Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ δεν απαντάς και ανησυχώ !  !   !
Θα βοηθήσεις ρε φίλε?
Συγνώμη, που σήμερα δεν πόσταρα τίποτα, αλλά όλη την ημέρα τακτοποιούσα εκρεμότητες (σε σχέση με την εγγραφή μου στο Πανεπιστήμιο και σε σχέση με το accommodation). Δεν έχω γνωρίσει από κοντά το συγγενολόι της κυρίας Νίκης. Μέχρι τις 26 Ιανουαρίου είχα 10 φωτογραφίες της κυρίας Νίκης στο μουτροβιβλίο, αλλά μετά το χωρισμό μας τις έσβησα όλες. Αύριο θα σας τα εξηγήσω όλα.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Συγνώμη, που σήμερα δεν πόσταρα τίποτα, αλλά όλη την ημέρα τακτοποιούσα εκρεμότητες (σε σχέση με την εγγραφή μου στο Πανεπιστήμιο και σε σχέση με το accommodation). Δεν έχω γνωρίσει από κοντά το συγγενολόι της κυρίας Νίκης. Μέχρι τις 26 Ιανουαρίου είχα 10 φωτογραφίες της κυρίας Νίκης στο μουτροβιβλίο, αλλά μετά το χωρισμό μας τις έσβησα όλες. Αύριο θα σας τα εξηγήσω όλα.
Καλημέρα ΤΑΚΜΑΝ καιΤακμανοπαρέα

Περιμένουμε ενημέρωση, να μας τα εξηγήσεις όλα ΤΑΚΜΑΝ.
Δεσμοί για καμία φωτο της κας νίκης , να μας δείξεις.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

Στις 24/01/2012 το πρωί, έπρεπε να πάω στο ίδυμα Προποντίς, για να τους δώσω όλα τα απαραίτητα χαρτιά (συστατικές, πτυχία, φορολογική δήλωση, κτλ), ώστε να διεκδικήσω την υποτροφία. Ξεκίνησα από το σπίτι μου στις 10:25. Στις 10:31 βρισκόμουν ήδη έξω από τα ΚΑΠΗ. Πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη, αλλά το τηλέφωνό της ήταν απασχολημένο. Στις 10:34 την ξαναπήρα τηλέφωνο. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εμπρός; Ποιος είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Τι είναι αυτό, που θες να μου πεις πάλι;
ΤΑΚΜΑΝ: Βρίσκομαι έξω από τα ΚΑΠΗ. Σε περιμένω, να πάμε παρέα για καφέ.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Θα πάμε παρέα στα ΚΑΠΗ (με ρώτησε γελώντας); Να έχεις υπόψη όμως, ότι θα είναι και η Τασούλα.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα της πούμε ότι με είδες τυχαία στο δρόμο και μου πρότεινες να με κεράσεις καφέ στα ΚΑΠΗ, για να σου πω τα νέα από την Αγγλία (και εγώ φυσικά δέχτηκα).
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Και αν το πει στη μάνα σου;
ΤΑΚΜΑΝ: Τίποτα δεν πρόκειται να πει. Μια χάρη σου ζήτησα. Το Σάββατο φεύγω. Μη με στενοχωρείς άλλο, σε παρακαλώ (εκείνη τη στιγμή, ο τόνος της φωνής μου ήταν οργισμένος).
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Άντε, εντάξει. Να ντυθώ και έρχομαι.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Γεια σου.

Η συμπεριφορά της κυρίας Νίκης τον τελευταίο καιρό με είχε πειράξει. Μου έταζε διαρκώς πράγματα, τα οποία δεν ήταν ετοιμη να πραγματοποιήσει. Τέλος πάντων, αφού κατάφερα και την έπεισα, δεν το λέω ούτε του παπά.
Στις 10:48, εντόπισα από μακρυά την κυρία Νίκη. Φορούσε ένα καφέ κουστούμι, μια μαύρη φούστα, μαύρα παπούτσια και φυσικά τα γνωστά πολυφλεκτικά και πολυακόρεστα κοσμήματα. Πριν περάσει η κυρία Νίκη το δρόμο απέναντι, μίλησε και χαμογέλασε σε έναν Πακιστανό, ο οποίος περίμενε στη γωνία (μήπως ήξερε ότι αυτή την ώρα περνάει η κυρία Νίκη και περίμενε για καμάκι, δεν ξέρω). Στο τέλος τον χούφτωσε κιόλας (εκείνη τη στιγμή είχα σκάσει από τη ζήλια μου).
Μετά το περιστατικό με τον Πακιστανό, χαιρέτησα από κοντά την κυρία Νίκη. Μπήκαμε παρέα στα ΚΑΠΗ και στις φίλες της είπε «Αυτός είναι ο γείτονάς μου». Καθίσαμε σε ένα καναπεδάκι και με κέρασε πορτοκαλάδα. Στις 11:21, έφτασε και η Τασούλα (η οποία μου φέρθηκε καλά και μου πρότεινε να ερθω στην κοπή της πίτας στις 7 Φεβρουαρίου). Η κυρία Νίκη μου είχε υποσχεθεί ότι, αν βρισκόμασταν στα ΚΑΠΗ, θα καθόμασταν σε μια γωνιά οι δυο μας και θα τα λέγαμε με την ησυχία μας. Δυστυχώς όμως, οι θέσεις ήταν περιορισμένες και δεν είχαμε την απομώνωση, που ήθελα. Αυτό είχε σαν αποτελέσμα, να μην μπορώ να τη χουφτώσω και να μην μπορώ να βάλω συναίσθημα στη συζήτηση.
Συζήτησα κυρίως με την κυρία Νίκη, αλλά και με την Τασούλα. Η συζήτηση αφορούσε κυρίως το κόστος ζωής στην Αγγλία, την επιτυχία μου στις εξετάσεις και το ορθόδοξο μοναστήρι στο Essex. Κάποια στιγμή, η Τασούλα έπιασε κουβέντα με μια φίλη της και συζήτησα κάποια πράγματα μυστικά με την κυρία Νίκη (όταν λέω μυστικά, εννοώ ότι τα έλεγα σιγά, ώστε να με ακούει μόνο η κυρία Νίκη). Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι οι φίλες της κυρίας Νίκης είναι όλες πανάσχημες σε σχέση με αυτή (φοράνε παντελόνι, δεν φοράνε τρικ-τρικ). Παραθέτω κάποια κομμάτια της «ιδιωτικής συζήτησης», τα οποία παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Απόσπασμα 1
ΤΑΚΜΑΝ: Τώρα, που θα είμαι στην Αγγλία, ποιες ώρες μπορώ να σε παίρνω τηλέφωνο;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Να με παίρνεις μεσημέρι.
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι, αλλά την Παρασκευή το μεσημέρι που σε πήρα, τηγάνιζες ψάρια. Άλλες φορές, που σε έπαιρνα, δεν μπορούσες να μιλήσεις, επειδή ήταν μπροστά τα παιδιά.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ε τότε να μη με παίρνεις καθόλου.
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει. Θα σε παίρνω στις 21:00.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Στις 21:00 όμως, είναι και τα παιδιά μου σπίτι.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ θα σε παίρνω. Όταν μπορείς θα μου μιλάς.

Απόσπασμα 2
ΤΑΚΜΑΝ: Όταν βρισκόμουν το φθινόπωρο στην Αγγλία και σε έπαιρνα τηλέφωνο, αισθανόμουν αυτομάτως πολύ καλύτερα. Μου άρεσε πάρα πολύ, που τα λέγαμε.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Επειδή είχες κάποιον να μιλάς Ελληνικά;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι μόνο για αυτό. Αισθανόμουν ότι μιλούσα με έναν δικό μου άνθρωπο.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Τώρα να βρεις καμιά κοπέλα να μιλάτε. Οι ζωές μας θα χωρίσουν.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Γιατί;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Θα πάω στην Καρδίτσα να μείνω.
ΤΑΚΜΑΝ: Για πόσο διάστημα;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Οριστικά. Θέλω να μείνω με την αδερφή μου. Εδώ και πολύ καιρό με παρακαλάει να έρθω. Εδώ δεν έχω κανένα δικό μου άνθρωπο.
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί το λες αυτό; Έχεις τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου, που σε επισκέπτονται τακτικά. Επιπλέον έχεις και τις φίλες σου.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Κανέναν δεν έχω στην Αθήνα.
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων. Όταν πας, δώσε μου το τηλέφωνό σου στην Καρδίτσα, για να σε παίρνω να τα λέμε.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δεν έχει τηλέφωνο εκεί.
ΤΑΚΜΑΝ: Αν φύγεις για την Καρδίτσα, πού θα τρώνε τα παιδιά και τα εγγόνια σου;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ας κάνουν ότι θέλουν.
ΤΑΚΜΑΝ: Και το σπίτι; Τι θα το κάνεις;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Θα το δώσω στα παιδιά μου. Ας το κάνουν ότι θέλουν.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ θα επιστρέψω από Αγγλία στις 18 Μαρτίου. Θα είσαι εδώ ή θα έχεις φύγει;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Αν με βρεις εδώ, θα με βρεις από τύχη.
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων. Αν σε πάρω τηλέφωνο για παράδειγμα στις 5 Φεβρουαρίου και σκοπεύεις μετά από 4 ημέρες να εγκαταλείψεις οριστικά την Αθήνα, θέλω να μου το πεις. Αν σε πάρω τηλέφωνο στις 22:00 και δεν σε βρω, θα τρελαθώ από την ανησυχία μου.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εντάξει, θα σε ειδοποιήσω. Αν δεν με βρεις σπίτι τέτοια ώρα, μην ανησυχείς. Αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκομαι Καρδίτσα.
ΤΑΚΜΑΝ: Στενοχωρήθηκα τώρα. Δεν ήθελα να χαθούμε.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Κάνε τη ζωή σου και άσε με να κάνω και εγώ τη δική μου ζωή. Εσύ θα είσαι Αγγλία και εγώ Καρδίτσα.
ΤΑΚΜΑΝ: Αχ Παναγιά μου.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Βρες καμία από εδώ μέσα για να την παίρνεις τηλέφωνο, όσο θα είσαι στην Αγγλία. Πάρτο απόφαση. Οι ζωές μας χωρίζουν.
ΤΑΚΜΑΝ: Στην Καρδίτσα όμως, δεν θέλω να με ξεχάσεις. Να κάνεις και καμία προσευχή για μένα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Κανέναν δεν ξεχνάω. Θα σε βάζω στην προσευχή μου.

Στα ΚΑΠΗ καθίσαμε παρέα μέχρι τις 12:07. Στις 12:20 η κυρία Νίκη έπρεπε να επιστρέψει σπίτι, γιατί είχε κάποια δουλειά. Χαιρετώντας την κυρία Νίκη (η Τασούλα είχε φύγει πιο πριν), έγινε η κάτωθι στιχομυθία:

ΤΑΚΜΑΝ: Ωραία δεν περάσαμε; Χάρηκες, που ήρθα και εγώ στα ΚΑΠΗ;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Κανείς δεν μπορεί να σου απαγορέψει να έρχεσαι. Μπορείς να έρχεσαι, όποτε θέλεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Ωραία. Θα έρθω και άλλη μια φορά, για να σε χαιρετήσω.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Έγινε, θα τα ξαναπούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε. Τώρα πάω στην Προποντίδα.

Στις 12:11 πήρα ταξί και στις 13:26 είχα ήδη ξεμπλέξει με την Προποντίδα.
Η ψυχρή συμπεριφορά της κυρίας Νίκης και η κουβέντα περί χωρισμού, μου είχαν ρίξει πολύ την ψυχολογία. Στο δρόμο σχεδόν έκλαιγα. «Γιατί Παναγίτσα μου, μου φέρεται έτσι η κυρία Νίκη; Εγώ της έχω δείξει τόση αγάπη».
Στις 13:31 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα για παρηγοριά. Της διήγηθηκα με κάθε λεπτομέρεια το περιστατικό αυτό (δεν έχει νόημα να παραθέσω το διάλογο). Η Σταυρούλα με παρηγόρησε και με συμβούλευσε να ξεχάσω την κυρία Νίκη. «Αχ Σταυρουλίτσα μου γλυκιά. Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου και τη συμπαράστασή σου. Να σαι καλά».
Α ξέχασα να σας πω. Η Σταυρούλα μου είπε κάτι συγκινητικό. Μου είπε «Να ξέρεις ότι εγώ, όπου και να είσαι, θα είμαι η σκιά σου. Θα σε αγαπάω για πάντα. Ότι σε στενοχωρεί, να μου το λες και πάντα θα σε παρηγορώ και θα σου λέω μια καλή κουβέντα».
Στις 21:00 βγήκα με το Γιοντώ, με τον Παπαφλέσσα και με τον Αιμίλιο το Ναρκωτικάκη σε μια ταβέρνα στου Ζωγράφου. Αν και η αγάπη της Σταυρούλας είναι πολύ συγκινητική, η άδικη συμπεριφορά της κυρίας Νίκης, μου είχε χαλάσει τη διάθεση. Αν και με τα παιδιά είπαμε διάφορα αστεία, η ψυχολογία μου δεν βελτιώθηκε. Το βράδυ στο κρεβάτι μου, έκλαιγα με λυγμούς.

Ακούω σχόλια.

Σε λίγο θα σας ενημερώσω για τα γεγονότα στις 25/01/2012 και 26/01/2012.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα ρε τυπε,και ποτε εχεζες;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.000
Πόντοι
42.697
ΤΑΚΜΑΝ έχεις κάψει μπουζοκαλώδια και φλάντζες

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Συνήθως χέζω 2 φορές την ημέρα. Η μια είναι πάντα μετά τον πρωινό καφέ. Το δεύτερο χέσιμο, δεν εχει στάνταρ ώρες.
Φιλε ΤΑΚΜΑΝ περαστικα και να ξερεις ο ερωτας με ερωτα περναει!!!Βουρ για την Σταυρουλα τωρα!!!αληθεια της προτεινες ποτε να περασετε μαζι μεσα σε δωματιο???

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το έχει κάψει γενικός ο τύπος, τον έφτυσε και η κυρά Νίκη τώρα, ήρθε και έδεσε το γλυκό
τον άλλο, τον πορνομετανάστη τι τον έφτυσε;
νταβατζής στη φυλής με μεταπτυχιακό στα ΣΜΝ;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Φίλε ΤΑΚΜΑΝ πολύ με στενοχώρησε η κατάληξη της ιστορίας σου. Η κυρία Νίκη φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και δε σου ανταπέδωσε την αγνή και ανιδιοτελή αγάπη που της πρόσφερες. Πολύ φοβάμαι ότι εκεί στην Καρδίτσα θα την ξελογιασει κανένας Πακιστανός που δουλεύει σε μποστάνια και θα την παίρνει βου-κω-λικά πάνω στα σπαρτά. Μα δε βαριέσαι; Έτσι ήταν οι γυναίκες από την Εύα μέχρι σήμερα, αχάριστες και άκαρδες. Μα μην απελπίζεσαι. Μετά από μια σύντομη περίοδο ερωτικής απογοήτευσης, θα σε σημαδέψει κι εσένα με τα βέλη του ο σκανταλιάρης θεός Έρωτας (που στην περίπτωση σου δε θα είναι έφηβος με φτερά αλλά ντουντουλόγερος σε καροτσάκι) και θα γνωρίσεις κάποια Αγγλίδα γριά Αρχόντισσα των Δαχτυλιδιών που θα σου προσφέρει όσα η κυρία Νίκη σου απαρνηθηκε. Για να μην σου πω ότι θα έρθεις το καλοκαίρι για διακοπές στην εξωτική Εύβοια και θα γνωρίσεις στην ξελογιάστρα Αιδηψό και δεύτερη πουρή κρινοδάχτυλη κοσμηματοφορούσα που θα κάνει θειαφόλουτρα για τα ρευματικά. Οπότε θα ζήσεις τον απόλυτο έρωτα τρυγώντας τους χυμούς των γιαγιάδων που ο θυμόσοφος λαός έχει εξυμνήσει στο γνωστό γνωμικό.

Επισκέπτης
[quote author=ΤΑΚΜΑΝ link=topic=139391.msg3483193#msg3483193]
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Καλά έκανες. Άστην αυτή, δεν χρειάζεται να ξέρει τίποτα.
ΤΑΚΜΑΝ: Αν έχεις γεννέθλια μεταξύ 8 και 10 Ιουλίου, καλύτερα να μη βγεις έξω τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Γιατί;
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί έχει Πανσέληνο στον καρκίνο και επηρεάζονται ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννέθλια το διάστημα αυτό.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Όχι, δεν έχω γεννέθλια τότε.
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει. Τότε βγες.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Πώς μας επηρεάζει δηλαδή η Πανσέληνος;
ΤΑΚΜΑΝ: Κάθε Πανσέληνος σίγουρα είναι μια μέρα έντασης. Για μένα σχεδόν κάθε Πανσέληνος είναι επεισοδιακή. Θυμάμαι στις 10 Δεκεμβρίου, που είχε Πανσέληνο και έδινα εξετάσεις, χάλασε το στομάχι μου.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Όι.
ΤΑΚΜΑΝ: Και άλλα πάμπολα παραδείγματα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Τι άλλο ξέρεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Πολλά, αλλά θα τα πούμε με την ησυχία μας, όταν βρεθούμε από κοντά.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εσύ ξέρεις πολλά, εγώ δεν ξέρω τίποτα.
ΤΑΚΜΑΝ: Το ξέρω.

[/quote]

Θ Ε Ο Σ ...  :rockon:

Υποκλίνομαι... :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Φιλε ΤΑΚΜΑΝ περαστικα και να ξερεις ο ερωτας με ερωτα περναει!!!Βουρ για την Σταυρουλα τωρα!!!αληθεια της προτεινες ποτε να περασετε μαζι μεσα σε δωματιο???
Με τη Σταυρούλα είχα στο πρόγραμμα να βρεθούμε σπίτι της, αλλά η θεά τύχη δεν βοήθησε. Δεν πειράζει. Από 19/03/2012 έως 13/04/2012 θα είμαι Αθήνα. Εύχομαι τότε να πάνε όλα καλά. Στο Southampton, πού να πάω για να καπνίσω τη διεθνή πίπα με καμία α-καπέλο;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Φίλε ΤΑΚΜΑΝ πολύ με στενοχώρησε η κατάληξη της ιστορίας σου. Η κυρία Νίκη φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και δε σου ανταπέδωσε την αγνή και ανιδιοτελή αγάπη που της πρόσφερες. Πολύ φοβάμαι ότι εκεί στην Καρδίτσα θα την ξελογιασει κανένας Πακιστανός που δουλεύει σε μποστάνια και θα την παίρνει βου-κω-λικά πάνω στα σπαρτά. Μα δε βαριέσαι; Έτσι ήταν οι γυναίκες από την Εύα μέχρι σήμερα, αχάριστες και άκαρδες. Μα μην απελπίζεσαι. Μετά από μια σύντομη περίοδο ερωτικής απογοήτευσης, θα σε σημαδέψει κι εσένα με τα βέλη του ο σκανταλιάρης θεός Έρωτας (που στην περίπτωση σου δε θα είναι έφηβος με φτερά αλλά ντουντουλόγερος σε καροτσάκι) και θα γνωρίσεις κάποια Αγγλίδα γριά Αρχόντισσα των Δαχτυλιδιών που θα σου προσφέρει όσα η κυρία Νίκη σου απαρνηθηκε. Για να μην σου πω ότι θα έρθεις το καλοκαίρι για διακοπές στην εξωτική Εύβοια και θα γνωρίσεις στην ξελογιάστρα Αιδηψό και δεύτερη πουρή κρινοδάχτυλη κοσμηματοφορούσα που θα κάνει θειαφόλουτρα για τα ρευματικά. Οπότε θα ζήσεις τον απόλυτο έρωτα τρυγώντας τους χυμούς των γιαγιάδων που ο θυμόσοφος λαός έχει εξυμνήσει στο γνωστό γνωμικό.
Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί. Ναι μεν αισθάνομαι πίκρα εξαιτίας της αχαριστίας της κυρίας Νίκης, αλλά η καρδιά μου είναι ανοιχτή σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Ελπίζω κάτι να παίξει και μάλιστα σύντομα.

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Με τη Σταυρούλα είχα στο πρόγραμμα να βρεθούμε σπίτι της, αλλά η θεά τύχη δεν βοήθησε. Δεν πειράζει. Από 19/03/2012 έως 13/04/2012 θα είμαι Αθήνα. Εύχομαι τότε να πάνε όλα καλά. Στο Southampton, πού να πάω για να καπνίσω τη διεθνή πίπα με καμία α-καπέλο;
δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο...να μου ελεγες για εδω ολο και σε καποιο μπουρδελακι θα εβρισκες καμια 60αρα...λιγο μικρι για εσενα βεβαια αλλα επειδη ειναι και παλιας σχολης σιγουρα θα παιζουν και πολλα τρικ τρικ και ριγκακια...

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
TAKMAN εχεις σκεφτει να βαλεις καμια αγγελια σε σαιτ γνωριμιων και να απευθυνεσαι σε μωρακια ανω των 65?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
TAKMAN εχεις σκεφτει να βαλεις καμια αγγελια σε σαιτ γνωριμιων και να απευθυνεσαι σε μωρακια ανω των 65?
Μόλις τώρα το έκανα. Γράφτηκα στο HotGrannys.co.uk. Αν παιχτεί κάτι, θα σας ενημερώσω αμέσως.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
:rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ακόμα :2funny:
, νομίζω piderof με αυτήν σου την παρέμβαση έχεις γράψει ιστορία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom