You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Η γιαγιά μου είναι 88.
Είσαι από γερό σόι
Καμία Φ'ιλη ή γειτόνισα που να τις γνωρίζεις και να σου γιαλίζει δεν έχει?Η γιαγιά μου είναι 88.
Καμία Φ'ιλη ή γειτόνισα που να τις γνωρίζεις και να σου γιαλίζει δεν έχει?
Eίναι όλες γκαβατσομένες από τους φίλους του ΤΑΚΜΑΝ
Eίναι όλες γκαβατσομένες από τους φίλους του ΤΑΚΜΑΝ
Σύντροφε είσαι φοβερός, ακόμα
Εκτός από την κα Νίκη δεν σκεύτικες να καμία άλλη 80άρα?Μπιέξι...
Οι γυναίκες ηλικίας 25-30 με ελκύουν ερωτικά, όσο θα μπορούσε να με έλξει ένα δέντρο. Όταν μπαίνω στο λεωφορείο, αισθάνομαι μια έμφυτη ανάγκη να καθίσω δίπλα σε γριά με πολυδιαθλαστικά ριγκάκια.
Πρέπει να δοκιμάσεις. Είναι κρίμα να σου μείνει μέσα σου.........
Προσπάθησε ΤΑΚΜΑΝ
Σύντροφε είσαι φοβερός, ακόμα
Ευχαριστώ σύντροφε, η επανάσταση θελει γέλιο
ΜΑΖΙ σύντροφε,Ευχαριστώ σύντροφε, η επανάσταση θελει γέλιο
Όλη μέρα στα bourdela και τα forum,
στου θανάτου τα καζάνια και τις 80άρες,
στην ΔΟΥΛΕΙΑ και τον ΑΓΩΝΑ κόντρα πάμε στις 80άρες,
το όνειρο του ΤΑΚΜΑΝ ΖΩΗ του να ΓΙΝΕΙ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΚΑΙΩΣΥΝΗ για ΟΛΟΥΣ, οι 80+άρες έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ στο καλό ΣΕΞ ! ! !
Φίλε ΤΑΚΜΑΝ η παρατήρησή σου μου δημιούργησε την εξής απορία:Μπιέξι...
Οι γυναίκες ηλικίας 25-30 με ελκύουν ερωτικά, όσο θα μπορούσε να με έλξει ένα δέντρο. Όταν μπαίνω στο λεωφορείο, αισθάνομαι μια έμφυτη ανάγκη να καθίσω δίπλα σε γριά με πολυδιαθλαστικά ριγκάκια.
Αν υπήρχαν 2 επιλογές από τις οποίες έπρεπε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να πηδήξεις τη μια:
α) 80χρονη μουστόγρια σκέτη (δηλαδή χωρίς το παραμικρό χρυσαφικό)
β) 25χρονη καύλα τίγκα στα πολυφλεκτικά, πολυφυλετικά, πολυδιαθλαστικά, πολυκαυλωτικά, μονοσκεδαστικά ριγκάκια
ποιά θα επέλεγες;
Υ.Γ: Επίτρεψέ μου να εισφέρω στην κοινότητα του bourdela (όσο κι αν μπαίνω στα χωράφια σου) και τη διάκριση ανάμεσα σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα ριγκάκια. Τα μονοακόρεστα είναι αυτά που λόγω της απλότητας της κατασκευής τους ανεβάζουν τη libido του παρτενέρ μόνο κατά την πρώτη (και μόνη) χρησιμοποίησή τους από την πουρή οπότε και περιπέφτουν στην κατηγορία κορεσμένα σε αντιδιαστολή με τα πολυακόρεστα που λόγω της ιδιαίτερης και περίτεχνης κατασκευής τους συνεχίζουν να ανεβάζουν την libido του παρτενέρ ακόμα και μετά από πολλαπλές χρήσεις.
πηγή: "Ζουμί γριάς κότας και αργυροχρυσοχοία", Ορέστης Ροκόφυλλος - Κίμων Πουρόφιλος, 2010 (πΧ), εκδόσεις Σαββάλα - Μαθουσάλα
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.776
- Πόντοι
- 2.606
Φίλε ΤΑΚΜΑΝ η παρατήρησή σου μου δημιούργησε την εξής απορία:
Αν υπήρχαν 2 επιλογές από τις οποίες έπρεπε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να πηδήξεις τη μια:
α) 80χρονη μουστόγρια σκέτη (δηλαδή χωρίς το παραμικρό χρυσαφικό)
β) 25χρονη καύλα τίγκα στα πολυφλεκτικά, πολυφυλετικά, πολυδιαθλαστικά, πολυκαυλωτικά, μονοσκεδαστικά ριγκάκια
ποιά θα επέλεγες;
Υ.Γ: Επίτρεψέ μου να εισφέρω στην κοινότητα του bourdela (όσο κι αν μπαίνω στα χωράφια σου) και τη διάκριση ανάμεσα σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα ριγκάκια. Τα μονοακόρεστα είναι αυτά που λόγω της απλότητας της κατασκευής τους ανεβάζουν τη libido του παρτενέρ μόνο κατά την πρώτη (και μόνη) χρησιμοποίησή τους από την πουρή οπότε και περιπέφτουν στην κατηγορία κορεσμένα σε αντιδιαστολή με τα πολυακόρεστα που λόγω της ιδιαίτερης και περίτεχνης κατασκευής τους συνεχίζουν να ανεβάζουν την libido του παρτενέρ ακόμα και μετά από πολλαπλές χρήσεις.
πηγή: "Ζουμί γριάς κότας και αργυροχρυσοχοία", Ορέστης Ροκόφυλλος - Κίμων Πουρόφιλος, 2010 (πΧ), εκδόσεις Σαββάλα - Μαθουσάλα
[size=16pt]Love is just a word, until you meet someone who gives it the definition.[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.breigh.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/08/yetta_thumb.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Aμαν ένας κόμματος!!!!!!!!!!! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Τι κουκλάρα ειναι αυτή;;;;;;
την θέλω δαιμονισμένα
υγ. πολύ προχωρημένο το λοΥκ της
http://[URL unfurl="true"]www.breigh.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/08/yetta_thumb.jpg[/img[/URL]]
[b]υγ. πολύ προχωρημένο το λοοκ της[/b]
[/quote]
Ναι γιατί εκτός από πολυφλεκτικά, πολυδιαθλαστικά, πολυκαυλωτικά ριγκάκια, φοράει και πολυακόρεστα κολιέ και σκουλαρίκια και πολυφλωρινιωτική ζακέτα.
Και συνεχίζω την συγκλονιστική αφήγησή μου.
Στις 21/01/2012 στις 18:00 είχα κανονίσει να βγω με τη Δανάη για καφέ στου Ζωγράφου. Ξεκίνησα από το σπίτι μου στις 17:10. Στις 17:46, καθώς περίμενα το λεωφορείο 608 στη στάση «Ζωοδόχου Πηγής», πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Σταυρούλα εσύ είσαι;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εγώ είμαι αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ, που σε ενοχλώ. Σε πήρα να σε ρωτήσω, αν τελικά τη Δευτέρα θα είσαι στο 36, για να έρθω να τα πούμε.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Θα είμαι αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ωραία.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εσύ τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Είμαι έξω από το ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Περιμένω το 608. Εύχομαι η Παναγίτσα να σε έχει καλά και να μην ξαναταλαιπωρηθείς ποτέ έτσι. Εγώ προσεύχομαι καθημερινά για σένα.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Σε ευχαριστώ αγάπη μου. Να σαι καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Από υγεία είσαι καλύτερα σήμερα;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Έχω πυρετό. Περιμένω να πάει 20:00, για να σχολάσω και να πάω σπίτι.
ΤΑΚΜΑΝ: Σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά. Λοιπόν, αυτά. Επειδή έρχεται το λεωφορείο, θα σε κλείσω. Θα τα πούμε τη Δευτέρα.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Έγινε θα τα πούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Έλα γεια.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Γεια.
«Αχ Παναγίτσα μου. Σε παρακαλώ πολύ να έχεις καλά τη Σταυρούλα. Να είσαι δίπλα της. Μπορεί να κάνει αυτό το επάγγελμα, αλλά πραγματικά έχει πολύ καλό χαρακτήρα. Την αγαπάω».
Το βράδυ του Σαββάτου έκανα την προσευχή μου για τη Σταυρουλίτσα μου.
Στις 22/01/2012 στις 19:00 πήγα για επίσκεψη στην Πιζάμα με σκούφο και βγάλαμε 2 βιντεάκια. Η ημέρα ήταν ερωτικά νεκρή.
Ήρθε η πίτσα τώρα. Μετά η συνέχεια.
ΥΓΣ: Αυτή η α-καπέλο στη φωτογραφία είναι πολύ καύλα.
Στις 21/01/2012 στις 18:00 είχα κανονίσει να βγω με τη Δανάη για καφέ στου Ζωγράφου. Ξεκίνησα από το σπίτι μου στις 17:10. Στις 17:46, καθώς περίμενα το λεωφορείο 608 στη στάση «Ζωοδόχου Πηγής», πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Σταυρούλα εσύ είσαι;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εγώ είμαι αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ, που σε ενοχλώ. Σε πήρα να σε ρωτήσω, αν τελικά τη Δευτέρα θα είσαι στο 36, για να έρθω να τα πούμε.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Θα είμαι αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ωραία.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εσύ τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Είμαι έξω από το ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Περιμένω το 608. Εύχομαι η Παναγίτσα να σε έχει καλά και να μην ξαναταλαιπωρηθείς ποτέ έτσι. Εγώ προσεύχομαι καθημερινά για σένα.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Σε ευχαριστώ αγάπη μου. Να σαι καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Από υγεία είσαι καλύτερα σήμερα;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Έχω πυρετό. Περιμένω να πάει 20:00, για να σχολάσω και να πάω σπίτι.
ΤΑΚΜΑΝ: Σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά. Λοιπόν, αυτά. Επειδή έρχεται το λεωφορείο, θα σε κλείσω. Θα τα πούμε τη Δευτέρα.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Έγινε θα τα πούμε.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Γεια.
«Αχ Παναγίτσα μου. Σε παρακαλώ πολύ να έχεις καλά τη Σταυρούλα. Να είσαι δίπλα της. Μπορεί να κάνει αυτό το επάγγελμα, αλλά πραγματικά έχει πολύ καλό χαρακτήρα. Την αγαπάω».
Το βράδυ του Σαββάτου έκανα την προσευχή μου για τη Σταυρουλίτσα μου.
Στις 22/01/2012 στις 19:00 πήγα για επίσκεψη στην Πιζάμα με σκούφο και βγάλαμε 2 βιντεάκια. Η ημέρα ήταν ερωτικά νεκρή.
Ήρθε η πίτσα τώρα. Μετά η συνέχεια.
ΥΓΣ: Αυτή η α-καπέλο στη φωτογραφία είναι πολύ καύλα.
Φίλε ΤΑΚΜΑΝ θα σε παρακαλούσα θερμώς να μου απαντήσεις σε 2 ερωτήσεις που πολύ με απασχολούν:
1) Στην ερώτηση που σου έκανα στο πρώτο μήνυμα αυτής της σελίδας.
2) Η αγελάδα στο ψιλικατζίδικο είναι κάποια με μεγάλα βυζά ή το προσωνύμιο έχει άλλη προέλευση;
2) Η αγελάδα στο ψιλικατζίδικο είναι κάποια με μεγάλα βυζά ή το προσωνύμιο έχει άλλη προέλευση;
Λοιπόν, συνεχίζω.
Στις 23/01/2012 στις 09:40 πήγα το μαγαζί της αγελάδας, για να αγοράσω ένα μπουκάλι γάλα. Αφού ολοκληρώθηκε η οικονομική συναλλαγή, ακολούθησε πεντάλεπτη κουβεντούλα και στο τέλος ένα ενισχυμένο διευθυντικό sandwich. Στο παραπάνω sandwich, δώθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο ποιοτικό τρίψιμο των χρυσών rings.
Στις 10:45 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα, με προορισμό το στούντιο της Σταυρούλας. Η Σταυρούλα δάνεισε το ριγκάκι της στην πουτάνα. Η εκσπερμάτωση πραγματοποιήθηκε στο σεντόνι. Φυσικά για 30-35 λεπτά μετά το γαμήσι, κάθισα παρέα με τη Σταυρούλα στην κουζίνα και απόλαυσα χαδάκια και στοργή (όλη την ώρα της κράταγα τα χεράκια). Όσο καθόμασταν παρέα, της διηγόμουν τα βάσανα με την κυρία Νίκη, γιατί αισθανόμουν την ανάγκη για στοργή και παρηγοριά.
Στις 13:08 εξήλθα από το στούντιο. Αμέσως μετά, πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου για την ενημερώσω για την ολοκλήρωση της στουντιότσαρκας και για την επιστροφή στο σπίτι.
Στις 13:36, εκεί που περπατούσα κατά μήκος της οδού Σποράδων, αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο την κυρία Νίκη. Δυστυχώς όμως, ήταν εκτός σπιτιού.
Στις 13:45 έφτασα σπίτι. Στις 14:02 ξαναβγήκα, γιατί έπρεπε να πάω στο ΠΑΠΕΙ για να πάρω τις συστατικές επιστολές για την υποτροφία. Στις 14:08, πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη (πριν πάρω κοιταξα τον ουρανό με ένα βλέμμα γεμάτο απόγνωση). Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εμπρός; Ποιος είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι. Σε πήρα να σε ρωτήσω, αν τελικά το φτιάξαν το ρεύμα στα ΚΑΠΗ.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εντάξει το έφτιαξαν.
ΤΑΚΜΑΝ: Ωραία. Προτείνω να βρεθούμε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 10:45 έξω από τα ΚΑΠΗ.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Αύριο δεν μπορείς;
ΤΑΚΜΑΝ: Λέω καλύτερα την Τετάρτη, γιατί αύριο θα βρέχει.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Έγινε. Θα βρεθούμε την Τετάρτη το πρωί. Εσύ πού είσαι τώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: Κατεβαίνω στον Πειραιά, γιατί έχω μια δουλειά.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εγώ τώρα στρώνω το τραπέζι, γιατί σε λίγο θα έρθει ο εγγονός μου για να φάμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει, δεν σε ήθελα τίποτα άλλο.Μην σε ενοχλώ κιόλας.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δε με ενοχλείς καθόλου.
ΤΑΚΜΑΝ: Συγχώεσέ με σε παρακαλώ, που την Παρασκευή σε πήρα τηλέφωνο, την ώρα που τηγάνιζες τα ψάρια.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εντάξει βρε Δημήτρη. Δεν τα έκαψα.
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν, αυτά. Θα τα πούμε την Τετάρτη.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Έγινε. Τα λέμε.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Γεια.
Μετά από αυτό το τηλεφώνημα, αισθάνθηκα χαρούμενος, που θα έβλεπα πριν φύγω για τα ξένα, το αντικείμενο του πόθου μου.
Το δράμα άρχισε από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου. Η συγκλονιστική συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο.
Στις 23/01/2012 στις 09:40 πήγα το μαγαζί της αγελάδας, για να αγοράσω ένα μπουκάλι γάλα. Αφού ολοκληρώθηκε η οικονομική συναλλαγή, ακολούθησε πεντάλεπτη κουβεντούλα και στο τέλος ένα ενισχυμένο διευθυντικό sandwich. Στο παραπάνω sandwich, δώθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο ποιοτικό τρίψιμο των χρυσών rings.
Στις 10:45 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα, με προορισμό το στούντιο της Σταυρούλας. Η Σταυρούλα δάνεισε το ριγκάκι της στην πουτάνα. Η εκσπερμάτωση πραγματοποιήθηκε στο σεντόνι. Φυσικά για 30-35 λεπτά μετά το γαμήσι, κάθισα παρέα με τη Σταυρούλα στην κουζίνα και απόλαυσα χαδάκια και στοργή (όλη την ώρα της κράταγα τα χεράκια). Όσο καθόμασταν παρέα, της διηγόμουν τα βάσανα με την κυρία Νίκη, γιατί αισθανόμουν την ανάγκη για στοργή και παρηγοριά.
Στις 13:08 εξήλθα από το στούντιο. Αμέσως μετά, πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου για την ενημερώσω για την ολοκλήρωση της στουντιότσαρκας και για την επιστροφή στο σπίτι.
Στις 13:36, εκεί που περπατούσα κατά μήκος της οδού Σποράδων, αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο την κυρία Νίκη. Δυστυχώς όμως, ήταν εκτός σπιτιού.
Στις 13:45 έφτασα σπίτι. Στις 14:02 ξαναβγήκα, γιατί έπρεπε να πάω στο ΠΑΠΕΙ για να πάρω τις συστατικές επιστολές για την υποτροφία. Στις 14:08, πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη (πριν πάρω κοιταξα τον ουρανό με ένα βλέμμα γεμάτο απόγνωση). Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εμπρός; Ποιος είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι. Σε πήρα να σε ρωτήσω, αν τελικά το φτιάξαν το ρεύμα στα ΚΑΠΗ.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εντάξει το έφτιαξαν.
ΤΑΚΜΑΝ: Ωραία. Προτείνω να βρεθούμε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 10:45 έξω από τα ΚΑΠΗ.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Αύριο δεν μπορείς;
ΤΑΚΜΑΝ: Λέω καλύτερα την Τετάρτη, γιατί αύριο θα βρέχει.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Έγινε. Θα βρεθούμε την Τετάρτη το πρωί. Εσύ πού είσαι τώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: Κατεβαίνω στον Πειραιά, γιατί έχω μια δουλειά.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εγώ τώρα στρώνω το τραπέζι, γιατί σε λίγο θα έρθει ο εγγονός μου για να φάμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει, δεν σε ήθελα τίποτα άλλο.Μην σε ενοχλώ κιόλας.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δε με ενοχλείς καθόλου.
ΤΑΚΜΑΝ: Συγχώεσέ με σε παρακαλώ, που την Παρασκευή σε πήρα τηλέφωνο, την ώρα που τηγάνιζες τα ψάρια.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εντάξει βρε Δημήτρη. Δεν τα έκαψα.
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν, αυτά. Θα τα πούμε την Τετάρτη.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Έγινε. Τα λέμε.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Γεια.
Μετά από αυτό το τηλεφώνημα, αισθάνθηκα χαρούμενος, που θα έβλεπα πριν φύγω για τα ξένα, το αντικείμενο του πόθου μου.
Το δράμα άρχισε από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου. Η συγκλονιστική συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο.
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Καλα ρε οι αλητες αφησαν τα καπη χωρις ρευμα?
1) Αν ταξίδευα με το ferryboat Αιδηψός-Αρκίτσα και αυτές οι δυο ήταν οι μοναδικές γυναίκες επιβάτισες, θα προτιμούσα την 80χρονη, αλλά με κρύα καρδιά, γιατί καμία εκ των δυο δεν θα μπορούσε να μου προσφέρει πλήρη σωματική και ψυχική ικανοποίηση.Φίλε ΤΑΚΜΑΝ θα σε παρακαλούσα θερμώς να μου απαντήσεις σε 2 ερωτήσεις που πολύ με απασχολούν:
2) Το παρατσούκλι "αγελάδα" δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση και την προσωπικότητα της εν λόγω γυναίκας. Την ονόμασα έτσι, γιατί πολλά από τα γάλατα στο ψυγείο, έχουν φωτογραφία μια αγελάδα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K