Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Πραγματικά, αν χρειάζεσαι οποιαδήποτε βοήθεια, είμαι στη διάθεσή σου. Αν για παράδειγμα, δεν μπορείς να διεκπεραιώσεις μια γραφειοκρατική υπόθεση, μπορείς να με αγγαρέψεις. Χίλιες φορές καλύτερα, να με αγαπάς και να με εκμεταλλεύεσαι.
ΤΣΑΤΣΑ: Εγώ Τάκη είμαι περήφανος άνθρωπος και δεν εκμεταλλεύομαι κανέναν. Και εξαιτίας αυτής της περηφάνειας έφτασα εδώ που έφτασα.
ΤΑΚΜΑΝ: Δηλαδή με αγαπάς, αλλά δε θέλεις να με εκμεταλλεύεσαι;
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένος μορφασμός του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Όσο βρίσκεται ο άρης στους διδύμους, μην περιμένεις να ησυχάσεις.
ΤΣΑΤΣΑ: Για αστρολογία μιλάς;
ΤΑΚΜΑΝ: Αχ ναι, ξέχασα ότι δεν πιστεύεις. Εντάξει, δεν υπάρχει λόγος να με βρίσεις και να με προσβάλλεις.
ΤΣΑΤΣΑ: Τέλος πάντων, για πες ...
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτή τη στιγμή και μέχρι τις 13 Ιουλίου, ο άρης θα βρίσκεται στο 7ο φυσικό σου σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, θα σε τραβάνε διαρκώς οι άλλοι.
ΤΣΑΤΣΑ: Μάλιστα. Και μετά θα ηρεμήσω;
ΤΑΚΜΑΝ: Μετά, ναι. Εμένα αυτή τη στιγμή ο άρης βρίσκεται στον 11ο οίκο και η ενέργειά του διοχετεύεται στην κοινωνικότητα.
ΤΣΑΤΣΑ: Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Όταν ο άρης βρισκόταν στο 10 οίκο μου, δηλαδή στα επαγγελματικά, δεν προλάβαινα να σηκώσω κεφάλι.
ΤΣΑΤΣΑ: Αυτά. Λοιπόν αγάπη, θα τα ξαναπούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα σε πάρω τηλέφωνο την Πέμπτη βράδυ και αν την Παρασκευή δε δουλεύεις στο 92Α, θα βρεθούμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Καλά να περνάς.
ΤΑΚΜΑΝ: Και εσύ να σαι καλά.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
την πηρες τηλ ;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά το τηλεφώνημα, επέστρεψα στο βιβλιοπωλείο του Τραγουδιστή και στις 19:21 ξεκίνησα από Πειραιά για Κυψέλη. Στις 20:45 έφτασα σπίτι και στις 21:20 έφαγα βραδινό. Από τις 21:50 μέχρι τις 23:00 έγραφα παπαριές στο site. Κατόπιν, είδα Ράδιο Αρβύλα. Στις 01:10 έπεσα για ύπνο και φυσικά έκανα το βρακί μου για άλλη μια φορά μούσκεμα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
καλα εχει διαβασμα και για το διδακτορικο τυπε
Από τις 19/02/2013 έχω αλλάξει το πρόγραμμα σε MSc in Social Statistics - Part Τime. Μέχρι τις 20 Ιουνίου δεν έχω να διαβάσω τίποτα. Μαλακίζομαι χωρίς τύψεις.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 09:40. Μέχρι τις 11:30 έκανα τις κλασσικές μαλακίες. Στις 12:00 είδα την εκπομπή του Κώστα Λεφάκη από το και στις 13:00 βγήκα από το σπίτι, για να δώσω τα έγχρωμα μελάνια του Αγγλικού εκτυπωτή για γέμισμα (σε ένα μαγαζί στην Κάνιγγος).

Πάω να την πέσω και να παίξω καμία μαλακία. Θα σας πω αύριο τα υπόλοιπα.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ΤΣΑΤΣΑ: Τέλος πάντων, για πες ...
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτή τη στιγμή και μέχρι τις 13 Ιουλίου, ο άρης θα βρίσκεται στο 7ο φυσικό σου σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, θα σε τραβάνε διαρκώς οι άλλοι.
ΤΣΑΤΣΑ: Μάλιστα. Και μετά θα ηρεμήσω;
ΤΑΚΜΑΝ: Μετά, ναι. Εμένα αυτή τη στιγμή ο άρης βρίσκεται στον 11ο οίκο και η ενέργειά του διοχετεύεται στην κοινωνικότητα.
ΤΣΑΤΣΑ: Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Όταν ο άρης βρισκόταν στο 10 οίκο μου, δηλαδή στα επαγγελματικά, δεν προλάβαινα να σηκώσω κεφάλι.
ΤΣΑΤΣΑ: Αυτά. Λοιπόν αγάπη, θα τα ξαναπούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα σε πάρω τηλέφωνο την Πέμπτη βράδυ και αν την Παρασκευή δε δουλεύεις στο 92Α, θα βρεθούμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Καλά να περνάς.
ΤΑΚΜΑΝ: Και εσύ να σαι καλά.
Σε εστειλε η Τσατσα παλι , σε διεκπεραιωσε , μαλλον δεν την καθηλωσες με αυτα που της ελεγες για τον Κριο και τον Αρη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.362
Πόντοι
12.756
τώρα κάθε μέρα τσαρκες

στο ειπα πριν ψηλε , ο τυπος τα εχει κανονισει ολα , μονο τριψιμο στα σεντονια και τσαρκες θα ειναι , οτι χρημα μαζεψε απο τα ιδιαιτερα θα τα σπρωξει στην Ελληνικη οικονομια ..Τετοιους ψαχνει ο Σαμαρας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.362
Πόντοι
12.756
κανει ιδιαιτερα ο δημητρακησ???

Διδασκαλια και επιτηρηση ψηλε !! εβγαλε 500 λιρρωνια το παιδι στα ξενα που ηταν , εφερε συναλαγμα στην χωρα ...

Ειναι καλος ο ψηλος τυπε .

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Έδωσα σήμερα το πρωί την τσάντα στην αρκούδα, μου είπε με απίστευτη αγένεια "Δε μου άρεσε το δώρο που μου έφερες, αυτή η τσάντα είναι σαν πορτοφόλι" και μου την έδωσε πίσω, χωρίς καν να μου πει ευχαριστώ. Η τσάντα τελικά κατέληξε στη Ματίνα, η οποία με ευχαρίστησε ιδιαιτέρως.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Έδωσα σήμερα το πρωί την τσάντα στην αρκούδα, μου είπε με απίστευτη αγένεια "Δε μου άρεσε το δώρο που μου έφερες, αυτή η τσάντα είναι σαν πορτοφόλι" και μου την έδωσε πίσω χωρίς καν να μου πει ευχαριστώ.
παει η αρκουδιτσα :'( :'( :'(

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Έδωσα σήμερα το πρωί την τσάντα στην αρκούδα, μου είπε με απίστευτη αγένεια "Δε μου άρεσε το δώρο που μου έφερες, αυτή η τσάντα είναι σαν πορτοφόλι" και μου την έδωσε πίσω, χωρίς καν να μου πει ευχαριστώ. Η τσάντα τελικά κατέληξε στη Ματίνα, η οποία με ευχαρίστησε ιδιαιτέρως.
Εχεις φωτο απο την τσαντα;Μηπως ειχε δικιο;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
TAKMAN έχω μιλήσει και μ'άλλους , και είναι λαϊκή απαίτηση πλέον, να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες για την operater των βιντεακίων σου
, φωτογραφίες ή ότι άλλο υλικό υπάρχει

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
TAKMAN έχω μιλήσει και μ'άλλους , και είναι λαϊκή απαίτηση πλέον, να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες για την operater των βιντεακίων σου
, φωτογραφίες ή ότι άλλο υλικό υπάρχει

σωστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom