Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Φίλε τακμαν σου προτείνω να εντάξεις έναν νέο όρο: το ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΙΚΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ θα είναι το σαντουιτς κατα το οποίο αφού πιάσεις το χέρι της α-καπέλο με τα τρικ-τρικ σκύβεις και το φιλάς κατα τον τρόπο που θα το φίλαγες αν ήταν μητροπολίτης (δήθεν απο σεβασμό αλλα εσύ θα το κάνεις απο κάβλα).
Πως σου φαίνεται άρχοντα ?
Τέλειο. Θα το δοκιμάσω, όταν επιστρέψω Αθήνα, στην 95άχρονη ζητιάνα.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Λοιπόν, προτείνω το εξής:
Αν κάποιος από εσάς μένει στο Southampton, να παίξει μια special μαλακία σήμερα το βράδυ, να βάλει το χυμένο βρακί σε μια σακούλα από τα Tesco και αύριο το πρωί να το δώσει για πλύσιμο στα πλυντήρια στην Bedford Place. Μόλις η α-καπέλο υπάλληλος εκδώσει την κίτρινη απόδειξη, να της πει 'hallo' και να κάνει τη γνωστή κίνηση για διευθυντικό sandwich. Αν η α-καπέλο δώσει το χέρι της, ο κομάντο να της τρίψει τα ριγκάκια και να ακουμπήσει το χέρι της πάνω από το εκσπερματισμένο βρακί. Μετά την ολοκλήρωση του πειράματος, ο κομάντο παρακαλείται να δημοσιεύσει με κάθε λεπτομέρεια στο παρών link όλες τις σχετικές αντιδράσεις. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και θα δημοσιευτούν σε επιστημονικά περιοδικά.

α καλα μιλαμε οσο πας και χειροτερευεις ρε Πακιστανικο αναποδο γκαμωτο

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Η πλάκα είναι ότι δεν φτάνει που γράφει ηλιθιότητες και εκθέτει την μαλακία που τον δέρνει σε όλο τον κόσμο...γυρνάει και video για να γίνει διάσημος και τα ανεβάζει στο youtube...φαντάζεσαι κάποια στιγμή να βρει γκόμενα (σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά λέμε τώρα) και οι φίλες της γκόμενας να της πουν έλα δω να δεις με ποιόν τα έφτιαξες...Εκεί θα είναι το απόλυτο γέλιο !!!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Βρε 'συ Ripper, αυτοσαρκάζεται ο TAKMAN δεν το κατάλαβες;

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Η πλάκα είναι ότι δεν φτάνει που γράφει ηλιθιότητες και εκθέτει την μαλακία που τον δέρνει σε όλο τον κόσμο...γυρνάει και video για να γίνει διάσημος και τα ανεβάζει στο youtube...φαντάζεσαι κάποια στιγμή να βρει γκόμενα (σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά λέμε τώρα) και οι φίλες της γκόμενας να της πουν έλα δω να δεις με ποιόν τα έφτιαξες...Εκεί θα είναι το απόλυτο γέλιο !!!

Εσυ τι ζορι τραβας ρε μπλιετ?Το παιδι εχει χουμορ πολυ χαβαλε κ αυτοσαρκαζεται.Μια χαρα κομπλενταν ειναι ο ΤΑΚΜΑΝ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Υπάρχει και άλλο ένα βίντεο, που έχω τραβήξει, αλλά το έχω αποθηκευμένο στον υπολογιστή μου στην Αθήνα. Στις 19 Μαρτίου, που θα είμαι Αθήνα (αλήθεια, θα μου κάνετε καμία υποδοχή στο αεροδρόμιο;), θα το αναρτήσω στο YouTube. Το βίντεο αυτό θα έχει τίτλο "Διαφημιστική εκστρατεία του στούντιο Blue".
Η ζωή στο Southampton, απίστευτα βαρετή. Δουλειά, δουλειά και από ερωτικά ούτε καρφίτσα. Στην Αγγλία ο κόσμος είναι ευγενικός, αλλά απίστευτα ψυχρός. Ευτυχώς, που το αντικείμενο των σπουδών μου αρέσει.
Αχ Σταυρουλίτσα μου. Κάθε νύχτα, που τραβάω μαλακία, σκέφτομαι εναλλάξ τη Σταυρούλα, τη Ματίνα και την 95άχρονη ζητιάνα. Όταν επιστρέψω, θα προτείνω στη ζητιάνα να την επισκεφτώ στο σπίτι της στην οδό Σποράδων.
Άντε να κάνεις sandwich στην Αγγλία και να κατηγορηθείς ότι έκανες απόπειρα κλοπής των multiphlectic.
Ελπίζω τον άλλο μήνα να έχει εξαφνιστεί η μνησικακία της κυρίας Νίκης και να επιστρέψει ο παλιός, γλυκός χαρακτήρας της. Δεν μπορώ ακόμα να χωνέψω τη χυλόπιτα, που έφαγα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τώρα θα σας πω κάτι αστείο.
Στις 20/02/2012 στις 22:47 πήρα το δρόμο της επιστροφής από το κινέζικο εστιατόριο (είχα πάει για βραδινό στο κινέζικο). Στις 23:05 στάθηκα έξω από τα TESCO. Επειδή είδα ανθρώπους μέσα, νόμιζα ότι το supermarket ήταν ακόμη ανοιχτό. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα, αλλά μάταια. Ένας ζητιάνος μου είπε "Push". Εγώ τότε του είπα "I push the door, but it does not open". Τότε ο ζητιάνος έκανε μια μαγική κίνηση και άνοιξε την πόρτα. Μόλις μπήκα μέσα, ο υπάλληλος του supermarket σήκωσε το χέρι του ψηλά. Εγώ εντωμεταξύ νόμιζα ότι ήθελε να με αποζημιώσει για το γεγονός ότι δυσκολεύτηκα να ανοίξω την πόρτα και του είπα "Give me five". Τότε ο υπάλληλος μου είπε "We are closed". Εγώ τότε ζήτησα συγνώμη και έδωσα στον ζητιάνο 50 πένες για μποναμά, επειδή με βοήθησε με την πόρτα. Κατόπιν, άρχισα να γελάω δυνατά ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ, μέχρι να διαβώ την πόρτα του σπιτιού μου. Κουλό ε;

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Φιλαράκι, ψυχολόγο βλέπεις???

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Η ζωή στο Southampton, απίστευτα βαρετή. Δουλειά, δουλειά και από ερωτικά ούτε καρφίτσα.

...και έδωσα στον ζητιάνο 50 πένες για μποναμά, επειδή με βοήθησε με την πόρτα.

Μπικ μπικ στο ζητιάνο; Δε νομίζω εκεί στην Αγγλετέρα να το γυρίσατε αγαπητέ ΤΑΚΜΑΝ.

Παρεπιπτόντως την Παρασκευή έρχομαι London.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στις 20/02/2012 στις 22:47 πήρα το δρόμο της επιστροφής από το κινέζικο εστιατόριο (είχα πάει για βραδινό στο κινέζικο). Στις 23:05 στάθηκα έξω από τα TESCO. Επειδή είδα ανθρώπους μέσα, νόμιζα ότι το supermarket ήταν ακόμη ανοιχτό. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα, αλλά μάταια. Ένας ζητιάνος μου είπε "Push". Εγώ τότε του είπα "I push the door, but it does not open". Τότε ο ζητιάνος έκανε μια μαγική κίνηση και άνοιξε την πόρτα. Μόλις μπήκα μέσα, ο υπάλληλος του supermarket σήκωσε το χέρι του ψηλά. Εγώ εντωμεταξύ νόμιζα ότι ήθελε να με αποζημιώσει για το γεγονός ότι δυσκολεύτηκα να ανοίξω την πόρτα και του είπα "Give me five". Τότε ο υπάλληλος μου είπε "We are closed". Εγώ τότε ζήτησα συγνώμη και έδωσα στον ζητιάνο 50 πένες για μποναμά, επειδή με βοήθησε με την πόρτα. Κατόπιν, άρχισα να γελάω δυνατά ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ, μέχρι να διαβώ την πόρτα του σπιτιού μου. Κουλό ε;

τακαρε, αν σε πουμε ηλιθιο οι ηλιθιοι θα μας σπασουν στο ξυλο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:tooth: :tooth:
όταν τα έλεγα εγώ στην 1η σελίδα, κανείς δεν με άκουγε....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Τυπε μου να 'σαι καλα!
Γελασα πολυ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
TAKMAN FACTS
- Ο Οβελίξ μικρός έπεσε στο μαγικό ζωμό. Ο ΤΑΚΜΑΝ έπεσε σε ζωμό γριάς κότας.
- Ο ΤΑΚΜΑΝ συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στην κατοχή του βρέθηκαν 6 σκληροί δίσκοι με υλικό σκληρής πουροφιλικής πορνογραφίας.
- Ο ΤΑΚΜΑΝ φοράει πουλόβερ από μαλλί της γριάς.
- Ο ΤΑΚΜΑΝ καυλώνει με το Δακτύλιο.
- Ο ΤΑΚΜΑΝ έχει σπίτι του φουσκωτή κούκλα Σοφία Βέμπο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μπικ μπικ στο ζητιάνο; Δε νομίζω εκεί στην Αγγλετέρα να το γυρίσατε αγαπητέ ΤΑΚΜΑΝ.

Παρεπιπτόντως την Παρασκευή έρχομαι London.
Αυτό τον ζητιάνο τον έχω δει εκεί 500 φορές. Αυτές τις 50 πένες του της έδωσα καθαρά από ευγένεια. Τα γούστα μου δεν αλλάζουν ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!! Χθες το βράδυ την έπαιζα και φώναζα "κυρία Φουρνοδαύλου, κοιτάξτε και αυτή τη φωτογραφία bic-bic-bic ...". Τέντωνα το χέρι και σκεφτόμουν τα ριγκάκια της. Το μαγαζί της αγελάδας έχει την επωνυμία "Φουρνόδαυλος Ιωάννης".

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
TAKMAN FACTS 2
- Ο ΤΑΚΜΑΝ όταν χάνει στα χαρτιά, μένει ΚΑΠΗ και ψύχραιμος.
- Ο ΤΑΚΜΑΝ θα πάει ταξίδι του μέλιτος στα Λουτρά Αιδηψού.
- Ο ΤΑΚΜΑΝ ξέρει πού είναι το δαχτυλίδι του γνωστού παιδικού τραγουδιού.
- Στα σχολεία παίζουν PACMAN. Στα γηροκομεία παίζουν TAKMAN.
- Ο ΤΑΚΜΑΝ έχει κάνει παρτουζα με τις Καρυάτιδες.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ωρα Αγγλιας ή Ελλαδος φιλαρακι;Παιζει ρολο !!!!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Ρε ΤΑΚΜΑΝ θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Όταν αποφασίσεις να νοικοκυρευτείς και πας στο κοσμηματοπωλείο για δαχτυλίδι αρραβώνων, θέλω να με πάρεις μαζί σου. Θέλω να δω τα μούτρα του κοσμηματοπώλη όταν του πεις: Θέλω ένα πολυφλεκτικό, πολυκαυλωτικό, μονοσκεδαστικό, πολυδιαθλαστικό, μονόπετρο ριγκάκι για τη μνηστή μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom