Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
ρε πουτανιαρη τι ειναι τα ρινγκακια και τα τικ τικ;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
κατσε ερχεται ο λαγος :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Στις 09/02/2012 στις 11:02, πήγα στα πλυντήρια στην οδό Bedford Place στο Southampton, για να δώσω κάτι ρούχα για πλύσιμο. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα ρούχα, υπήρχαν και αρκετά βρακιά θύματα εκσπερμάτωσης. Η υπάλληλος, που με εξυπηρέτησε, ήταν ηλικίας γύρω στα 65, είχε βαμμένα νύχια και φυσικά ήταν λατέρνα από χρυσά κοσμήματα. Η μούρη της ήταν σαν κώλος. Παρόλα αυτά, μόλις είδα τα διαθλαστικά της ριγκάκια, με έπιασε δημόσιος παροξυσμός. Πολύ θα ήθελα να της κάνω ένα διευθυντικό sandwich και να κάνω τα ριγκάκια της γυαλόχαρτο. Αν κάνω την γνωστή κίνηση του χεριού και της πω «Hallo», πιστεύετε ότι θα μου δώσει το χέρι της για να της τρίψω τα τρικ-τρικ;
Παρακαλώ απαντήστε όσοι μένετε Αγγλία ή όσοι πηδήξατε καμία Αγγλίδα φέτος το καλοκαίρι.
Άντε πλάκα κάνω. Απαντήστε και οι υπόλοιποι να κάνουμε χαβαλέ.
τυπε τακμαν να τις προσεχεις αυτες τις πιτσιρικες της αγγλιδες μπορει να σε μπλεξουν με τον νομο

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τυπε τακμαν να τις προσεχεις αυτες τις πιτσιρικες της αγγλιδες μπορει να σε μπλεξουν με τον νομο
Ωχ. Με βλέπω μέχρι να επιστρέψω Αθήνα, να τη βγάζω μόνο με εκσπερμάτωση. Αχ Σταυρουλίτσα μου.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
η κυρια νικη τι κανει;στο χωριο ειναι;

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Στις 09/02/2012 στις 11:02, πήγα στα πλυντήρια στην οδό Bedford Place στο Southampton, για να δώσω κάτι ρούχα για πλύσιμο. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα ρούχα, υπήρχαν και αρκετά βρακιά θύματα εκσπερμάτωσης. Η υπάλληλος, που με εξυπηρέτησε, ήταν ηλικίας γύρω στα 65, είχε βαμμένα νύχια και φυσικά ήταν λατέρνα από χρυσά κοσμήματα. Η μούρη της ήταν σαν κώλος. Παρόλα αυτά, μόλις είδα τα διαθλαστικά της ριγκάκια, με έπιασε δημόσιος παροξυσμός. Πολύ θα ήθελα να της κάνω ένα διευθυντικό sandwich και να κάνω τα ριγκάκια της γυαλόχαρτο. Αν κάνω την γνωστή κίνηση του χεριού και της πω «Hallo», πιστεύετε ότι θα μου δώσει το χέρι της για να της τρίψω τα τρικ-τρικ;
Παρακαλώ απαντήστε όσοι μένετε Αγγλία ή όσοι πηδήξατε καμία Αγγλίδα φέτος το καλοκαίρι.
Άντε πλάκα κάνω. Απαντήστε και οι υπόλοιποι να κάνουμε χαβαλέ.

Καλο. Ριξε και μια μεταφραση τωρα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Με αυτή την κακοκαιρία δεν το κόβω. Στις 07/03/2012, που θα την ξαναπάρω, θα βγάλω σχετικό ανακοινωθέν.

Και μέχρι τότε εμείς.....τι θα κάνουμε?

Δεν έχει δώσει σημεία ζωής και ο πορνομετανάστης! :headbang:

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Σε σχετικη εμπειρια φιλου μου μιλφακια ειχε μπλεξει ασχημα καθως η Εγγλεζα τον εβρισε και τον εδιωξε γιατι οποως ειπε πηγε να της σουφωρωσει ενα δαχτυλιδι που φορουσε.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σε σχετικη εμπειρια φιλου μου μιλφακια ειχε μπλεξει ασχημα καθως η Εγγλεζα τον εβρισε και τον εδιωξε γιατι οποως ειπε πηγε να της σουφωρωσει ενα δαχτυλιδι που φορουσε.

Ας προσέξει ο φίλτατος ΤΑΚΜΑΝ μήπως από τη διαχυτικότητα που θα επιδείξει προς το άλλο πρόσωπο, βρεθεί στο αυτόφωρο με κατηγορίες απόπειρας ληστείας κοσμημάτων... :o :cheesy:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
ρε πουτανιαρη τι ειναι τα ρινγκακια και τα τικ τικ;
Καλο. Ριξε και μια μεταφραση τωρα ( αναφέρεται στο αρχικό σχόλιο του ΤΑΚΜΑΝ )

Επειδή καταλαβαίνω ότι κάποιοι από σας δεν καταλαβαίνετε το λεξιλόγιό μου, θα σας εξηγήσω εν συντομία τους όρους που χρησιμοποιώ:
1) Η λέξη ριγκάκια προέρχεται από την Αγγλική λέξη rings, στην οποία έχω προσθέσει την κατάληξη υποκοριστικού.
2) Γύπας: Η κοπέλα, η οποία μου έχει χαρίσει τα κοσμήματά της, για να τα χρησιμοποιώ στις στουντιότσαρκές μου.
3) Κρίση ηλιθιότητας: Ακατάπαυστο, μη-ελεγχόμενο, νευρικό γέλιο διάρκειας μεγαλύτερης ή ίσης των δυο λεπτών.
4) Α-καπέλο: Μια γυναίκα σύμφωνα με τα γούστα μου.
5) Bic-Bic: Επιδερμικό άγγιγμα ή τρίψιμο στο χέρι μιας "Α-καπέλο". Αυτό γίνεται κυρίως στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα σε ώρες αιχμής.
6) Stamp: Προέρχεται από την Αγγλική λέξη stamp, που σημαίνει σφραγίζω. Προκαλεί μεγαλύτερη ηδονή από το bic-bic και μικρότερη ηδονή από το sandwitch.
7) Sαndwitch: Χειραψία με μια "Α-καπέλο" διάρκειας άνω των 30 second, με ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των κοσμημάτων.
...
Έχω βγάλει καινούργιο λεξιλόγιο όσον αφορά τα ριγκάκια. Αυτό ισχύει αν μια γυναίκα (α-καπέλο ή πουτάνα) φοράει τουλάχιστον 2 ριγκάκια.

Πολυφυλετικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια είναι φτιαγμένα από διαφορετικό υλικό (π.χ. ένα χρυσό ριγκάκι, ένα σμαραγδένιο ριγκάκι και ένα πλαστικό κινέζικο ριγκάκι).
Μονοφυλετικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό (π.χ. δυο χρυσά ριγκάκια).
Πολυσυλλεκτικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια έχουν διαφορετικό σχήμα και διαφορετικό μέγεθος.
Μονοσυλλεκτικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια έχουν το ίδιο σχήμα και το ίδιο μέγεθος.
Διαθλαστικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια κάνουν αντανάκλαση στο φως του δωματίου.
Διακοσμητικά ριγκάκια = Πολυφλεκτικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια που χρησιμεύουν μόνο για να καίνε αντρικές καρδιές και δεν έχουν καμία άλλη χρησιμότητα.
Χρηστικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια που εκτός από την προφανή χρησιμότητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ανοιχτήρι για τις κονσέρβες.
Πολυχρηστικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με παραπάνω από 2 τρόπους (μη με ρωτάτε εμένα, ρωτήστε καμία γυναίκα).
Ομοσκεδαστικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια που αποτελούνται από ένα ποσοστό α από ατόφιο χρυσάφι. Για παράδειγμα, αν δυο ριγκάκια αποτελούνται κατά 25% από αληθινό χρυσάφι, παρουσιάζουν ομοσκεδαστικότητα. Σε αντίθετη περίπτωση ονομάζονται ετεροσκεδαστικά.
Επιθετικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μια γυναίκα σαν φονικό όπλο, σε περίπτωση που δεχτούν επίθεση. Στην αγορά του Ντουμπάι πωλούνται εκατοντάδες από αυτά. Αν μια γυναίκα έχει το χαρακτήρα της Αντζελίνας Τζολί και φοράει τέτοια ριγκάκια, δεν συνίσταται να την πιάσετε γκόμενα.
Πολυκαυλωτικά ριγκάκια: Τα ριγκάκια που προκαλούν εφήμερη στύση.
Για τα διαθλαστικά ριγκάκια να συμπληρώσω ότι ισχύει η κβαντική θεωρία και συγκεκριμένα ο τύπος λ = ct, όπου λ είναι το μήκος κύματος σε metres, t ο χρόνος σε second και c είναι η ταχύτητα του φωτός (c = 3*10^8 m/s).
Τα διαθλαστικά ριγκάκια χωρίζονται σε δυο υποκατηγορίες.
Μονοδιαθλαστικά ριγκάκια: Η αντανάκλαση του φωτός γίνεται προς μια κατεύθυνση.
Πολυδιαθλαστικά ριγκάκια: Η αντανάκλαση του φωτός γίνεται ταυτόχρονα προς πολλές κατευθύνσεις.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι για να διαπιστωθεί αν δυο χρυσά ριγκάκια είναι ομοσκεδαστικά ή ετεροσκεδαστικά απαιτείται ειδικός εργαστηριακός έλεγχος από πραγματογνώμονα.
Επιπλέον όσον αφορά τα sandwich, χωρίζονται σε δυο υποκατηγορίες, οι οποίες είναι οι κάτωθι:
Διευθυντικό sandwich: Χειραψία με α-καπέλο, στην οποία συμμετέχει μόνο το δεξί χέρι (μπορεί το αριστερό χέρι να κρατάει σακούλες με ψώνια). Η ηδονή προκαλείται από το τρίψιμο των rings.
Ηγεμονικό sandwich: Στο συγκεκριμένο είδος χειραψίας, συμμετέχουν και το δυο χέρια. Το αριστερό χέρι κουκουλώνει το χέρι της α-καπέλο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει έξοδος διαφυγής. Όταν χαιρετάς μια α-καπέλο με αυτό τον τρόπο, αισθάνεσαι ότι ασκείς εξουσία πάνω της, γεγονός που αυξάνει τη λίμπιντο.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:jerking: όταν αυτό δεν φτάνει τότε....
http://[URL unfurl="true"]www.flirtygay.com/images/2_guys_wanking.gif[/img[/URL]]

edit:
[img]http://farm1.staticflickr.com/131/319047856_dbf1ef3e92.jpg

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
;)

Συνημμένα

• ΤP.png
    ΤP.png
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 31

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Bottom, ανετα κερδιζεις τον τιτλο της κατινας του site.
Εχω μαθει οτι παρακολουθεις τους παντες και τα παντα, σαν την Σταζι...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μ' αρέσει να βλέπω ορθά επιχειρήματα. :thumbsup:

και όταν λέω μούσι εννοώ
http://[URL unfurl="true"]www.thelmagazine.com/binary/ddf9/1272380700-james-hetfield.jpg[/img[/URL]]

αυτό το μούσι είναι ο φερετζές του γαμάω και δέρνω...(αλλά το παίζω ήπιων τόνων)
το έχουμε και το καλλιεργούμε, οι σπανοί... τουμπεκί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom