Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στις 4/1/2012 ώρα 11:20 θα μάθω τα αποτελέσματα του IELTS. Αν πήρα βαθμό πάνω από 6.5, θα πάω στουντιότσαρκα το μεσημέρι σε περιοχές: Δροσοπούλου - Κεφαλληνίας - Αχαρνών - Πιπίνου - Αριστομένους - Φυλής. Στις 14:50 θα πάρω τηλέφωνο την κυρία Νίκη για να την ενημερώσω για τα αποτελέσματα και για να κανονίσουμε πρωινό καφέ στα ΚΑΠΗ στις 5/1/2012. Στις 5/1/2012 στις 10:40 θα ξεκινήσω από το σπίτι με την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 10:45 θα στηθώ έξω από τα ΚΑΠΗ. Η κυρία Νίκη έρχεται καθημερινά στις 11:00 και κάθεται μέχρι τις 13:30. Γύρω στις 11:00, που θα έρθει η κυρία Νίκη, θα μπούμε παρέα στα ΚΑΠΗ, θα βρούμε μια γωνιά για να τα πούμε με την ησυχία μας (θα με κεράσει καφέ). Μπορεί να της δοκιμάσω και του Γύπα τα εννιάμερα για να δω, αν της πάνε. Μετά από 45 λεπτά θα πάω στουντιότσαρκα την περιοχή του Βοτανικού, συνδυάζοντας πιθανόν και ζητιανότσαρκα στο κέντρο. Τέλειο;
:bigdick: :bigdick: :bigdick:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ευχαριστώ. Θα ενημερώσω αύριο το site με νεότερη ανακοίνωση. Οι κριτικές στα μπορδέλα, τα βίντεο στο Youtube, οι βόλτες με φίλους και το καμάκι σε άγνωστες γριές είναι οι διέξοδοί μου από την θλιβερή πραγματικότητα που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω στον αισθηματικό τομέα.

ε ναι τυπε... καμακι και πουτανες

αν και τωρα τελευταια εχω αρχισει να ζαβωνω παλι

με τις βρωμιαρες και παιζει να αρχισει το εμπαργκο παλι

επ αοριστου... αυτο το δεν υπαρχουν αντρες να την πεφτουνε

και μολις πας να το παιζουν δηθεν ευγενικες και μετα να σε κλανουν

καλειται μεγιστη ιδιότητα ελλεηνιδας και με κουραζει σιγα σιγα.

1....2 ..... 10... εεεε μην γινουμε και χυλοπιτακηδες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ε ναι τυπε... καμακι και πουτανες

αν και τωρα τελευταια εχω αρχισει να ζαβωνω παλι

με τις βρωμιαρες και παιζει να αρχισει το εμπαργκο παλι

επ αοριστου... αυτο το δεν υπαρχουν αντρες να την πεφτουνε

και μολις πας να το παιζουν δηθεν ευγενικες και μετα να σε κλανουν

καλειται μεγιστη ιδιότητα ελλεηνιδας και με κουραζει σιγα σιγα.

1....2 ..... 10... εεεε μην γινουμε και χυλοπιτακηδες.

:o  παιχτουρι μου τι εγινε και λυγισες αποψε?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τυπε καμια επιτυχια ως τωρα εχεις?
Η ερωτική μου ατζέντα δημοσιεύεται με κάθε λεπτομέρεια στις κριτικές μου. Γενικά τα καλοκαίρια έχω πολύ μεγαλύτερο αριθμό περιπετειών με άγνωστες γριές σε σύγκριση με το χειμώνα. Το κακό είναι ότι οι γριές με τρικ-τρικ έχουν μειωθεί δραματικά λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας. Περιμένω καφέ με τη Σταυρούλα στο Παγκράτι και με την κυρία Νίκη στα ΚΑΠΗ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η ερωτική μου ατζέντα δημοσιεύεται με κάθε λεπτομέρεια στις κριτικές μου. Γενικά τα καλοκαίρια έχω πολύ μεγαλύτερο αριθμό περιπετειών με άγνωστες γριές σε σύγκριση με το χειμώνα. Το κακό είναι ότι οι γριές με τρικ-τρικ έχουν μειωθεί δραματικά λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας. Περιμένω καφέ με τη Σταυρούλα στο Παγκράτι και με την κυρία Νίκη στα ΚΑΠΗ.

τυπε περιπετειες με τις γριες θα παιξεις την ανοιξη. καλοκαιρι και χειμωνα κλεινονται στα κλιματιστικα και στις σομπες για να μη ψοφησουν.

εγω θα στα λεω?  :idiot:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τυπε περιπετειες με τις γριες θα παιξεις την ανοιξη. καλοκαιρι και χειμωνα κλεινονται στα κλιματιστικα και στις σομπες για να μη ψοφησουν.

Για το χειμώνα συμφωνώ. Το καλοκαίρι, ειδικά τις δροσερές ώρες, ξεχύνονται όλες οι γριές έξω. Αν περάσεις έξω από τα παγκάκια της Αγίας Ζώνης γύρω στις 20:00 (κυρίως τον Ιούλιο) θα δεις 3-4 γριές να κάθονται παρέα και έναν αράπη να τις χαλβαδιάζει και να καπνίζει τη διεθνή πίπα για πάρτι τους. Η άνοιξη είναι καλή εποχή ιδιαίτερα μετά την αλλαγή της ώρας.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Οι Άγγλοι είναι εντελώς ανοργάνωτοι. Τους έχω πάρει τηλέφωνο καμία εκατοστή φορές και απαντάει τηλεφωνητής. Στις 8/1/2012 θα πάω Λονδίνο με τη Lufthansa και θα επιστρέψω στις 12/1/2012. Στις 9/1/2012 θα πάρω το πτυχίο μου από το φροντιστήριο και μετά θα γραφτώ στο διδακτορικό.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Respect στον συναγωνιστή!

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Οι Άγγλοι είναι εντελώς ανοργάνωτοι. Τους έχω πάρει τηλέφωνο καμία εκατοστή φορές και απαντάει τηλεφωνητής. Στις 8/1/2012 θα πάω Λονδίνο με τη Lufthansa και θα επιστρέψω στις 12/1/2012. Στις 9/1/2012 θα πάρω το πτυχίο μου από το φροντιστήριο και μετά θα γραφτώ στο διδακτορικό.

Μου κάνει εντύπωση που δεν απαντάνε. Αυτό για να μάθεις τον βαθμό σου στα ELTS;

Αφού θα πας, πήγαινε σε κανα Bingo για γριές ;)

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Δυστυχώς η Σταυρούλα δεν θα έχει ρεπό μέσα στη βδομάδα, γιατί οι περισσότερες υπηρεσίες λείπουν στις πατρίδες τους λόγω εορτών. Παρόλα αυτά κανονίσαμε όταν επιστρέψω να βρεθούμε όχι για καφέ στο Παγκράτι, αλλά σπίτι της (με ρώτησε αν έχω πρόβλημα με τις γάτες και τα σκυλιά και της απάντησα όχι).
Η κυρία Νίκη μου είπε ότι στα ΚΑΠΗ έρχεται πάντα και η Τασούλα. Στις 23 Ιανουαρίου θα πάρει τη σύνταξή της, οπότε στις 24 μπορεί να βγούμε για καφέ στο κέντρο (γιατί τώρα δεν έχει μια). Δεν ξεκολλάει και η μαμά μου από το σπίτι να βγει καμία βόλτα με καμία φίλη της. Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι. Αχ Παναγιά μου. Αισθάνομαι στενοχωρημένος. Θέλω πολύ να βρεθώ με την κυρία Νίκη. Την αγαπάω τόσο πολύ. Να την έχεις καλά και σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
'Του γύπα τα εννιάμερα' <--- Αυτό τί ακριβώς είναι;

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Δυστυχώς η Σταυρούλα δεν θα έχει ρεπό μέσα στη βδομάδα, γιατί οι περισσότερες υπηρεσίες λείπουν στις πατρίδες τους λόγω εορτών. Παρόλα αυτά κανονίσαμε όταν επιστρέψω να βρεθούμε όχι για καφέ στο Παγκράτι, αλλά σπίτι της (με ρώτησε αν έχω πρόβλημα με τις γάτες και τα σκυλιά και της απάντησα όχι).
Η κυρία Νίκη μου είπε ότι στα ΚΑΠΗ έρχεται πάντα και η Τασούλα. Στις 23 Ιανουαρίου θα πάρει τη σύνταξή της, οπότε στις 24 μπορεί να βγούμε για καφέ στο κέντρο (γιατί τώρα δεν έχει μια). Δεν ξεκολλάει και η μαμά μου από το σπίτι να βγει καμία βόλτα με καμία φίλη της. Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι. Αχ Παναγιά μου. Αισθάνομαι στενοχωρημένος. Θέλω πολύ να βρεθώ με την κυρία Νίκη. Την αγαπάω τόσο πολύ. Να την έχεις καλά και σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.
συναγωνιστή ΤΑΚΜΑΝ για να σε καλεσε σπιτι της η Σταυρουλα μαλλον παιζει να γουσταρει  :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2:...να πας προετοιμασμενος καλου κακου ξερεις εσυ συνεδριακη τσαντα του γυπα τα εννιαμερα πορνομαντηλα κλπ...προβλεπω μαχη!!!μηπως σε κανει να ξεχασεις και την κυρια Νικη. ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

σωστοοοοοοςςς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Χθες πήγα στουντιότσαρκα και κατέληξα στο στούντιο της Πιπίνου 118. Η υπηρεσία ήταν τίγκα στα πολυφλεκτικά τρικ-τρικ. Πριν φύγω της έκανα 3 αλλεπάλληλα διευθυντικά sandwich (δεν μπορούσα να της κάνω ηγεμονικό sandwich, γιατί με το αριστερό χέρι κρατούσα την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα). Η επιθυμία μου είναι να έχω βγάλει καλό score στο IELTS και μετά την επιστροφή μου στην Αθήνα:
1) Να δω μια φορά την κυρία Νίκη στο σπίτι της και άλλη μια να πάμε για καφέ στο κέντρο. Φυσικά θα την κρατάω από το χέρι, όχι μόνο γιατί με καυλώνουν τα ριγκάκια της, αλλά και γιατί θέλω όλοι οι Πάκηδες και όλοι οι μαύροι, που θα κυκλοφορούν στην Ομόνοια εκείνη τη μέρα, να τρέχουν να επειγόντως να βρουν κάποια δημόσια τουαλέτα για να βαρέσουν μαλακία (γιατί είμαι σίγουρος ότι μόλις δουν τι μωρό θα κυκλοφορώ θα σκάσουν από τη ζήλια τους).
2) Να επισκεφτώ τη Σταυρούλα σπίτι της και να απολαύσω ένα "φύκι-φύκι".
3) Να δεχτεί η υπηρεσία της Πιπίνου 118 να πάμε παρέα για ένα ρομαντικό περίπατο και καφέ στο Πασαλιμάνι την ημέρα που θα έχει ρεπό.
Χθες το βράδυ βάρεσα μια special μαλακία, σκεπτόμενος τα ριγκάκια της υπηρεσίας αυτής.

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Χθες πήγα στουντιότσαρκα και κατέληξα στο στούντιο της Πιπίνου 118. Η υπηρεσία ήταν τίγκα στα πολυφλεκτικά τρικ-τρικ. Πριν φύγω της έκανα 3 αλλεπάλληλα διευθυντικά sandwich (δεν μπορούσα να της κάνω ηγεμονικό sandwich, γιατί με το αριστερό χέρι κρατούσα την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα). Η επιθυμία μου είναι να έχω βγάλει καλό score στο IELTS και μετά την επιστροφή μου στην Αθήνα:
1) Να δω μια φορά την κυρία Νίκη στο σπίτι της και άλλη μια να πάμε για καφέ στο κέντρο. Φυσικά θα την κρατάω από το χέρι, όχι μόνο γιατί με καυλώνουν τα ριγκάκια της, αλλά και γιατί θέλω όλοι οι Πάκηδες και όλοι οι μαύροι, που θα κυκλοφορούν στην Ομόνοια εκείνη τη μέρα, να τρέχουν να επειγόντως να βρουν κάποια δημόσια τουαλέτα για να βαρέσουν μαλακία (γιατί είμαι σίγουρος ότι μόλις δουν τι μωρό θα κυκλοφορώ θα σκάσουν από τη ζήλια τους).
2) Να επισκεφτώ τη Σταυρούλα σπίτι της και να απολαύσω ένα "φύκι-φύκι".
3) Να δεχτεί η υπηρεσία της Πιπίνου 118 να πάμε παρέα για ένα ρομαντικό περίπατο και καφέ στο Πασαλιμάνι την ημέρα που θα έχει ρεπό.
Χθες το βράδυ βάρεσα μια special μαλακία, σκεπτόμενος τα ριγκάκια της υπηρεσίας αυτής.
πανμεγιστε ΤΑΚΜΑΝ μου επιτρεπεις να σου στειλω αιτημα φιλιας στο facebook???

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
γιατί θέλω όλοι οι Πάκηδες και όλοι οι μαύροι, που θα κυκλοφορούν στην Ομόνοια εκείνη τη μέρα, να τρέχουν να επειγόντως να βρουν κάποια δημόσια τουαλέτα για να βαρέσουν μαλακία (γιατί είμαι σίγουρος ότι μόλις δουν τι μωρό θα κυκλοφορώ θα σκάσουν από τη ζήλια τους).

Εδώ εγώ έχω βαρέσει ήδη τρεις μόνο με την ιδέα και να φανταστείς δεν είμαι ούτε πάκης ούτε μαύρος..

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
ρε παιδια ο τακμαν χωρις να θελω να τον προσβαλλω κι ολας δεν μοιαζει ολιγον τι με πακιστανο η κατι τετοιο? μου φαινεται λιγο μελαχρινουλης η μαυρουλης καπως στα βιντεος εκτος αν ειναι ετσι η εικονα  :think: :think: και το χτενισμα λιγο μου κανει καπως :headbang: περα απο την πλακα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom