Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Λοιπόν, συνεχίζω.

Στις 24/01/2012 το πρωί,
....
Στις 10:48,
...
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Τώρα να βρεις καμιά κοπέλα να μιλάτε. Οι ζωές μας θα χωρίσουν.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Γιατί;
...
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων. Όταν πας, δώσε μου το τηλέφωνό σου στην Καρδίτσα, για να σε παίρνω να τα λέμε.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δεν έχει τηλέφωνο εκεί.
.....
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Βρες καμία από εδώ μέσα για να την παίρνεις τηλέφωνο, όσο θα είσαι στην Αγγλία. Πάρτο απόφαση. Οι ζωές μας χωρίζουν.
....
Ακούω σχόλια.
ΤΑΚΜΑΝ ρε μήπως σε ΔΟΥΛΕΥΕΙ με τις 3 παραπάνω απαντήσεις η κα Νίκη?
Μήπως ήρθε ώρα να τις αστράψεις κανένα χαστούκι, μπροστά σε κόσμο, για να σε εκτιμήσει?
Το σκέφτηκες, ότι μόνο έτσι θ' ανέβεις στα μάτια της σαν ΩΡΙΜΟΣ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ άντρα που μπορεί να σταθεί δίπλα της?
:idiot:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

Στις 25/01/2012 στις 11:20 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας όπως πάντα και την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα, με προορισμό το στούντιο της Βριλησσού 36. Ήθελα να πάρω μια τελευταία δόση στοργής και αγάπης, πριν φύγω για τα ξένα.
Στις 11:27 βρισκόμουν έξω από τα ΚΑΠΗ. Ήθελα να περάσω από εκεί, για να πω ένα τελευταίο αντίο στην κυρία Νίκη (εφόσον κατά πάσα πιθανότητα, το Μάρτη θα βρίσκεται στην Καρδίτσα). Ωστόσο, όταν ρώτησα την υπάλληλο της υποδοχής, μου απάντησε ότι η κυρία Νίκη δεν είχε έρθει ακόμα. Αμέσως την πήρα τηλέφωνο, αλλά δεν την βρήκα σπίτι. «Θα έχει πάει για ψώνια» σκέφτηκα.
Στις 11:45 πέρασα από το μαγαζί της αγελάδας, για να αγοράσω ένα πακέτο χαρτομάντηλα. Μόλις ολοκληρώθηκε η οικονομική συναλλαγή, της πρότεινα να καθίσω δίπλα της, για να της κάνω παρέα (αυτή τη φορά ήταν μόνη της στο μαγαζί). Η αγελάδα φυσικά, δέχτηκε. Έτσι λοιπόν, καθίσαμε δίπλα-δίπλα και κουβεντιάσαμε. Εννοείται βέβαια ότι η συζήτηση διανθίστηκε και από τις γνωστές ερωτικές χειρονομίες. Δυστυχώς όμως, μετά από 10 λεπτά, ήρθε μια φίλη της, η οποία μόλις μας είδε μαζί είπε «Τι έγινε Ματίνα; Νεαρούλης; Νεαρούλης;». Μόλις φυσικά είδα την γλωσσού φίλη, χαιρέτησα και έστριψα αλά Γαλλικά.
Στις 12:30 έφτασα στο στούντιο της Σταυρούλας. Κάθισα παρέα με τη Σταυρούλα μέχρι τις 12:45 και από τις 13:15 μέχρι τις 14:05. Η κατάληξη στο σεξ, ήταν εκσπερμάτωση στο πόδι της ιερόδουλης. Περιέγραψα με λεπτομέρειες στη Σταυρούλα την αχαριστία της κυρίας Νίκης και τη στενοχώρια, που αισθανόμουν. Η Σταυρούλα μου καθάρισε τα γυαλιά, μου τραγούδησε το τραγούδι «Ένα μικρό κρεμμύδι, γκέο, βαγκέο» και μου κράταγε τα χεράκια. Μου μίλησε πολύ στοργικά και μου συμπαραστάθηκε. Επιπλέον μου έδωσε τις ευχές της, για τη διαμονή και τις σπουδές μου στην Αγγλία. Εγώ με τη σειρά μου, της φίλαγα συνεχώς τα χεράκια, την αγκάλιαζα με στοργή, την κοιτούσα δακρυσμένος και της έλεγα «Σε αγαπάω καρδούλα μου. Η Παναγίτσα να σε έχει καλά».
Στις 14:06 πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου, για να την ενημερώσω για την επιτυχή έκβαση της στουντιότσαρκας και για την επιστροφή μου στο σπίτι.
Στις 14:08, κοίταξα τον ουρανό με θλιμμένο βλέμμα, σιγοψυθίρισα «Γιατί θεέ μου» και πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη. Ήθελα να τη ρωτήσω, πότε θα ξαναπήγαινε στα ΚΑΠΗ, για να συναντιόμασταν μια τελευταία φορά. Ο διάλογος, που ακολούθησε, ήταν ο εξής:

ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εμπρός; Ποιος είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι. Σε πήρα να σου πω ότι πέρασα από τη λέσχη σήμερα στις 11:30, αλλά δεν σε βρήκα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Είχα κατέβει στο κέντρο για να κάνω εξετάσεις αίματος (φαντάζομαι πόσοι αράπηδες και Πακιστανοί θα της έκαναν bic-bic στο τρόλεϊ).
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί; Τι έχεις (ο τόνος της φωνής μου ήταν συμπονετικός);
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα θα τα πάρω αύριο το πρωί.
ΤΑΚΜΑΝ: Πραγματικά σου εύχομαι περαστικά (αν και η κυρία Νίκη δεν μου είχε φερθεί καλά, εκείνη τη στιγμή σχεδόν έκλαιγα από τη στενοχώρια μου).
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Χθες πάντως ωραία δεν περάσαμε;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Καλά ήταν.
ΤΑΚΜΑΝ: Και στην Τασούλα μην πεις. Μια χαρά της φέρθηκα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Όχι δεν λέω. Τώρα όμως, είμαι κουρασμένη. Άσε με ήσυχη (ο τόνος της φωνής της ήταν απότομος και νευρικός).
ΤΑΚΜΑΝ: Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

Στις 14:44 έφτασα σπίτι. Αμέσως έκανα ντους και έφαγα για μεσημέρι. Η μεσημεριανή σιέστα συνοδεύτηκε από αρκετά δάκρυα και μια αίσθηση αδικίας. Ενώ εγώ συμπεριφέρομαι άψογα στην κυρία Νίκη, αυτή μου συμπεριφέρεται τον τελευταίο καιρό σαν να είμαι σκουπίδι. Το παίζει και θεούσα και από πάνω.
Στις 19:00 είχα κανονίσει με την Ουκρανέζα (μια συμφοιτήτριά μου από το ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Στατιστική) να βγούμε για καφέ στη Βικτώρια. Ξεκίνησα από το σπίτι μου στις 18:10. Στις 18:14 βρισκόμουν ήδη έξω από τα ΚΑΠΗ. Από το τζάμι είχα εντοπίσει ήδη τη φάτσα της κυρίας Νίκης. Όταν ρώτησα τον ποντικομούρη υπάλληλο επί της υποδοχής, αν ήταν εκεί η κυρία Νίκη, με ρώτησε «Η κυρία Νίκη είναι υπάλληλος; Γιατί εγώ δεν γνωρίζω καμία με αυτό το όνομα». Ωστόσο, μου έδωσε την άδεια για να περάσω μέσα.
Μόλις μπήκα μέσα, αντίκρυσα την κυρία Νίκη να πίνει καφέ με 5 φιλενάδες της. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Τι κάνεις εσύ εδώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Πέρασα για να σου πω αντίο.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ποιος φεύγει;
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ το Σάββατο πάω Αγγλία και εσύ σύντομα θα πας Καρδίτσα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εντάξει δεν φέυγω ακόμα. Κάθισε τώρα, αφού ήρθες (η κυρία Νίκη με κοίταξε με ξινισμένα μούτρα).
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί με κοιτάς έτσι; Δε χάρηκες που ήρθα;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Όχι δεν χάρηκα, αλλά αφού ήρθες, κάτσε.
ΤΑΚΜΑΝ: Να ξέρεις ότι ο θεός τιμωρεί την αχαριστία.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Δεν πειράζει. Ας με τιμωρήσει.
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων. Αφού είμαι ανεπιθύμητος, φεύγω. Αλλά θέλω να μου εξηγήσεις ένα πράγμα. Γιατί την τελευταία εβδομάδα έχει αλλάξει η συμπεριφορά σου και μου συμπεριφέρεσαι τόσο άσχημα; Τι σου έκανα;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ούτε εσύ μου έκανες τίποτα, ούτε εγώ σου έκανα τίποτα. Απλά δεν γουστάρω να κάνω παρέα με άντρες. Να βρεις κοπέλα να κάνεις παρέα.
ΤΑΚΜΑΝ: Με στενοχώρησες τώρα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (μορφασμός ροφού).
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά. Θα σε πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα από Αγγλία, να τα πούμε.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Όχι, να μη με πάρεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Πότε να σε πάρω;
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ποτέ σου (εκείνη τη στιγμή, η κυρία Νίκη χτύπησε γροθιά στο τραπέζι).
ΤΑΚΜΑΝ: ΟΚ. Φεύγω.

Στις 18:26 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα για παρηγοριά. Η Σταυρούλα μου είπε «Δεν αξίζει να στενοχωριέσαι για αυτή. Εσύ είσαι σπουδαίος. Πας για διδακτορικό τώρα».
Στη βόλτα με την Ουκρανέζα, ήμουν πολύ δύσθυμος. Η συζήτηση στράφηκε πιο πολύ σε επαγγελματικά, γιατί εκείνη τη στιγμή δεν είχα καθόλου διάθεση για χαβαλέ.
Ο βραδυνός ύπνος συνοδεύτηκε από πολύ κλάμα και δάκρυα.
Η σχέση μου με την κυρία Νίκη έκλεισε οριστικά στις 26/01/2012. Αύριο θα παραθέσω στο site, την τελευταία τηλεφωνική συνομιλία, που είχα μαζί της.

Ακούω σχόλια.

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
περιεργη συμπεριφορα φιλε...μηπως της σφυριξε κανενας το ενδιαφερον σου και φοβηθηκε???μηπως ειναι γιαγια κανενος συναγωνιστη και σε ρουφιανεψε???  :think: :think: :think:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Λοιπόν, συνεχίζω.

Στις 25/01/2012 ...
Στις 11:45 πέρασα από το μαγαζί της αγελάδας, για να αγοράσω ένα πακέτο χαρτομάντηλα. Μόλις ολοκληρώθηκε η οικονομική συναλλαγή, της πρότεινα να καθίσω δίπλα της, για να της κάνω παρέα (αυτή τη φορά ήταν μόνη της στο μαγαζί). Η αγελάδα φυσικά, δέχτηκε. Έτσι λοιπόν, καθίσαμε δίπλα-δίπλα και κουβεντιάσαμε. Εννοείται βέβαια ότι η συζήτηση διανθίστηκε και από τις γνωστές ερωτικές χειρονομίες. Δυστυχώς όμως, μετά από 10 λεπτά, ήρθε μια φίλη της, η οποία μόλις μας είδε μαζί είπε «Τι έγινε Ματίνα; Νεαρούλης; Νεαρούλης;». Μόλις φυσικά είδα την γλωσσού φίλη, χαιρέτησα και έστριψα αλά Γαλλικά.
Ακούω σχόλια.
....
ενογαμάμε Δημητράκη? Ξενογαμάμε?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Λοιπόν, συνεχίζω.

Στις 25/01/2012
...
Μόλις μπήκα μέσα, αντίκρυσα την κυρία Νίκη να πίνει καφέ με 5 φιλενάδες της. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

....
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ούτε εσύ μου έκανες τίποτα, ούτε εγώ σου έκανα τίποτα. Απλά δεν γουστάρω να κάνω παρέα με άντρες. Να βρεις κοπέλα να κάνεις παρέα.
ΤΑΚΜΑΝ: Με στενοχώρησες τώρα.
...
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ποτέ σου (εκείνη τη στιγμή, η κυρία Νίκη χτύπησε γροθιά στο τραπέζι).
ΤΑΚΜΑΝ: ΟΚ. Φεύγω.
....
Ακούω σχόλια.

ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ @ ΑΥΤΕΣ ΦΟΡΕΣ?
Πώς να σε πολογίσει σαν ολοκλήρωμένο και ώριμο άντρα, αφού δεν της έδωσες δύο χαστούκια, ούτε στην μία, ούτε στην άλλη περίπτωση?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ΤΑΚΜΑΝ
ή κυρά ΝΙΚΗ θα σε βάλει να ξυρίσεις και το μουστάκι σου, ρε

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ΤΑΚΜΑΝ
ή κυρά ΝΙΚΗ θα σε κάνει φλώρο, ρε

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ρίξε δυο ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ στην κύρα ΝΙΚΗ, αλλά μπροστά σε κόσμο,
και να δεις μετά πως θα τρέχει από πίσω σου...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ

Γείτονες ήταν στην αρχή, στην πολυκατοικία,
ο ΤΑΚΜΑΝ ο πουρόφιλος κι η ώριμη κυρία.
Αυτός την γούσταρε πολύ τη Νίκη τη θεούσα,
μα δύσκολη του τό' παιζε, γριά γυναίκα ούσα.

Για πάρτη της ο πούτσος του γινότανε καδρόνι,
και στα μπουρδέλα έχυνε για εκείνη στο σεντόνι.
Ποθούσε τα ριγκάκια της τα πολυφλεκτικά,
δε γούσταρε πιπίνια σαν τα κρύα τα νερά.

Υπήρχε αίσθημα βαθύ, αγνή στοργή κι αγάπη,
και φόβος μήπως γαμηθεί με Πάκι ή μ' αράπη.
Την προσευχή του έκανε, να έχει την υγειά της
μα και στου Έσσεξ τη Μονή, έδινε το όνομά της.

Η κυρα-Νίκη έτρεφε αισθήματα αμοιβαία,
μίλαγαν στο τηλέφωνο, παιρνάγανε ωραία.
Και πού και πού τον κέρναγε καμιά πορτοκαλάδα
που ψώνιζε αποβραδίς από την αγελάδα.

Ο ΤΑΚΜΑΝ είχε τρελαθεί μ' αυτήν την α-καπέλο,
και στη Σταυρούλα το 'λεγε, τσατσά είναι σε μπουρδέλο.
Πως θέλει σάντουιτς, τρικ τρικ, χουφτώματα, ριγκάκια,
μα η κυρα-Νίκη ήθελε να πλάθουν κουλουράκια.

Τη μία ήταν στο ΚΑΠΗ, στην Εκκλησιά την άλλη,
την τρίτη ψάρια έφτιαχνε, μια τηγανιά μεγάλη.
Αρχίσαν τα μπλεξίματα και οι δικαιολογίες,
Και όλο τον ξενέρωνε λέγοντας μαλακίες.

Φαίνεται η πουρόγρια τον είχε πάρει πρέφα,
πως δεν την έβλεπε ως γιαγιά, μα σαν τη γενοβέφα.
Απότομα του μίλησε, του μαύρισε η ψυχίτσα.
Του είπε: "Φεύγω οριστικά, γυρίζω στην Καρδίτσα".

Κι εκείνος κλαίει γοερά και όλο αναρωτιέται,
"Πού πήγε η αγάπη μας;" στο βρόντο, δε γαμιέται...
Τι μας διδάσκει φίλοι μου αυτή η ιστορία;
Οι γκόμενες στην πουτανιά, δεν έχουν ηλικία.

Μην κλαις ΤΑΚΜΑΝ, λεβέντη μας, και μη στενοχωριέσαι.
Γριές με ρινγκς υπάρχουνε πολλές για να γαμιέσαι.
Μα ακόμα κι αν απ'όλες τους, δε σε δεχτεί καμιά τους,
του Γύπα τα εννιάμερα θα κάνουν τη δουλειά τους.

Η κυρα-Νίκη έφυγε, η κυρα-Νίκη πάει.
Στα αρχίδια σου κι εσένανε, είναι βλάχα και βρωμάει.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

Στις 26/01/2012 στις 17:50 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να επισκεφτώ τον φίλο μου τον τραγουδιστή, στο βιβλιοπωλείο του στον Πειραιά. Στις 19:10 έφτασα στον προορισμό μου. Αν και είπαμε αρκετά αστεία, από μέσα μου έκλαιγα. Αισθανόμουν πολύ στενοχωρημένος από την άδικη συμπεριφορά της κυρίας Νίκης. Στο βιβλιοπωλείο κάθισα μέχρι τις 20:52. Κατόπιν, πήγα στις τουαλέτες στο ΠΑΠΕΙ, για να ρίξω ένα κατούρημα. Στις 21:02 πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου, για να τους ενημερώσω ότι επιστρέφω. Κατόπιν ανέβηκα προς το πάνω την οδό Σωτηρίου Διός και στις 21:07 πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη. Ήθελα να επιβεβαιώσω, αν όλα αυτά τα «όμορφα λόγια» που μου είπε στα ΚΑΠΗ, τα εννούσε ή αν ήταν κάποια κακή στιγμή. Τα κύρια σημεία του διαλόγου, ήταν τα εξής:

1) Η κυρία Νίκη μου είπε, ότι μετά από την τελευταία επίσκεψή μου στα ΚΑΠΗ, όλες οι φίλες της τη ρώτησαν «Γκομενάκος; Γκομενάκος;» και η ίδια αισθάνθηκε ντροπιασμένη και δεν ήξερε τι να τους πει. Αυτό σύμφωνα με την κυρία Νίκη συνέβη, επειδή την επισκέφτηκα στα ΚΑΠΗ για δυο συνεχόμενες μέρες. Έγινε παρεξήγηση, γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά της, νόμιζε ότι θα ξαναρχόμουν την Κυριακή (μας δουλεύει; Αφού τις Κυριακές τα ΚΑΠΗ είναι κλειστά).
2) Το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό την έπαιρνα τηλέφωνο σχεδόν καθημερινά, δημιούργησε υποψίες στα παιδιά της και μετά από κάθε τηλεφώνημα δικό μου, τη ρωτούσαν «Γκομενάκος; Γκομενάκος;».
3) Όπως μου είπε η ίδια, δεν μου κρατάει κακία για όσα της έκανα, επειδή είναι «Γυναίκα της εκκλησίας», όπως αυτοαποκαλείται (τέτοια βλέπει ο θεός, για αυτό μας τιμωρεί). Ωστόσο, δεν θέλει να με ξαναδεί ποτέ της, ούτε και να ξανακούσει τη φωνή μου στο τηλέφωνο (αν αυτό δεν λέγεται μνησικακία ...).
4) Όταν την πήρα τηλέφωνο, ήταν και τα παιδιά της στο σπίτι, όπως ισχυρίστηκε η ίδια. Ο τόνος της φωνής της ήταν αρκετά θυμωμένος.
5) Στην ερώτησή μου «Όταν θα ξανάρθω στις 19 Μαρτίου, να περάσω να σε δω;», μου απάντησε «Όχι. Εμείς οι δυο δεν έχουμε να πούμε τίποτα πλέον. Να βρεις κοπέλα».
6) Την καλημέρα στην είσοδο της πολυκατοικίας, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν θα μου την κόψει, αλλά η σχέση μας μέχρι εκεί. Τίποτα παραπάνω.

Αν έχετε περιέργεια να τη δείτε, στηθείτε έξω από τη λέσχη φιλίας κάποια καθημερινή στις 10:40. Η λέσχη αυτή βρίσκεται στην οδό Κίου στην Κυψέλη και συστεγάζεται με το κτίριο της αστυνομίας. Περιμένετε μέχρι τις 11:15. Αν δείτε κάποια κυρία κοντόχοντρη, με μπαστουνάκι, με φούστα, με ξανθά βαμμένα μαλλιά και με χρυσά τρικ-τρικ να μπαίνει μέσα, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτή.

Τα συναισθήματά μου για αυτή τη γυναίκα την παρούσα χρονική στιγμή είναι θυμός και νοσταλγία για την γλυκιά και αξιαγάπητη κυρία Νίκη, που γνώρισα το καλοκαίρι του 2011.
Η αλλαγή του περιβάλλοντος μου έκανε καλό. Είμαι σίγουρος ότι, αν τώρα βρισκόμουν στην Αθήνα, θα αισθανόμουν πολύ χειρότερα. Το γεγονός ότι έχω την σταθερή αγάπη της Σταυρούλας είναι κάτι, που μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη.
Παρόλα αυτά, στις 07/03/2012 στις 21:15 (ώρα Ελλάδος) θα ξαναπάρω δοκιμαστικά ένα τηλέφωνο την κυρία Νίκη, να δω μήπως συνήλθε από την κακία της.

Ακούω σχόλια επί παντός επισθητού. Ολοκληρώθηκε η αφήγηση της ιστορίας μου.
Ρε παιδιά, πραγματικά, πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης με αυτή τη γυναίκα στο μέλλον;

ΥΓΣ: Πολύ μου άρεσε αυτή η μαντινάδα. Ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή μου. Ευχαριστώ για την αφιέρωση.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ξέχασα να σας παραθέσω τις τελευταίες κουβέντες, που αντάλλαξα με την κυρία Νίκη.

ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων. Συγχώρεσέ με για όλα. Θέλω όμως, πριν σε χαιρετήσω να μου δώσεις την ευχή σου.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία και ότι καλύτερο (αν και μου έδινε την ευχή της, ο τόνος της ήταν πολύ ψυχρός).
ΤΑΚΜΑΝ: Και εγώ σου εύχομαι καλή διαμονή στην Καρδίτσα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Μην ανησυχείς για μένα. Όπου και να είμαι καλά περνάω.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Καληνύχτα. Και πάλι συγνώμη για όλα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ξέχασα να σας παραθέσω τις τελευταίες κουβέντες, που αντάλλαξα με την κυρία Νίκη.

ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων. Συγχώρεσέ με για όλα. Θέλω όμως, πριν σε χαιρετήσω να μου δώσεις την ευχή σου.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία και ότι καλύτερο (αν και μου έδινε την ευχή της, ο τόνος της ήταν πολύ ψυχρός).
ΤΑΚΜΑΝ: Και εγώ σου εύχομαι καλή διαμονή στην Καρδίτσα.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Μην ανησυχείς για μένα. Όπου και να είμαι καλά περνάω.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Καληνύχτα. Και πάλι συγνώμη για όλα.
Κοιτα η καριολα τι υπονοουμενο πεταξε!
Με λιγια λογια σου ειπε πως σαν μοιραια γυναικα που ειναι μπορει να βρει παντα αντρες.  :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τακμαν πραγματικα σε συμπαθω ειδα και απο αλλα βιντεο σου οτι τα μιλας καλα τα αγγλικα και επισης εχεις αυτη τη προφορα με το ννι και με το λλι εισαι απο πατρα πυργο μερια μηπως? κατω απο το αυλακι? μεγαλωσες σιγουρα εκτος αθηνων εχω δικιο? ανεβασε και αλλα βιντεο σου η μπορεις να γραψεις και την κυρια νικη με κρυφη καμερα καποια στιγμη να την δουμε και εμεις αλλα προσεχε μη σε καταλαβει επισης προτεινω μια καινουρια σεναριακη ιδεα να φτιαξεις ενα μικρου μηκους φιλμακι με εσενα να παριστανεις οτι κανεις καμακι στην κυρια νικη αυτη στο μπαλκονι και συ απο κατω να της απαγγελνεις καποιο απο αυτα τα πολυ κουλ καψουροτραγουδα που λες με τοση χαρη βαλε κανενα γυπα η καμια δαναη να κανει την κυρια νικη με τσεμπερι α και την ωρα που θα κανεις ερωτικη εξομολογηση να χτυπαει και καλα το τηλεφωνο και να μαθαινεις τα μαντατα οτι μπουζουριασανε την σταυρουλα οποτε και καλα παρατας την κυρια νικη στα κρυα του λουτρου και τρεχεις στο καπακι να συμπαρασταθεις στην αλλη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολύ μου άρεσε αυτή η ιδέα. Το φιλμάκι αυτό σίγουρα θα κάνει πάταγο. Όταν επιστρέψω Αθήνα (19/03/2012, 02:05, αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος), θα συννενοηθώ με τον Γύπα και τη Πιζάμα με σκούφο. Θα οργανώσουμε το σενάριο, τους ρόλους και το location και φυσικά θα το πετάξω στο YouTube. Μέχρι τα 9 μου χρόνια, μεγάλωσα στην Ιστιαία Ευβοίας.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αυτό, που με στενοχώρησε περισσότερο, είναι η αλλαγή στη συμπεριφορά της.

Στην αρχή της γνωριμίας μας:
1) Ήταν σαν να βλέπω τη Μόνικα Μπελούτσι (λέω ένα κοινώς αποδεκτό σύμβολο του σεξ) και σαν να ακούω τον ιερέα της γειτονιάς μου.
2) Μου μιλούσε πάντοτε γλυκά και στοργικά.
3) Χαιρόταν να ακούει τη φωνή μου στο τηλέφωνο.
4) Ποτέ δεν με παρεξηγούσε.
5) Μου συμπαραστεκόταν, όταν το χρειαζόμουν.
6) Με παρακάλαγε να έρθω να την επισκεφτώ και στενοχωριόταν, όταν ερχόμουν για λίγο.
7) Μου είχε δώσει το δικαίωμα να την παίρνω τηλέφωνο και να της χτυπάω το κουδούνι, όποτε ήθελα.
8) Ήταν γενικώς πολύ γενναιόδωρη μαζί μου.

Σταδιακά:
1) Η συμπεριφορά της άρχισε να γίνεται αλλοπρόσαλλη. Υπήρχαν φορές, που μου μιλούσε πολύ όμορφα (σαν να ήμουν εγγονός της), ενώ άλλες μου μιλούσε πολύ απότομα και ψυχρά (σαν να είμαι ξένος).
2) Άρχισε να μου θέτει περιορισμούς (π.χ. μην παίρνεις στις 21:00, γιατί κοιμάμαι).
3) Άρχισε να με δουλεύει (σας τα έχω περιγράψει λεπτομερώς παραπάνω).

Και στο τέλος:
Μου έριξε τη χυλόπιτα στα μούτρα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εχει και μπαστουνι η γρια;Μα ποσο ανωμαλος εισαι ρε φιλε;

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Η φαση ειναι πως η γρια παιζει να τον εχει κανει ρομπινιο σ ολο το ΚΑΠΗ...Να εχει πει σ ολες τις κουτσομπολες γριες πως του εριξε χυλοπιτα,πως της την επεσε,πως ειναι αγαμητος κτλ κτλ  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom