neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ετσι ειναι οι νεοι τεστοστερονηδεν προλαβε απο την καυλα
ετσι ειναι οι νεοι τεστοστερονηδεν προλαβε απο την καυλα
και ο τακμαν ειναι απο τους πολυ καυλιαρηδεςετσι ειναι οι νεοι τεστοστερονη
δωσε πονο για την κυρια νικη.το παιδι ειναι τρελοκαψουρος λεμε
αυτη η εκσπερματωση στο βρακι ειναι φαντασιωση;βλεπε χυσιμο σεντονιουΣτις 7 Μαρτίου τελικά δεν θα πάρω τηλέφωνο την κυρία Νίκη, γιατί στις 08/03/2012 πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζώδιο της παρθένου και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο άρη στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου μου, η πιθανότητα να τσακωθούμε αγγίζει το 90%. Από την άλλη ο ερμής στις 12/03/2012 γίνεται ανάδρομος. Ο ανάδρομος ερμής μπορεί να προκαλέσει επιστροφή προσώπων από το παρελθόν, μπορεί όμως να προκαλέσει και παρεξηγήσεις. Λέω να την πάρω στις 14/03/2012. Τα συναισθήματά μου είναι μπερδεμένα για αυτή τη γυναίκα. Από τη μια θα επιθυμούσα επανασύνδεση, από την άλλη πολλές φορές "φαντασιώνομαι" τον εαυτό μου να την μπινελικώνω, να την χαστουκίζω και να της δίνω μια κλωτσιά στον κώλο, γιατί η συμπεριφορά της ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Στο τηλέφωνο, τι σκατά να της πω; Άσχετο. Μόλις πριν από 10 λεπτά εκσπερμάτωσα στο βρακί μου για τη Σταυρούλα.
Πάντως ο λεκές από την εκσπερμάτωση, στο παντελόνι της πιζάμας μου (μισό λεπτό λίγο, γιατί με έπιασε κρίση βλακείας) είναι ακόμα νωπός. Την Τετάρτη, που θα ξανακάνω ντους, θα αλλάξω βρακί. Ρε παιδιά, είστε όταν επιστρέψω Αθήνα, να κανονίσουμε να μαζευτούμε 5-6 άτομα, να πάμε μια ομαδική μπουρδελότσαρκα και να κάνουμε καμία διασκεδαστική φάρσα στην κυρία Νίκη και να γελάμε ομαδικώς στη Φυλής σαν ηλίθιοι;
Θέλουμε βίντεο όμως.Το ρωτάς? Πες πως έγινε!
Θέλουμε βίντεο όμως.
εσυ μας ελειπες τωρα!!!
να μπει και ο δημητρακης στο καπακι να παραδωσουμε οπλισμο!!!
να μπει και ο δημητρακης στο καπακι να παραδωσουμε οπλισμο!!!
Ο φίλος μου ο Lion King, μου είπε ότι υπάρχει μια κοπέλα στο Southampton, η οποία πουλάει κάτι αφροδιασιακές τσάντες. Μόλις αγγίξει η γυναίκα μια τέτοια τσάντα, της δημιουργείται ακόρεστη όρεξη για σεξ. Τιμή: 70.00 £. Πωλείται σε δυο μεγέθη large και pocket. Στις 16 Μαρτίου θα αγοράσω μια και στις 19 Μαρτίου στις 10:00 θα την κάνω δώρο στην αγελάδα. Κατόπιν στο μαγαζί θα ακολουθήσουν σκηνές από τσόντα με ακάποτη πίπα και θα βουήξει η οδός Κρίσης από το άγριο σεξ.
τι μαλακας εισαι
θα πονεσω;θΑ ΣΟΥ ΣΤΉΛΩ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΓΙΏΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΠΟΝΙΆΣΕΙ