Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ρε παιδια ο τακμαν χωρις να θελω να τον προσβαλλω κι ολας δεν μοιαζει ολιγον τι με πακιστανο η κατι τετοιο? μου φαινεται λιγο μελαχρινουλης η μαυρουλης καπως στα βιντεος εκτος αν ειναι ετσι η εικονα  :think: :think: και το χτενισμα λιγο μου κανει καπως :headbang: περα απο την πλακα....

και ?

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
ε τι και? αυτος δεν λεει συνεχεια για πακιστανους μαυρους ινδους κτλ και οτι εχει φαντασιωσεις υποτιθεται με κατι τετοιους τυπους? αφου ο ιδιος μοιαζει με πακιστανο :think: :think:

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
Για να μην ψάχνεστε παιδιά το αριστούργημα είναι εδώ:

ΤΑΚΜΑΝ: Είσαι ο Lord of the Rings!  Στο επόμενο θέλουμε να μας παρουσιάσεις και κάποια απο τις οπερατέρ σου (Γυπάκο! Αύρα κ.ο.κ.)
τακμαν εχω μια απορια πλακα θα σου κανω μην το παρεις στα σοβαρα :grin: αφου θες τοσο πολυ να πηδας γριες και καβλωνεις τοσο γιατι δεν κανονιζεις εκει ενα προτζεκτ με τον γυπα να παριστανει την κυρια νικη και συ να της γαμας τον κωλο? η και οποια αλλη γκομενα κανει χρεη οπερατερ?  :birdman: :birdman: ας ειναι και με κουκουλα δεν πειραζει η ιδεα μετραει!! φαντασου ετσι ενα βιντεακι-θεατρικου τυπου που ομως να εχει μεσα και λιγο σοφτ πορνο γιατι οχι?  :think: :think: εννοειται οτι θα της βαλεις και τα χρυσα ρυγκακια της βραχιολια και οτι αλλο :2funny: :2funny: αντε να και δεις ποσο θα ανεβουν οι μετοχες σου μετα :fuck2: :fuck2:

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
εκτος βεβαια αν φοραει την κουκουλα επειδη δεν βλεπεται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ειχα την τυχη να δω τον μεγιστο ΤΑΚΜΑΝ σε καφε-restaurant, προ ημερων, στο Παγρατι παρεα με τρεςι φιλους του να απολαμβανει την πιτσα του και το φραουλα milk shake του.
Δεν πηγα να του μιλησω γιατι ηταν με παρεα.

ΜΟΡΦΗ !!!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Έμαθα τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Πέρασα το IELTS με 7.0 (Reading: 6.5, Listening: 7.0, Writing: 7.0, Speaking: 7.0). Τώρα είμαι Southampton. Θα επιστρέψω την Πέμπτη.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
δωσε πραμα στο λαο

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ειχα την τυχη να δω τον μεγιστο ΤΑΚΜΑΝ σε καφε-restaurant, προ ημερων, στο Παγρατι παρεα με τρεςι φιλους του να απολαμβανει την πιτσα του και το φραουλα milk shake του.
Δεν πηγα να του μιλησω γιατι ηταν με παρεα.

ΜΟΡΦΗ !!!!!
Ερωτηση: Ηταν τοσο... εξωπραγματικος, οσο δειχνει στα βιντεο ή πιο καθημερινος/φυσιολογικος/βαρετος (πες το οπως θες)?

gatos29

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Είχα κ εγώ την τύχη σήμερα να δω τον τεράστιο ΤΑΚΜΑΝ...
Όχι στην Αθήνα αλλά στο Southampton....
Καθόταν σ ένα παγκάκι με το laptop του και απολάμβανε τον λίγο ήλιο...
Δυστυχώς ήμουν με παρέα και δεν μπόρεσα να πάω να του μιλήσω....
Αλλά είμαι κατά 99% σίγουρος ότι ήταν αυτός...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Είχα κ εγώ την τύχη σήμερα να δω τον τεράστιο ΤΑΚΜΑΝ...
Όχι στην Αθήνα αλλά στο Southampton....
Καθόταν σ ένα παγκάκι με το laptop του και απολάμβανε τον λίγο ήλιο...
Δυστυχώς ήμουν με παρέα και δεν μπόρεσα να πάω να του μιλήσω....
Αλλά είμαι κατά 99% σίγουρος ότι ήταν αυτός...
Τι ώρα με είδες και σε ποιό σημείο? Από τις 13:08 μέχρι τις 13:17 ήμουν με το laptop δίπλα στη στάση των λεωφορείων στο University of Southampton.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 17/01/2012 στις 14:50 πήρα το λεωφορείο 040 από τη στάση Μεταξά για να κατέβω στη στάση Μακρυγιάννη. Μόλις μπήκα, έριξα μια διερευνητική ματιά γύρω μου για να δω αν κάθεται καμία μοναχική α-καπέλο, για να πάω να καθίσω δίπλα της. Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν απογοητευτικά. Δεν υπήρχε ούτε μια. Έτσι λοιπόν, κάθισα όρθιος στη μέση του λεωφορείου, περιμένοντας να γνωρίσω τη γυναίκα της ζωής μου. Στις 15:12 ανέβηκε μια α-καπέλο χήρα με φούστα και 2 πολυδιαθλαστικά, πολυακόρεστα, μονοφυλετικά και πολυσυλλεκτικά ριγκάκια. Φυσικά, αμέσως άρπαξα την ευκαιρία και κάθισα δίπλα της. Στην αρχή την κοίταζα με γλυκανάλατο βλέμμα, το οποίο συνοδευόταν από κρίσεις ηλιθιότητας. Στις 15:24, καθώς περνούσε το λεωφορείο από τον οίκο τυφλών, αποφάσισα να της μιλήσω. Ποιος από τους παρακάτω διαλόγους, παίχτηκε στο λεωφορείο;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Κυρία, σας παρακαλώ, δεν αισθάνομαι καλά, έχω ζαλάδες. Μήπως κουβαλάτε μαζί σας καμία δραμαμίνη;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ναι, έχω μια να σας δώσω.
ΤΑΚΜΑΝ: Σας ευχαριστώ πολύ κυρία μου. Θα τη βάλω στην τσέπη μου και μόλις κατέβω από το λεωφορείο θα την πάρω.

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Συγνώμη, μήπως ξέρετε, αν αύριο οι συγκοινωνίες λειτουργούν κανονικά;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ρωτήστε τον οδηγό κύριε.
ΤΑΚΜΑΝ: Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη πληροφορία, που μου δώσατε. Να είστε καλά.

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Δε φτάνει, που έχουμε την οικονομική κρίση, έχουμε και αυτό τον απαίσιο καιρό από πάνω.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Μα καλά, δεν θα κάνει καμία αλκυονίδα μέρα φέτος;
ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ: Θα κάνει αργότερα κύριε.
ΤΑΚΜΑΝ: (άρχισα να γελάω σαν ηλίθιος).

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Συγνώμη κυρία. Επειδή αισθάνομαι μουδιασμένο το δεξί μου χέρι, μπορείτε λίγο να μου το πιάσετε για να επανέλθει η κυκλοφορία του αίματος;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Να πάτε σε κανένα γιατρό κύριε.

Πλάκα δεν είχε το τεστάκι; Ποιο από όλα λέτε;

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπράβο ρε, με την πρώτη το πέτυχες.

Και χαίρεσαι και το γράφεις στο φόρουμ που γέλαγες σαν ηλίθιος; Σύνελθε μάγκα! ;)

Μάλιστα επειδή βλέπω ότι κρατάς ακριβείς ώρες (15:12,15:24) και δε λες στο περίπου όπως όλος ο κόσμος που λέει κατά τις 3 και κάτι,γύρω στις 3μιση,κτλ δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά.....

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ανάρτησα 1 καινούργιο βιντεάκι στο YouTube με τίτλο "Funy Theatrical Play". Θέλω σχόλια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]trW0ld__z6Y&feature=g-all-u&context=G2517db6FAAAAAAAAAAA[/youtube]

Καλό!Αν και πιο πολυ απ'ολα τα βιντεακια σου ΤΑΚΜΑΝ μου αρεσει η Ζουγκλα και τα Σκυλακια Δαλματιας.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Είδα και γω τον ΤΑΚΜΑΝ πρίν 2 ώρες εδώ στην Νέα Υόρκη στο σέντραλ πάρκ, ήταν καθισμένος σε ένα παγκάκι με το λάπτοτ και έξυνε την μύτη του, στην άλλη άκρη καθόταν μια κυρία μεγάλης ηλικίας, δυστυχώς ήμουν με την τζένιφερ λόπεζ και δεν μπόρεσα να πάω να του μιλήσω  :headbang:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 28/01/2012 επιστρέφω Southampton (ATHENS ATH - LONDON HEATHROW LHR, DEPARTURE: 13:30, EXPECTED ARRIVAL: 15:30, AIR COMPANY: AEGEAN AIRLINES, FLIGHT NUMBER: A3 602). Ότι μου συμβαίνει στο Southampton (διάλογοι με την κυρία Νίκη και τη Σταυρούλα, άλλα καμάκια, περιπέτειες, επαγγελματικές επιτυχίες, ψυχολογία, κτλ) θα το γράφω στο παρών Link. Τη Σταυρούλα λίγο δύσκολο να τη δω σπίτι της, γιατί έχει ασθματική βρογχοπνευμονία. Μόλις πάρει ρεπό, θα πάει στο νοσοκομείο. Η μαμά μου πιθανό αύριο να βγει με τις φίλες της στο κέντρο, οπότε στις 13:08 θα χτυπήσω το κουδούνι της κυρίας Νίκης αιφνιδιαστικά. Τώρα γράφω κριτική για τη στουντιότσαρκα στις 13/01/2012. Έχω φτάσει ήδη τις 6 σελίδες.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 19:00 θα βρεθώ με την Πιζάμα με σκούφο και με τον Wapei (το καινούργιο παρατσούκλι του Βάλμαν). Εκεί θα βγάλω ένα καινούργιο βίντεο με τίτλο "Διαφημιστική εκστρατεία του στούντιο Blue".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom