Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ε) ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ
Στις 23/10/2012 ώρα 18:47 πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη. Μιλήσαμε συνολικά 7 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα. Της έλεγα διαρκώς, "σε αγαπάω πάρα πολύ ψυχούλα μου". Η κυρία Νίκη μου μίλησε πολύ στοργικά και μου τργούδησε ένα ερωτικό τραγούδι της εποχής της.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ποιο τραγούδι; αυτο που πάει "βάζει ο ντούτσε τη στολή του....";

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Οχι,το "αστα τα μαλακια σου..."

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΣΤ) ΕΚΣΕΡΜΑΤΩΣΗ
Με τον άρη στον 5ο ηλιακό μου οίκο, η ερωτική μου επιθυμία είναι τονισμένη. Μαλακίζομαι κατά μέσο όρο 5-6 φορές τη βδομάδα. Αντικείμενο πόθου: Βουλγάρα τσατσά, Σταυρούλα, Λίντα, τσατσά του στούντιο της οδού Βριλησσού 60, personal banker της Barclays, υπάλληλος στο laundry, χοντρή ψιλικατζού με τα τρικ-τρικ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Άρχισε να λέει "Σε αγαπάω" τραγουδώντας, αλλά σταμάτησε εκεί. Δεν έχουν όλοι τη φωνάρα τη δική μου.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Δ) ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Στις 27/10/2012 ώρα 12:14 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο στούντιο. Μιλήσαμε συνολικά 11 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα. Μετά το τηλεφώνημα, σωριάστηκα στο πάτωμα και έβαλα τα κλάμματα από τη συγκίνηση. Μου είπε ότι μόλις σταματήσει αυτή τη δουλειά, θα με επισκέπτεται τακτικά στην Αγγλία και θα μου μαγειρεύει. Παναγιά μου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ να την έχεις καλά.
δεν λες να ξεκολισεις με τιποτα απο αυτην.

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Δ) ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Στις 27/10/2012 ώρα 12:14 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο στούντιο. Μιλήσαμε συνολικά 11 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα. Μετά το τηλεφώνημα, σωριάστηκα στο πάτωμα και έβαλα τα κλάμματα από τη συγκίνηση. Μου είπε ότι μόλις σταματήσει αυτή τη δουλειά, θα με επισκέπτεται τακτικά στην Αγγλία και θα μου μαγειρεύει. Παναγιά μου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ να την έχεις καλά.
Μωρέ μπράβο εξελίξεις η Σταυρούλα!!Δεν της το χα!!!

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
ΤΑΚΜΑΝ  οπως λεει και ο Agiana επεσες στη λουμπα.  Το να μενεις με τις αμφιβολίες και να πιεζεσαι σε κανει κομματια. Τουλαχιστον με την Αρτεμη ξεκαθαρισε και ξερεις οτι δεν θα γινει τιποτα. Για να βρεις τον ερωτα της ζωης σου πρεπει να χωθεις χοντρα κι οτι βγει. Με τα τηλεφωνα και τα στουντιο μονο εξοδα κανεις και το μυαλο σου χανεις.  Μια α-καπελο που θα σου δώσεις ώθηση και δύναμη να τελειωσεις το διδακτορικό ψάχνεις.

Μήπως επιτέλους πρέπει να πας καμία εκδρομή με τα ΚΑΠΗ του Ηνωμένου Βασιλείου?  Εκει παίζουν α-καπελα ...

Μακαρι να  βρεις την ευτυχια σου ρε φιλε....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Φαη εχη στην Αγλιγια; Πινασα...
Τακνμαμν
Να μα λε σσσς τι τρος ρε φιλε ναπουμενενεν αντατσι να μας λες τι τρος αντε καλη επιστροφη

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Εμπειρία Barcleys

Στις 25/10/2012 ώρα 16:25 πήγα σε ένα υποκατάστημα της Barcleys (London Road 50/52, Southampton), για να ανοίξω λογαριασμό μισθοδοσίας. Με εξυπηρέτησε μια Personal Banker ηλικίας 60-65, η οποία φορούσε ένα χρυσό-στριφτό βραχιόλι σε σχήμα φιδιού και ένα πολυκαυλωτικό σμαραγδένιο ριγκάκι. Επειδή στις 16:30 έκλεινε η τράπεζα, η α-καπέλο υπάλληλος πήρε τα στοιχεία μου (από το διαβατήριο) και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή. Μόλις γύρισα σπίτι, βάρεσα μια σπέσιαλ μαλακία. Η φαντασίωσή μου ήταν ότι χαιρετούσα την εν λόγω α-καπέλο με διευθυντικό sandwich, τρίβοντας το βραχιόλι της με ιδιαίτερη μαεστρία και δεξιοτεχνία, έχοντας σκουπίσει τον κώλο μου πριν από 5 λεπτά.

Στις 26/10/2012 ώρα 10:30 πήγα εκ νέου στην Barcleys. Η α-καπέλο, για να μου ανοίξει λογαριασμό, μου πήρε συνέντευξη για 1 ώρα και 10 λεπτά. Φυσικά, αντί να την κοιτάζω στα μάτια, την κοιτούσα στα τρικ-τρικ και καύλωνα. Δυστυχώς στις 11:35 μου ήρθε παχύ χέσιμο (δεύτερο πακέτο ντελόρ) και έτσι ξεκαύλωσα. Στις 11:45 τη χαιρέτησα βιαστηκά λέγοντας "Thank you. Bye". Μετά το χέσιμο πήγα στο μάθημα και το απόγευμα χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο. Στις 06/11/2012 δυστυχώς έχω ραντεβού στην Barcleys με την άλλη Personal Banker, που είναι πιπίνι (γκαντεμιά!!).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μου έστειλαν το εξής μήνυμα:

Your Barclays appointment with Larissa Birkett on 06/11/12 at 10:00 is confirmed. As agreed a reminder text will be sent prior to your appointment.

Θα τους πώ ότι έχω έκτακτη διδασκαλία στο πανεπιστήμιο, για να αλλάξω το ραντεβού (με την ελπίδα να πετύχω την Beverley Kiddle, την α-καπέλο).

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Εμπειρία Barcleys

Στις 25/10/2012 ώρα 16:25 πήγα σε ένα υποκατάστημα της Barcleys (London Road 50/52, Southampton), για να ανοίξω λογαριασμό μισθοδοσίας. Με εξυπηρέτησε μια Personal Banker ηλικίας 60-65, η οποία φορούσε ένα χρυσό-στριφτό βραχιόλι σε σχήμα φιδιού και ένα πολυκαυλωτικό σμαραγδένιο ριγκάκι. Επειδή στις 16:30 έκλεινε η τράπεζα, η α-καπέλο υπάλληλος πήρε τα στοιχεία μου (από το διαβατήριο) και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή. Μόλις γύρισα σπίτι, βάρεσα μια σπέσιαλ μαλακία. Η φαντασίωσή μου ήταν ότι χαιρετούσα την εν λόγω α-καπέλο με διευθυντικό sandwich, τρίβοντας το βραχιόλι της με ιδιαίτερη μαεστρία και δεξιοτεχνία, έχοντας σκουπίσει τον κώλο μου πριν από 5 λεπτά.

Στις 26/10/2012 ώρα 10:30 πήγα εκ νέου στην Barcleys. Η α-καπέλο, για να μου ανοίξει λογαριασμό, μου πήρε συνέντευξη για 1 ώρα και 10 λεπτά. Φυσικά, αντί να την κοιτάζω στα μάτια, την κοιτούσα στα τρικ-τρικ και καύλωνα. Δυστυχώς στις 11:35 μου ήρθε παχύ χέσιμο (δεύτερο πακέτο ντελόρ) και έτσι ξεκαύλωσα. Στις 11:45 τη χαιρέτησα βιαστηκά λέγοντας "Thank you. Bye". Μετά το χέσιμο πήγα στο μάθημα και το απόγευμα χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο. Στις 06/11/2012 δυστυχώς έχω ραντεβού στην Barcleys με την άλλη Personal Banker, που είναι πιπίνι (γκαντεμιά!!).
το προβλιμα σου σιφονα με τι μεγαλι σεξοεπιπλοπιο ιρινι χιδραρδι ιεν ι γεροντολαγνια με φαντασιοσις κοπρολαγνιας λογο αφστιρις ικογενιας...οταν ισουν μικρος πιος σοθ εκαμε εγκενια στο μοτοπολιδατο ;;; Επισις στιν αγλιγια εχι τοστ , σαντουιτσς κσεχνα τα... Κολο εχις γαμισι ποτες;

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Να λακσι ο τιτλος να μπι πος εγινα μαλακας

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Τορα σιντεντιφτσι δε πιστεβο τιποτ εσι εκαμες το κουρασμενο κε εκαθοθ μεχρι το χεσιμο... Κοπσε τι κουβεντα, δε θα μας φτασι ο βοθρος

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Your Barclays appointment with Larissa Birkett on 06/11/12 at 10:00 is confirmed. As agreed a reminder text will be sent prior to your appointment.

Ρε παίκτη......είναι μούναρος το κορίτσι!

Κρίμα είναι να το χάσεις το κορμί πατριώτη. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφθείς?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Ρε παίκτη......είναι μούναρος το κορίτσι!

Κρίμα είναι να το χάσεις το κορμί πατριώτη. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφθείς?
στα λεγα ιεν λακις το πεδι δε καμι γιαφτι τι δοθλια

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
στα λεγα ιεν λακις το πεδι δε καμι γιαφτι τι δοθλια

Σαν κατά πως να'χεις δίκιο......

Εδώ, άλλος συναγωνιστής του είχε προτείνει να την πέσει στην Πυζάμα, που έχει τον τρόπο της, είναι γκαυλιάρα και δε θα χρειαζόταν να της κάνει και απόγονο, αλλά ο ΤΑΚΜΑΝ το χαβά του. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom