dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Κριμα που ο ΤΑΚΜΑΝ τωρα ειναι Αγγλια και δεν θα βρεθουμε οταν θα ειμαι Ελλαδα!Θα καναμε πολυ Χαβαλε.
Βρε ΤΑΚΜΑΝ για ρώτα την κυρα Νίκη, μήπος έχει καμία αδελφή για να την κάνω.
Θελω να γίνω μπατσανάκης σου
ΤΑΚΜΑΝ ή κυρία Νίκη μήπως έχει και άλλη αδελφή εν ζωή?Βρε ΤΑΚΜΑΝ για ρώτα την κυρα Νίκη, μήπος έχει καμία αδελφή για να την κάνω.
Θελω να γίνω μπατσανάκης σου
Η κυρία Νίκη έχει μια αδερφή, η οποία μένει στην Καρδίτσα. Δεν γνωρίζω ούτε πόσο χρονών είναι, ούτε αν έχει έστω και το 10% της ομορφιάς της κυρίας Νίκης.ΤΑΚΜΑΝ, Δεν θέλω να με κοροιδέψεις.
Θέλω να με βοήθήσεις, θα το κάνεις?
TAKMAN σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, αλλά πολύ με στεναχώρησες γμτΗ κυρία Νίκη έχει μια αδερφή, η οποία μένει στην Καρδίτσα. Δεν γνωρίζω ούτε πόσο χρονών είναι, ούτε αν έχει έστω και το 10% της ομορφιάς της κυρίας Νίκης.
ΤΑΚΜΑΝ δεν απαντάς και ανησυχώ ! ! !ΤΑΜΑΝ, θα βοηθήσεις ρε φίλε?
Θα ψάξεις να στείλεις καμία φώτο ΞΑΔΕΛΦΗΣ της κας Νίκης?
Που εισαι ρε ομορφαντρα ΤΑΜΑΝ?Απογονος Πακιστανων εισαι?
τακμαν πραγματικα σε συμπαθω ειδα και απο αλλα βιντεο σου οτι τα μιλας καλα τα αγγλικα και επισης εχεις αυτη τη προφορα με το ννι και με το λλι εισαι απο πατρα πυργο μερια μηπως? κατω απο το αυλακι? μεγαλωσες σιγουρα εκτος αθηνων εχω δικιο?
ολα υπο ελεγχο φιλεελα βρε λαγουδακη τι χαμπαρια?
χαιρομαι ;) ;)ολα υπο ελεγχο φιλε
Το καλοκαίρι του 2011, που την έβλεπα τακτικά, έπαιζα καθημερινά μαλακία για τα ριγκάκια της. Όπως θες ονόμασε τον έρωτά μου.φιλε τακμαν αν σου ζητουσε η κυρια νικη να της κανεις ερωτα θα το εκανες?
η εχεις κανει κατι αναλογο ποτε με μια γυναικα αυτης της ηλικιας?
εχεις φανταστει την μπιχλα του ζαρωμενου μουνιου των βυζιων που απο το βαρος δεν αεριζονται καλα και πιανουν μακα απο κατω αν εχει μεγαλο στηθος η την εκπληξη στην πιπα να βγαλει την μασελα ( τουλαχιστων δεν θα εχεις παραπονο σαν μερικους συναγωνιστες εδω οτι βαζει δοντακι)
ολα αυτα τα εχεις σκεφτει η απλα ο ερωτας σου ειναι μονο πλατωνικος και τιποτα αλλο?