Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
να αλλάξει ο τίτλος του σάιτ από "Sex & μπουρδελοκαταστάσεις" σε "Κουτσοί στραβοί στον άγιο παντελεήμονα"
Πες μου τωρα οτι καθησες και διαβασες τον παπυρο που ανοιξε ο τυπος?Εδω βαριεμαι και να σχολιασω οχι να το διαβασωνα αλλάξει ο τίτλος του σάιτ από "Sex & μπουρδελοκαταστάσεις" σε "Κουτσοί στραβοί στον άγιο παντελεήμονα"
, πλάκα κάνεις, εδώ μερικές φορές δεν διαβάζω αυτά που πρεπει να διαβάσω, θα διαβάσω αυτό.Πες μου τωρα οτι καθησες και διαβασες τον παπυρο που ανοιξε ο τυπος?Εδω βαριεμαι και να σχολιασω οχι να το διαβασω
Πόσων χρόνων είναι η κυρία Νίκη ?
Tak ρουφηξα κάθε γραμμή της συγκλονιστικης διήγησης σου και περιμένω εναγωνίως τη συνέχεια. Αυτα περί χωρισμού πολύ με ανησύχησαν. Χωρισατε με τη γλυκειά σου ηλικιωμένη αγαπουλιτσα;
Όποιος δε θέλει να διαβάζει Tak τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία. Εδώ ο καθένας γράφει της ψωλης του το χαβα "Σας αρεθει ο γκωνλικοθ έρωταθ", ο Tak σας ενόχλησε;
είπαμε όταν τους χτυπάει η α αυτές είναι οι συνέπειεςΚαι μετά γκρινιάζετε όταν λέω ότι οι Έλληνες είναι για τον πούτσο σαν λάος.
Αν κάθονται και διαβάζουν τάκμαν,και βλέπουν Δημητράκη στο γιουτιούμπ,επόμενο είναι
Έχεις δίκαιο. Παράλειψή μου. Παρακαλώ τον administrator να διορθώσει τον τίτλο.στον τιτλο λειπει το Κ απ το ΤΑΚΜΑΝ