redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
γνωρίζω αμα ηταν αλλιως θα ημασταν ολοι τσατσοιοταν κανουν σκουπα οι μπατσοι μαζευουν τσατσα κ πουτανα πακετο μεσα...
γνωρίζω αμα ηταν αλλιως θα ημασταν ολοι τσατσοιοταν κανουν σκουπα οι μπατσοι μαζευουν τσατσα κ πουτανα πακετο μεσα...
Από τις 19/02/2013 έχω αλλάξει το πρόγραμμα σε MSc in Social Statistics - Part Τime. Μέχρι τις 20 Ιουνίου δεν έχω να διαβάσω τίποτα. Μαλακίζομαι χωρίς τύψεις.καλα εχει διαβασμα και για το διδακτορικο τυπε
τώρα κάθε μέρα τσαρκεςΑπό τις 19/02/2013 έχω αλλάξει το πρόγραμμα σε MSc in Social Statistics - Part Τime. Μέχρι τις 20 Ιουνίου δεν έχω να διαβάσω τίποτα. Μαλακίζομαι χωρίς τύψεις.
Σε εστειλε η Τσατσα παλι , σε διεκπεραιωσε , μαλλον δεν την καθηλωσες με αυτα που της ελεγες για τον Κριο και τον ΑρηΤΣΑΤΣΑ: Τέλος πάντων, για πες ...
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτή τη στιγμή και μέχρι τις 13 Ιουλίου, ο άρης θα βρίσκεται στο 7ο φυσικό σου σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, θα σε τραβάνε διαρκώς οι άλλοι.
ΤΣΑΤΣΑ: Μάλιστα. Και μετά θα ηρεμήσω;
ΤΑΚΜΑΝ: Μετά, ναι. Εμένα αυτή τη στιγμή ο άρης βρίσκεται στον 11ο οίκο και η ενέργειά του διοχετεύεται στην κοινωνικότητα.
ΤΣΑΤΣΑ: Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Όταν ο άρης βρισκόταν στο 10 οίκο μου, δηλαδή στα επαγγελματικά, δεν προλάβαινα να σηκώσω κεφάλι.
ΤΣΑΤΣΑ: Αυτά. Λοιπόν αγάπη, θα τα ξαναπούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα σε πάρω τηλέφωνο την Πέμπτη βράδυ και αν την Παρασκευή δε δουλεύεις στο 92Α, θα βρεθούμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Καλά να περνάς.
ΤΑΚΜΑΝ: Και εσύ να σαι καλά.
στο μουνι της η αρκουδιτσαΣε εστειλε η Τσατσα παλι , σε διεκπεραιωσε , μαλλον δεν την καθηλωσες με αυτα που της ελεγες για τον Κριο και τον Αρη
τώρα κάθε μέρα τσαρκες
κανει ιδιαιτερα ο δημητρακησ???οτι χρημα μαζεψε απο τα ιδιαιτερα θα
κανει ιδιαιτερα ο δημητρακησ???
αυτα να βλεπει η αρκουδιτσα τουΔιδασκαλια και επιτηρηση ψηλε !! εβγαλε 500 λιρρωνια το παιδι στα ξενα που ηταν , εφερε συναλαγμα στην χωρα ...
Ειναι καλος ο ψηλος τυπε .
αυτα να βλεπει η αρκουδιτσα του
πριγκιπέσα θα την κανει ο τακμανπου καθεται και περιμενει το ΕΚΑΣ , ο δικος μας θα την εχει βασιλισσα , με τα βραχιολια της κτλ
παει η αρκουδιτσα :'( :'( :'(Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Έδωσα σήμερα το πρωί την τσάντα στην αρκούδα, μου είπε με απίστευτη αγένεια "Δε μου άρεσε το δώρο που μου έφερες, αυτή η τσάντα είναι σαν πορτοφόλι" και μου την έδωσε πίσω χωρίς καν να μου πει ευχαριστώ.
Εχεις φωτο απο την τσαντα;Μηπως ειχε δικιο;Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Έδωσα σήμερα το πρωί την τσάντα στην αρκούδα, μου είπε με απίστευτη αγένεια "Δε μου άρεσε το δώρο που μου έφερες, αυτή η τσάντα είναι σαν πορτοφόλι" και μου την έδωσε πίσω, χωρίς καν να μου πει ευχαριστώ. Η τσάντα τελικά κατέληξε στη Ματίνα, η οποία με ευχαρίστησε ιδιαιτέρως.
σωσταTAKMAN έχω μιλήσει και μ'άλλους , και είναι λαϊκή απαίτηση πλέον, να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες για την operater των βιντεακίων σου
, φωτογραφίες ή ότι άλλο υλικό υπάρχει