνο που θέλω, είναι να της κάνω φάρσα.
Το τηλέφωνό της είναι:
210********
Ρε παιδιά κάντε της καμία πλάκα (όχι όμως μετά τις 21:30 και πριν τις 09:00, μην την ξυπνήσουμε κιόλας).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Κάντε της καμία πλάκα του στυλ "Ναι γεια σας, ΚΑΠΗ Κυψέλης εκεί; Ήθελα να κάνω register, αλλά έχω βάσιμες πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες στην Αμερική ότι δεν γουστάρετε να κάνετε παρέα με άντρες. Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα". Εννοείται ε; Μην της πείτε, από πού μάθατε το τηλέφωνο.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Bγάλε ρε πανίβλακα το τηλέφωνο από το site. Ψυχανώμαλε.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Βασικα θα την παρω εγω τηλεφωνο και θα της πω οτι ο μαλακας ο ΤΑΚΜΑΝ ανεβασε το τηλεφωνο της σε μπουρδελοσαιτ, να του κανει μια σπεσιαλ μηνυση να τον χωσουν μεσα να ηρεμησουμε..  :rockon:
Φαντάζεσαι τα πολλαπλά εγκεφαλικά που θα πάθουν οι γονείς του,όταν μάθουν ότι ο γιος τους παρενοχλούσε μια 65χρονη??

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Άμα τα 'χες 400 θα έλεγα ότι είσαι για πολλές σφαλιάρες,αλλά εσύ μάλλον χρειάζεσαι βοήθεια.

Πω,για τον πούτσο καβάλα...

Υ.Γ.Ακόμη να κάνεις edit το τηλέφωνο... :jerking: :jerking:

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
μπα,φανταζομαι πως ξερουν ηδη πως εχουν παιδι με ειδικες αναγκες!
αλλωστε ειναι σιγουρο πως δεν σπουδαζει στατιστικη αλλα τον εχουν για στατιστικο δειγμα και μελετη τρολ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κάντε της καμία πλάκα του στυλ "Ναι γεια σας, ΚΑΠΗ Κυψέλης εκεί; Ήθελα να κάνω register, αλλά έχω βάσιμες πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες στην Αμερική ότι δεν γουστάρετε να κάνετε παρέα με άντρες. Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα". Εννοείται ε; Μην της πείτε, από πού μάθατε το τηλέφωνο.
Mα ποσο μαλακας μπορει να εισαι;Ποσο ;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Παιδιά άκυρο. Επειδή εγώ δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις, πείτε στον administrator να σβήσει το τηλέφωνο. Πλέον δεν της κρατάω κακία. Σήμερα μου έκανε πρόταση γάμου μια βουλγάρα τσατσά. Από Σεπτέμβρη θα την πάρω στην Αγγλία και θα τη σπιτώσω. Χέστηκα για την κυρία Νίκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom