Εμπειρία Barcleys
Στις 25/10/2012 ώρα 16:25 πήγα σε ένα υποκατάστημα της Barcleys (London Road 50/52, Southampton), για να ανοίξω λογαριασμό μισθοδοσίας. Με εξυπηρέτησε μια Personal Banker ηλικίας 60-65, η οποία φορούσε ένα χρυσό-στριφτό βραχιόλι σε σχήμα φιδιού και ένα πολυκαυλωτικό σμαραγδένιο ριγκάκι. Επειδή στις 16:30 έκλεινε η τράπεζα, η α-καπέλο υπάλληλος πήρε τα στοιχεία μου (από το διαβατήριο) και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή. Μόλις γύρισα σπίτι, βάρεσα μια σπέσιαλ μαλακία. Η φαντασίωσή μου ήταν ότι χαιρετούσα την εν λόγω α-καπέλο με διευθυντικό sandwich, τρίβοντας το βραχιόλι της με ιδιαίτερη μαεστρία και δεξιοτεχνία, έχοντας σκουπίσει τον κώλο μου πριν από 5 λεπτά.
Στις 26/10/2012 ώρα 10:30 πήγα εκ νέου στην Barcleys. Η α-καπέλο, για να μου ανοίξει λογαριασμό, μου πήρε συνέντευξη για 1 ώρα και 10 λεπτά. Φυσικά, αντί να την κοιτάζω στα μάτια, την κοιτούσα στα τρικ-τρικ και καύλωνα. Δυστυχώς στις 11:35 μου ήρθε παχύ χέσιμο (δεύτερο πακέτο ντελόρ) και έτσι ξεκαύλωσα. Στις 11:45 τη χαιρέτησα βιαστηκά λέγοντας "Thank you. Bye". Μετά το χέσιμο πήγα στο μάθημα και το απόγευμα χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο. Στις 06/11/2012 δυστυχώς έχω ραντεβού στην Barcleys με την άλλη Personal Banker, που είναι πιπίνι (γκαντεμιά!!).