Μετά από αυτό το τηλεφώνημα, επέστρεψα στην καφετέρια. Με τη σκέψη ότι η τσατσά θα μπορούσε να ήταν μόνη της και να ήθελε να με ξεφορτωθεί, αισθάνθηκα ένα σφίξιμο στην καρδιά.
Στις 22:05 το διαλύσαμε και πήρα το 622 από το Λαϊκό, για να επιστρέψω. Κατέβηκα στον Ευαγγελισμό και πήρα το μετρό για Μοναστηράκι (θα με έπαιρνε ο πατέρας μου από Άγιο Νικόλαο). Στο Μοναστηράκι δυο α-καπέλο με ρώτησαν κάτι σχετικά με τον ΗΣΑΠ. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
Α-ΚΑΠΕΛΟ 1: Συγνώμη ξέρετε από πού πάνε για Πειραιά;
ΤΑΚΜΑΝ: Ακολουθήστε με και θα σας δείξω.
Α-ΚΑΠΕΛΟ 1, 2: (μορφασμός Γύπα).
Μετά από λίγο:
ΤΑΚΜΑΝ: Από αυτή τη σκάλα θα πάτε για Πειραιά.
Α-ΚΑΠΕΛΟ 1, 2: (με ακολουθούσαν λες και ήταν κουφές).
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ πάω προς Κηφισιά, από εκεί πάνε προς Πειραιά.
Α-ΚΑΠΕΛΟ 1, 2: (ανεστραμμένος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Εσείς προς Πειραιά ή προς Κηφισιά πηγαίνετε;
Α-ΚΑΠΕΛΟ 1, 2: (μορφασμός του Γύπα του Χρίστου).
ΤΑΚΜΑΝ: Είναι γεγονός ότι, αν δε χαθείς σε μια πόλη, δε μαθαίνεις. Άστα να πάνε στο διάολο.
Α-ΚΑΠΕΛΟ 1, 2: (μορφασμός του Γύπα Big Bubble).
Τελικά οι α-καπέλο μπήκαν στο ίδιο τρένο με εμένα και κατέβηκαν Αττική. Διαρκώς γέλαγα σαν κορνούτος.
Στις 22:05 το διαλύσαμε και πήρα το 622 από το Λαϊκό, για να επιστρέψω. Κατέβηκα στον Ευαγγελισμό και πήρα το μετρό για Μοναστηράκι (θα με έπαιρνε ο πατέρας μου από Άγιο Νικόλαο). Στο Μοναστηράκι δυο α-καπέλο με ρώτησαν κάτι σχετικά με τον ΗΣΑΠ. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
Α-ΚΑΠΕΛΟ 1: Συγνώμη ξέρετε από πού πάνε για Πειραιά;
ΤΑΚΜΑΝ: Ακολουθήστε με και θα σας δείξω.
Α-ΚΑΠΕΛΟ 1, 2: (μορφασμός Γύπα).
Μετά από λίγο:
ΤΑΚΜΑΝ: Από αυτή τη σκάλα θα πάτε για Πειραιά.
Α-ΚΑΠΕΛΟ 1, 2: (με ακολουθούσαν λες και ήταν κουφές).
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ πάω προς Κηφισιά, από εκεί πάνε προς Πειραιά.
Α-ΚΑΠΕΛΟ 1, 2: (ανεστραμμένος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Εσείς προς Πειραιά ή προς Κηφισιά πηγαίνετε;
Α-ΚΑΠΕΛΟ 1, 2: (μορφασμός του Γύπα του Χρίστου).
ΤΑΚΜΑΝ: Είναι γεγονός ότι, αν δε χαθείς σε μια πόλη, δε μαθαίνεις. Άστα να πάνε στο διάολο.
Α-ΚΑΠΕΛΟ 1, 2: (μορφασμός του Γύπα Big Bubble).
Τελικά οι α-καπέλο μπήκαν στο ίδιο τρένο με εμένα και κατέβηκαν Αττική. Διαρκώς γέλαγα σαν κορνούτος.