Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ταμαν ταμαν ρε τακμαν καλυτερα ετσι να παραμεινει το θεμα σου τυπε γιατι σε βλεπω να κανεις ταματα μπας και σου κατσει επιτελους η κυρια νικη πραγματικα δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι σε εχει καταλαβει ρε συ σε εχει παρει χαμπαρι οτι εισαι καψουρα και ετσι μαζι της και αισθανεται ισως λιγο καπως ασφικτυα ρε παιδι μου μαζι σου πως να το κανουμε δηλαδη? αφου στο ειπε και η ιδια δεν κανει αυτη για τετοια ειναι μεγαλης ηλικιας και στην τελικη τι θα πουν οι αλλοι αμα σε δουν μαζι της? ...
:rockon:
ΤΑΚΜΑΝ είσαι Αρχηγός!!!!
Αλλά πρέπει να το καταλάβεις έδωσες πολλά στην καυρία Νίκη, το κατάλαβε , και για αυτό δεν πρόκειται να σου καθήσει ΠΟΤΕ, ΑΡΧΗΓΕ.
Έχασες ! ! ! Δεν πειράζει πάνε για άλλα ! ! !
ΑΡΧΗΓΕ η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑΜΑΝ.
Η κύρα Νίκη έχει καμία φίλη ή γνωστή που να γουστάρεις?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Μόλις ξεγκαυλώσεις με καμία φίλη ή γνωστή της κας Νίκης, που θα το έχεις χειριστεί πιο έξυπνα και θα έχεις πετύχει το στόχο σου  :fuck1:...
ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, δεν χάνεις τίποτα ΤΑΜΑΝ Αρχηγέ....
.... και κατι αλλο μικρος που ησουνα δεν φαντασιωθηκες ποτε να παιρνεις κανενα ωραιο νεανικο γκομενακι και να το χυνεις με τρελα? δε σου αρεσαν ποτε μα ποτε κοπελες της ηλικιας σου? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

και όποια κολόπαιδα, που ίσως είναι και φίλοι σου, τα τελευταία 20 χρόνια σου "Εριξαν την ψυχολογία σου" ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ......
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ, όλοι αυτοί οι τύποι....

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Φίλε ΤΑΚΜΑΝ μετά την ανάγνωση και της τελευταίας ιστορίας σου κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η 80χρονη κυρία Νίκη κατάλαβε ότι το πας για σχέσεις και μονιμοτητες και σου ρίχνει άκυρο γιατί δε θέλει δεσμεύσεις από τώρα. Θέλει να ζήσει τη ζωή της ρε παιδί μου και εκεί γύρω στα 110 να το γυρίσει σε σχέσεις. Δε βαριέσαι; Το έχουν πει τα κομμουνια εδώ και τόσα χρόνια: ΙΔΙΑ ΕΙΝ' ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Στην περίπτωση σου: ΙΔΙΕΣ ΕΙΝ' ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΝΙΕΣ, ΜΕΣΟΚΟΠΕΣ, ΓΡΙΕΣ.

edit: Πω ρε πούστη, αυτό είναι το 666ο μήνυμα μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ξέχασα να σας παραθέσω ένα σημαντικό απόσπασμα της τηλεφωνικής συνομιλίας με την κυρία Νίκη στις 18/01/2012.

ΤΑΚΜΑΝ: Θέλω να σου πω και κάτι άλλο. Το γεγονός ότι σου πρότεινα να πάμε για καφέ στο κέντρο οι δυο μας δεν θέλω να το θεωρείς ως άσεμνη πρόταση. Ο καφές είναι στα πλαίσια της κοινωνικότητας. Το ξέρεις ότι και εμένα θα με βόλευε να βρεθούμε σπίτι σου. Δυστυχώς όμως, αυτό είναι προς το παρών αδύνατο, γιατί η μαμά μου δεν ξεκολλάει από το σπίτι.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Όχι καλέ. Εγώ δεν βάνω στο μυαλό μου τέτοια πράγματα.
ΤΑΚΜΑΝ: Εξάλλου ποτέ δεν σου έχω μιλήσει άσεμνα. Νομίζω ότι σου συμπεριφέρομαι πολύ όμορφα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (μορφασμός Γύπα).

Θα σας πω κάτι για να μη λέει εδώ μέσα ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του.
Η κυρία Νίκη έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει 2 φορές. Το γεγονός ότι παντρεύτηκε για 2η φορά το έχει μετανιώσει, γιατί είναι γυναίκα της εκκλησίας και το θεωρεί αμαρτία.
Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, δεν σκόπευα ποτέ να την πηδήξω.
Ήθελα να έχουμε μια όμορφη στοργική σχέση. Όταν βρίσκομαι στην Αγγλία να μου λέει γλυκόλογα από το τηλέφωνο και όταν βρίσκομαι στην Αθήνα να βλεπόμαστε (όσο είναι εφικτό) στο σπίτι της και να της μπαλαμουτιάζω τα τρικ-τρικ. Ότι την έβλεπα ερωτικά, δεν σκόπευα να της το ομολογήσω, γιατί μετά το νέο μπορεί να το διέδιδε σε όλη τη γειτονιά.

Στις 12:00 έχω ραντεβού με κάτι μεσίτες για την ενοικίαση σπιτιού. Τα λέμε αργότερα.

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Ρε φιλαράκο έχω ακούσει ένα κάρο ανωμαλίες αλλά ότι γουστάρεις με τρέλα μια 80χρονη είναι κάτι ασύλληπτο...Σου προτείνω λοιπόν να πας σε έναν καλό ειδικό να συζητήσεις το πρόβλημα σου...δεν κάνω πλάκα, σοβαρά σου μιλάω...αυτού του είδους το φετίχ που έχεις θα σου γαμήσει την ζωή...Σκέψου το...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ρε φιλαράκο έχω ακούσει ένα κάρο ανωμαλίες αλλά ότι γουστάρεις με τρέλα μια 80χρονη είναι κάτι ασύλληπτο...Σου προτείνω λοιπόν να πας σε έναν καλό ειδικό να συζητήσεις το πρόβλημα σου...δεν κάνω πλάκα, σοβαρά σου μιλάω...αυτού του είδους το φετίχ που έχεις θα σου γαμήσει την ζωή...Σκέψου το...
Σωστά άλλα μάλλον πρώτα πρέπει να εγκαυλώσει με καμία φίλη ή γνωστή ή συνομίλικη της κας Νίκης, που θα το έχει χειριστεί πιο έξυπνα και θα έχεις πετύχει να την  :fuck1:...
Η κυρά Νίκη, τον πήρε χαμπάρι ότι "τρελένεται" πιθανόν και τρελένεαι και τον δουλεύει ψηλό γαζί. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ με την κα ΝΙΚΗ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΑΜΑΝ.
Πήδα καμία συνομίλη της, να το χαρείς τουλάχιστον...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Και μετά φυσικά Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΑΜΑΝ...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ΤΑΜΑΝ
Μήπως χρειάζεσαι άλλο αμάξι για να πετύχεις τους στόχους σου?

Επισκέπτης
αυτο που λεμε να πεσεις στον ερωτα της και να μη σε θελει :headbang:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Η πρόταση μου............

Συνημμένα

• images 101.jpg
    images 101.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 24

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Νομίζω ιδιαίτερα μοντέρνη και ταυτόχρονα σύμφωνα με την ηλικία της νέας σου κας που θα επιθυμίσεις να κατακτίσεις.
ΤΑΚΜΑΝ πώς το βλέπεις το θέμα?

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Δοκιμασε αλλες τακτικες τυπε..
 :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τελικά μάθαμε ποιος είναι αυτός ο ΤΑΜΑΝ που λέει το θρεντ; :uglystupid:

εντιτ: define:ΤΑΜΑΝ, Το τάμαν είναι το τάμα στα κυπριακά. το μυστήριο ελύθη αλλά το πρόβλημα παραμένει γενικώς άλυτο. πως μαγειρεύεται εν τέλει το ραγού. μέσα είσαι μάγκα, όλα τα πιάνεις.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Επειδή όμως όπως σου έγραφα παραπάνω η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ >...
Μόλις  :zfuck: καιμία 80 άρα, ζήσει δεν ζήσει......

Δες και εναλλακτικά βίτσια με κοριτσάκια στην ηλικία σου,
ίσως τώρα που μεγαλώνεις και εσύ σε ενδιαφέρουν ! ! !

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Συνημμένα

• imerologio 12.jpg
    imerologio 12.jpg
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 22

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.785
Πόντοι
2.606
τακμαν το ολο προβλημα εγκειται στο οτι απευθηνεσαι ηλικιακα σε λαθος κοινο πρεπει να αφησεις την τριτη ηλικια και να βρεις μια β-καπελο απο την τεταρτη ηλικια ξερεις με ταγιερακι απο μεταξωτο σαββανο θα σου ελεγα ακομα σαν συμβουλη να ρωτας αν παιζει και προικα κανα κασονι απο μαονι κανας οικογενειακος ταφος κανα εργοστασιο διυλησης φορμωλης κατα τα αλλα εισαι σε σωστο δρομο θερμη παρακληση μονο τα γραφωμενα σου να συνοδευονται απο περισσοτερες λεπτομεριες που θα βοηθησουν στην κατανοηση το αναγνωστικο κοινο....

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πω,έχεις συνειδητοποιήσει ότι σε τάισε χυλό  γκόμενα που είναι μεγαλύτερη από την γιαγιά σου; :S

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, δεν σκόπευα ποτέ να την πηδήξω.

Τι να πηδήξεις 81 χρονών ερείπιο; :woldman:
Θες να σου μείνει στα χέρια και να σε πάνε για δολοφονία εξ' αμελείας..  :priest:

Τέλοσπάντων,περί ορέξεως... :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom