Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αγαπητέ ΤΑΚΜΑΝ δοκίμασες το ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΙΚΟ σάντουιτς ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε ΤΑΚΜΑΝ θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Όταν αποφασίσεις να νοικοκυρευτείς και πας στο κοσμηματοπωλείο για δαχτυλίδι αρραβώνων, θέλω να με πάρεις μαζί σου. Θέλω να δω τα μούτρα του κοσμηματοπώλη όταν του πεις: Θέλω ένα πολυφλεκτικό, πολυκαυλωτικό, μονοσκεδαστικό, πολυδιαθλαστικό, μονόπετρο ριγκάκι για τη μνηστή μου.

τυπε εγω θελω να δω ποια θα ειναι η τυχερη  :grin:
θελω να τη γνωρισω και να την χαιρετισω φυσικα
με διευθυντικη χειραψια.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
να της κάνετε και έναν
%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%94%CE%95%CE%A3+%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9D+%CE%91%CE%93%CE%9D
χαιρετισμό από εμένα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να της κάνετε και έναν
%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%94%CE%95%CE%A3+%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9D+%CE%91%CE%93%CE%9D
χαιρετισμό από εμένα.

χαχαχ ζητα απο ΤΑΚΜΑΝ να σου μαθει διευθυντικη χειραψια.

ΤΑΚΜΑΝ αν παιρνεις το 040 οταν εισαι Αθηνα και σε πετυχω καμια μερα...
θα σε ρεζιλεψω στο λεω... θα ερθω με βροντερη φωνη μεσα στο γεματο κοσμο
λεωφορειο και θα σου κτυπησω τη πλατη σε στυλ

"Που εισαι ρε μπουρδελιαρη... παλι εκει πας?"  :grin:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
χαχαχ ζητα απο ΤΑΚΜΑΝ να σου μαθει διευθυντικη χειραψια.

ΤΑΚΜΑΝ αν παιρνεις το 040 οταν εισαι Αθηνα και σε πετυχω καμια μερα...
θα σε ρεζιλεψω στο λεω... θα ερθω με βροντερη φωνη μεσα στο γεματο κοσμο
λεωφορειο και θα σου κτυπησω τη πλατη σε στυλ

"Που εισαι ρε μπουρδελιαρη... παλι εκει πας?"  :grin:
Αν με πετύχεις να κάθομαι δίπλα σε καμία α-καπέλο και να τη χαλβαδιάζω, please do not. Αν με πετύχεις σε ώρα, που δεν κυκλοφορούν τα α-καπέλο, πες ότι θες. Χέστηκα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αγαπητέ ΤΑΚΜΑΝ δοκίμασες το ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΙΚΟ σάντουιτς ?
Δυστυχώς η Αγγλία δεν ευνοεί τον ερωτικό μου τομέα. Όταν θα έρθω Αθήνα, θα γίνει της πουτάνας.
Ημερομηνία / ώρα άφιξης στην Αθήνα: 19/03/2012, 02:00.
Ημερομηνία / ώρα επιστροφής στην Αγγλία: 02/04/2012, 08:50.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν με πετύχεις να κάθομαι δίπλα σε καμία α-καπέλο και να τη χαλβαδιάζω, please do not. Αν με πετύχεις σε ώρα, που δεν κυκλοφορούν τα α-καπέλο, πες ότι θες. Χέστηκα.

Πλακα κανω μαν  :grin:

Δεν κανω τετοιες χαλαστρες .

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αχ Σταυρουλίτσα μου. Σήμερα σκεφτόμουν τη Σταυρούλα και με έπιασε συγκηνισιακή κρίση. Της έχω αφιερώσει και ένα τραγούδι, το οποίο θα το αναρτήσω στο YouTube, όταν επιστρέψω. Ελπίζω να καταφέρω να τα ξαναφτιάξω με την κυρία Νίκη. ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
ΤΑΚΜΑΝ FACTS 3
- Η γιαγιά δε λέει παραμύθι στον ΤΑΚΜΑΝ. Ο ΤΑΚΜΑΝ λέει παραμύθι στη γιαγιά.
- Η αγαπημένη τσόντα του ΤΑΚΜΑΝ είναι ο Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών (polyphlectic edition).
- Τα Everest ζήτησαν από τον ΤΑΚΜΑΝ τη συνταγή του ηγεμονικού σάντουιτς.
- Ο Mike Tyson για τον ΤΑΚΜΑΝ: "Είναι ο διάδοχός μου. Τώρα που αποσύρθηκα, ο ΤΑΚΜΑΝ είναι ο βασιλιάς των rings."
- Τι κοινό έχει ο ΤΑΚΜΑΝ και ο Χάρος; Παίρνουν γριές.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ FACTS 3
- Η γιαγιά δε λέει παραμύθι στον ΤΑΚΜΑΝ. Ο ΤΑΚΜΑΝ λέει παραμύθι στη γιαγιά.
- Η αγαπημένη τσόντα του ΤΑΚΜΑΝ είναι ο Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών (polyphlectic edition).
- Τα Everest ζήτησαν από τον ΤΑΚΜΑΝ τη συνταγή του ηγεμονικού σάντουιτς.
- Ο Mike Tyson για τον ΤΑΚΜΑΝ: "Είναι ο διάδοχός μου. Τώρα που αποσύρθηκα, ο ΤΑΚΜΑΝ είναι ο βασιλιάς των rings."
- Τι κοινό έχει ο ΤΑΚΜΑΝ και ο Χάρος; Παίρνουν γριές.
Πολύ πετυχημένα και τα τρία. Γέλασα πολύ. Παιδιά, αν υπάρχει κανένας έμπειρος στατιστικολόγος στο site (εγώ είμαι PhD student - 1st yeαr, not lecturer), θέλω να μου υπολογίσει την πιθανότητα επανασύνδεσης με την κυρία Νίκη.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πολύ πετυχημένα και τα τρία. Γέλασα πολύ. Παιδιά, αν υπάρχει κανένας έμπειρος στατιστικολόγος στο site (εγώ είμαι PhD student - 1st yeαr, not lecturer), θέλω να μου υπολογίσει την πιθανότητα επανασύνδεσης με την κυρία Νίκη.
Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα φιλαρακι.Πιο πιθανο να παρει η ΑΕΚ το πρωταθλημα παρα να τα ξαναφτιαξεις με την κυρα Νικη!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 7 Μαρτίου τελικά δεν θα πάρω τηλέφωνο την κυρία Νίκη, γιατί στις 08/03/2012 πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζώδιο της παρθένου και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο άρη στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου μου, η πιθανότητα να τσακωθούμε αγγίζει το 90%. Από την άλλη ο ερμής στις 12/03/2012 γίνεται ανάδρομος. Ο ανάδρομος ερμής μπορεί να προκαλέσει επιστροφή προσώπων από το παρελθόν, μπορεί όμως να προκαλέσει και παρεξηγήσεις. Λέω να την πάρω στις 14/03/2012. Τα συναισθήματά μου είναι μπερδεμένα για αυτή τη γυναίκα. Από τη μια θα επιθυμούσα επανασύνδεση, από την άλλη πολλές φορές "φαντασιώνομαι" τον εαυτό μου να την μπινελικώνω, να την χαστουκίζω και να της δίνω μια κλωτσιά στον κώλο, γιατί η συμπεριφορά της ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Στο τηλέφωνο, τι σκατά να της πω; Άσχετο. Μόλις πριν από 10 λεπτά εκσπερμάτωσα στο βρακί μου για τη Σταυρούλα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πάντως έχω κανονίσει με τους φίλους μου, όταν επιστρέψω Αθήνα, θα την πάρουμε τηλέφωνο και θα της κάνουμε φάρσα.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Άσχετο. Μόλις πριν από 10 λεπτά εκσπερμάτωσα στο βρακί μου για τη Σταυρούλα.

Ρε βρωμίλο, μόνος σου μένεις. Στο βρακί σου έχυσες; Πέταξέ τον έξω και ρίξε τα φλόκια όπου γουστάρεις! Τουλάχιστον το έβγαλες το βρακί σου ή θα συνεχίσεις να το φοράς για καμιά βδομάδα για να έχεις επάνω σου τη Σταυρούλα δείχνοντάς της την αγάπη σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom