Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Είστε να διοργανώσουμε την Πέμπτη 29/03/2012 στις 19:15 μια ομαδική στουντιότσαρκα στην περιοχή του Βοτανικού; Θα κάνουμε και μια special φάρσα στην κυρία Νίκη (της το χρωστάω). Κάθε φορά, που θα βλέπουμε τσατσά με φούστα και γρι-γρι, θα τη χαιρετάμε (αν μαζευτούμε 15 άτομα και οι 15 με τη σειρά) με ένα special - πολυκαυλωτικό διευθυντικό sandwich. Ποιος λέει "ναι" να δηλώσει το παρών;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Είστε να διοργανώσουμε την Πέμπτη 29/03/2012 στις 19:15 μια ομαδική στουντιότσαρκα στην περιοχή του Βοτανικού; Θα κάνουμε και μια special φάρσα στην κυρία Νίκη (της το χρωστάω). Κάθε φορά, που θα βλέπουμε τσατσά με φούστα και γρι-γρι, θα τη χαιρετάμε (αν μαζευτούμε 15 άτομα και οι 15 με τη σειρά) με ένα special - πολυκαυλωτικό διευθυντικό sandwich. Ποιος λέει "ναι" να δηλώσει το παρών;
εγω μεσα ειμαι,στειλε τηλεφωνο να τα πουμε

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Επειδή εκτός από επιστήμονας, είμαι και καλλιτέχνης, αποφάσισα με έναν κωμικό τρόπο να κάνω μια διαφήμιση στο στούντιο Blue. Παραθέστε το βίντεο στο παρών link και σχολιάστε (20081985TAKMAN, Διαφημιστική Εκστρατεία Του Στούντιο Blue).

TAKMAN ενα μεγαλο RESPEKT!

Ειμαι κι εγω μεσα στην Στουντιοτσαρκα!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
TAKMAN ενα μεγαλο RESPEKT!

Ειμαι κι εγω μεσα στην Στουντιοτσαρκα!
Oh briliant. Στις 29/03/2012, 19:15, θα βρίσκομαι στη στάση του μετρό "Κεραμεικός" στην έξοδο προς Κωνσταντινουπόλεως. Θα κουβαλάω φυσικά μαζί μου και την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα, τα πουτανομάντηλα Wet Hankies και τις 30 φωτογραφίες από το Isle of Wight. Θα κάνουμε ομαδικό τσατσαδοκαμάκι.
ΥΓΣ: Μη με ρωτήσει κανείς πώς θα με αναγνωρίσει. Όλοι έχετε δει τη φάτσα μου στο YouTube.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 23/03/2012 στις 13:07, καθώς επέστρεφα από την τράπεζα, είδα την κυρία Νίκη λίγο πιο έξω από την πολυκατοικία με 2 σακούλες ψώνια. Αυτή με κοίταξε με αδιάφορο βλέμμα και δεν μου μίλησε καθόλου. Εγώ για να την εκδικηθώ, την κλείδωσα έξω από την πολυκατοικία. Κουλό ε;
Δεν μπόρεσα μέχρι στιγμής να την πάρω, γιατί τις 2 τελευταίες βραδιές τακτοποιούσα με τον πατέρα μου το Connex.
Την επόμενη βδομάδα, που θα την πάρω, θα γίνει η κάτωθι στιχομυθία:
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εμπρός; Ποιος είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι. Πήρα να δω τι κάνει η καλόψυχη γειτόνισσα, η γυναίκα της εκκλησίας (Κατόπιν θα κρεμαστώ από μια λάμπα και θα αρχίσω να βγάζω περίεργους ήχους, όπως Big Ben του Λονδίνου ή South West trains to London Waterloo).
Κουλό ε;

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Μητσο εχεις δοκιμασει ποτε ναρκωτικα?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συνέχεια του υποθετικού διαλόγου.

ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δημήτρη τρελάθηκες; Τι βλακείες λες;
ΤΑΚΜΑΝ: Ντιν, νταν. Επόμενος σταθμός Μοναστηράκι. Παρακαλούμε προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας. Ανταπόκριση με τη γραμμή 3, Αιγάλεω - Δουκίσσης Πλακεντίας -Αεροδρόμιο. Next station Monastiraki. Please mind the gap between the train and the platform. You can change for line 3, Aigaleo, Doukisis Plakendias and the airport. Αλήθεια, φοράς καθόλου ντριν-ντριν;

Δε χρειάζεται να πιώ ή να πάρω ναρκωτικά για να μου έρχονται οι εμπνεύσεις. Είναι φυσικό μου χάρισμα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

ΤΑΚΜΑΝ: Ντιν, νταν. Επόμενος σταθμός Μοναστηράκι. Παρακαλούμε προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας. Ανταπόκριση με τη γραμμή 3, Αιγάλεω - Δουκίσσης Πλακεντίας -Αεροδρόμιο. Next station Monastiraki. Please mind the gap between the train and the platform. You can change for line 3, Aigaleo, Doukisis Plakendias and the airport. Αλήθεια, φοράς καθόλου ντριν-ντριν;

Δε χρειάζεται να πιώ ή να πάρω ναρκωτικά για να μου έρχονται οι εμπνεύσεις. Είναι φυσικό μου χάρισμα.
Και αμα σου πει αντι για "τι βλακειες λες" "αντε και γαμησου μαλακα" εχεις σκεφτει τι απαντηση θα δωσεις;Μην σε πιασει απροετοιμαστο!!!!!!!!

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

ανέβασε κανενα τραγούδιστο youtybe

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 27/03/2012 θα βγάλω 2 βιντεάκια στη Θεσσαλονίκη. Operater θα είναι ο Wapei.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Μπα. Αυτο ειναι λαθος.
Change here for line 3 λεει
Προστακτικη , imperative  :boobies: :boobies: :boobies:
τι ειπαμε οτι βελτιωσες??? τα αγγλικα σου? στο Listening πασχεις !

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μπα. Αυτο ειναι λαθος.
Change here for line 3 λεει
Προστακτικη , imperative  :boobies: :boobies: :boobies:
τι ειπαμε οτι βελτιωσες??? τα αγγλικα σου? στο Listening πασχεις !
Δεν είναι θέμα Listening, είναι θέμα κακής μνήμης. Έχω να περάσω από το μοναστηράκι με τον ΗΣΑΠ από τις 26/01/2012 (και εκείνη τη μέρα δεν ήμουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, η κυρία Νίκη με είχε κάνει κουρέλι). Αν θέλετε να σας δώσω το τηλέφωνό της για καμία φάρσα, πολύ ευχαρίστως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν είναι θέμα Listening, είναι θέμα κακής μνήμης. Έχω να περάσω από το μοναστηράκι με τον ΗΣΑΠ από τις 26/01/2012 (και εκείνη τη μέρα δεν ήμουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, η κυρία Νίκη με είχε κάνει κουρέλι). Αν θέλετε να σας δώσω το τηλέφωνό της για καμία φάρσα, πολύ ευχαρίστως.

μ αρεσει που θυμασαι τις ημερομηνιες ομως  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πολυ καλη η διαφημιση,γιατι δεν την δινεις σε καμια εταιρια να την ανεβασουν στην τηλεοραση,τι μαλακιες βλεπουμε στις μερες μας με την τασουλα και τον ομορφαντρα,η δικια σου ειναι πολυ καλητερη απο αυτες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]uVg0xQ7XQ2U[/youtube]

Οπως βλεπω και ο ΤΑΚΜΑΝ με τον τροπο του παει να σας περασει το ιδιο μυνημα με μενα ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ [youtube=425,350]lCLK_7wbda8&feature=g-all-u&context=G25c8401FAAAAAAAABAA[/youtube]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]uVg0xQ7XQ2U[/youtube]

Οπως βλεπω και ο ΤΑΚΜΑΝ με τον τροπο του παει να σας περασει το ιδιο μυνημα με μενα ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ [youtube=425,350]lCLK_7wbda8&feature=g-all-u&context=G25c8401FAAAAAAAABAA[/youtube]
Ημερομηνία: 22/01/2012, Τόπος: Ζωγράφου, Operater: Πιζάμα με σκούφο. Όπως γνωρίζουν και οι πέτρες, η Ελλάδα βρίσκεται σε περίοδο βαθιάς οικονομικής ύφεσης. Η ανεργία αυξάνεται συνεχώς και αυτό έχει αναγκάσει πολλούς νέους να καταφεύγουν για δουλειά στο εξωτερικό. Απολύσεις και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις στο προσκήνιο. Δυστυχώς έχει επηρεαστεί και ο αγοραίος έρωτας από την κρίση. Ο νταβατζής του στούντιο Blue, ο οποίος είναι γνωστός σε όλη την πιάτσα για τις κοινωνικές του ευαισθησίες, κάνει ειδικές προσφορές. Το συγκεκριμένο βίντεο στοχεύει στον μέσο Έλληνα στουντιάκια και προσπαθεί (με κωμικό τρόπο) να τον πείσει να επισκεφτεί το παραπάνω στούντιο.

------Και γενικοτερα προσπαθει να πεισει τον Ελληνα οτι πρεπει να  :knockinb:.Μπραβο ΤΑΚΜΑΝ οπως παντα εισαι φοβερος.Ελπιζω την επομενη φορα που θα ερθω Ελλαδα να σε δω απο κοντα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom