Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.328
Πόντοι
5.435
Η φαση ειναι πως η γρια παιζει να τον εχει κανει ρομπινιο σ ολο το ΚΑΠΗ...Να εχει πει σ ολες τις κουτσομπολες γριες πως του εριξε χυλοπιτα,πως της την επεσε,πως ειναι αγαμητος κτλ κτλ  :2funny: :2funny: :2funny:
Ας αλλάξει το τίτλο τότε και ας το κάνει "Νέος έφαγε χυλόπιτα απο 80άχρονη. Έπεσε στον έρωτα της και δεν τον ήθελε"  :jerking:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ας αλλάξει το τίτλο τότε και ας το κάνει "Νέος έφαγε χυλόπιτα απο 80άχρονη. Έπεσε στον έρωτα της και δεν τον ήθελε"  :jerking:
Αφού το παίζεις πεπειραμένος στις γυναίκες, σε προκαλώ. Πήγαινε αύριο στα ΚΑΠΗ της Κυψέλης (έχω γράψει παραπάνω ακριβή διεύθυνση και ώρες, που μπορεί να την πετύχεις), κάνε της ερωτική εξομολόγηση και αν σου κάτσει και την πηδήξεις, στείλε μου pm με τίτλο "φτου στα μούτρα σου".

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.328
Πόντοι
5.435
Αφού το παίζεις πεπειραμένος στις γυναίκες, σε προκαλώ. Πήγαινε αύριο στα ΚΑΠΗ της Κυψέλης (έχω γράψει παραπάνω ακριβή διεύθυνση και ώρες, που μπορεί να την πετύχεις), κάνε της ερωτικη εξομολόγηση και αν σου κάτσει και την πηδήξεις, στείλε μου pm με τίτλο "φτου στα μούτρα σου".
πλάκα με κάνεις.... να πάω σε ΚΑΠΗ? και να κάνω και ερωτική εξομολόγηση στη κυρά αποτέτοια!!!!  :jerking: :jerking:
Ρε τράβα να βρείς καμιά της ηλικίας να  :fuck1: σου μπας και συνέλθεις...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Ντάξ είναι τσίτα γνωστό ότι οι περισσότεροι από εδώ μέσα θα τρώγαμε χυλόπιτα από την κυρία Νίκη. Γιατί και δεν είναι για τα δόντια μας, και είναι και θεούσα οπότε οι πιθανότητες προσεγγίζουν το μηδέν. Προσωπικα πιστεύω εχω περισσότερες πιθανότητες με Νίκη Καρτσωνα παρά με κυρία Νίκη.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Αγαπητε εν Χριστο αδελφε ΤΑΚΜΑΝ να σου κανω μια ερωτηση?

Στην μεχρι τωρα περιπλανηση σου αν την Ελλαδα αλλα και το εξωτερικο εχεις εκμυστηρευθει σε καποιον περαν του γυπα τις προτιμησεις σου για α-καπελα?Εχεις βρει και αλους συναθλητες με αναλογα γουστα?

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
α ρε τακμαν.σν στυμενη λεμονοκουπα σε πεταξε η κυρα νικη.. :'(
αλλα ετσι ειναι φιλε οι γυναικες.
πρωτα θελουν τη παρεα μας κ μετα μας φτυνουνε...
προχωρα ρε φιλε με τη σταυρουλα.μη τυχον  :fuck1:
αυτη ουτως η αλλως καυλωμενη θα ειναι απο τοσους αντρες που μπαινοβγαινουν εκει μεσα.
δως της να καταλαβει τι εστι βερυκοκο..

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αγαπητε εν Χριστο αδελφε ΤΑΚΜΑΝ να σου κανω μια ερωτηση?

Στην μεχρι τωρα περιπλανηση σου αν την Ελλαδα αλλα και το εξωτερικο εχεις εκμυστηρευθει σε καποιον περαν του γυπα τις προτιμησεις σου για α-καπελα?Εχεις βρει και αλους συναθλητες με αναλογα γουστα?
Στους φίλους μου από το σχολείο (βλέπε Γιοντώ) έχω εξομολογηθεί πλήρως την αλήθεια για τα α-καπέλο. Στον Πινόκιο, στη Δανάη και στον Γύπα, έχω πει ότι μου αρέσουν οι μιλφάρες. Στην Πιζάμα με σκούφο της έχω εκμυστηρευτεί την αλήθεια, επειδή είναι πολύ προοδευτική. Ο Πινόκιο μου έχει πει ότι είναι ερωτευμένος με μια 50άρα περιπτερού, αλλά ντρέπεται να της κάνει bic-bic και sandwich.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
α ρε τακμαν.σν στυμενη λεμονοκουπα σε πεταξε η κυρα νικη.. :'(
αλλα ετσι ειναι φιλε οι γυναικες.
πρωτα θελουν τη παρεα μας κ μετα μας φτυνουνε...
προχωρα ρε φιλε με τη σταυρουλα.μη τυχον  :fuck1:
αυτη ουτως η αλλως καυλωμενη θα ειναι απο τοσους αντρες που μπαινοβγαινουν εκει μεσα.
δως της να καταλαβει τι εστι βερυκοκο..
Με τη Σταυρούλα συνεχίζω να διατηρώ επαφές. Την πήρα τηλέφωνο στις 30/01/2012 ώρα 10:15 και στις 04/02/2012 ώρα 11:29. Και οι δυο τηλεδιασκέψεις διήρκησαν 4 λεπτά. Ελπίζω όταν επιστρέψω, να καταφέρουμε να βρεθούμε σπίτι της και να κάνω τη φαντασίωσή μου επιτέλους πραγματικότητα.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Με τη Σταυρούλα συνεχίζω να διατηρώ επαφές. Την πήρα τηλέφωνο στις 30/01/2012 ώρα 10:15 και στις 04/02/2012 ώρα 11:29. Και οι δυο τηλεδιασκέψεις διήρκησαν 4 λεπτά. Ελπίζω όταν επιστρέψω, να καταφέρουμε να βρεθούμε σπίτι της και να κάνω τη φαντασίωσή μου επιτέλους πραγματικότητα.
:rockon:
ΤΑΚΜΑΝ γερά γάμα τα 80άρικα ΜΟΥΝΙΑ ! ! !

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Στους φίλους μου από το σχολείο (βλέπε Γιοντώ) έχω εξομολογηθεί πλήρως την αλήθεια για τα α-καπέλο. Στον Πινόκιο, στη Δανάη και στον Γύπα, έχω πει ότι μου αρέσουν οι μιλφάρες. Στην Πιζάμα με σκούφο της έχω εκμυστηρευτεί την αλήθεια, επειδή είναι πολύ προοδευτική. Ο Πινόκιο μου έχει πει ότι είναι ερωτευμένος με μια 50άρα περιπτερού, αλλά ντρέπεται να της κάνει bic-bic και sandwich.

Ρε στην κυψέλη μένεις η στην disneyland ? Ο μικυ μάους και ο γκούφυ τι άποψη έχουν ?

cunty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
:helpplea: :helpplea: :helpplea:

Takman έχω γιαγιά στα 92. Ψήνεσαι να έρχεσαι να της κάνεις παρέα όποτε είσαι Αθήνα;  :sunglasses: Η μάνα μου γκρινιάζει ότι δεν κατεβαίνουμε να την βλέπουμε.

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Αυτό, που με στενοχώρησε περισσότερο, είναι η αλλαγή στη συμπεριφορά της.

Στην αρχή της γνωριμίας μας:
1) Ήταν σαν να βλέπω τη Μόνικα Μπελούτσι (λέω ένα κοινώς αποδεκτό σύμβολο του σεξ) και σαν να ακούω τον ιερέα της γειτονιάς μου.
2) Μου μιλούσε πάντοτε γλυκά και στοργικά.
3) Χαιρόταν να ακούει τη φωνή μου στο τηλέφωνο.
4) Ποτέ δεν με παρεξηγούσε.
5) Μου συμπαραστεκόταν, όταν το χρειαζόμουν.
6) Με παρακάλαγε να έρθω να την επισκεφτώ και στενοχωριόταν, όταν ερχόμουν για λίγο.
7) Μου είχε δώσει το δικαίωμα να την παίρνω τηλέφωνο και να της χτυπάω το κουδούνι, όποτε ήθελα.
8) Ήταν γενικώς πολύ γενναιόδωρη μαζί μου.

Σταδιακά:
1) Η συμπεριφορά της άρχισε να γίνεται αλλοπρόσαλλη. Υπήρχαν φορές, που μου μιλούσε πολύ όμορφα (σαν να ήμουν εγγονός της), ενώ άλλες μου μιλούσε πολύ απότομα και ψυχρά (σαν να είμαι ξένος).
2) Άρχισε να μου θέτει περιορισμούς (π.χ. μην παίρνεις στις 21:00, γιατί κοιμάμαι).
3) Άρχισε να με δουλεύει (σας τα έχω περιγράψει λεπτομερώς παραπάνω).

Και στο τέλος:
Μου έριξε τη χυλόπιτα στα μούτρα.

Ίσως ξενέρωσε όταν σου έλεγε να πας σπίτι της και δεν μπορούσες.. Εγώ στη θέση σου θα το ρίσκαρα και θα πήγαινα..  :rockon:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.328
Πόντοι
5.435

Takman έχω γιαγιά στα 92. Ψήνεσαι να έρχεσαι να της κάνεις παρέα όποτε είσαι Αθήνα;  :sunglasses: Η μάνα μου γκρινιάζει ότι δεν κατεβαίνουμε να την βλέπουμε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έγραψες μικρή  :thumbsup:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316

Πολύ καλή ιδέα. Φοράει και τρικ-τρικ;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Συγνώμη, που σήμερα δεν πόσταρα τίποτα, αλλά όλη την ημέρα τακτοποιούσα εκρεμότητες (σε σχέση με την εγγραφή μου στο Πανεπιστήμιο και σε σχέση με το accommodation). Δεν έχω γνωρίσει από κοντά το συγγενολόι της κυρίας Νίκης. Μέχρι τις 26 Ιανουαρίου είχα 10 φωτογραφίες της κυρίας Νίκης στο μουτροβιβλίο, αλλά μετά το χωρισμό μας τις έσβησα όλες. Αύριο θα σας τα εξηγήσω όλα.
περιμενουμε με αγωνια!!!!ολη μερα εδω θα ειμαστε

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
γιατι μας το κανεις αυτο? πως θα βγει η νυχτα?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
περιμενουμε με αγωνια!!!!ολη μερα εδω θα ειμαστε
Σας τα εξήγησα με κάθε λεπτομέρεια. Μετά τις 26/01/2012 δεν ξαναεπικοινώνησα με την κυρία Νίκη. Αλλά επειδή δεν έχω μάθει να χάνω στη ζωή μου, θα την ξαναπάρω τηλέφωνο στις 7 Μαρτίου στις 21:15 και θα προσπαθήσω να της χτυπήσω το φιλότιμο. Θέλω να την κάνω να μου ζητήσει συγνώμη ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
και οπως θα ειναι γονατιστη τσιμπουκωσε την ρε τιτανομεγιστε

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Καλό είναι να ψάξεις να βρεις έναν καλό ψυχολόγο και να του τα πεις...Έχεις καταντήσει γραφικός και όλοι σε δουλεύουν θες να είσαι κάποιος cool ή κάποιο από τα ταλέντα της Πάνια ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom