Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 10:48 βρέθηκα με την κυρία Νίκη έξω από τα ΚΑΠΗ. Μπήκαμε παρέα στα ΚΑΠΗ και καθίσαμε δίπλα-δίπλα σε ένα καναπεδάκι. Στις 11:21 ήρθε η Τασούλα. Ευτυχώς μου φέρθηκε φιλικά. Η επίσκεψη διήρκεσε μέχρι τις 12:07. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για αύριο. Πάμε τώρα στο τεστάκι.
Σήμερα στις 13:26 πήρα το λεωφορείο Β2 από τη στάση Εφέσου για να κατέβω Ακαδημίας. Τι το περίεργο συνέβη;

Α) Μόλις μπήκα στο λεωφορείο, αντίκρισα μια α-καπέλο να κάθεται δίπλα σε έναν Πακιστανό και να του κρατάει τα χεράκια. Το γεγονός αυτό μου προκάλεσε έντονο παροξυσμό.
Β) Έκανα δυο φορές bic-bic σε μια α-καπέλο με τρικ-τρικ και κατεβαίνοντας από το λεωφορείο γέλαγα σαν ηλίθιος.
Γ) Κάθισα δίπλα σε μια α-καπέλο, έκανα ότι κοιμόμουν και της χούφτωνα τα rings. Αυτή εντωμεταξύ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να μη με ξυπνήσει. Έτσι, την μπαλαμούτιαζα ανενόχλητος.
Δ) Προσπάθησα να πλησιάσω μια α-καπέλο και αυτή απαντούσε διαρκώς με μορφασμούς ροφού, με μορφασμούς χρυσόψαρου και με μορφασμούς Γύπα.

Κουλό ε; Ποιο από όλα;

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
ΤΑΚΜΑΝ που εισαι πανμεγιστε???γραψε μας τα νεα σου απο την ξενιτια!!!  :grin: :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Στις 28/01/2012 επιστρέφω Southampton (ATHENS ATH - LONDON HEATHROW LHR, DEPARTURE: 13:30, EXPECTED ARRIVAL: 15:30, AIR COMPANY: AEGEAN AIRLINES, FLIGHT NUMBER: A3 602). Ότι μου συμβαίνει στο Southampton (διάλογοι με την κυρία Νίκη και τη Σταυρούλα, άλλα καμάκια, περιπέτειες, επαγγελματικές επιτυχίες, ψυχολογία, κτλ) θα το γράφω στο παρών Link. Τη Σταυρούλα λίγο δύσκολο να τη δω σπίτι της, γιατί έχει ασθματική βρογχοπνευμονία. Μόλις πάρει ρεπό, θα πάει στο νοσοκομείο. Η μαμά μου πιθανό αύριο να βγει με τις φίλες της στο κέντρο, οπότε στις 13:08 θα χτυπήσω το κουδούνι της κυρίας Νίκης αιφνιδιαστικά. Τώρα γράφω κριτική για τη στουντιότσαρκα στις 13/01/2012. Έχω φτάσει ήδη τις 6 σελίδες.
αααααααααααα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Έχω αναρτήσει καινούργιο βίντεο στο YouTube με τίτλο "Ερωτική Εξομολόγηση Αλά Κυπριακά". Θέλω σχόλια.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Έχω αναρτήσει καινούργιο βίντεο στο YouTube με τίτλο "Ερωτική Εξομολόγηση Αλά Κυπριακά". Θέλω σχόλια.

Αξιόλογος στίχος, αξιομνημόνευτη σκηνική παρουσια. Εχεις σκεφτει Γιουροβίζιον;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ που εισαι πανμεγιστε???γραψε μας τα νεα σου απο την ξενιτια!!!  :grin: :grin: :grin:
Για Αγγλία φεύγω το Σάββατο. Το σημαντικότερο νέο είναι ότι στις 26/01/2012 ώρα 21:11 μπήκε η οριστική ταφόπλακα στη σχέση μου με την κυρία Νίκη. Λεπτομέρειες στις κριτικές, που θα γράψω από το Southampton.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Για Αγγλία φεύγω το Σάββατο. Το σημαντικότερο νέο είναι ότι στις 26/01/2012 ώρα 21:11 μπήκε η οριστική ταφόπλακα στη σχέση μου με την κυρία Νίκη. Λεπτομέρειες στις κριτικές, που θα γράψω από το Southampton.
τακουλη η κοπελα που σε τραβαει συνεχεια βιντεο ειναι ωραια?φιλη σου ειναι?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τακουλη η κοπελα που σε τραβαει συνεχεια βιντεο ειναι ωραια?φιλη σου ειναι?
Η κοπέλα, που με τραβάει βίντεο, είναι η σύζυγος του Wapei. Κάνουμε παρέα από τις 13/04/2011 (μου την είχε συστήσει η Δανάη). Είναι 35 ετών, λεπτή, με καστανά μαλλιά και πάει 2 ώρες την ημέρα γυμναστήριο. Εμένα τα μωρά, ως γνωστόν δεν μου αρέσουν.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Η κοπέλα, που με τραβάει βίντεο, είναι η σύζυγος του Wapei. Κάνουμε παρέα από τις 13/04/2011 (μου την είχε συστήσει η Δανάη). Είναι 35 ετών, λεπτή, με καστανά μαλλιά και πάει 2 ώρες την ημέρα γυμναστήριο. Εμένα τα μωρά, ως γνωστόν δεν μου αρέσουν.
wapei?μελος εδω ειναι και τον λες ετσι?εμενα μου αρεοσυν τα μωρα αν και 35 σιγουρα δεν ειναι μωρο... :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
wapei?μελος εδω ειναι και τον λες ετσι?εμενα μου αρεοσυν τα μωρα αν και 35 σιγουρα δεν ειναι μωρο... :2funny: :2funny:
και επισης ποια ειναι η δαναη?τελικα τακμαν εχει πολλες φιλες αλλα οχι της σωστης ηλικιας... :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Wapei είναι η γλώσσα, που μιλούσαν παλιά στην Παπούα - Νέα Γουινέα. Επειδή ξέρει ότι στις κριτικές μου αναφέρομαι πάντα στους φίλους μου, επέλεξε ο ίδιος το παρατσούκλι του. Στα bourdela μπαίνει μόνο ως επισκέπτης.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
και επισης ποια ειναι η δαναη?τελικα τακμαν εχει πολλες φιλες αλλα οχι της σωστης ηλικιας... :2funny: :2funny:
Η Δανάη είναι μια κοπέλα, που γνώρισα στην ορκωμοσία μου στις 22/10/2007. Έχει τελειώσει το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο ΠΑΠΕΙ και είναι ακόμα άνεργη. Όταν είμαι Αθήνα, βγαίνουμε 2 φορές το μήνα για καφέ. Γεννήθηκε το Σεπτέμβρη του 1985.

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ΤΑΚΜΑΝ μολις ανεβεις Soton σε περιμενω για καφε στο turtle bay. ξερω και ενα καλο μαγαζι που συχναζουν γριες....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Η Δανάη είναι μια κοπέλα, που γνώρισα στην ορκωμοσία μου στις 22/10/2007. Έχει τελειώσει το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο ΠΑΠΕΙ και είναι ακόμα άνεργη. Όταν είμαι Αθήνα, βγαίνουμε 2 φορές το μήνα για καφέ. Γεννήθηκε το Σεπτέμβρη του 1985.
οκ ευχαριστω τακμαν του 85 μια χαρα ειναι.και ωραιο ονομα εχει.ησουνα κατατοπιστικοτατος τακ...απο που ειναι η καταγωγη σου αληθεια?επτανησιος εισαι η κρητικος η κατι αλλο?

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οκ ευχαριστω τακμαν του 85 μια χαρα ειναι.και ωραιο ονομα εχει.ησουνα κατατοπιστικοτατος τακ...απο που ειναι η καταγωγη σου αληθεια?επτανησιος εισαι η κρητικος η κατι αλλο?

Από το Πακιστάν μάλλον.... ;)

Ρε Τάκη,δε μου λες.....τις ώρες γιατί τις γράφεις ακριβώς; (π.χ. 13:13 έως 13:27 ήμουν στο τάδε μέρος).....πάντα κρατάς ακριβή ώρα στις δραστηριότητες που κάνεις; Αν ναι,αυτό είναι χοντρό πρόβλημα.....κοίτα να το διορθώσεις,δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά :uglystupid:

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
εμενα μου κανει παντως μαλλον καπου απο πακισταν μερια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τακμαν μην δινεις σημασια στους κακεντρεχεις.εμεις εδω με τις οποις ιδιομορφιες σου σε θεωρουμε επιτιμο μελος. :rockon:παντως εχεις χαρακτηριστικη φιγουρα.μου θυμιζει κατι απο 60ς...

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
τακμαν μην δινεις σημασια στους κακεντρεχεις.εμεις εδω με τις οποις ιδιομορφιες σου σε θεωρουμε επιτιμο μελος. :rockon:παντως εχεις χαρακτηριστικη φιγουρα.μου θυμιζει κατι απο 60ς...
ρε τυπε νομιζεις οτι ο τιτανομεγιστος τακμαν θα ασχοληθει με τη παρτυ σου και θα σου γνωρισει τη φιλη του την ανεργη γεννηθεις τον σεπτεμβρη του 85 μονο και μονο για να την γαμισεις? ξεκολλατε ρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom