Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Mέχρι χθες στις 19:15 το πρόγραμμά μου ήταν πολύ φορτωμένο.

Δευτέρα 03/12/2012
Κοιμήθηκα στις 00:00. Ο ύπνος μου ήταν διακοπτόμενος. Στις 05:13 ξύπνησα και βάρεσα μια σπέσιαλ μαλακία. Κατόπιν ξανακοιμήθηκα και ξύπνησα στις 08:10. Έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έπλυνα τα πιάτα και μίλησα με τους γονείς μου από το σταθερό (εταιρεία: Premium Saver). Στις 09:17 ξάπλωσα ανάσκελλα και προσευχήθηκα για τη Σταυρούλα. Στις 09:23 πήρα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36. Ο σωσίας του Χατζηκωσταντινίδη μου είπε "Η Σταυρούλα έχει ρεπό". Αμέσως, πήρα τηλέφωνο το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Το σήκωσε μια τραβελλοτσατσά και μου απάντησε "Δεν ξέρω, πού είναι η Σταυρούλα".

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αμέσως, την πήρα σπίτι. Καμία απάντηση. Επανέλαβα το πείραμα στις 09:45, 10:00, 10:20, 10:45, 11:45, 12:00, 12:20, 12:40, 13:00 και 13:20, χωρίς να διαφοροποιηθεί το αποτέλεσμα. Στις 13:23 ξαναπήρα το σωσία του Χατζηκωσταντινίδη (όποιος έχει σπουδάσει στο Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, θα καταλάβει την παρομοίωση), για να τον ρωτήσω μέχρι πότε θα έχει ρεπό η Σταυρούλα. Αυτός τότε με πληροφόρησε ότι η Σταυρούλα δουλεύει πλέον στο στούντιο της οδού Κωσταντινουπόλεως 80 στον Κεραμεικό και μου έδωσε ένα αντίστοιχο 11880, που ειδικεύεται σε στούντιο και πορδέλλα.
Από το Google έμαθα το τηλέφωνο και στις 13:26 την πήρα. Μιλήαμε συνολικά 21 λεπτά.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

1) Η Σταυρούλα πήρε την επικουρική σύνταξη και πλέον δουλεύει 4 φορές τη βδομάδα.
2) Εξαιτίας του ΙΚΑ, αναγκάστηκε προσωρινά να αλλάξει τόπο εργασίας (θα ξαναεπιστρέψει στη Βριλησσού).
3) Αν την πιάσει η εφορία, για το γεγονός ότι δουλεύει και ταυτόχρονα παίρνει διπλή σύνταξη (κύρια και επικουρική), θα της κόψει τη σύνταξη. Αν η δικηγόρος της πεί ότι είναι πιθανό αυτό το ενδεχόμενο, θα σταματήσει να δουλεύει και θα περιορίσει πολύ τα έξοδα.
4) Από τις 10/12/2012, θα μετακομίσει σε ένα μικρότερο διαμέρισμα με ενοίκιο 300 ευρώ το μήνα.
5) Μου είπε ότι στο νέο της σπίτι, θα με καλέσει και εμένα (το ελπίζω).
6) Όταν της είπα να έρχεται Αγγλία να τη φιλοξενώ, η απάντησή της ήταν "Πρώτα ο θεός" (πες την αλήθεια ρε Σταυρούλα, μην ανακατεύεις το θεό στα ψέματά σου, αμαρτία είναι, εξέφρασε ελεύθερα τη γνώμη σου).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Το γεγονός ότι άκουσα τη Σταυρούλα τόσο θυμωμένη και στενοχωρημένη (έκλειψη 14/11/2012 στον 12ο οίκο της), με διέλυσε ψυχολογικά. Στις 17:00 έπεσα για μεσημεριανή σιέστα κρατώντας την εικόνα της Παναγίτσας και για 45 λεπτά έκλαιγα συνεχώς. Όσα χρήματα βγάλω από τη διδασκαλία, θα τα μετατρέψω σε ευρώ και θα της τα δώσω, όταν έρθω Αθήνα.

Συναισθηματική κατάσταση: Τα μάτια μου σήμερα πρήστηκαν από το κλάμμα (για διάβασμα ούτε λόγος).
Αιτιολογία: Ανασφάλεια για τη σχέση μας (στο καινούργιο στούντιο θα με κάνει παρέα μετά το πουτανογαμήσι ή θα μου πεί ξεκουμπίδια τώρα; όταν σταματήσει να δουλεύει, θα συνεχίσει να μου φέρεται όμορφα ή θα πεί σαν την κυρία Νίκη "Δεν γουστάρω να κάνω παρέα με άντρες"; Γιατί ενώ της συνέβησαν τόσα πράγματα δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο; Μήπως σκοπεύει σιγά-σιγά να με πετάξει από τη ζωή της; Τα Χριστούγεννα θα τη δώ στο στούντιο σαν εργαζόμενη, στο σπίτι σαν συνταξιούχο ή μήπως δεν θα την ξαναδώ ποτέ; στο καινούργιο της σπίτι, θα έχει το ίδιο σταθερό ή μήπως θα αλλάξει για να απαλλαχτεί μια για πάντα από την παρουσία μου;)

makar912

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε μην ασχολείσαι άλλο με τελειωμένες ιστορίες.Ψάξε να βρείς μια ώριμη εκτός μπουρδέλων να περνάς καλά και να γουστάρεις

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
. Όσα χρήματα βγάλω από τη διδασκαλία, θα τα μετατρέψω σε ευρώ και θα της τα δώσω, όταν έρθω Αθήνα.
Αρχηγε τρελλαθηκες ?
Πουτσο δωσε , λεφτα ποτε.
Θα μας απογοητευσεις . τζαμπα αι σπουδαι στην Γηραια Αλβιονα

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ρε ΤΑΚΜΑΝ μην κάνεις καμιά χαζομάρα και της δώσεις τα λεφτά που δούλεψες. Τίποτα δεν της χρωστάς της κυρά Σταυρούλας.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Το γεγονός ότι άκουσα τη Σταυρούλα τόσο θυμωμένη και στενοχωρημένη (έκλειψη 14/11/2012 στον 12ο οίκο της), με διέλυσε ψυχολογικά. Στις 17:00 έπεσα για μεσημεριανή σιέστα κρατώντας την εικόνα της Παναγίτσας και για 45 λεπτά έκλαιγα συνεχώς. Όσα χρήματα βγάλω από τη διδασκαλία, θα τα μετατρέψω σε ευρώ και θα της τα δώσω, όταν έρθω Αθήνα.

Συναισθηματική κατάσταση: Τα μάτια μου σήμερα πρήστηκαν από το κλάμμα (για διάβασμα ούτε λόγος).
Αιτιολογία: Ανασφάλεια για τη σχέση μας (στο καινούργιο στούντιο θα με κάνει παρέα μετά το πουτανογαμήσι ή θα μου πεί ξεκουμπίδια τώρα; όταν σταματήσει να δουλεύει, θα συνεχίσει να μου φέρεται όμορφα ή θα πεί σαν την κυρία Νίκη "Δεν γουστάρω να κάνω παρέα με άντρες"; Γιατί ενώ της συνέβησαν τόσα πράγματα δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο; Μήπως σκοπεύει σιγά-σιγά να με πετάξει από τη ζωή της; Τα Χριστούγεννα θα τη δώ στο στούντιο σαν εργαζόμενη, στο σπίτι σαν συνταξιούχο ή μήπως δεν θα την ξαναδώ ποτέ; στο καινούργιο της σπίτι, θα έχει το ίδιο σταθερό ή μήπως θα αλλάξει για να απαλλαχτεί μια για πάντα από την παρουσία μου;)

Απο προσωπικες εμπειριες που εχω, σου γραφω το εξης..

Εκει που εισαι, ειναι η πηγη της super γκομενας ( οπως την εχει φανταστει ο καθενας).Κανε τα κουμαντα σου διοτι παρακαλετο μουνι-ξυνο γαμισι.
Προσπαθησε εστω και λιγο να παρεις σοβαρα αυτο που σου εγραψα. Δεν θα χασεις. Στο δινω με εγγυηση.

Αυτα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΡΙΤΗ 04/12/2012
Ξύπνησα στις 07:41. Έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έπλυνα τα πιάτα, ήπια τον καφέ, έφαγα γάλα με cornflakes για πρωινό και μίλησα με τους γονείς μου στο σταθερό. Στις 10:10 πήγα στον οδοντίατρο για check-up. Στις 11:43 πήρα τα ρούχα από το πλυντήριο. Στις 13:10 πήρα τη Σταυρούλα στο σπίτι, αλλά το πείραμα αποδείχτηκε ανεπιτυχές. Στις 13:30 την ξαναπήρα και την πέτυχα. Μιλήσαμε συνολικά 18 λεπτά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
1) Τελικά θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά στο στούντιο (δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσει τη σύνταξή της).
2) Μου είπε ότι δε θα δεχόταν ποτέ να της χαρίσω χρήματα, παρά μόνο να την δανείσω σε κάποια εξαιρετική περίπτωση (εγώ να τη βοηθήσω ήθελα, δεν είμαι PV = nRT). Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο.
3) Όταν έρθω Αθήνα, θα με καλέσει σπίτι της (πιθανό να μου γνωρίσει και τις φίλες της).

When I closed the telephone, I recovered phsychologically. Ήταν πολύ στοργική μαζί μου.

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
ΤΡΙΤΗ 04/12/2012
Ξύπνησα στις 07:41. Έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έπλυνα τα πιάτα, ήπια τον καφέ, έφαγα γάλα με cornflakes για πρωινό και μίλησα με τους γονείς μου στο σταθερό. Στις 10:10 πήγα στον οδοντίατρο για check-up. Στις 11:43 πήρα τα ρούχα από το πλυντήριο. Στις 13:10 πήρα τη Σταυρούλα στο σπίτι, αλλά το πείραμα αποδείχτηκε ανεπιτυχές. Στις 13:30 την ξαναπήρα και την πέτυχα. Μιλήσαμε συνολικά 18 λεπτά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
1) Τελικά θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά στο στούντιο (δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσει τη σύνταξή της).
2) Μου είπε ότι δε θα δεχόταν ποτέ να της χαρίσω χρήματα, παρά μόνο να την δανείσω σε κάποια εξαιρετική περίπτωση (εγώ να τη βοηθήσω ήθελα, δεν είμαι PV = nRT). Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο.
3) Όταν έρθω Αθήνα, θα με καλέσει σπίτι της (πιθανό να μου γνωρίσει και τις φίλες της).

When I closed the telephone, I recovered phsychologically. Ήταν πολύ στοργική μαζί μου.
Μακάρι να σου πάνε όλα καλά!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΔΕΥΤΕΡΑ 17/12/2012

Ξύπνησα στις 08:10. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα ενισχυμένο - παχύ χέσιμο, μίλησα με τους γονείς μου στο τηλέφωνο και πήρα τηλέφωνο στο στούντιο της οδού Κωνσταντινουπόλεως 80. Η τσατσά μου είπε ότι η Σταυρούλα δούλευε στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 και μου έδωσε το τηλέφωνο. Την πήρα στο στούντιο (ώρα 09:11) και μιλήσαμε συνολικά 4 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ
1) Μου είπε ότι την έχουν κάνει μπαλάκι μεταξύ Κωνσταντινουπόλεως 80, Κωνσταντινουπόλεως 92 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 (ελπίζω να μην τη δώ αργότερα σε κανένα μπουρδέλο του Μεταξουργείου και να τη χαλβαδιάζουν οι Πακιστανοί).
2) Δουλεύει στάνταρ Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή - Δευτέρα σύμφωνα με το ωράριο του κλιμακίου.
3) Για 25 ημέρες δε θα έχει σταθερό (εξαιτίας της μετακόμισης), οπότε θα επικοινωνούμε μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
4) Όταν έρθω Αθήνα, θα μου δώσει το κινητό, για να τη βρίσκω ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Στις 16:45 την ξαναπήρα, για να μου δώσει το τηλέφωνο του 92 και μιλήσαμε συνολικά 10 λεπτά. Θα την ξαναπάρω την Παρασκευή. Αχ Καρδουλίτσα μου ...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12/2012
Πήγα ταξίδι στο Sandown (Isle of Wight), τράβηξα φωτογραφίες και τις δημοσίευσα στο μουτροβιβλίο.
Ερωτικά: Σκατά (έλλειψη ευκαιριών για γνωριμία με α-καπέλο, ήταν όλες συνοδευόμενες).

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12/2012
Ξύπνησα στις 09:25. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο με κλανίδια και έπλυνα τα πιάτα. Κατόπιν, ήπια τον πρωινό καφέ και έφαγα τα δημητριακά μου. Επακολούθησε δεύτερος γύρος στην τουαλέτα. Πήρα τους γονείς μου και στις 13:15 πήρα τηλέφωνο στο στούντιο της οδού Κωσταντινουπόλεως 80. Η τσατσά με ενημέρωσε ότι η Σταυρούλα δούλευε στο 92Α. Στις 13:18 τηλεφωνώ στο 92Α. Η εργαζόμενη κοπέλα μου είπε "Πάρε σε ένα λεπτό". Ξαναπήρα στις 13:20. Η πουτάνα μου είπε "Η Σταυρούλα έχει δουλειά. Πάρε σε μισή ώρα".

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα "Μήπως κανένας πελάτης πλήρωσε τη Σταυρούλα 70 ευρώ, για να της κρατήσει το χέρι και να παίξει μαλακία;" και η ζήλια με κυρίευσε. Έτσι λοιπόν, πήγα στα National Express και έβγαλα εισιτήριο για Heathrow Airport (24/12/2012, Southampton Coach Station - Heathrow Airport, Departure: 01:30, Arrival: 03:15, Price: £ 19.60). Επέστρεψα σπίτι στις 14:15 και στις 14:23 ξαναπήρα τηλέφωνο στο Κωσταντινουπόλεως 92Α.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ:
1) Η Σταυρούλα μου είπε ότι είχε έρθει μια παρέα Ρώσων και είχε πλακώσει πολύ δουλειά στο μαγαζί.
2) Μου έδωσε το κινητό της και μου είπε ότι της φτιάξαν το σταθερό τηλέφωνο.
3) Με ενημέρωσε ότι κατά το διάστημα, που θα βρίσκομαι Ελλάδα, θα δουλεύει στις 26/12/2012, 30/12/2012 και 31/12/2012. Την παρακάλεσα να τη δώ και στο σπίτι της και μου απάντησε "Πρώτα ο θεός" (ελπίζω να έχει σκοπό να το πραγματοποιήσει, είναι αμαρτία να βάζουμε το θεό στα ψέματά μας).

Η τηλεπικοινωνία διεκόπη απότομα, γιατί χτύπησε το κουδούνι.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η ψυχολογία μου μετά το τηλεφώνημα έπεσε αισθητά.

ΣΚΕΨΕΙΣ
1) Πολύ κακό, που μετακόμισε στον Κεραμεικό. Στη Βριλησσού τα πρωινά είχαμε την ησυχία μας και τα λέγαμε (κουβεντούλα και χούφτωμα). Το Γκαζοχωριό είναι η πιο busy περιοχή. Τι θα γίνει, αν την πετύχω σε ώρα αιχμής; Δεν έχω πρόβλημα να καθίσω στην κουζίνα για 1 ώρα και να τη βλέπω με διακοπές, το θέμα είναι θα με κρατήσει ή θα μου πεί με αυστηρό ύφος "Απαγορεύεται" και θα με σπρώξει προς την έξοδο;
2) Στην περίπτωση, που δεν μπορέσω να τη δώ στο στούντιο, θα με καλέσει σπίτι της ή θα μου βρίσκει κάθε φορά δικαιολογίες των οπισθίων και στο τέλος θα μου επιτεθεί φραστικά;
3) Αν με αγαπάει τόσο, όσο ισχυρίζεται, γιατί πρέπει κάθε φορά να τη βλέπω παρουσία ιερόδουλης, 50άρικου και νταβατζή;
4) Αν θέλει να με εκμεταλλευτεί οικονομικά, γιατί δεν δέχεται τις £ 326.31, που έβγαλα από τη διδασκαλία;

Στις 14:45 πήγα για μεσημεριανό στο Blue Island. Από τις στενάχωρες σκέψεις, μου είχε κοπεί η όρεξη και η κάθε μπουκιά κατέβαινε κάτω με τις κλωτσιές.
Στις 17:33 έπεσα για τη μεσημεριανή μου σιέστα και στις 17:50 βάρεσα μια σπέσιαλ μαλακία για την τσατσά της Βριλησσού 60.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Η ψυχολογία μου μετά το τηλεφώνημα έπεσε αισθητά.

ΣΚΕΨΕΙΣ
1) Πολύ κακό, που μετακόμισε στον Κεραμεικό. Στη Βριλησσού τα πρωινά είχαμε την ησυχία μας και τα λέγαμε (κουβεντούλα και χούφτωμα). Το Γκαζοχωριό είναι η πιο busy περιοχή. Τι θα γίνει, αν την πετύχω σε ώρα αιχμής; Δεν έχω πρόβλημα να καθίσω στην κουζίνα για 1 ώρα και να τη βλέπω με διακοπές, το θέμα είναι θα με κρατήσει ή θα μου πεί με αυστηρό ύφος "Απαγορεύεται" και θα με σπρώξει προς την έξοδο;
2) Στην περίπτωση, που δεν μπορέσω να τη δώ στο στούντιο, θα με καλέσει σπίτι της ή θα μου βρίσκει κάθε φορά δικαιολογίες των οπισθίων και στο τέλος θα μου επιτεθεί φραστικά;
3) Αν με αγαπάει τόσο, όσο ισχυρίζεται, γιατί πρέπει κάθε φορά να τη βλέπω παρουσία ιερόδουλης, 50άρικου και νταβατζή;
4) Αν θέλει να με εκμεταλλευτεί οικονομικά, γιατί δεν δέχεται τις £ 326.31, που έβγαλα από τη διδασκαλία;

Στις 14:45 πήγα για μεσημεριανό στο Blue Island. Από τις στενάχωρες σκέψεις, μου είχε κοπεί η όρεξη και η κάθε μπουκιά κατέβαινε κάτω με τις κλωτσιές.
Στις 17:33 έπεσα για τη μεσημεριανή μου σιέστα και στις 17:50 βάρεσα μια σπέσιαλ μαλακία για την τσατσά της Βριλησσού 60.

Α ρε ΤΑΚΜΑΝ ζωαρα κανεις, φαι, χεσιμο, υπνος και πεοπαλινδρομηση...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 18:10 σηκώθηκα και μίλησα με τους γονείς μου και τον Πινόκιο στο τηλέφωνο. Στις 19:25 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο σπίτι. Η αρχική στιχομυθία ήταν η ακόλουθη:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εμπρός; (με πολύ άγρια φωνή)
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ είμαι. Συγχώρεσέ με, που σε παίρνω τέτοια ώρα. Το μεσημέρι μιλήσαμε πολύ λίγο και σε πήρα τώρα, για να τα πούμε με την ησυχία μας.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Ναι (με βαριεστημένη φωνή).
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Κάτσε κάτω (απευθυνόταν στο σκύλο της).
ΤΑΚΜΑΝ: Αν κατάλαβα καλά, στις 25 δουλεύεις 17:00 - 23:00, στις 26 κανονικά και το τριήμερο 27 με 29 έχεις ρεπό.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Αν δουλέψω στις 25, θα δουλέψω κανονικά. Επειδή όμως αυτή τη μέρα οι περισσότερες κοπέλες δεν δέχονται να δουλέψουν, το πιο πιθανό είναι να κάνω Χριστούγεννα με την ανιψιά μου. Την Πέμπτη παντρεύεται η κόρη μιας φίλης μου και θέλει να τη συνοδέψω εγώ στο γαμπρό. Για αυτό ζήτησα εκτάκτως άδεια.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα. Υπό κανονικές συνθήκες θα τα πούμε από κοντά στις 26/12/2012. Ελπίζω να μπορέσω να σε δώ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Θα με δείς. Μην ανησυχείς.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι δώρο θες να σου φέρω από την Αγγλία;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Δε θέλω να μου φέρεις τίποτα.
ΤΑΚΜΑΝ: Εκτός, αν θεωρείς εμένα δώρο.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (με θυμό): Τώρα θες να τα ακούσεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Ε ναι.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (με νεύρα): Αν δεν σε αγαπούσα, δε θα σου μιλούσα καθόλου στο τηλέφωνο. Θα σου έλεγα "Τακούλη. Ως εδώ. Ξεκουμπίδια" (θεέ μου, τι επίπεδο είναι αυτό;).
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Συγχώρεσέ με, σε παρακαλώ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (με βαριεστημένη φωνή): Εντάξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom