Γιατι εσυ νομιζεις οτι ειναι πραγματικοι διαλογοι;Μα πως θυματε με λεπτομεριες ο τυπος, τους διαλογους του με την κυρια Νικη ? Τους μαγνητοφωνει πρωτα και μετα τα γραφει εδω ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
πεστα ρε δικε μου,αντι να βγουνε εξω,να πανε εστω σε ενα παρκο ρε παιδι μουΚαι μετά γκρινιάζετε όταν λέω ότι οι Έλληνες είναι για τον πούτσο σαν λάος.
Αν κάθονται και διαβάζουν τάκμαν,και βλέπουν Δημητράκη στο γιουτιούμπ,επόμενο είναι
Τώρα είμαι στο φοιτητικό εστιατόριο στο University of Southampton και στις 15:00 θα βρεθώ με τον supervisor για να με βοηθήσει να γραφτώ στο Πανεπιστήμιο.
Κάνω ένα διαλειμματάκι και συνεχίζω.
Στις 13/01/2012 στις 14:17 βγήκα από το περιβόητο στούντιο της Σταυρούλας.
Στις 14:18 πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου για να την ενημερώσω ότι πήδηξα και ότι είμαι στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι.
Στις 14:19 αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο την κυρία Νίκη. Ήθελα να την ακούσω. Ήθελα να της μιλήσω για την επιτυχία μου στα Αγγλικά, να της ζητήσω συγνώμη για το γεγονός ότι δεν την πήρα τηλέφωνο από την Αγγλία και φυσικά να κανονίσουμε ημερομηνία για καφέ στο κέντρο. Μισό λεπτό, γιατί τρώω Bramley Apple Pie. Παιδιά τέλειο. Να δοκιμάσετε και εσείς. Αφού κοίταξα τον ουρανό με θλιμμένο βλέμμα και αφού ξεφύσυξα λίγο, την πήρα τηλέφωνο. Δυστυχώς όμως, δεν ήταν σπίτι. Την ξαναπήρα τηλέφωνο στις 14:36. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εμπρός; Ποιος είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι. Μπορώ να σου μιλήσω λίγο σε παρακαλώ;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δεν μπορώ τώρα. Είναι τα παιδιά μου εδώ και τρώνε.
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά. Θα σε πάρω τη Δευτέρα να τα πούμε με την ησυχία μας. Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ για την ενόχληση.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δεν έγινε τίποτα καλέ.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε τη Δευτέρα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Τα λέμε. Έλα γεια.
ΤΑΚΜΑΝ: Γεια.
Στενοχωρήθηκα, που δεν μπόρεσα να μιλήσω με την κυρία Νίκη. Είχα να την ακούσω 8 μέρες. Την αγαπάω πάρα πολύ. Το βράδυ της ίδιας μέρας, έκανα τη γνωστή δακρύβρεχτη προσευχή. Ήθελα τόσο πολύ να τη δω πριν φύγω για τα ξένα.
Στις 14/01/2012 στις 10:40 ξεκίνησα από το σπίτι μου για να κατέβω στην πλατεία Λαυρίου, για να βγάλω φωτογραφίες για την ανανέωση του διαβατηρίου. Στις 13:26 περπατούσα στην Πατησίων στο ύψος της Βικτώριας και επέστρεφα στο σπίτι. Εκεί που περπατούσα, με εντόπισε κάποιο μέλος από τα μπορδέλα, με φώναξε «ΤΑΚΜΑΝ» και ήπιαμε παρέα καφέ. Εκεί γνώρισα από κοντά και τον Βρυκόλακα. Στις 14:26 (είχα ξεμπλέξει με τον καφέ) πήρα τηλέφωνο την Σταυρούλα. Ο διάλογος, που ακολούθησε, ήταν ο εξής:
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Σταυρουλίτσα εσύ είσαι;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εγώ είμαι γλυκέ μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να σε ρωτήσω, αν τελικά θα έχεις αύριο ρεπό, για να βρεθούμε σπίτι σου.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Δεν ξέρω ακόμα. Πάρε με κατά τις 19:30, που θα ξέρω σίγουρα.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα σε πάρω στις 19:30. Ελπίζω αύριο να είσαι ελεύθερη. Είναι αμαρτία να μην έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο. Διεκδίκησε τα δικαιώματά σου.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Δεν εξαρτάται από μένα αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: ΟΚ. Θα τα ξαναπούμε. Έλα γεια.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Καλό μεσημέρι.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, παρακάλεσα την Παναγίτσα δακρυσμένος να καταφέρω να βρεθώ με τη Σταυρούλα. Αυτή η γυναίκα έχει πολύ αγάπη μέσα της. Είναι αμαρτία να φύγω για Αγγλία και να μην καταφέρω να απολαύσω ούτε την Σταυρούλα ούτε και την κυρία Νίκη, όπως θέλω εγώ. Δε συμφωνείτε;
To be continued.
Κάνω ένα διαλειμματάκι και συνεχίζω.
Στις 13/01/2012 στις 14:17 βγήκα από το περιβόητο στούντιο της Σταυρούλας.
Στις 14:18 πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου για να την ενημερώσω ότι πήδηξα και ότι είμαι στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι.
Στις 14:19 αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο την κυρία Νίκη. Ήθελα να την ακούσω. Ήθελα να της μιλήσω για την επιτυχία μου στα Αγγλικά, να της ζητήσω συγνώμη για το γεγονός ότι δεν την πήρα τηλέφωνο από την Αγγλία και φυσικά να κανονίσουμε ημερομηνία για καφέ στο κέντρο. Μισό λεπτό, γιατί τρώω Bramley Apple Pie. Παιδιά τέλειο. Να δοκιμάσετε και εσείς. Αφού κοίταξα τον ουρανό με θλιμμένο βλέμμα και αφού ξεφύσυξα λίγο, την πήρα τηλέφωνο. Δυστυχώς όμως, δεν ήταν σπίτι. Την ξαναπήρα τηλέφωνο στις 14:36. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εμπρός; Ποιος είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι. Μπορώ να σου μιλήσω λίγο σε παρακαλώ;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δεν μπορώ τώρα. Είναι τα παιδιά μου εδώ και τρώνε.
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά. Θα σε πάρω τη Δευτέρα να τα πούμε με την ησυχία μας. Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ για την ενόχληση.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δεν έγινε τίποτα καλέ.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε τη Δευτέρα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Τα λέμε. Έλα γεια.
ΤΑΚΜΑΝ: Γεια.
Στενοχωρήθηκα, που δεν μπόρεσα να μιλήσω με την κυρία Νίκη. Είχα να την ακούσω 8 μέρες. Την αγαπάω πάρα πολύ. Το βράδυ της ίδιας μέρας, έκανα τη γνωστή δακρύβρεχτη προσευχή. Ήθελα τόσο πολύ να τη δω πριν φύγω για τα ξένα.
Στις 14/01/2012 στις 10:40 ξεκίνησα από το σπίτι μου για να κατέβω στην πλατεία Λαυρίου, για να βγάλω φωτογραφίες για την ανανέωση του διαβατηρίου. Στις 13:26 περπατούσα στην Πατησίων στο ύψος της Βικτώριας και επέστρεφα στο σπίτι. Εκεί που περπατούσα, με εντόπισε κάποιο μέλος από τα μπορδέλα, με φώναξε «ΤΑΚΜΑΝ» και ήπιαμε παρέα καφέ. Εκεί γνώρισα από κοντά και τον Βρυκόλακα. Στις 14:26 (είχα ξεμπλέξει με τον καφέ) πήρα τηλέφωνο την Σταυρούλα. Ο διάλογος, που ακολούθησε, ήταν ο εξής:
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Σταυρουλίτσα εσύ είσαι;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εγώ είμαι γλυκέ μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να σε ρωτήσω, αν τελικά θα έχεις αύριο ρεπό, για να βρεθούμε σπίτι σου.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Δεν ξέρω ακόμα. Πάρε με κατά τις 19:30, που θα ξέρω σίγουρα.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα σε πάρω στις 19:30. Ελπίζω αύριο να είσαι ελεύθερη. Είναι αμαρτία να μην έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο. Διεκδίκησε τα δικαιώματά σου.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Δεν εξαρτάται από μένα αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: ΟΚ. Θα τα ξαναπούμε. Έλα γεια.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Καλό μεσημέρι.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, παρακάλεσα την Παναγίτσα δακρυσμένος να καταφέρω να βρεθώ με τη Σταυρούλα. Αυτή η γυναίκα έχει πολύ αγάπη μέσα της. Είναι αμαρτία να φύγω για Αγγλία και να μην καταφέρω να απολαύσω ούτε την Σταυρούλα ούτε και την κυρία Νίκη, όπως θέλω εγώ. Δε συμφωνείτε;
To be continued.
πεστα ρε δικε μου,αντι να βγουνε εξω,να πανε εστω σε ενα παρκο ρε παιδι μου
Για dogging??
Απλές,καθημερινές συνήθειες,κάθε μπουρδελιάρη νεοέλληνα.
Κατάθεση και τηλέφωνο στη μαμά...Ρουτίνα ρε πστ μου...
Πάλι καλά που δεν σπουδάζεις γιατρός φίλος γιατί ένα μικρό νταλκά στο πίσω μέρος του μυαλού μου θα τον τραβούσα.
Ξέρεις,μην βρισκόμουν αναίσθητος σε κανά φορείο και αντί να με γιατρέψεις,να μου έκανες το μορφασμό του γύπα ή τη λαβή της κόμπρας.
Όσο για την εμμονή σου με τα πάκια....
Θυμήθηκα έναν συμμαθητή που μισούσε τους Αλβανούς, επειδή ψιλοέμοιαζε με εκείνους και του το λέγανε συχνά.
Μεγάλη κόμπλα ο τύπος.
Αλλά τι λέω...Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με εσένα..
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.008
- Πόντοι
- 2.606
Απλές,καθημερινές συνήθειες,κάθε μπουρδελιάρη νεοέλληνα.
Κατάθεση και τηλέφωνο στη μαμά...Ρουτίνα ρε πστ μου...
Πάλι καλά που δεν σπουδάζεις γιατρός φίλος γιατί ένα μικρό νταλκά στο πίσω μέρος του μυαλού μου θα τον τραβούσα.
Ξέρεις,μην βρισκόμουν αναίσθητος σε κανά φορείο και αντί να με γιατρέψεις,να μου έκανες το μορφασμό του γύπα ή τη λαβή της κόμπρας.
Όσο για την εμμονή σου με τα πάκια....
Θυμήθηκα έναν συμμαθητή που μισούσε τους Αλβανούς, επειδή ψιλοέμοιαζε με εκείνους και του το λέγανε συχνά.
Μεγάλη κόμπλα ο τύπος.
αχαχαχα great great...αλλα αστον ρε φιλε να γελασει και λιγο το χιλακι μας περιεργες μερες ζουμε
Αλλά τι λέω...Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με εσένα..
mr_boutias
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Τι άλλο ξέρεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Πολλά, αλλά θα τα πούμε με την ησυχία μας, όταν βρεθούμε από κοντά.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εσύ ξέρεις πολλά, εγώ δεν ξέρω τίποτα.
ΤΑΚΜΑΝ: Το ξέρω.
σαν ντετεκτιβ σε φιλμ νουαρ περιγραφεις
απιθανη ιστορια
φοβερο σασπενς
λατρευω προσευχη με δακρυσμενο προσωπο
συνεχισε τακμαν
Τούτο το χρονολόγιο με συγκλονίζει....
αίσχος και ξεφτύλα που δεν υπάρχει άνθρωπος να κάνει την ζωή του ΤΑΚΜΑΝ σε ταινία.
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
Λοιπόν καιρός ν' αρχίσεις το γράψιμο.Οποιος δε γαμαει,συγγραφει.....
Από 18-06-2009 έχεις να γαμήσεις.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι ο λόγος, για τον οποίο δεν θα γράψω ξεχωριστές κριτικές για τα πουτανογαμήσια του Ιανουαρίου, είναι ότι θέλω να δώσω έμφαση στις τελευταίες τηλεδιασκέψεις με την κυρία Νίκη, στη συνάντηση και στο χωρισμό. Ο χωρισμός είναι το σημαντικότερο γεγονός του μήνα. Αστρολογικά πιστεύω ότι ευθύνεται ο ανάδρομος άρης στον 3ο οίκο. Ο 3ος οίκος αφορά άτομα του στενού περιβάλλοντος, μετακινήσεις, αδέρφια και γείτονες. Θα ρωτήσω τη Λίλιαν Σίμου, αν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης. Α και κάτι άσχετο. Πείτε ρε παιδιά στον administrator να διορθώσει τον τίτλο. Ευχαριστώ.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ρε τακμαν τωρα που θα εισαι αγγλια δεν μας δινεις το τηλεφωνο της κυριας νικης να την βρεξουμε λιγο;
Ρε δεν μπορώ. Γελάω σαν ηλίθιος.ρε τακμαν τωρα που θα εισαι αγγλια δεν μας δινεις το τηλεφωνο της κυριας νικης να την βρεξουμε λιγο;
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
γιατι ρε;δεν θα την πονεσουμε!!!!Ρε δεν μπορώ. Γελάω σαν ΗΛΙΘΙΟΣ.
Το ιστορικό συμπέρασμα που βγαίνει είναι οτι....
Ολες οι μεγάλες προσωπικότητες του σαιτ, πετάνε με....
http://[URL unfurl="true"]www.mpiweb.org/Libraries/Magazine/lufthansa-logo_1.jpg[/img[/URL]]
[QUOTE="dimitrakis29, post: 3454277"]
Ο Δημητρακης ο Πορνομεταναστης της Αγιας Πετρουπολης ερχεται Ελλαδα.Ξεκιναει απο Φρανκφουρτη 4 Φεβρουαριου 2012
στις 21:45 με την πτηση LH 1284 της LUFTHANSA και Φτανει στο αεροδρομιο των Σπατων.Σαββατο βραδυ 4ης Φεβρουαριου (ξημερωματα κυριακης) στις 1.30 .ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!
[/quote]
Ολες οι μεγάλες προσωπικότητες του σαιτ, πετάνε με....
http://[URL unfurl="true"]www.mpiweb.org/Libraries/Magazine/lufthansa-logo_1.jpg[/img[/URL]]
[QUOTE="dimitrakis29, post: 3454277"]
Ο Δημητρακης ο Πορνομεταναστης της Αγιας Πετρουπολης ερχεται Ελλαδα.Ξεκιναει απο Φρανκφουρτη 4 Φεβρουαριου 2012
στις 21:45 με την πτηση LH 1284 της LUFTHANSA και Φτανει στο αεροδρομιο των Σπατων.Σαββατο βραδυ 4ης Φεβρουαριου (ξημερωματα κυριακης) στις 1.30 .ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!
[/quote]
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τακουλη η κυρα νικη κρατιεται καλα?λεει?ποσο ειναι?τι εγινε τελικα?την καταβρεξες η ακομα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K