Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Στις 05/06/2013 ώρα 22:13 ξανάνοιξα το κινητό μου μετά το πουτανογαμήσι. Τα μάτια μου ήταν δακρυσμένα από την κατάθλιψη και είχα βραδυκαρδία και νύστα. Στις 23:06 έφτασα στο σπίτι της "μητριάς" μου και έφαγα βραδινό.
kαταθλιψη ... βραχυκαρδια...νυστα ...Παροοοοολη τη στενοχωρια  πηγες και σαβουρωσες κανονικα βραδιατικα (23:06 αναφερεται η ωρα αφιξης μετα το πουτανογαμησι) Η ορεξη δεν κοπηκε...Παχυ χεσιμο δεν εριξες?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
kαταθλιψη ... βραχυκαρδια...νυστα ...Παροοοοολη τη στενοχωρια  πηγες και σαβουρωσες κανονικα βραδιατικα (23:06 αναφερεται η ωρα αφιξης μετα το πουτανογαμησι) Η ορεξη δεν κοπηκε...Παχυ χεσιμο δεν εριξες?
Παχύ χέσιμο ρίχνω σε καθημερινή βάση μετά τον πρωινό καφέ.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
Αγαπητε φιλε Τακ,αυτο που σου ειπε στο τελος η Βαλεντινα,οτι μπορει να πραγματοποιηθει η φαντασιωση σου,ειναι κατι το ενθαρρυντικο.Απο την αλλη ομως,μπορει και να αποτελει το κλασσικο ψεμμα,που οι εκδιδομενες το εχουν ετοιμο στο στομα να το σερβιρουν,πιο ευκολα και πιο γρηγορα απο οτι το 'σερβιρισμα΄ ενος τενιστα επιπεδου Ροτζερ Φεντερερ.
Μενει μονο να το κυνηγησεις και θα μαθουμε την αληθεια.Στην τελικη,μπορεις να παιρνεις τηλεφωνο το χαμαιτυπειο αυτο και να ρωτας αν θα υπαρχει και α-καπελο,βλεπεις οι καιροι ειναι χαλεποι και υπαρχουν περικοπες στις θεσεις εργασιας...
Πιστευω οτι εισαι πολυ κοντα στο στοχο σου,και η αυτοκαθαρση σου θα ερθει.
Οπως αναφερει στη κολαση του Δαντη ο Βιργιλιος,ο δρομος προς τα εξω περνα παντα απο μεσα....
Ξερω πως νιωθεις,εισαι σαν τους θνητους που μετα απο πολυωρο και επιπονο περπατημα εφταναν μπροστα στο βραχο της Στυγος,και εκει ενωπιον Θεων και ημιθεων εδιναν ορκο...
Μπορω επισης να παρομοιωσω την κατασταση σου,σαν το 20ετες ταξιδι του Οδυσσεα να επιστρεψει στην πολυαγαπημενη του Ιθακη...Ενας συγχρονος Οδυσσεας ειναι κυριοι ο Τακμαν,που μονο καποιος επιπεδου Καβαφη μπορει να νιωσει και να αποτυπωσει στο χαρτι με μελανι τα αισθηματα και τον ψυχισμο του.
................
Δεν ειναι μακρυς ο δρομος για τις α-καπελο φιλτατε Τακη,το νιωθω οτι συντομα θα τα καταφερεις,,,να φοβασαι μονο Τοὺς Λαιστρυγονας,τον αγριο και θυμωμενο Ποσειδωνα και τους Κυκλωπας...
Πολεις πολλες στην Βρετανικη νησο περασες,πολλα τα καλοκαιρια πρωινα που με ευχαριστηση(πεομαλαξεις)περασες,με τετοια χαρα ωσαν να εμπαινες σε λιμενας πρωτοειδωμενους......
Σεντεφια και κορραλια πολλα ειδες στην Βρεττανικη νησο,κεχριμπαρια ,εβενους και ηδονικα μυρωδικα πρωτομυρισες,,
Αλλα μη βιαζεις το ταξιδι φιλτατε Τακη,γιατι εισαι κοντα στο προορισμο σου,,ετσι σοφος που εγινες με τοση πειρα,,,
Το φτασιμο,,,Εκει ειναι Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ .......

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αυτό που ελπίζω είναι, μόλις τελειώσω το MSc και πιάσω δουλειά στην Αγγλία, η αρκούδα να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να με ακολουθήσει. Αχ Παναγίτσα μου γλυκιά. Την αγαπάω και έχω κλάψει πάρα πολύ για αυτή τη γυναίκα.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Αυτό που ελπίζω είναι, μόλις τελειώσω το MSc και πιάσω δουλειά στην Αγγλία, η αρκούδα να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να με ακολουθήσει. Αχ Παναγίτσα μου γλυκιά. Την αγαπάω και έχω κλάψει πάρα πολύ για αυτή τη γυναίκα.
τοσο πολυ ερωτικη γυναικα ειναι η αρκουδιτσα τυπε??

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 09:05. Κατούρησα, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ και έφαγα τα δημητριακά μου. Ώρα 10:25. Ολοκλήρωσα το πρωινό μου και έβαλα το ξυπνητήρι στις 11:20, για να πάρω την αρκούδα. Ώρα 10:27. Μπήκα στο Internet και άρχισα να γράφω τις παπαριές μου στο site. Ώρα 10:57. Έκλεισα τον υπολογιστή μου, ξάπλωσα και προσευχήθηκα. Τα μάτια μου είχαν γίνει κατακόκκινα από το κλάμμα. Η αναπνοή γινόταν μετ εμποδίων. Αισθανόμουν τόση απογοήτευση, τόση μοναξιά ... Ώρες-ώρες θα ήθελα να πεθάνω, για να μην υποφέρω άλλο.
Στις 11:20 πήγα στην κρεβατοκάμαρα των γονιών μου και κάλεσα τον αριθμό της τσατσάς από το σταθερό. Τα χέρια μου θύμιζαν ασθενή με Πάρκινσον. Η στιχομυθία μαζί της ήταν η εξής:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 09:05. Κατούρησα, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ και έφαγα τα δημητριακά μου. Ώρα 10:25. Ολοκλήρωσα το πρωινό μου και έβαλα το ξυπνητήρι στις 11:20, για να πάρω την αρκούδα. Ώρα 10:27. Μπήκα στο Internet και άρχισα να γράφω τις παπαριές μου στο site. Ώρα 10:57. Έκλεισα τον υπολογιστή μου, ξάπλωσα και προσευχήθηκα. Τα μάτια μου είχαν γίνει κατακόκκινα από το κλάμμα. Η αναπνοή γινόταν μετ εμποδίων. Αισθανόμουν τόση απογοήτευση, τόση μοναξιά ... Ώρες-ώρες θα ήθελα να πεθάνω, για να μην υποφέρω άλλο.
Στις 11:20 πήγα στην κρεβατοκάμαρα των γονιών μου και κάλεσα τον αριθμό της τσατσάς από το σταθερό. Τα χέρια μου θύμιζαν ασθενή με Πάρκινσον. Η στιχομυθία μαζί της ήταν η εξής:
ρε τυπε απ το σταθερο παιρνεις την τσατσα αν το δουν οι γονεις σου???

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

Ετσι θα γινει, εσυ θα χτυπας το ντεφι , κι εκεινη θα λικνιζεται νωχελικα...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να σβήσω από την ταχυπαλμία): Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας με λυγμούς): Σε πήρα λίγο να τα πούμε. Συγχώρεσέ με, αν σε ενοχλώ.
ΤΣΑΤΣΑ: Ετοιμαζόμουν να βγω έξω, αλλά πες μου.

Δεν μπορώ άλλο Παναγιά μου, τη σκέφτομαι και βουρκώνω.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να σβήσω από την ταχυπαλμία): Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας με λυγμούς): Σε πήρα λίγο να τα πούμε. Συγχώρεσέ με, αν σε ενοχλώ.
ΤΣΑΤΣΑ: Ετοιμαζόμουν να βγω έξω, αλλά πες μου.

Δεν μπορώ άλλο Παναγιά μου, τη σκέφτομαι και βουρκώνω.

Να πας σε ψυχιατρο

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Να πας σε ψυχιατρο
Επιβαλλεται...
Σε υπερηλικη Α-καπελο ψυχιατρο, με ριγκακια, πολυδιαθλαστικά τρικ-τρικ και με τικ το μορφασμο το Γυπα!
Θα σου κανει και διευθυντικο sandwitch.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Καταρχήν ήθελα να σε ρωτήσω, θα βρεθούμε σήμερα;
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Γιατί καρδούλα μου γλυκιά;
ΤΣΑΤΣΑ: Γιατί σε λίγο έχω μια δουλειά με την ανιψιά μου και θα γυρίσω σπίτι στις 20:00.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα. Ελπίζω όμως την άλλη βδομάδα, να καταφέρουμε να βρεθούμε για κανένα καφέ.
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδική γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Χθες πάντως, στενοχωρήθηκα παρά πολύ, που μου είπες ότι σου στέρησα το μεροκάματο. Για αυτό το λόγω, έκανα ανάληψη 50 ευρώ, για να σου τα φέρω αύριο.
ΤΣΑΤΣΑ: Ποτέ δεν είπα εγώ τέτοιο πράγμα. Μην κάνεις τέτοιες βλακείες σε παρακαλώ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Εσύ δε μου είπες ότι τις δυο τελευταίες φορές που ήρθα, δεν πήρες μεροκάματο;
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Μετά δε μου πες για κάτι πιτσιρίκια που δεν περνούσαν στο δωμάτιο, επειδή νόμιζαν ότι είχαμε ραντεβού;
ΤΣΑΤΣΑ (με θυμό): Τι είναι αυτά που λες; Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Εσύ πώς το συμπέρανες;
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Άκυρο, ξέχνα το.
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι αλλά, πώς το κατάλαβες αυτό;
ΤΑΚΜΑΝ: Προφανώς, επειδή εκείνη τη στιγμή που μιλούσαμε πέρναγε ξυστά ένα φορτηγό, δεν άκουσα καλά.
ΤΣΑΤΣΑ: (διπλός μορφασμός του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Συχγώρεσέ με σε παρακαλώ, για την παρεξήγηση.
ΤΣΑΤΣΑ: Εσύ πού είσαι τώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: Σπίτι. Για αυτό σου μιλάω ελεύθερα. Οι γονείς μου είναι στην Εύβοια, για να τακτοποιήσουν κάτι περιουσιακά.
ΤΣΑΤΣΑ: Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω αύριο να μη δουλεύεις στο 92Α. Πραγματικά, θέλω πάρα πολύ να σε δω.
ΤΣΑΤΣΑ: Πιθανό να είμαι στο 36Α.
ΤΑΚΜΑΝ: Ωραία, οπότε θα σε πάρω αύριο το πρωί να το επιβεβαιώσω.
ΤΣΑΤΣΑ: Από τις 20:00 θα είμαι σπίτι. Αν δε με βρεις, σημαίνει ότι θα έχω βγει με την ανιψιά μου στην πλατεία.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Κατά τις 21:00 θα σε ξαναπάρω. Τα λέμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Τσάο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά από αυτό το τηλεφώνημα, αισθάνθηκα μια μικρή ανακούφιση, καθώς λύθηκε η παρεξήγηση με την αρκούδα. Από τις 11:50 μέχρι τις 13:30 έγραφα παπαριές στα bourdela. Στις 13:45 έφαγα για μεσημεριανό, τα φασόλια της μητριάς μου. Στις 14:15 ξάπλωσα για την κλασσική σιέστα.
Στις 15:00 σηκώθηκα, έφτιαξα τον καφέ μου και ετοιμάστηκα για να κατέβω Πειραιά (είχα κανονίσει να βρεθώ με τον τραγουδιστή στο βιβλιοπωλείο). Στις 15:31 ξεκίνησα από το σπίτι μου και στις 16:48 έφτασα στο ΠΑΠΕΙ.
Από τις 16:54 μέχρι τις 19:06 έκανα παρέα με τον τραγουδιστή. Περάσαμε ωραία, γελάσαμε, μιλήσαμε για την αστρολογία και φυσικά για τα καμμένα ερωτικά μας.
Στις 19:21 πήρα το 040 από τη στάση "Βενιζέλου" και κατά τις 20:00 έφτασα στον εθνικό κήπο. Στις 20:15 πήρα τηλέφωνο την αρκουδίτσα, για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια μέρα. Η στιχομυθία ήταν η ακόλουθη:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom