Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
αφηνωντας τα φλοκια να ξεχυθουν κ να πλυμηρησουν το βρακι.... :grin: :grin:
και να αφησουν το στιγμα τους στο φρεσκοπλυμενο σεντονι....αληθεια τωρα σκεφτομαι τι μαρτυριο τραβαει η μανα του..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
και να αφησουν το στιγμα τους στο φρεσκοπλυμενο σεντονι....αληθεια τωρα σκεφτομαι τι μαρτυριο τραβαει η μανα του..
μπορει να εχουν καλο πλυντηριο κ να τα βαζει μονος του ο ΤΑκμαν τα ρουχα....απλα ειναι ασχημο να μυριζουν χυσιλα τα σεντονια...δεν ειναι κοσμιο... :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στο σπίτι έρχεται κάθε Σάββατο 09:30 με 12:00 μια Γεωργιανή καθαρίστρια και αυτή ασχολείται με τα εκσπερματισμένα σεντόνια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Όταν πάρεις το ΕΚΑΣ, θέλω σε παρακαλώ να σταματήσεις αυτή τη δουλειά και να βρισκόμαστε αποκλειστικά σπίτι σου.
ΤΣΑΤΣΑ: Καλά, θα δω.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ, πολλές φορές έχεις γυρίσει σπίτι χωρίς μεροκάματο, στις 18 Απριλίου σε πήγαν στα κρατητήρια, αμαρτία είναι.
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι μεν έχω ταλαιπωρηθεί, αλλά αν σταματήσω να δουλεύω, πώς θα ζήσω;
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Έχεις δίκαιο. Η Παναγίτσα να σε έχει καλά. Εγώ το ξέρεις πόσο σε αγαπάω.
ΤΣΑΤΣΑ: Το ξέρω βρε πουλάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 19 Απριλίου, που έδινα εξετάσεις Research Skills, είχα διπλή αγωνία. Από τη μια σκεφτόμουν την εξέταση, από την άλλη ανησυχούσα για σένα.
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω και εσύ να αισθάνεσαι την ίδια αγάπη για μένα.
ΤΣΑΤΣΑ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΤΑΚΜΑΝ: Όταν πάρεις το ΕΚΑΣ, θέλω σε παρακαλώ να σταματήσεις αυτή τη δουλειά και να βρισκόμαστε αποκλειστικά σπίτι σου.
ΤΣΑΤΣΑ: Καλά, θα δω.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ, πολλές φορές έχεις γυρίσει σπίτι χωρίς μεροκάματο, στις 18 Απριλίου σε πήγαν στα κρατητήρια, αμαρτία είναι.
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι μεν έχω ταλαιπωρηθεί, αλλά αν σταματήσω να δουλεύω, πώς θα ζήσω;
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Έχεις δίκαιο. Η Παναγίτσα να σε έχει καλά. Εγώ το ξέρεις πόσο σε αγαπάω.
ΤΣΑΤΣΑ: Το ξέρω βρε πουλάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 19 Απριλίου, που έδινα εξετάσεις Research Skills, είχα διπλή αγωνία. Από τη μια σκεφτόμουν την εξέταση, από την άλλη ανησυχούσα για σένα.
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω και εσύ να αισθάνεσαι την ίδια αγάπη για μένα.
ΤΣΑΤΣΑ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).
γιατι πηγε κρατητηριο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom