Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Να ξέρεις με αυτό σου το ποστάρισμα εχεις μπει στην black list του μπου δικε μου
Μην μου πεις οτι δεν σε προειδοποίησα ντάξει  :grin:

ατσα κ αγριαδες ο ψηλος :grin:..επειδη ομως εχω αδυναμια στο γατακι μαζι σου,οτι πεις :grin:

υ.γ καλα ο τζουρας δεν εχει τι να κανει ολη μερα κ ψαχνει να δει τι ειχε ποσταρει ο sfe 5 χρονια πριν?  :2funny: :2funny:..ελεος,μαλακες :headbang: :headbang: :headbang:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ατσα κ αγριαδες ο ψηλος :grin:..επειδη ομως εχω αδυναμια στο γατακι μαζι σου,οτι πεις :grin:

υ.γ καλα ο τζουρας δεν εχει τι να κανει ολη μερα κ ψαχνει να δει τι ειχε ποσταρει ο sfe 5 χρονια πριν?  :2funny: :2funny:..ελεος,μαλακες :headbang: :headbang: :headbang:
κανει μια αναδρομη οπως ο αορατος :grin:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
...
Το κάνω πολύ εύκολα.
Αντίληψη χρειάζεται... ;)

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Οχι λοιπον, θα παω κοντρα και οτι γινει !

εχω τον gl με το μερος μου, μετραει ?  :sunglasses:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οχι λοιπον, θα παω κοντρα και οτι γινει !

εχω τον gl με το μερος μου, μετραει ?  :sunglasses:

lol-045.gif

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, προτείνω το εξής:
Αν κάποιος από εσάς μένει στο Southampton, να παίξει μια special μαλακία σήμερα το βράδυ, να βάλει το χυμένο βρακί σε μια σακούλα από τα Tesco και αύριο το πρωί να το δώσει για πλύσιμο στα πλυντήρια στην Bedford Place. Μόλις η α-καπέλο υπάλληλος εκδώσει την κίτρινη απόδειξη, να της πει 'hallo' και να κάνει τη γνωστή κίνηση για διευθυντικό sandwich. Αν η α-καπέλο δώσει το χέρι της, ο κομάντο να της τρίψει τα ριγκάκια και να ακουμπήσει το χέρι της πάνω από το εκσπερματισμένο βρακί. Μετά την ολοκλήρωση του πειράματος, ο κομάντο παρακαλείται να δημοσιεύσει με κάθε λεπτομέρεια στο παρών link όλες τις σχετικές αντιδράσεις. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και θα δημοσιευτούν σε επιστημονικά περιοδικά.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ειμαι αεροδρομιο σε λιγο και ερχομαι τακμαν

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Φίλε τακμαν σου προτείνω να εντάξεις έναν νέο όρο: το ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΙΚΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ θα είναι το σαντουιτς κατα το οποίο αφού πιάσεις το χέρι της α-καπέλο με τα τρικ-τρικ σκύβεις και το φιλάς κατα τον τρόπο που θα το φίλαγες αν ήταν μητροπολίτης (δήθεν απο σεβασμό αλλα εσύ θα το κάνεις απο κάβλα).
Πως σου φαίνεται άρχοντα ?

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε τακμαν σου προτείνω να εντάξεις έναν νέο όρο: το ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΙΚΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ θα είναι το σαντουιτς κατα το οποίο αφού πιάσεις το χέρι της α-καπέλο με τα τρικ-τρικ σκύβεις και το φιλάς κατα τον τρόπο που θα το φίλαγες αν ήταν μητροπολίτης (δήθεν απο σεβασμό αλλα εσύ θα το κάνεις απο κάβλα).
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπόν, προτείνω το εξής:
Αν κάποιος από εσάς μένει στο Southampton, να παίξει μια special μαλακία σήμερα το βράδυ, να βάλει το χυμένο βρακί σε μια σακούλα από τα Tesco και αύριο το πρωί να το δώσει για πλύσιμο στα πλυντήρια στην Bedford Place. Μόλις η α-καπέλο υπάλληλος εκδώσει την κίτρινη απόδειξη, να της πει 'hallo' και να κάνει τη γνωστή κίνηση για διευθυντικό sandwich. Αν η α-καπέλο δώσει το χέρι της, ο κομάντο να της τρίψει τα ριγκάκια και να ακουμπήσει το χέρι της πάνω από το εκσπερματισμένο βρακί. Μετά την ολοκλήρωση του πειράματος, ο κομάντο παρακαλείται να δημοσιεύσει με κάθε λεπτομέρεια στο παρών link όλες τις σχετικές αντιδράσεις. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και θα δημοσιευτούν σε επιστημονικά περιοδικά.

σε εχασα καπου αναμεσα στα σαντουιτς και στα χυμενα βρακια...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom