Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ψψψψψ οτι αφορα τα ριγκακια,το εχεις αναγαγει σε επιστημη ρε τακμαν..
εισαι φοβερος.εχουμε να μαθουμε πολλα ακομα απο σενα.προχωρα ακαθεκτος.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Επιπλέον όσον αφορά τα sandwich, χωρίζονται σε δυο υποκατηγορίες, οι οποίες είναι οι κάτωθι:
Διευθυντικό sandwich: Χειραψία με α-καπέλο, στην οποία συμμετέχει μόνο το δεξί χέρι (μπορεί το αριστερό χέρι να κρατάει σακούλες με ψώνια). Η ηδονή προκαλείται από το τρίψιμο των rings.
Ηγεμονικό sandwich: Στο συγκεκριμένο είδος χειραψίας, συμμετέχουν και το δυο χέρια. Το αριστερό χέρι κουκουλώνει το χέρι της α-καπέλο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει έξοδος διαφυγής. Όταν χαιρετάς μια α-καπέλο με αυτό τον τρόπο, αισθάνεσαι ότι ασκείς εξουσία πάνω της, γεγονός που αυξάνει τη λίμπιντο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Για τα διαθλαστικά ριγκάκια να συμπληρώσω ότι ισχύει η κβαντική θεωρία και συγκεκριμένα ο τύπος λ = ct, όπου λ είναι το μήκος κύματος σε metres, t ο χρόνος σε second και c είναι η ταχύτητα του φωτός (c = 3*10^8 m/s).
Τα διαθλαστικά ριγκάκια χωρίζονται σε δυο υποκατηγορίες.
Μονοδιαθλαστικά ριγκάκια: Η αντανάκλαση του φωτός γίνεται προς μια κατεύθυνση.
Πολυδιαθλαστικά ριγκάκια: Η αντανάκλαση του φωτός γίνεται ταυτόχρονα προς πολλές κατευθύνσεις.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι για να διαπιστωθεί αν δυο χρυσά ριγκάκια είναι ομοσκεδαστικά ή ετεροσκεδαστικά απαιτείται ειδικός εργαστηριακός έλεγχος από πραγματογνώμονα.

Εγω μονο τον τυπο της κυματικής θυμαμαι.

c= λ  * f

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Να προσθέσω 3 ορισμούς ακόμα:

Κλασματικό sandwich: Είναι το διευθυντικό sandwich, που διαρκεί κάτω από 5 δευτερόλεπτα. Κατά πάσα πιθανότητα συμμετέχουν μόνο τα δάχτυλα και όχι ολόκληρη η παλάμη. Πιθανές αιτίες είναι η βιασύνη από τη μια ή και από τις δυο πλευρές ή η μη συγκατάθεση της α-καπέλο.
Πολυακόρεστα ριγκάκια: Είναι τα ριγκάκια, τα οποία ένας πραγματικός άντρας δεν χορταίνει να κοιτάει.
Μονοακόρεστα ριγκάκια: Είναι τα ριγκάκια, τα οποία περνούν απαρατήρητα από τη συντριπτική πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού (τα κοιτάζουν οι άντρες αρπαχτά και μετά αδιαφορούν).
Άντε τα λέμε. Πάω να την παίξω για τη Σταυρούλα ( :jerking:).

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εσύ παιδάκι μου τον πέρασες τον Δημητράκη ... εύγε και εις ανώτερα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Εγώ φίλε ΤΑΚΜΑΝ θα ήθελα να δω τα μούτρα του άσχετου με όλα αυτά που θα σε ρωτήσει : "Ποια είναι η ιδανική γυναίκα για σένα;" και θα του απαντήσεις "Μια ηλικιωμένη α-καπελο με πολυφυλετικά, πολυδιαθλαστικά, πολυκαυλωτικά ριγκάκια που αφήνει bic bic και ηγεμονικά σάντουιτς και γουστάρει Πακιστανούς εφαψίες στο τρόλεϊ."

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πολύ μου άρεσε το τελευταίο σχόλιο. Λοιπόν, συνεχίζω τη διδασκαλία. Έχουμε και άλλους δυο τύπους rings:

Ριγκάκια του Λούμπεν: Είναι τα ριγκάκια που φοράει μια χαμηλοσυνταξιούχος α-καπέλο για να δείχνει μεγαλοκυρία.
Μυωπικά ριγκάκια: Είναι τα ριγκάκια, τα οποία είναι δυσδιάκριτα από έναν μύωπα, όταν το χέρι της α-καπέλο με τα rings απέχει απόσταση μεγαλύτερη των 40 εκατοστών από τα μάτια του μύωπα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ανάρτησα ένα καινούργιο βίντεο στο YouTube με τίτλο "Αποτυχημένο καμάκι σε γριά (θεατρικό παιχνίδι). Στο συγκεκριμένο βίντεο εγώ κάνω τον εαυτό μου και η Πιζάμα με σκούφο κάνει την κυρία Νίκη. Φυσικά δίνεται και μια δόση υπερβολής, γιατί ο ηθοποιός όταν θέλει να θίξει τα κακώς κείμενα που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία, τα δείχνει με υπερβολικό τρόπο, ώστε να προκαλέσει το γέλιο στο θεατρόφιλο κοινό. Θέλω μπόλικα σχόλια.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Toν έχεις πολύ τον Ξανθοπουλο

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ανάρτησα ένα καινούργιο βίντεο στο YouTube με τίτλο "Αποτυχημένο καμάκι σε γριά (θεατρικό παιχνίδι). Στο συγκεκριμένο βίντεο εγώ κάνω τον εαυτό μου και η Πιζάμα με σκούφο κάνει την κυρία Νίκη. Φυσικά δίνεται και μια δόση υπερβολής, γιατί ο ηθοποιός όταν θέλει να θίξει τα κακώς κείμενα που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία, τα δείχνει με υπερβολικό τρόπο, ώστε να προκαλέσει το γέλιο στο θεατρόφιλο κοινό. Θέλω μπόλικα σχόλια.
εισαι το ινδαλμα μου!!!με την κυρια νικη ειχες καμμια συναντηση;την εχεις χυσει;

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
228
Πόντοι
7.195
καλή Χρονιά!
απλή συνωνυμία;  :think:

Συνημμένα

• 2321_n.jpg
    2321_n.jpg
    25,6 KB · Εμφανίσεις: 25

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Για να μην ψάχνεστε παιδιά το αριστούργημα είναι εδώ:

ΤΑΚΜΑΝ: Είσαι ο Lord of the Rings!  Στο επόμενο θέλουμε να μας παρουσιάσεις και κάποια απο τις οπερατέρ σου (Γυπάκο! Αύρα κ.ο.κ.)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ παιδάκι μου τον πέρασες τον Δημητράκη ... εύγε και εις ανώτερα.

Όντως .....  :S

Ρε ΤΑΚΜΑΝ μην γίνεσαι περίγελος της κοινωνίας.

Άλλο να γράφεις 5 μαλακίες εδώ μέσα (και να γελάμε καλοπροαίρετα με το χιούμορ σου) και άλλο να ανεβάζεις βιντεάκια στο you tube.

Ο κόσμος πάντα θα ψάχνει έναν μαλάκα να δουλεύει για να σκοτώνει την ώρα του.

Αλήθεια γιατί να πάρεις αυτό το ρόλο άραγε;

Μην θεωρείς ότι γίνεσαι αστείος, γελοίος και μαλάκας γίνεσαι.

Κρίμα.

• Like
Αντιδράσεις: 968

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
ΤΑΚΜΑΝ για μενα "κουραζεις".Ολο λες σ αρεσουν οι γριες αλλα δεν εχεις γαμησει καμια...Τοσο δυσκολο ειναι να βρεις για καυλογρια να γαμας?Στην Αθηνα εισαι επιλογες υπαρχουν αφθονες.Αρα μαλλον παπατζικο πουλας,που οπως ειπα δεν εχει πλεον ουτε πλακα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΤΑΚΜΑΝ για μενα "κουραζεις".Ολο λες σ αρεσουν οι γριες αλλα δεν εχεις γαμησει καμια...Τοσο δυσκολο ειναι να βρεις για καυλογρια να γαμας?Στην Αθηνα εισαι επιλογες υπαρχουν αφθονες.Αρα μαλλον παπατζικο πουλας,που οπως ειπα δεν εχει πλεον ουτε πλακα.

Πλακα πλακα εδω γαμανε κατι χειροτεροι
και οχι γριες... αλλα πιπινακια!!! Και δεν θα γαμησει
ο ΤΑΚΜΑΝ??? !!!! Απλα κατι δεν κανει σωστα... τον πιανει
κριση ηλιθιοτητας και του φευγει το γκομενακι των 90 ετων
μεσα απο τα χερια του.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Αυτο ειναι το θεμα,το τι κανει λαθος,ωστε να πετυχει να χυσει το 78χρονο μουνακι που τον γκαυλωνει.

ΤΑΚΜΑΝ θεε,εδω ημαστε να σε βοηθησουμε :2funny:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο ειναι το θεμα,το τι κανει λαθος,ωστε να πετυχει να χυσει το 78χρονο μουνακι που τον γκαυλωνει.

ΤΑΚΜΑΝ θεε,εδω ημαστε να σε βοηθησουμε :2funny:
θα το χυσει στο φιναλε το μουνακι ο τακμαν.δν υπαρχει περιπτωση να του ξεφυγει. ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
KALA Γελατε εσεις... αλλα αν δειτε τι χαζοι ανθρωποι
βγαζουν καλες γκομενες... ειτε εχουν λεφτα ειτε δεν εχουν