You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
CrashTest
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
θα πονεσω;
Πονάν τα παλικάρια ωρέ λαγέ?
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Πονάν τα παλικάρια ωρέ λαγέ?
Από 12/03/2012 έως 23/03/2012 έχουμε ανάδρομο Ερμή στον Κριό. Από 23/03/2012 έως 04/04/2012 έχουμε ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς. Ανάδρομος Ερμής = Επιστροφή προσώπων από το παρελθόν. Δεν συνίσταται η περίοδος αυτή για δημιουργία νέας σχέσης. Είναι όμως κατάλληλη περίοδος για επανασύνδεση. Ελπίζω να λειτουργήσει και στην περίπτωση της κυρίας Νίκης. Θα την πάρω από Ελληνικό έδαφος, γιατί αν την πάρω από Αγγλία και με κάνει upset, δεν θα μπορώ να δουλέψω ύστερα. Θα της πω:
Καλησπέρα. Ο Δημήτρης είμαι. Εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή σκέφτηκα να σε πάρω κανένα τηλέφωνο να δω τι κάνεις.
Ρε παιδιά είμαι περίεργος: Τι κατανομή ακολουθεί ο πληθικός αριθμός των Πακιστανών, που κάνουν bic-bic στα ριγκάκια της κυρίας Νίκης, κάθε φορά που κατεβαίνει στο κέντρο με το τρόλεϊ;
Το σίγουρο είναι ότι μόλις δω τη Σταυρούλα, θα τη χαιρετήσω με μητροπολιτικό sandwich.
Καλησπέρα. Ο Δημήτρης είμαι. Εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή σκέφτηκα να σε πάρω κανένα τηλέφωνο να δω τι κάνεις.
Ρε παιδιά είμαι περίεργος: Τι κατανομή ακολουθεί ο πληθικός αριθμός των Πακιστανών, που κάνουν bic-bic στα ριγκάκια της κυρίας Νίκης, κάθε φορά που κατεβαίνει στο κέντρο με το τρόλεϊ;
Το σίγουρο είναι ότι μόλις δω τη Σταυρούλα, θα τη χαιρετήσω με μητροπολιτικό sandwich.
Από το Σεπτέμβρη του 2011 έχω αλλάξει τόπο διαμονής και έχω εγκατασταθεί στο Southampton. Στις 30/01/2012 γράφτηκα στο Πανεπιστήμιο ως "PhD student in Social Statistics". Αν όλα πάνε καλά, θα μείνω στην Αγγλία μέχρι τον Ιανουάριο του 2016. Από την πρόοδό μου, θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος. Αλλά από ερωτικά ΣΚΑΤΑ. Η επιθυμία μου είναι να κάνω στην Αγγλία μια αντίστοιχη σχέση, σαν αυτή που είχα τις παλιές καλές εποχές με την κυρία Νίκη. Ο Lion King και τα Χρυσά Μαλλιά όμως, μου είπανε ότι αν χουφτώσω καμία α-καπέλο, είναι πολύ πιθανό να καταλήξω στις φυλακές στο Winchester. Επιπλέον ο κόσμος εδώ είναι αρκετά ψυχρός. Από την άλλη όμως, δεν αντέχω άλλο αυτή την ξεραίλα στον ερωτικό τομέα. Ούτε είναι λύση να μετράω διαρκώς τις μέρες για να έρθω στην Αθήνα, για να απολαύσω την στοργίτσα και τα χαδάκια της Σταυρουλίτσας. Όσοι μένετε Αγγλία, έχετε καμία ιδέα για το πώς μπορώ να αναστήσω την ερωτική μου ζωή εδώ;
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
pao gia psarema aderfe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
φιλαρακι μια χαρα σε βλέπω!!!απο σαουθάμπτον δεν ξέρω τίποτα για το τι παίζει εκει, χάθηκε να πας στο κάρντιφ,εκεί ειναι τα καλά!!είχα παει για ενα 6μηνο εκεί για κατι σεμινάρια και περασα ζαχαρη. υπάρχουν παντού κλαμπάκια ρε φιλαράκι με αγγλιδάκια έτοιμα για όλα, brothels πολλά υπαρχουν και επίσης και πολλές ελευθερες που σουλατσάρουν αργά το βράδυ. δεν λέω για το κάρντιφ αλλα παντού έτσι είναι απο οτι κατάλαβα. μια άλλη λύση είναι να βγάλεις ενα διαρκείας να πηγαινεις να βλεπεις την ομάδα και μετα να χώνεσαι στις μπυραριες που όλοι γίνονται σκνήπα, ολο και κάποια τρύπα θα βρείς να γεμίσεις .
ps: πολύ υγρασία ρε αδερφέ η κολοχώρα,δεν την πάλεψα καθόλου.
ps: πολύ υγρασία ρε αδερφέ η κολοχώρα,δεν την πάλεψα καθόλου.
pao gia psarema aderfe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
καλά λαγέ μιλάμε δεν παίζεσαι λατρέυω την συχνότητα με την οποία μπαίνεις σε όλα τα thread και τα κάνεις ανω κατω!!! τα σέβη μου
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
έχετε καμία ιδέα για το πώς μπορώ να αναστήσω την ερωτική μου ζωή εδώ;
Η καλύτερη περίπτωση για να αναστήσεις την ερωτική σου ζωή είναι να ψωνίσεις καμιά ξεκολιάρα Αγγλίδα κάνα Σαββατόβραδο, που γίνονται λιώμα και να έχεις να γαμάς μετά όλη τη βδομάδα.
Ξέχνα τις θείτσες για λιγάκι, εκεί δεν είναι Βαλκάνια, και όταν με το καλό επιστρέψεις την πέφτεις κανονικά όπως πολύ καλά ξέρεις.
Άντε και καλό βόλι.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αγαπητε μου ο τακμαν ειναι το ινδαλμα μουκαλά λαγέ μιλάμε δεν παίζεσαι λατρέυω την συχνότητα με την οποία μπαίνεις σε όλα τα thread και τα κάνεις ανω κατω!!! τα σέβη μου
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
για κανενα πουστη τι λες;δεν το προτεινεις;Η καλύτερη περίπτωση για να αναστήσεις την ερωτική σου ζωή είναι να ψωνίσεις καμιά ξεκολιάρα Αγγλίδα κάνα Σαββατόβραδο, που γίνονται λιώμα και να έχεις να γαμάς μετά όλη τη βδομάδα.
Ξέχνα τις θείτσες για λιγάκι, εκεί δεν είναι Βαλκάνια, και όταν με το καλό επιστρέψεις την πέφτεις κανονικά όπως πολύ καλά ξέρεις.
Άντε και καλό βόλι.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Μπααα έχει τόσο αγάμητα ξέκωλα στην Αγγλία που είνια κρίμα.για κανενα πουστη τι λες;δεν το προτεινεις;
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
σωστος!!!!!αν δεν μπαζωσεις σπιτι δεν χτιζεις!!!!Μπααα έχει τόσο αγάμητα ξέκωλα στην Αγγλία που είνια κρίμα.
pao gia psarema aderfe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
καλά αν περισσέυουν φράγκα δεν το συζητάμε, θα νομίζεις οτι βρίσκεσαι ξαφνικά μέσα στα γυρίσματα του kidulthood
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τακμαν καμμια μαλακια βροντας για την κυρια σταυρουλα;
Καθημερινώς και αδιαλλείπτως. Χθες το βράδυ έτριζε το κρεβάτι από την ένταση της εκσπερμάτωσης.τακμαν καμμια μαλακια βροντας για την κυρια σταυρουλα;
Όσοι είστε grannylovers και μένετε στο Southampton, σας παραθέτω μερικά καλά μέρη για οφθαλμόλουτρο.
1) West Quay (08:30 - 17:00 καθημερινά)
2) Λεωφορείο 2 (Southampton - Eastleigh - Fair Oak)
3) Λεωφορείο 18 (Lords Hill - Millbrock via city centre)
4) Κοντά στην εκκλησία του Αγίου Αντρέα στην "The Avenue".
Όποιος θέλει να με γνωρίσει από κοντά, θα με βρει με πιθανότητα 1 τις ώρες 15:00 - 17:00 στο εστιατόριο Blue Island (ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ).
ΥΓΣ: Τι να τα κάνω τα ξέκολλα τα μωρά; Εγώ θέλω α-καπέλο με γρι-γρι (γρι-γρι = τρικ-τρικ στη γλώσσα του Lion King).
1) West Quay (08:30 - 17:00 καθημερινά)
2) Λεωφορείο 2 (Southampton - Eastleigh - Fair Oak)
3) Λεωφορείο 18 (Lords Hill - Millbrock via city centre)
4) Κοντά στην εκκλησία του Αγίου Αντρέα στην "The Avenue".
Όποιος θέλει να με γνωρίσει από κοντά, θα με βρει με πιθανότητα 1 τις ώρες 15:00 - 17:00 στο εστιατόριο Blue Island (ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ).
ΥΓΣ: Τι να τα κάνω τα ξέκολλα τα μωρά; Εγώ θέλω α-καπέλο με γρι-γρι (γρι-γρι = τρικ-τρικ στη γλώσσα του Lion King).
If you come to meet me, please let me know. I will have with me autographs. Ok man?θα δωσεις αυτογραφα δικε μου η θα κατεβουμε τζαμπα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K