You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ΤΑΚΜΑΝ (φανερά απογοητευμένος): Δηλαδή δε θα βρεθούμε ποτέ σπίτι σου;
ΤΣΑΤΣΑ (νευριασμένη): Δεν ξέρω.
ΤΑΚΜΑΝ: (δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη από τη στενοχώρια).
ΤΣΑΤΣΑ: Αν δεν ντρέπεσαι, μπορούμε να βγούμε για καφέ στην Πλατεία Παγκρατίου. Αλλά θα πληρώσεις εσύ, γιατί εγώ δεν έχω μια.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν έχω πρόβλημα να σε κεράσω.
ΤΣΑΤΣΑ: Πάρε με όμως και αύριο. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα σίγουρα. Εσύ προγραμματίζεις. Εγώ είμαι της τελευταίας στιγμής.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα σε πάρω αύριο την ίδια ώρα.
ΤΣΑΤΣΑ: Τις δυο τελευταίες φορές που ήρθες, εγώ δεν πήρα μεροκάματο. Κάτι πιτσιρίκια δεν ήθελαν να περάσουν μέσα, γιατί νομίζαν ότι είχαμε ραντεβού.
ΤΑΚΜΑΝ (τα χείλη μου έτρεμαν από το κλάμμα): Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ.
ΤΣΑΤΣΑ: Εκείνες τις μέρες, πλήρωσα το ΤΑΧΙ από την τσέπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Αν όμως δεν μπορέσουμε να βρεθούμε, θέλω στο 133 ή στο 36Α να σε δω με την ησυχία μου.
ΤΣΑΤΣΑ: Αν δεν ντρέπεσαι, μπορούμε να βγούμε για καφέ στην Πλατεία Παγκρατίου. Αλλά θα πληρώσεις εσύ, γιατί εγώ δεν έχω μια.
ΤΣΑΤΣΑ: Πάρε με όμως και αύριο. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα σίγουρα. Εσύ προγραμματίζεις. Εγώ είμαι της τελευταίας στιγμής.
ΤΣΑΤΣΑ: Τις δυο τελευταίες φορές που ήρθες, εγώ δεν πήρα μεροκάματο. Κάτι πιτσιρίκια δεν ήθελαν να περάσουν μέσα, γιατί νομίζαν ότι είχαμε ραντεβού.
ΤΑΚΜΑΝ: Αν όμως δεν μπορέσουμε να βρεθούμε, θέλω στο 133 ή στο 36Α να σε δω με την ησυχία μου.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
εγώ λέω τύπε να πάμε να πλακώσουμε την αρκουδίτσα για να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό!!!:'( ...μεγαλο δραμα, boy... :'(
Αυτο ακριβως θα ελεγα και γω..
Τι αλλαξε απο τα χριστουγεννα μεχρι τωρα???
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ειπαμε να της δειχνουμε τα αισθηματα μας ΤΑΚ, αλλα μην της κοβεις και το ψωμι...ΤΑΚΜΑΝ (φανερά απογοητευμένος): Δηλαδή δε θα βρεθούμε ποτέ σπίτι σου;
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Χοντρές μαλακίες λέει η αρκουδίτσα!!ΤΣΑΤΣΑ: Τις δυο τελευταίες φορές που ήρθες, εγώ δεν πήρα μεροκάματο. Κάτι πιτσιρίκια δεν ήθελαν να περάσουν μέσα, γιατί νομίζαν ότι είχαμε ραντεβού.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
καπατσα η αρκουδιτσα τυπε!!!Ειπαμε να της δειχνουμε τα αισθηματα μας ΤΑΚ, αλλα μην της κοβεις και το ψωμι...
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
ψάχνει προφασηΧοντρές μαλακίες λέει η αρκουδίτσα!!
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ναι, αλλα αν το κανουμε, τελικα πιστευω οτι θα πληγωθει ο ΤΑΚ, οποτε στο καλυτερα, ειναι βαθια αισθηματικο ατομο, δεν επιζητα πραγματικη εκδικηση, ο,τι κακο ειπε, απλα ηταν λογια της στιγμης...εγώ λέω τύπε να πάμε να πλακώσουμε την αρκουδίτσα για να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό!!!
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν μπορείς να με δεις και απεριόριστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 31/12/2012 στο 133, θυμάμαι καθίσαμε παρέα γύρω στα 35 λεπτά.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα σε δω, πλην έκτακτων περιπτώσεων.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι εννοείς;
ΤΣΑΤΣΑ: Αν χτυπάνε συνέχεια τα κουδούνια, πώς θα σε δω;
ΤΑΚΜΑΝ: Θέλω να τα πούμε, έστω και με διαλείμματα. Βάλε με σε ένα πιο prive σαλόνι.
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν, αύριο την ίδια ώρα θα σε πάρω να συνεννοηθούμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Έγινε. Θα τα πούμε αύριο.
ΤΑΚΜΑΝ: Και πάλι συγχώρεσέ με.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 31/12/2012 στο 133, θυμάμαι καθίσαμε παρέα γύρω στα 35 λεπτά.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα σε δω, πλην έκτακτων περιπτώσεων.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι εννοείς;
ΤΣΑΤΣΑ: Αν χτυπάνε συνέχεια τα κουδούνια, πώς θα σε δω;
ΤΑΚΜΑΝ: Θέλω να τα πούμε, έστω και με διαλείμματα. Βάλε με σε ένα πιο prive σαλόνι.
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν, αύριο την ίδια ώρα θα σε πάρω να συνεννοηθούμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Έγινε. Θα τα πούμε αύριο.
ΤΑΚΜΑΝ: Και πάλι συγχώρεσέ με.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).
Ακόμα και όταν με πληγώνει, κατά βάθος την αγαπάω. Αχ Παναγίτσα μου. Λίγη στοργή θέλω από αυτή τη γυναίκα.Ναι, αλλα αν το κανουμε, τελικα πιστευω οτι θα πληγωθει ο ΤΑΚ, οποτε στο καλυτερα, ειναι βαθια αισθηματικο ατομο, δεν επιζητα πραγματικη εκδικηση, ο,τι κακο ειπε, απλα ηταν λογια της στιγμης...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Αρχιζω και σε πιανω τυπε, γι αυτο εγραψα τα παραπανω...Ακόμα και όταν με πληγώνει, κατά βάθος την αγαπάω. Αχ Παναγίτσα μου. Λίγη στοργή θέλω από αυτή τη γυναίκα.
Σαν να αρχιζω να κοιταω και εγω με μεγαλυτερη συμπαθεια τις τσατσαδες...
Προσεξε ομως, δεν προκειται να γινω ανταγωνιστης σου...
Μετά από αυτή την τηλεδιάσκεψη, η ψυχολογία μου έπεσε εντελώς. Σβήστηκε από το πρόσωπό μου και το τελευταίο ίχνος χαμόγελου.
Στις 12:59 πήρα το τρόλεϊ 4 από τη στάση "Ζακύνθου" και κατέβηκα Πολυτεχνείο. Ήμουν σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση, που αρκετές φορές περνούσα τους δρόμους αφηρημένος, αδιαφορώντας για το αν θα με έκοβε αυτοκίνητο.
Στις 13:20 πέρασα από το κατάστημα και μου είπαν ότι τα μελάνια θα ήταν έτοιμα σε μια ώρα. Στο ενδιάμεσο περπάτησα τις οδούς Ακαδημίας, Πανεπιστημίου και Αθηνάς, με την ελπίδα ότι θα έβρισκα καμία α-καπέλο ζητιάνα με τρικ-τρικ, ώστε να της έδινα κανένα κερματάκι και να αισθανόμουν τη στοργή του ring. Δυστυχώς όμως, δεν υπήρχε τίποτα. Περπατούσα στους δρόμους της Αθήνας με δακρυσμένα μάτια, δύσπνοια και σφίξιμο στην καρδιά.
Στις 14:20 πήρα τα μελάνια γεμάτα και στις 15:10 επέστρεψα σπίτι.
Στις 12:59 πήρα το τρόλεϊ 4 από τη στάση "Ζακύνθου" και κατέβηκα Πολυτεχνείο. Ήμουν σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση, που αρκετές φορές περνούσα τους δρόμους αφηρημένος, αδιαφορώντας για το αν θα με έκοβε αυτοκίνητο.
Στις 13:20 πέρασα από το κατάστημα και μου είπαν ότι τα μελάνια θα ήταν έτοιμα σε μια ώρα. Στο ενδιάμεσο περπάτησα τις οδούς Ακαδημίας, Πανεπιστημίου και Αθηνάς, με την ελπίδα ότι θα έβρισκα καμία α-καπέλο ζητιάνα με τρικ-τρικ, ώστε να της έδινα κανένα κερματάκι και να αισθανόμουν τη στοργή του ring. Δυστυχώς όμως, δεν υπήρχε τίποτα. Περπατούσα στους δρόμους της Αθήνας με δακρυσμένα μάτια, δύσπνοια και σφίξιμο στην καρδιά.
Στις 14:20 πήρα τα μελάνια γεμάτα και στις 15:10 επέστρεψα σπίτι.
Στις 15:25 έφαγα μεσημεριανό και από τις 16:00 μέχρι τις 17:30 έπεσα για την κλασσική σιέστα. Μόλις σηκώθηκα, ήπια τον καφέ μου και σέρφαρα στο Internet. Στις 18:30 έκανα ντους, ξυρίστηκα και ντύθηκα για στουντιότσαρκα. Στις 19:30 έφυγαν οι γονείς μου για Εύβοια και στις 19:45 ξεκίνησα από το σπίτι μου.
*Θα ακολουθήσει κριτική*
*Θα ακολουθήσει κριτική*
Σε φτυνει και νομιζεις οτι ψιχαλιζει ρε!!!!Ακόμα και όταν με πληγώνει, κατά βάθος την αγαπάω. Αχ Παναγίτσα μου. Λίγη στοργή θέλω από αυτή τη γυναίκα.
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 05/06/2013 ώρα 19:45 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το Γκαζοχώρι, κουβαλώντας όπως πάντα, την μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 19:52 πήρα το τρόλεϊ 4 από τη στάση «Πύθωνος» και κατέβηκα στη Σταδίου. Επειδή ήθελα να πάρω το πρόγραμμα «εκσπερμάτωση με την τσατσά», πέρασα από την Εθνική Τράπεζα και έκανα ανάληψη 50 ευρώ από το λογαριασμό μισθοδοσίας της Barclays. Κατόπιν, πήρα ΗΣΑΠ και μετρό και κατέβηκα στη στάση «Κεραμεικός» (ώρα άφιξης: 20:48). Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τη στενοχώρια με την αρκούδα, η ερωτική μου επιθυμία ήταν ακμαία.
1ος σταθμός: Κωνσταντινουπόλεως 61. Στο συγκεκριμένο στούντιο και η τσατσά και η πουτάνα ήταν ντεκαβλέ. Αξιοσημείωτη ήταν η έκπληξη της τσατσάς, όταν είπα «Πάω να δω και τα υπόλοιπα στούντιο της περιοχής».
2ος σταθμός: Κασσάνδρας 8Γ. Η τσατσά ήταν γνωστή μούρη. Την είχα συναντήσει στις 28/12/2012 στο στούντιο της οδού Κασσάνδρας 4Β, της είχα προτείνει να μπει μέσα στο δωμάτιο παράλληλα με την πουτάνα και να της κρατάω τα χέρια, αλλά μου είχε ζητήσει 150 ευρώ. Μαζί μου κουβαλούσα συνολικά 120 ευρώ. Για την εν λόγω υπηρεσία όμως, πάνω από 100 ευρώ δεν άξιζαν ούτε για αστείο. Επειδή θυμηθήκαμε ο ένας τον άλλον, πιάσαμε κουβέντα για 5 λεπτά, μέχρι να έρθουν οι 2 εργαζόμενες κοπέλες της βάρδιας. Μετά το σαλονάρισμα φυσικά, έκανα μεταβολή λέγοντας κλασσικά «Πάω να χαζέψω και τα υπόλοιπα στούντιο της οδού Κασσάνδρας και αν είναι έρχομαι». Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι αφού έκλεισα την πόρτα, έκανα τη γκριμάτσα του Γύπα και γέλαγα σαν ηλίθιος.
3ος σταθμός: Κασσάνδρας 6. Εδώ στο σαλόνι γινόταν χαμός. Περίμεναν συνολικά 6-7 άτομα. Η τσατσά ήταν ηλικίας γύρω στα 70, αλλά δε φορούσε ούτε φούστα ούτε τρικ-τρικ και γενικά θα χρειαζόμουν μια γερή δόση βιάγκρα, για να μου σηκωθεί για αυτή τη γυναίκα. Όσο για τις κοπέλες; Η μια ήταν ψιλή, μελαχρινή, γύρω στα 20 χωρίς τρικ-τρικ. Η δεύτερη ήταν απασχολημένη στο δωμάτιο με συναγωνιστή, αλλά δεν κάθισα να περιμένω, γιατί για άλλο σκοπό κουβαλούσα μαζί μου τόσα πολλά χρήματα.
4ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Γ. Καμία από τις δυο πλευρές, δε μου έκανε ιδιαίτερο κλικ.
5ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Β. Κλειστό.
6ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Α. Μου άνοιξε κατευθείαν η πουτάνα. Όπως καταλαβαίνετε, δεν ήταν τόσο εύκολο να πω «Συγνώμη μπορώ να δω την υπηρεσία;». Είπα την κλασσική δικαιολογία και έφυγα σαν αστραπή.
7ος σταθμός: Κασσάνδρας 3 κάτω: Αν και άκουσα γέλια και φωνές, δε μου άνοιξε κανείς. Μάλλον δεν τους αρέσει η φάτσα μου.
8ος σταθμός: Κασσάνδρας 3 πάνω. Κλειστό.
9ος σταθμός: Σπύρου Πάτση 27. Η υπηρεσία ήταν πιθανότατα Ρωσσίδα, ηλικίας γύρω στα 60 και φορούσε ένα άσπρο διαθλαστικό φόρεμα και φυσικά ένα πολυκαυλωτικό ριγκάκι. Όσον αφορά τις 2 πουτάνες της βάρδιας, καμία δε μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Επειδή όμως έχω δει και πολύ ωραιότερες τσατσάδες, αποφάσισα να συνεχίσω την αναζήτησή μου.
10ος σταθμός: Σερβίων 26. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο στούντιο δεν είχε καμία φωτεινή επιγραφή και δύσκολα θα καταλάβαινε κάποιος άσχετος ότι αυτό είναι γαμηστριώνας. Η τσατσά ήταν ηλικίας γύρω στα 55, φορούσε παντελόνι και τα χέρια της ήταν άδεια από τρικ-τρικ. Η πουτάνα ήταν η Βαλεντίνα, η γνωστή milf από την Τσεχία. Είναι γεγονός ότι μαζί της έχω γαμήσει με επιτυχία πολλά σεντόνια. Όμως επειδή αισθανόμουν την ανάγκη να απολαύσω τη στοργή μιας ώριμης α-καπέλο τσατσάς, συνέχισα την τσάρκα μου, γεγονός που έκανε τη Βαλεντίνα να στραβομουτσουνιάσει.
11ος σταθμός: Σπύρου Πάτση 40. Και οι δυο πλευρές ήταν απορριπτέες.
Πάω να την πέσω. Αύριο τα υπόλοιπα.
Στις 05/06/2013 ώρα 19:45 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το Γκαζοχώρι, κουβαλώντας όπως πάντα, την μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 19:52 πήρα το τρόλεϊ 4 από τη στάση «Πύθωνος» και κατέβηκα στη Σταδίου. Επειδή ήθελα να πάρω το πρόγραμμα «εκσπερμάτωση με την τσατσά», πέρασα από την Εθνική Τράπεζα και έκανα ανάληψη 50 ευρώ από το λογαριασμό μισθοδοσίας της Barclays. Κατόπιν, πήρα ΗΣΑΠ και μετρό και κατέβηκα στη στάση «Κεραμεικός» (ώρα άφιξης: 20:48). Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τη στενοχώρια με την αρκούδα, η ερωτική μου επιθυμία ήταν ακμαία.
1ος σταθμός: Κωνσταντινουπόλεως 61. Στο συγκεκριμένο στούντιο και η τσατσά και η πουτάνα ήταν ντεκαβλέ. Αξιοσημείωτη ήταν η έκπληξη της τσατσάς, όταν είπα «Πάω να δω και τα υπόλοιπα στούντιο της περιοχής».
2ος σταθμός: Κασσάνδρας 8Γ. Η τσατσά ήταν γνωστή μούρη. Την είχα συναντήσει στις 28/12/2012 στο στούντιο της οδού Κασσάνδρας 4Β, της είχα προτείνει να μπει μέσα στο δωμάτιο παράλληλα με την πουτάνα και να της κρατάω τα χέρια, αλλά μου είχε ζητήσει 150 ευρώ. Μαζί μου κουβαλούσα συνολικά 120 ευρώ. Για την εν λόγω υπηρεσία όμως, πάνω από 100 ευρώ δεν άξιζαν ούτε για αστείο. Επειδή θυμηθήκαμε ο ένας τον άλλον, πιάσαμε κουβέντα για 5 λεπτά, μέχρι να έρθουν οι 2 εργαζόμενες κοπέλες της βάρδιας. Μετά το σαλονάρισμα φυσικά, έκανα μεταβολή λέγοντας κλασσικά «Πάω να χαζέψω και τα υπόλοιπα στούντιο της οδού Κασσάνδρας και αν είναι έρχομαι». Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι αφού έκλεισα την πόρτα, έκανα τη γκριμάτσα του Γύπα και γέλαγα σαν ηλίθιος.
3ος σταθμός: Κασσάνδρας 6. Εδώ στο σαλόνι γινόταν χαμός. Περίμεναν συνολικά 6-7 άτομα. Η τσατσά ήταν ηλικίας γύρω στα 70, αλλά δε φορούσε ούτε φούστα ούτε τρικ-τρικ και γενικά θα χρειαζόμουν μια γερή δόση βιάγκρα, για να μου σηκωθεί για αυτή τη γυναίκα. Όσο για τις κοπέλες; Η μια ήταν ψιλή, μελαχρινή, γύρω στα 20 χωρίς τρικ-τρικ. Η δεύτερη ήταν απασχολημένη στο δωμάτιο με συναγωνιστή, αλλά δεν κάθισα να περιμένω, γιατί για άλλο σκοπό κουβαλούσα μαζί μου τόσα πολλά χρήματα.
4ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Γ. Καμία από τις δυο πλευρές, δε μου έκανε ιδιαίτερο κλικ.
5ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Β. Κλειστό.
6ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Α. Μου άνοιξε κατευθείαν η πουτάνα. Όπως καταλαβαίνετε, δεν ήταν τόσο εύκολο να πω «Συγνώμη μπορώ να δω την υπηρεσία;». Είπα την κλασσική δικαιολογία και έφυγα σαν αστραπή.
7ος σταθμός: Κασσάνδρας 3 κάτω: Αν και άκουσα γέλια και φωνές, δε μου άνοιξε κανείς. Μάλλον δεν τους αρέσει η φάτσα μου.
8ος σταθμός: Κασσάνδρας 3 πάνω. Κλειστό.
9ος σταθμός: Σπύρου Πάτση 27. Η υπηρεσία ήταν πιθανότατα Ρωσσίδα, ηλικίας γύρω στα 60 και φορούσε ένα άσπρο διαθλαστικό φόρεμα και φυσικά ένα πολυκαυλωτικό ριγκάκι. Όσον αφορά τις 2 πουτάνες της βάρδιας, καμία δε μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Επειδή όμως έχω δει και πολύ ωραιότερες τσατσάδες, αποφάσισα να συνεχίσω την αναζήτησή μου.
10ος σταθμός: Σερβίων 26. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο στούντιο δεν είχε καμία φωτεινή επιγραφή και δύσκολα θα καταλάβαινε κάποιος άσχετος ότι αυτό είναι γαμηστριώνας. Η τσατσά ήταν ηλικίας γύρω στα 55, φορούσε παντελόνι και τα χέρια της ήταν άδεια από τρικ-τρικ. Η πουτάνα ήταν η Βαλεντίνα, η γνωστή milf από την Τσεχία. Είναι γεγονός ότι μαζί της έχω γαμήσει με επιτυχία πολλά σεντόνια. Όμως επειδή αισθανόμουν την ανάγκη να απολαύσω τη στοργή μιας ώριμης α-καπέλο τσατσάς, συνέχισα την τσάρκα μου, γεγονός που έκανε τη Βαλεντίνα να στραβομουτσουνιάσει.
11ος σταθμός: Σπύρου Πάτση 40. Και οι δυο πλευρές ήταν απορριπτέες.
Πάω να την πέσω. Αύριο τα υπόλοιπα.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.362
- Πόντοι
- 12.756
τελικα τι εκανες ;;;; δεν πηρες καμμια;
Τιποτα , τζιφος , δεν πηρε καμια , μαλλον εχει ψυχολογικο με την αρκουδιτσα και δεν του αρεσει καμία τώρα
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Προφανως ηταν η Αννα, η γνωστη καλλονη του ομιλου...Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Εσυ επρεπε να της πεις, "ψαχνω την τσατσα-καλλονη του ομιλου
Το κασσανδρας 3 πρεπει να το εχει συστημα να μην ανοιγει σε συναγωνιστες..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K