Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
Τάκη γενικά με γκόμενα χωρίς να πληρώνεις έχεις πάει;
Κ να ειναι στην ηλικία σου;
Σε εχει ερωτευτεί καμία , σου έχει πεί σ´αγαπώ;
Χαλαρωσε λίγο, δεν είσαι κ οτι πιο εμπειρο υπάρχει...
Γραψε μας το λεξικο!
Αντε φιλια στο σκύλο!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ευχαριστω συνμασαζιε :rockon:

respect-037.gif

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πολύ ανωμαλία έχει πέσει σε αυτό το site. Καλά ρε παιδιά, πώς καυλώνετε με τα πιπίνια; LSD παίρνετε όλοι;

Σεβαστή η προτίμησή σου ρε Τακ, αλλά επέτρεψέ μου μία ερώτηση: δεν σε απωθεί (για να μην πω καλύτερα αηδιάζει) αυτή η μυρωδιά γεροντίλας που αναδύεται από τα α-καπέλο που πλησιάζεις? :S

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
θα στιλο διο τρια αλανια στο σαουθαμπτον ιδικα να σοβαρεπσουν τον κατ
Όταν σταματάει η λογική, αρχίζει η καύλα (γνωμικό του Womanaholic). Όσους και να στείλεις, δεν αλλάζω τα γούστα μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σεβαστή η προτίμησή σου ρε Τακ, αλλά επέτρεψέ μου μία ερώτηση: δεν σε απωθεί (για να μην πω καλύτερα αηδιάζει) αυτή η μυρωδιά γεροντίλας που αναδύεται από τα α-καπέλο που πλησιάζεις? :S
Όταν θωπεύω τα τρικ-τρικ μιας α-καπέλο, μεταφέρομαι αυτόματα σε άλλη διάσταση.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Yes, yes, yes. Χθες στις 21:44 μίλησα με την Άρτεμις και τελικά αποφάσισε να με φιλοξενήσει. Αξίζει να αναφερθεί ότι από την καύλα για τα ριγκάκια της, δεν μπορούσα να διαβάσω. Θα βρεθούμε αύριο στις 21:15 στο σταθμό του Colchester.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Yes, yes, yes. Χθες στις 21:44 μίλησα με την Άρτεμις και τελικά αποφάσισε να με φιλοξενήσει. Αξίζει να αναφερθεί ότι από την καύλα για τα ριγκάκια της, δεν μπορούσα να διαβάσω. Θα βρεθούμε αύριο στις 21:15 στο σταθμό του Colchester.

Αν θυμάμαι καλά, ζει μαζί με τον άρρωστο άνδρα της.

Πιστεύω ότι θα κρατήσεις τα προσχήματα.....

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η Άρτεμις είναι εντελώς για τα σίδερα.
Σήμερα στις 10:25 με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο γιός της ο Αντώνης, θα έρθει νωρίς αύριο για Σ/Κ στο σπίτι της και για αυτό το λόγω μου τα ακύρωσε όλα (φιλοξενία, βόλτα για breakfast στο μόλο).
Αχ Σταυρουλίτσα μου γλυκιά, παρηγόρησέ με, θέλω αγκαλίτσα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σήμερα στις 10:25 με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο γιός της ο Αντώνης, θα έρθει νωρίς αύριο για Σ/Κ στο σπίτι της και για αυτό το λόγω μου τα ακύρωσε όλα (φιλοξενία, βόλτα για breakfast στο μόλο).

Ρε παίκτη, είναι δυνατόν να βάλει κάποιον σχετικά άγνωστο πιό πάνω από το γιό της?

Για σύνελθε......

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: Βάλε στη θέση της Άρτεμιδος τη μητέρα σου, και στη θέση του γιού της, εσένα. Πως θα σου φαινόταν ΕΣΕΝΑ, αν η μητέρα σου προσκαλούσε να μείνει δύο ημέρες στο σπίτι σας κάποιον που γνώρισε τυχαία στο λεωφορείο ή στο μοναστήρι ή οπουδήποτε αλλού και αυτός ο άγνωστος να της κάνει σάντουϊτς τα τρικ-τρικ?

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
Αχ Σταυρουλίτσα μου γλυκιά, παρηγόρησέ με, θέλω αγκαλίτσα.
Για τα σιδερα: πλατεια χαλανδριου ωρα μηδεν...

Λεοφωρειο 550450 89 χρονων σουπερ τρικ επιασα τα σαντουιτς με το δεξι κ με το αριστερο ματι χαζεψα τα ριγκακια...

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
:tits2:

Θυμηστε μου τι ειναι τα ριγκακια... :2funny: :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 14:00 βρέθηκα με την Άρτεμις στο Kelvedon. Πήγαμε για Fish and Chips στο Maldon. Στις 16:36 πήγαμε στο μοναστήρι, για το απογευματινό τσάι και για τον εσπερινό. Η συμπεριφορά της ήταν εντελώς ντεκαβλέ (ρε Γιοντέ, δεν μπορώ, γελάω σαν κορνούτος). Είτε έκανα παρέα με καλόγρια είτε με την Άρτεμις, δεν είχε απολύτως καμία διαφορά. Μου έσπασε τόσο πολύ τα νεύρα, που αυτή τη στιγμή ρεύομαι διαρκώς, γιατί πάσχω από γαστοοισοφαγική παλινδρόμηση. Το στομάχι μου είναι πολύ χάλια. Στις 01:24 θα φτάσω Southampton Ctl. Θέλω να πάω σπίτι, να ξαπλώσω στην κρεβατάρα μου και να παίξω καμία μαλακία.

Αύριο θα σας τα διηγηθώ με κάθε λεπτομέρεια. Τώρα είμαι αδιάθετος.

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Πήγαινε σε ψυχίατρο οπωσδήποτε...το έχεις ανάγκη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom