Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ναι, ρε ΤΑΚΜΑΝ όλα αυτά καλά ΑΛΛΑ...

ΤΑΚΜΑΝ δεν θα το έκανες ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου κα ΝΙΚΗ  ?
Αν Αγαπάς γιατί ΌΧΙ?
Αγαπάω την ιδεατή κυρία Νίκη (πού τα βρίσκω;), όχι την πραγματική. Αν ξαναγίνει ο καλόκαρδος χαρακτήρας, που γνώρισα και αγάπησα και ερωτεύτηκα το καλοκαίρι του 2011, θα κάνω τα πάντα για αυτή. Αν εντός 2 μηνών δεν επανέλθει, να τη γαμίσει ολόκληρο στράτευμα. Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ κάνω παρέα με καλούς ανθρωπους και όχι με ΦΙΔΙΑ.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Αγαπάω την ιδεατή κυρία Νίκη (πού τα βρίσκω;), όχι την πραγματική. Αν ξαναγίνει ο καλόκαρδος χαρακτήρας, που γνώρισα και αγάπησα και ερωτεύτηκα το καλοκαίρι του 2011, θα κάνω τα πάντα για αυτή. Αν εντός 2 μηνών δεν επανέλθει, να τη γαμίσει ολόκληρο στράτευμα. Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ κάνω παρέα με καλούς ανθρωπους και όχι με ΦΙΔΙΑ.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΜΑΝ ! ! !
Είσαι ΠΡΩΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ! ! !

Αλλά όταν λες " θα κάνω τα πάντα για αυτή", θα καθόσουν να στον ακουμπίσει λίγο από πίσω?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
αν ανακαλυφθει τετοιο καψονι θα γεμισουμε λυποτακτες. δε θα πατησει κανεις για θητεια.
Μακάρι να ανακαλυφθεί τέτοιο καψόνι. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα έκοβα την αναβολή, θα παράταγα τις σπουδές και θα ξεσκιζόμουν στο γαμήσι.

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αν δείτε κάποια κυρία κοντόχοντρη, με μπαστουνάκι, με φούστα, με ξανθά βαμμένα μαλλιά και με χρυσά τρικ-τρικ να μπαίνει μέσα, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτή.

Ξανθό βαμμένο μαλλί ρε ΤΑΚΜΑN;
Με χάλασες τώρα..Γιατί αν παραβλέψω το μαλλί,πρέπει να μιλάμε για τρελό μουνί.. :S

Σε βλέπω να γίνεσαι διδάκτωρας σε κανά πανεπιστήμιο(αν φυσικά γλιτώσεις από εκείνους τους κυρίους με τα άσπρα ρούχα που σε ψάχνουν)
να στην πέφτει καμιά μουνάρα φοιτήτρια και αντί την :fuck2:  να  της ζητάς το τηλέφωνο της γιαγιάς της..

Όσο για την κυρά-Νίκη,άφησέ την καλυτερα στην ησυχία της μην τα πάρει καιτο πει σε παιδιά,γείτονες,κ.λ.π. και φας κανένα πακέτο.

Τέλοσπάντων,καλά να 'σαι εκεί στην ξενιτειά και βρες καμιά γιαγιά να μας γράφεις νέες περιπέτειες.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Χέσε τις σπουδές...ποιος τις χρειάζεται...Εσύ είσαι έτοιμος για την Πάνια !!! Εξασφαλισμένο μεροκάματο !!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Επειδή βγάζω αστεία βίντεο στο YouTube, δεν σημαίνει ότι στερούμαι από προσόντα. Τώρα για να είμαι ειλικρινής, κυρίως εκσπερματίζω για τη Σταυρούλα και για την αγελάδα. Για να την ξαναπαίξω για την κυρία Νίκη, θα πρέπει να μου δείξει ξανά δείγματα αγάπης. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΩ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Δεν θέλω να της πάρω τη σύνταξη. Αντιθέτως, αν βρω δουλειά και τα έχουμε καλά, θα της στέλνω 300 λίρες το μήνα. Αν ήμουν προικοθύρας, δεν θα έκανα διευθυντικά sandwich σε ζητιάνες.
μπραβο ρε τακμαν,αυτο περιμενα να ακουσω απο σενα,δεν θα το αντεχα αν μου εβγαινες πισωκουνα,μην καταντησεις σαν τον αβραμη που τον χυνουν στα παρκα πακιστανοι

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Αχ και να σε πάρει μυρωδιά η Πάνια ή το Ράδιο Αρβύλα ή τέλος πάντων κάποιος απ' όλους αυτούς που ψάχνουν  ελαφρούς...Αστέρι θα σε κάνουν !!! Αν τους πεις την ιστορία αγάπης με την κυρά-Νίκη θα σε προσκυνάνε για μια σου δήλωση !!!

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Αχ και να σε πάρει μυρωδιά η Πάνια ή το Ράδιο Αρβύλα ή τέλος πάντων κάποιος απ' όλους αυτούς που ψάχνουν  ελαφρούς...Αστέρι θα σε κάνουν !!! Αν τους πεις την ιστορία αγάπης με την κυρά-Νίκη θα σε προσκυνάνε για μια σου δήλωση !!!

Γινε μανατζερ και προωθησε τον....

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ειδα καποια βιντεο του Τακμαν.Σαν πακιστανος δεν ειναι ή ειναι η ιδεα μου :think:?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.765
Πόντοι
2.606
Ρε φιλε μην τα ισοπεδωνεις ολα δεν ειναι ο τακμαν σαν πακιστανος οι πακιστανοι ειναι σαν τον τακμαν

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Χέσε τις σπουδές...ποιος τις χρειάζεται...Εσύ είσαι έτοιμος για την Πάνια !!! Εξασφαλισμένο μεροκάματο !!!
τωρα που φαληρησε και το alter...ανεργο θα τον αφησεις τον μαυρο :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 09/02/2012 στις 11:02, πήγα στα πλυντήρια στην οδό Bedford Place στο Southampton, για να δώσω κάτι ρούχα για πλύσιμο. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα ρούχα, υπήρχαν και αρκετά βρακιά θύματα εκσπερμάτωσης. Η υπάλληλος, που με εξυπηρέτησε, ήταν ηλικίας γύρω στα 65, είχε βαμμένα νύχια και φυσικά ήταν λατέρνα από χρυσά κοσμήματα. Η μούρη της ήταν σαν κώλος. Παρόλα αυτά, μόλις είδα τα διαθλαστικά της ριγκάκια, με έπιασε δημόσιος παροξυσμός. Πολύ θα ήθελα να της κάνω ένα διευθυντικό sandwich και να κάνω τα ριγκάκια της γυαλόχαρτο. Αν κάνω την γνωστή κίνηση του χεριού και της πω «Hallo», πιστεύετε ότι θα μου δώσει το χέρι της για να της τρίψω τα τρικ-τρικ;
Παρακαλώ απαντήστε όσοι μένετε Αγγλία ή όσοι πηδήξατε καμία Αγγλίδα φέτος το καλοκαίρι.
Άντε πλάκα κάνω. Απαντήστε και οι υπόλοιποι να κάνουμε χαβαλέ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι ρε....ειναι πολυ της χειραψιας οι εγγλεζοι.... :2funny:

Stories