Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
KALA Γελατε εσεις... αλλα αν δειτε τι χαζοι ανθρωποι
βγαζουν καλες γκομενες... ειτε εχουν λεφτα ειτε δεν εχουν
θα τραβατε τα μαλλια σας... χαζες ειναι οι περισσοτερες
για αυτο και πειθονται απο χαζους.

Υπονοας κατι για τον θεματοθετη? :grin:

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΤΑΚΜΑΝ πες μου ότι έχεις και δίπλωμα οδήγησης,να μεταναστεύσω μια ώρα νωρίτερα...

Πάντως αν αντί για ΠΑ.ΠΕΙ. σπούδαζες καμιά Ιατρική,θα είχα φύγει από πρόπερσι..

Καλά για τα γούστα σου στ' @ρχίδια μου κιόλας,όπως βολεύεται ο καθένας.

Απλά έχεις δώσει πολλές λεπτομέρειες,τα μούτρα σου στο youtube,...κ.λ.π.

Που νομίζεις ότι ζεις;Στην Ινδία των 1.000.000.000 κατοίκων;

Μιας και εισαι στατιστικολόγος λοιπόν για πες μου πόσο πιθανό είναι πιά,να σε πάρει πρέφα κανάς γνωστός ή γείτονας

και να γίνεται κώλος εκεί στην πολυκατοικία;

Μετά όχι στο Saouthampton,στη Βομβάη θα σε στείλουν, one way ticket...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υπονοας κατι για τον θεματοθετη? :grin:

οχι τιποτα. Τι να υπονοησω
απλα λεω γενικα τι βλεπω...

ο ΤΑΚΜΑΝ κανει πλακα αλλα την εχει
και λιγο αρπαμενη πιστευω... λιγο της μιχαλους
κατι ψιλα τα χρωσταει... οχι πολλα βεβαια.

Διορθωνεται... υπο ελεγχο η κατασταση του  :grin:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ο συγκεκριμένος δεν πήγε στην Αγγλία για μεταπτυχιακό αν δεν κάνω λάθος ?
Με τόσα βίντεο σε κοινή θέα , ωραία εικόνα θα αποκομίσουν οι μελλοντικοί εργοδότες του .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με τόσα βίντεο σε κοινή θέα , ωραία εικόνα θα αποκομίσουν οι μελλοντικοί εργοδότες του .

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
ΤΑΚΜΑΝ πες μου ότι έχεις και δίπλωμα οδήγησης,να μεταναστεύσω μια ώρα νωρίτερα...

Πάντως αν αντί για ΠΑ.ΠΕΙ. σπούδαζες καμιά Ιατρική,θα είχα φύγει από πρόπερσι..

Καλά για τα γούστα σου στ' @ρχίδια μου κιόλας,όπως βολεύεται ο καθένας.

Απλά έχεις δώσει πολλές λεπτομέρειες,τα μούτρα σου στο youtube,...κ.λ.π.

Που νομίζεις ότι ζεις;Στην Ινδία των 1.000.000.000 κατοίκων;

Μιας και εισαι στατιστικολόγος λοιπόν για πες μου πόσο πιθανό είναι πιά,να σε πάρει πρέφα κανάς γνωστός ή γείτονας

και να γίνεται κώλος εκεί στην πολυκατοικία;

Μετά όχι στο Saouthampton,στη Βομβάη θα σε στείλουν, one way ticket...

Στο χαλαρο βρισκεις την γειτονια του...Αλλωστε ειναι παραστατικοτατες οι περιγραφες του.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ελάτε ρε μάγκες τώρα που σας χαλάει ο χαβαλές του TAKMAN. Το παλικάρι κάνει πλάκα και ανεβάζει βίντεο στο YouTube όπως κάνουν εκατομμύρια άλλοι. Ούτε πείραξε κανένα, ούτε υποχρέωσε κανένα να τα βλέπει. Και όποιος δε γουστάρει παίρνει πούλους και απλά δεν ασχολείται. ΤΑΚΜΑΝ κι ας μη γαμησω ποτέ.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
side_oscar.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πιθανοτατα ο Τακμαν κανει πλακα για της Γριες :2funny:!Πιστευω να βρεθουμε Ελλαδα αν συμπεσουν οι ημερομηνιες και να γυρισουμε μαζι ενα βιντεακι.Το μερος που θα συναντιθουμε το εχουμε ηδη συμφωνισει.Φυσικα θα βρεθουμε στη Φυλης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:να παμε και Μπουρδελοτσαρκα

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πιθανοτατα ο Τακμαν κανει πλακα για της Γριες :2funny:!Πιστευω να βρεθουμε Ελλαδα αν συμπεσουν οι ημερομηνιες και να γυρισουμε μαζι ενα βιντεακι.Το μερος που θα συναντιθουμε το εχουμε ηδη συμφωνισει.Φυσικα θα βρεθουμε στη Φυλης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:να παμε και Μπουρδελοτσαρκα

Φίλε από την Ουκρανία,ήθελα να σε ενημερώσω ότι το Alter έκλεισε.

Μάλλον θα πρέπει να ορίσετε νέο μέρος συνάντησης.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε από την Ουκρανία,ήθελα να σε ενημερώσω ότι το Alter έκλεισε.

Μάλλον θα πρέπει να ορίσετε νέο μέρος συνάντησης.
Αν διαβασεις προσεκτικα τα Thread δεν εχω καμια σχεση με την Ουκρανια.Το οτι το Alter υπολειτουργουσε απο το Μα'ι'ο και τωρα εκλεισε το ξερω.Η συναντιση με τον ΤΑΚΜΑΝ θα γινει στη Φυλης.Αφου εχουμε κοινα ενδιαφεροντα.Αν μπορουσαμε να βρουμε και τον Μαυρο Θανατο για να γυρισουμε βιντεακι οι τρεις μας :2funny:θα ηταν κατι το αξεπεραστο!!!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Πρωτον, ο τεραστιος ΤΑΚΜΑΝ πηγε στο Southampton για Phd αρα το πιο πιθανο ειναι να τον δεις καθηγητη πανεπιστημιου  :rockon:
Δευτερον, πως θα τον ψαξουν οι μελλοντικοι εργοδοτες του ρε τυπε, σαμπως τους συστηνεται ως ΤΑΚΜΑΝ? "Good evening sir, my name is TAKMAN the grannylover, nice to meet you"  :S

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ελάτε ρε μάγκες τώρα που σας χαλάει ο χαβαλές του TAKMAN. Το παλικάρι κάνει πλάκα και ανεβάζει βίντεο στο YouTube όπως κάνουν εκατομμύρια άλλοι. Ούτε πείραξε κανένα, ούτε υποχρέωσε κανένα να τα βλέπει. Και όποιος δε γουστάρει παίρνει πούλους και απλά δεν ασχολείται. ΤΑΚΜΑΝ κι ας μη γαμησω ποτέ.

Δεν με χαλάει ο χαβαλές του ΤΑΚΜΑΝ. Και εγώ έχω γελάσει με τις κριτικές του. Γιατί κατάλαβα ότι έχει ένα πολύ ιδιαίτερο και εκκεντρικό χιούμορ. Απλά με πάντοτε με ενοχλούσε όταν κάποια άτομα αυτοεξεφτιλίζονται χωρίς να το συνειδητοποιούν κιόλας. Και ακόμα περισσότερο με αυτούς που εκμεταλλεύονται αυτή την αγαθοσύνη, χαζομάρα , εκκεντρικότητα, ανάγκη, ιδιαιτερότητα (όπως θες χαρακτήρισε το) για τους δικούς τους λόγους.

Δεν μιλάω για την πλειοψηφία των μελών του bou, τα παιδιά είναι προφανές ότι κάνουν καλοπροαίρετη πλάκα.

Τώρα αυτά περί πούλων που γράφεις στα επιστρέφω. Σιγά μην σε ρωτήσουμε και τι θα γράφουμε. Δεν νομίζω να πρόσβαλλα κάποιον. Μην ξεκινήσουμε τώρα τους χαρακτηρισμούς λες και είμαστε παιδάκια του δημοτικού. Ντροπή είναι.

Εγώ απλά φιλικά έγραψα κάτι στον συμπαθή κατά τα άλλα ΤΑΚΜΑΝ για να προστέξει τον ευατό του βασικά. Γιατί υπάρχει και ένα όριο στο χιούμορ, που αν το ξεπεράσεις κινείσαι πια στη σφαίρου του γελοίου (φαντάσου π.χ. να πάρει το διδακτορικό του, να πάει να διδάξει και οι φοιτητές/φοιτήτριες του να βλέπουν τα βιντεάκια). Τι γνώμη θα σχηματίσουν άραγε;

Και μια απορία. Ο Γύπας και οι λοιποί φίλοι του τον συμβούλευσαν να τα ανεβάσει;

Αλλά προφανώς περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ας ανεβάσει και χιλιάδες βιντεάκια, αν αυτό τον κάνει χαρούμενο.

Καλά να περνάτε όλοι.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
φιλε ΤΑΚΜΑΝ εχω παει στο Southampton  πριν μια δεκαετία περίπου.
Οπου και να πας στην Αγγλια υπάρχουν οικοι ανοχης, στουντιο και μασατζιδικα
Το Southampton εχει πολλά γιατι ειναι και λιμάνι....
πηγαινε και αγορασε μια τοπικη εφημεριδα και δες τις αγγελιες...
θα εκπλαγεις απο τα στουντιο και τα μπουρδελα που θα βρείς..μετά δε σε βλεπω να ξαναπαρακολουθεις μαθήματα...χαχαχα

:rockon: :rockon: :rockon:

Συμφωνώ απόλυτα!! Το 91 ήμουν εκεί!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 4/1/2012 ώρα 11:20 θα μάθω τα αποτελέσματα του IELTS. Αν πήρα βαθμό πάνω από 6.5, θα πάω στουντιότσαρκα το μεσημέρι σε περιοχές: Δροσοπούλου - Κεφαλληνίας - Αχαρνών - Πιπίνου - Αριστομένους - Φυλής. Στις 14:50 θα πάρω τηλέφωνο την κυρία Νίκη για να την ενημερώσω για τα αποτελέσματα και για να κανονίσουμε πρωινό καφέ στα ΚΑΠΗ στις 5/1/2012. Στις 5/1/2012 στις 10:40 θα ξεκινήσω από το σπίτι με την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 10:45 θα στηθώ έξω από τα ΚΑΠΗ. Η κυρία Νίκη έρχεται καθημερινά στις 11:00 και κάθεται μέχρι τις 13:30. Γύρω στις 11:00, που θα έρθει η κυρία Νίκη, θα μπούμε παρέα στα ΚΑΠΗ, θα βρούμε μια γωνιά για να τα πούμε με την ησυχία μας (θα με κεράσει καφέ). Μπορεί να της δοκιμάσω και του Γύπα τα εννιάμερα για να δω, αν της πάνε. Μετά από 45 λεπτά θα πάω στουντιότσαρκα την περιοχή του Βοτανικού, συνδυάζοντας πιθανόν και ζητιανότσαρκα στο κέντρο. Τέλειο;

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στις 4/1/2012 ώρα 11:20 θα μάθω τα αποτελέσματα του IELTS. Αν πήρα βαθμό πάνω από 6.5, θα πάω στουντιότσαρκα το μεσημέρι σε περιοχές: Δροσοπούλου - Κεφαλληνίας - Αχαρνών - Πιπίνου - Αριστομένους - Φυλής. Στις 14:50 θα πάρω τηλέφωνο την κυρία Νίκη για να την ενημερώσω για τα αποτελέσματα και για να κανονίσουμε πρωινό καφέ στα ΚΑΠΗ στις 5/1/2012. Στις 5/1/2012 στις 10:40 θα ξεκινήσω από το σπίτι με την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 10:45 θα στηθώ έξω από τα ΚΑΠΗ. Η κυρία Νίκη έρχεται καθημερινά στις 11:00 και κάθεται μέχρι τις 13:30. Γύρω στις 11:00, που θα έρθει η κυρία Νίκη, θα μπούμε παρέα στα ΚΑΠΗ, θα βρούμε μια γωνιά για να τα πούμε με την ησυχία μας (θα με κεράσει καφέ). Μπορεί να της δοκιμάσω και του Γύπα τα εννιάμερα για να δω, αν της πάνε. Μετά από 45 λεπτά θα πάω στουντιότσαρκα την περιοχή του Βοτανικού, συνδυάζοντας πιθανόν και ζητιανότσαρκα στο κέντρο. Τέλειο;

Καλα αποτελεσματα.....    :)

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Καλα αποτελεσματα.....    :)
Ευχαριστώ. Θα ενημερώσω αύριο το site με νεότερη ανακοίνωση. Οι κριτικές στα μπορδέλα, τα βίντεο στο Youtube, οι βόλτες με φίλους και το καμάκι σε άγνωστες γριές είναι οι διέξοδοί μου από την θλιβερή πραγματικότητα που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω στον αισθηματικό τομέα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom