Αγαπάω την ιδεατή κυρία Νίκη (πού τα βρίσκω;), όχι την πραγματική. Αν ξαναγίνει ο καλόκαρδος χαρακτήρας, που γνώρισα και αγάπησα και ερωτεύτηκα το καλοκαίρι του 2011, θα κάνω τα πάντα για αυτή. Αν εντός 2 μηνών δεν επανέλθει, να τη γαμίσει ολόκληρο στράτευμα. Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ κάνω παρέα με καλούς ανθρωπους και όχι με ΦΙΔΙΑ.Ναι, ρε ΤΑΚΜΑΝ όλα αυτά καλά ΑΛΛΑ...
ΤΑΚΜΑΝ δεν θα το έκανες ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου κα ΝΙΚΗ ?
Αν Αγαπάς γιατί ΌΧΙ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αγαπάω την ιδεατή κυρία Νίκη (πού τα βρίσκω;), όχι την πραγματική. Αν ξαναγίνει ο καλόκαρδος χαρακτήρας, που γνώρισα και αγάπησα και ερωτεύτηκα το καλοκαίρι του 2011, θα κάνω τα πάντα για αυτή. Αν εντός 2 μηνών δεν επανέλθει, να τη γαμίσει ολόκληρο στράτευμα. Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ κάνω παρέα με καλούς ανθρωπους και όχι με ΦΙΔΙΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΜΑΝ ! ! !
Είσαι ΠΡΩΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ! ! !
Αλλά όταν λες " θα κάνω τα πάντα για αυτή", θα καθόσουν να στον ακουμπίσει λίγο από πίσω?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αν εντός 2 μηνών δεν επανέλθει, να τη γαμίσει ολόκληρο στράτευμα.
αν ανακαλυφθει τετοιο καψονι θα γεμισουμε λυποτακτες. δε θα πατησει κανεις για θητεια.
Μακάρι να ανακαλυφθεί τέτοιο καψόνι. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα έκοβα την αναβολή, θα παράταγα τις σπουδές και θα ξεσκιζόμουν στο γαμήσι.αν ανακαλυφθει τετοιο καψονι θα γεμισουμε λυποτακτες. δε θα πατησει κανεις για θητεια.
Αν δείτε κάποια κυρία κοντόχοντρη, με μπαστουνάκι, με φούστα, με ξανθά βαμμένα μαλλιά και με χρυσά τρικ-τρικ να μπαίνει μέσα, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτή.
Ξανθό βαμμένο μαλλί ρε ΤΑΚΜΑN;
Με χάλασες τώρα..Γιατί αν παραβλέψω το μαλλί,πρέπει να μιλάμε για τρελό μουνί.. :S
Σε βλέπω να γίνεσαι διδάκτωρας σε κανά πανεπιστήμιο(αν φυσικά γλιτώσεις από εκείνους τους κυρίους με τα άσπρα ρούχα που σε ψάχνουν)
να στην πέφτει καμιά μουνάρα φοιτήτρια και αντί την να της ζητάς το τηλέφωνο της γιαγιάς της..
Όσο για την κυρά-Νίκη,άφησέ την καλυτερα στην ησυχία της μην τα πάρει καιτο πει σε παιδιά,γείτονες,κ.λ.π. και φας κανένα πακέτο.
Τέλοσπάντων,καλά να 'σαι εκεί στην ξενιτειά και βρες καμιά γιαγιά να μας γράφεις νέες περιπέτειες.
αν ανακαλυφθει τετοιο καψονι θα γεμισουμε λυποτακτες. δε θα πατησει κανεις για θητεια.
ακόμα ektor lopez
με το τι είπες και το τι κάταλαβε ο φίλος μας ο ΤΑΚΜΑΝ
Χέσε τις σπουδές...ποιος τις χρειάζεται...Εσύ είσαι έτοιμος για την Πάνια !!! Εξασφαλισμένο μεροκάματο !!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μπραβο ρε τακμαν,αυτο περιμενα να ακουσω απο σενα,δεν θα το αντεχα αν μου εβγαινες πισωκουνα,μην καταντησεις σαν τον αβραμη που τον χυνουν στα παρκα πακιστανοιΕπειδή βγάζω αστεία βίντεο στο YouTube, δεν σημαίνει ότι στερούμαι από προσόντα. Τώρα για να είμαι ειλικρινής, κυρίως εκσπερματίζω για τη Σταυρούλα και για την αγελάδα. Για να την ξαναπαίξω για την κυρία Νίκη, θα πρέπει να μου δείξει ξανά δείγματα αγάπης. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΩ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Δεν θέλω να της πάρω τη σύνταξη. Αντιθέτως, αν βρω δουλειά και τα έχουμε καλά, θα της στέλνω 300 λίρες το μήνα. Αν ήμουν προικοθύρας, δεν θα έκανα διευθυντικά sandwich σε ζητιάνες.
Ripper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 604
- Πόντοι
- 311
Αχ και να σε πάρει μυρωδιά η Πάνια ή το Ράδιο Αρβύλα ή τέλος πάντων κάποιος απ' όλους αυτούς που ψάχνουν ελαφρούς...Αστέρι θα σε κάνουν !!! Αν τους πεις την ιστορία αγάπης με την κυρά-Νίκη θα σε προσκυνάνε για μια σου δήλωση !!!
Αχ και να σε πάρει μυρωδιά η Πάνια ή το Ράδιο Αρβύλα ή τέλος πάντων κάποιος απ' όλους αυτούς που ψάχνουν ελαφρούς...Αστέρι θα σε κάνουν !!! Αν τους πεις την ιστορία αγάπης με την κυρά-Νίκη θα σε προσκυνάνε για μια σου δήλωση !!!
Γινε μανατζερ και προωθησε τον....
Ripper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 604
- Πόντοι
- 311
Γινε μανατζερ και προωθησε τον....
Πλάκα πλάκα αν δεχτεί θα τον κάνω διάσημο !!! :-))
Δεν είναι η ιδεά σου. Πάκι ό άτιμοςΕιδα καποια βιντεο του Τακμαν.Σαν πακιστανος δεν ειναι ή ειναι η ιδεα μου ?
Ρε φιλε μην τα ισοπεδωνεις ολα δεν ειναι ο τακμαν σαν πακιστανος οι πακιστανοι ειναι σαν τον τακμαν
Ακόμα
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
τωρα που φαληρησε και το alter...ανεργο θα τον αφησεις τον μαυροΧέσε τις σπουδές...ποιος τις χρειάζεται...Εσύ είσαι έτοιμος για την Πάνια !!! Εξασφαλισμένο μεροκάματο !!!
Ρε φιλε μην τα ισοπεδωνεις ολα δεν ειναι ο τακμαν σαν πακιστανος οι πακιστανοι ειναι σαν τον τακμαν
Στις 09/02/2012 στις 11:02, πήγα στα πλυντήρια στην οδό Bedford Place στο Southampton, για να δώσω κάτι ρούχα για πλύσιμο. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα ρούχα, υπήρχαν και αρκετά βρακιά θύματα εκσπερμάτωσης. Η υπάλληλος, που με εξυπηρέτησε, ήταν ηλικίας γύρω στα 65, είχε βαμμένα νύχια και φυσικά ήταν λατέρνα από χρυσά κοσμήματα. Η μούρη της ήταν σαν κώλος. Παρόλα αυτά, μόλις είδα τα διαθλαστικά της ριγκάκια, με έπιασε δημόσιος παροξυσμός. Πολύ θα ήθελα να της κάνω ένα διευθυντικό sandwich και να κάνω τα ριγκάκια της γυαλόχαρτο. Αν κάνω την γνωστή κίνηση του χεριού και της πω «Hallo», πιστεύετε ότι θα μου δώσει το χέρι της για να της τρίψω τα τρικ-τρικ;
Παρακαλώ απαντήστε όσοι μένετε Αγγλία ή όσοι πηδήξατε καμία Αγγλίδα φέτος το καλοκαίρι.
Άντε πλάκα κάνω. Απαντήστε και οι υπόλοιποι να κάνουμε χαβαλέ.
Παρακαλώ απαντήστε όσοι μένετε Αγγλία ή όσοι πηδήξατε καμία Αγγλίδα φέτος το καλοκαίρι.
Άντε πλάκα κάνω. Απαντήστε και οι υπόλοιποι να κάνουμε χαβαλέ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K