redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και εγω παγωτο τρωω τωραΠάω να φάω το παγωτό μου και συνεχίζω.
και εγω παγωτο τρωω τωραΠάω να φάω το παγωτό μου και συνεχίζω.
παγωτο τυπε με γευση μαλλι της γριας ?
εγω τα νυχια μου τρώω τωρακαι εγω παγωτο τρωω τωρα
στρες τυπε;εγω τα νυχια μου τρώω τωρα
απ την αγωνια τυπε για την απαντηση του τακμανστρες τυπε;
δεν βλεπω να απανταει .. μαλλον μας απαξιωσεαπ την αγωνια τυπε για την απαντηση του τακμαν
θα κλαψω τυπε απ την στεναχωρια :'( :'( :'( :'(δεν βλεπω να απανταει .. μαλλον μας απαξιωσε
μπορει να σκεφτεται την καρδουλιτσα του κ να γελαει σαν κορνουτος απο ευτηχια,,,δεν βλεπω να απανταει .. μαλλον μας απαξιωσε
και θα τραβαει μια σπεσιαλ μαλακια για παρτη τηςμπορει να σκεφτεται την καρδουλιτσα του κ να γελαει σαν κορνουτος απο ευτηχια,,,
αφηνωντας τα φλοκια να ξεχυθουν κ να πλυμηρησουν το βρακι....και θα τραβαει μια σπεσιαλ μαλακια για παρτη της
και να αφησουν το στιγμα τους στο φρεσκοπλυμενο σεντονι....αληθεια τωρα σκεφτομαι τι μαρτυριο τραβαει η μανα του..αφηνωντας τα φλοκια να ξεχυθουν κ να πλυμηρησουν το βρακι....
μπορει να εχουν καλο πλυντηριο κ να τα βαζει μονος του ο ΤΑκμαν τα ρουχα....απλα ειναι ασχημο να μυριζουν χυσιλα τα σεντονια...δεν ειναι κοσμιο... :Sκαι να αφησουν το στιγμα τους στο φρεσκοπλυμενο σεντονι....αληθεια τωρα σκεφτομαι τι μαρτυριο τραβαει η μανα του..
δεν ειναι του επιπεδου τουαπλα ειναι ασχημο να μυριζουν χυσιλα τα σεντονια...δεν ειναι κοσμιο... :S
απο του μεταξουργειου πιο καθαρα θα ειναι παντωςμπορει να εχουν καλο πλυντηριο κ να τα βαζει μονος του ο ΤΑκμαν τα ρουχα....απλα ειναι ασχημο να μυριζουν χυσιλα τα σεντονια...δεν ειναι κοσμιο... :S
εννοειται...απο του μεταξουργειου πιο καθαρα θα ειναι παντως
Στο σπίτι έρχεται κάθε Σάββατο 09:30 με 12:00 μια Γεωργιανή καθαρίστρια και αυτή ασχολείται με τα εκσπερματισμένα σεντόνια.και να αφησουν το στιγμα τους στο φρεσκοπλυμενο σεντονι....αληθεια τωρα σκεφτομαι τι μαρτυριο τραβαει η μανα του..
την πετσώνεις κιολας;Στο σπίτι έρχεται κάθε Σάββατο 09:30 με 12:00 μια Γεωργιανή καθαρίστρια και αυτή ασχολείται με τα εκσπερματισμένα σεντόνια.
γιατι πηγε κρατητηριο;ΤΑΚΜΑΝ: Όταν πάρεις το ΕΚΑΣ, θέλω σε παρακαλώ να σταματήσεις αυτή τη δουλειά και να βρισκόμαστε αποκλειστικά σπίτι σου.
ΤΣΑΤΣΑ: Καλά, θα δω.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ, πολλές φορές έχεις γυρίσει σπίτι χωρίς μεροκάματο, στις 18 Απριλίου σε πήγαν στα κρατητήρια, αμαρτία είναι.
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι μεν έχω ταλαιπωρηθεί, αλλά αν σταματήσω να δουλεύω, πώς θα ζήσω;
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Έχεις δίκαιο. Η Παναγίτσα να σε έχει καλά. Εγώ το ξέρεις πόσο σε αγαπάω.
ΤΣΑΤΣΑ: Το ξέρω βρε πουλάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 19 Απριλίου, που έδινα εξετάσεις Research Skills, είχα διπλή αγωνία. Από τη μια σκεφτόμουν την εξέταση, από την άλλη ανησυχούσα για σένα.
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω και εσύ να αισθάνεσαι την ίδια αγάπη για μένα.
ΤΣΑΤΣΑ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).
οταν κανουν σκουπα οι μπατσοι μαζευουν τσατσα κ πουτανα πακετο μεσα...γιατι πηγε κρατητηριο;