Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ όσο κι αν έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα με το 80χρονο "μωρό" θα σε συμβούλευα να μην την πάρεις εσυ πρώτος τηλέφωνο γιατί θα πέσεις στα μάτια της. Μετά τη συμπεριφορά της πρέπει να της φερθείς πιο σκληρά κι από τον ενδοκρινολόγο της όταν διαβάζει το check up. Έφταιξε και πρέπει να σου ζητήσει συγγνώμη, όχι να βγει και από πάνω. Μετά το σούσουρο, οι φίλες της στο ΚΑΠΗ στις γκομενοσυζητήσεις τους τη συμβουλεύουν να σου κρατάει μούτρα μέχρι να λυγίσεις και να κάνεις εσυ το πρώτο βημα ώστε να είσαι "υπό" στη σχέση σας. Αν όμως εσυ το παίξεις βαρύ πεπόνι, και δεν την πάρεις τηλέφωνο δείχνοντας την ενόχλησή σου, κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να σηκώσει η ίδια το ακουστικό με το φλεβιασμένο χέρι της, να σχηματίσει τον αριθμό σου με το ροζιασμενο δάχτυλό της και να σου ψελλίσει μια συγγνώμη με το μασελοφορο στόμα της. Και αν το χειριστείς σωστά και την καθυποταξεις, μέχρι σε μάγισσες φούρκες θα καταφύγει και θα χορεύει έξαλλα γυμνόστηθη στο σεληνόφως για να σε ξανακερδίσει. Κι εσυ σαν "ιδανικός κι ανάξιος εραστής", θα της ρίχνεις ξυλιές στον ζαρωμένο κώλο με το μπαστουνι και θα της τρως το ΕΚΑΣ στις μποτάνες.
Ωραία τα λες. Έχεις απόλυτο δίκαιο. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζει το τηλέφωνό μου. Στις 30/09/2011, όταν πήγα να της πω το αγγλικό μου νούμερο, δεν δέχτηκε καν να το ακούσει. Ο λόγος είναι ότι η σύνταξή της είναι μόνο 320 ευρώ το μήνα (τη θρέφουν τα παιδιά της). Το ελληνικό νούμερο έπρεπε να της το δώσω. Παράλειψή μου. Για ρίχτε ρε παιδιά καμία ιδέα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πιστεύω ότι για το χωρισμό μου με την κυρία Νίκη, μεγάλο μέρος της ευθύνης είχε ο ανάδρομος άρης. Από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 14 Απριλίου ο Άρης κινείται ανάδρομα. Η ανάδρομη κίνηση του άρη φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στον οίκο του ωροσκοπίου, που επηρεάζει τον καθένα μας. Επιπλέον φέρνει εμπόδια στον οίκο, που βρίσκεται ο κριός. Σε εμένα η ανάδρομη πορεία του άρη πραγματοποιείται στον 3ο οίκο. Ο 3ος οίκος αφορά σχέσεις με άτομα του στενού περιβάλλοντος, γειτονιά, επικοινωνία, μετακινήσεις. Πράγματι, μόλις ο άρης άρχισε να κινείται προς τα πίσω, τσακώθηκα με την κυρία Νίκη (γειτονιά). Επιπλέον στην εγγραφή μου στο πανεπιστήμιο, είχα αρκετές καθυστερήσεις, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων του συστήματος (login, enrol). Σε εμένα η ακμή του 10ου οίκου βρίσκεται στην 09'01'05 του Κριού. Ο 10ς οίκος αφορά τα επαγγελματικά και τη δημόσια εικόνα του ατόμου. Σίγουρα είχα καθυστερήσεις στα επαγγελματικά, γιατί ενώ τα μαθήματα άρχισαν από τις 30 Ιανουαρίου, εγώ άρχισα να παρακολουθώ από Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου το μεσημέρι (πριν ολοκληρωθεί το enrolment και κανονίσω το accommodation, δεν είχα το δικαίωμα να παρακολουθήσω μάθημα).

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ΤΑΚΜΑΝ , για να μιλάμε σοβαρά τώρα,
την θέλεις την κα Νίκη ναι ή όχι?
Θέλεις να σε υπολογίζει και να μπορείς να τις κάνεις έρωτα όποτε θέλεις εσύ?

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
TAKMAN μετα τον χωρισμο σας ποσες φορες τον εχεις παιξει για την κα Ανδρονικη?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Ωραία τα λες. Έχεις απόλυτο δίκαιο. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζει το τηλέφωνό μου. Στις 30/09/2011, όταν πήγα να της πω το αγγλικό μου νούμερο, δεν δέχτηκε καν να το ακούσει. Ο λόγος είναι ότι η σύνταξή της είναι μόνο 320 ευρώ το μήνα (τη θρέφουν τα παιδιά της). Το ελληνικό νούμερο έπρεπε να της το δώσω. Παράλειψή μου. Για ρίχτε ρε παιδιά καμία ιδέα.
Αν δεν ξέρει το τηλέφωνό σου, τότε πρέπει να δημιουργήσεις μια κατάσταση κατά την οποία θα φανείς σαν ήρωας στα μάτια της.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
γιατι δεν την βγαζεις στο κλαρι;τι να κανει με 320
TAKMAN μετα τον χωρισμο σας ποσες φορες τον εχεις παιξει για την κα Ανδρονικη?
δικε μου τον κοβω να βαραει 5 την μερα,μιλαμε για μεγαλο πεοκρουστη

Επισκέπτης
εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο, αν τελικα του κατσει αλλα κακαρωσει πριν το χυσιμο τι κανει σταματαει η οχι :think:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο, αν τελικα του κατσει αλλα κακαρωσει πριν το χυσιμο τι κανει σταματαει η οχι :think:
συνεχιζει φυσικα μεχρι να την ποτισει,δεν σταματαμε ποτε
Εγω θα του προτεινα να την σπιτωσει :2funny: :2funny: :2funny:
αν εχει χωρο γιατι οχι; :2funny:

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Μια πιο καλη προταση:γιατι δεν κλεφτηκανε να πανε μαζι στην Αγγλια?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Μια πιο καλη προταση:γιατι δεν κλεφτηκανε να πανε μαζι στην Αγγλια?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νομίζω  ΕΓΡΑΨΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΑΚΜΑΝ, αντί η κα Νίκη  :woldman: να πάει Καρδίτσα, τι λές?
Θ' αντέξει το ταξίδι  :zombie: για Λονδίνο?
ή έχει προβλήματα υγείας και θα έχει και άλλα στο κεφάλι σου  :priest:?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ναι και αυτη η σαρκα δεν ειχε την μπλε σταμπα και δεν μπορουσε να βγει απο τη χωρα
πράσινη παρακαλώ για την κα Νίκη.
για τους Πακιστανούς είναι μπλέ.
Αλήθεια, ο ΤΑΚΜΑΝ, τι χρώματος σφραγίδα έχει?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• arnia3.jpg
    arnia3.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 11

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom