Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
2) Στην περίπτωση, που δεν μπορέσω να τη δώ στο στούντιο, θα με καλέσει σπίτι της ή θα μου βρίσκει κάθε φορά δικαιολογίες των οπισθίων και στο τέλος θα μου επιτεθεί φραστικά;
το σωστο ειναι να σε καλεσει σπιτι της κ να σε κερασει κ κουραμπιε ή κανα μελομακαρονο,μερες που ειναι.... :grin:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πάω να παίξω καμία μαλακία και να ετοιμαστώ για το ταξίδι. Θα τα πούμε τα υπόλοιπα από Αθήνα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτό, που θέλω, είναι στις 26/12/2012 να σε δώ στο στούντιο και άλλη μια φορά σπίτι σου. Ο λόγος, που θέλω να σε βλέπω και σπίτι, είναι για να μην αισθάνομαι αποκλειστικά μέρος της δουλειάς σου.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Μα δε είσαι μέρος της επαγγελματικής μου ζωής. Αφού έχεις φύγει.
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων. Θέλω να μου υποσχεθείς ότι ένα απογευματάκι θα με καλέσεις σπίτι σου.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (βαριεστημένα): Καλά.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Είναι αμαρτία να μη με δέχεσαι σπίτι σου. Ποτέ δε σου έχω κάνει άσεμνη πρόταση. Θέλω να με εντάξεις στην προσωπική σου ζωή.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Πραγματικά θέλω να ξέρεις ότι κανείς δε σε αγαπάει όσο εγώ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εμένα με αγάπησαν πολλοί άντρες.
ΤΑΚΜΑΝ (Από μέσα μου τα πήρα στο κρανίο. Γιατί με εξομοιώνει με τους υπόλοιπους; Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική): Τέλος πάντων. Αυτά. Θα σε πάρω τηλέφωνο την Τετάρτη το πρωί να συννενοηθούμε.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Θα με ψάξεις. Δεν ξέρω, πού θα δουλεύω εκείνη τη μέρα.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Δεν πειράζει.
ΤΑΚΜΑΝ: Good night.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Θα τα πούμε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά από το τηλεφώνημα αυτό, έβαλα τα κλάμματα. Εγώ για χάρη της, θα μπορούσα να αποσύρω τις £ 326.31 και να τη στηρίξω οικονομικά. Αμαρτία δεν είναι να μη με δέχεται σπίτι της; Επιπλέον, γιατί ξέσπασε πάνω μου και μου φέρθηκε τόσο ψυχρά; Τι της έκανα;
Η ψυχική μου κατάσταση ήταν στα χειρότερά της. Για παρηγοριά, πήρα τηλέφωνο την Άρτεμις, της ζήτησα συγνώμη και την παρακάλεσα να τα ξαναβρούμε. Της εμπιστεύτηκα τα προσωπικά μου και με συμβούλευσε να κάνω προσευχή στην Παναγίτσα και να σταματήσω να κάνω παρέα με τη Σταυρούλα. Αφού παρήγγειλα μια Hawaian Special pizza small size, πήρα την εικόνα της Παναγίας στο κρεβάτι και ξέσπασα σε λυγμούς. Τη Σταυρούλα την κάνω παρέα, γιατί μένω στο εξωτερικό και μέχρι στιγμής δεν έχω και πολλές εναλλακτικές λύσεις. Θέλω όμως, να είναι πιο δίκαια μαζί μου. Μετά την pizza, έπεσα κατευθείαν για ύπνο (ώρα 00:32) αγκαλιά με την εικονίτσα μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Κυριακή 23/12/2012
Μέχρι τις 03:44 στριφογύριζα και είχα δύσπνοια από τη στενοχώρια μου. Στις 03:45 έριξα ένα κατούρημα και ξανάπεσα. Σύντομα αισθάνθηκα ερωτική επιθυμία. Έκανα το σταυρό μου, βόλεψα την εικονίτσα στο ράφι και άρχισα να τρίβομαι.
Φαντασιωνόμουν τον εαυτό μου Σάββατο στις 19:00 να περιμένω στο σαλόνι της Βριλησσού 60 με 4 συναγωνιστές και η τσατσά να φοράει κοντή μαύρη φούστα, πολυφλεκτικά χρυσά τρικ-τρικ και να κάνει σαν εκκρεμές από την αμηχανία. Κατά τη διάρκεια της αναμονής, η τσατσά να προσφέρει ουίσκια στους πελάτες και όλοι να σφυράνε κλέφτικα για τα βραχιόλια της. Ξαφνικά να βγαίνει από το δωμάτιο μια πουτάνα μπάζο και όλοι να τρέχουν προς την εξώπορτα, λες και έγινε σεισμός.  Εγώ να κοιτάζω την τσατσά με το βλέμμα του σωσία του Τηλεκόλλα στο σταθμό του προαστιακού, να της σκάω 70 ευρώ και να της λέω τραυλίζοντας "Σε παρακαλώ θέλω να μπείς και εσύ στο δωμάτιο και να σου κρατάω τα χεράκια", αυτή να δέχεται και εγώ να γελάω σαν κορνούτος από τη χαρά μου.
Κατά τη διάρκεια της ερωτικής ιεροτελεστίας, να κάνω αλεπάλληλλα μητροπολητικά sandwich στην τσατσά και τη στιγμή της εκσπερμάτωσης να φωνάζω με όλη μου τη δύναμη "Lymington - Yarmouth, Portsmouth - Ryde, Southampton - East Cowes, Southampton - West Cowes".
Φυσικά στις 03:52 ολοκλήρωσα στο βρακί μου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κυριακή 23/12/2012
Μέχρι τις 03:44 στριφογύριζα και είχα δύσπνοια από τη στενοχώρια μου. Στις 03:45 έριξα ένα κατούρημα και ξανάπεσα. Σύντομα αισθάνθηκα ερωτική επιθυμία. Έκανα το σταυρό μου, βόλεψα την εικονίτσα στο ράφι και άρχισα να τρίβομαι.
Φαντασιωνόμουν τον εαυτό μου Σάββατο στις 19:00 να περιμένω στο σαλόνι της Βριλησσού 60 με 4 συναγωνιστές και η τσατσά να φοράει κοντή μαύρη φούστα, πολυφλεκτικά χρυσά τρικ-τρικ και να κάνει σαν εκκρεμές από την αμηχανία. Κατά τη διάρκεια της αναμονής, η τσατσά να προσφέρει ουίσκια στους πελάτες και όλοι να σφυράνε κλέφτικα για τα βραχιόλια της. Ξαφνικά να βγαίνει από το δωμάτιο μια πουτάνα μπάζο και όλοι να τρέχουν προς την εξώπορτα, λες και έγινε σεισμός.  Εγώ να κοιτάζω την τσατσά με το βλέμμα του σωσία του Τηλεκόλλα στο σταθμό του προαστιακού, να της σκάω 70 ευρώ και να της λέω τραυλίζοντας "Σε παρακαλώ θέλω να μπείς και εσύ στο δωμάτιο και να σου κρατάω τα χεράκια", αυτή να δέχεται και εγώ να γελάω σαν κορνούτος από τη χαρά μου.
Κατά τη διάρκεια της ερωτικής ιεροτελεστίας, να κάνω αλεπάλληλλα μητροπολητικά sandwich στην τσατσά και τη στιγμή της εκσπερμάτωσης να φωνάζω με όλη μου τη δύναμη "Lymington - Yarmouth, Portsmouth - Ryde, Southampton - East Cowes, Southampton - West Cowes".
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Κυριακή 23/12/2012 (συνέχεια)
Ξύπνησα στις 08:26. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο και μίλησα με τους γονείς μου στο τηλέφωνο. Στις 09:14  πήρα στο στούντιο της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 133. Η τσατσά μίλαγε και ήμουν στην αναμονή. Ξενέρωσα και πήρα στο Κωνσταντινουπόλεως 92Α. Η τσατσά με ενημέρωσε ότι η Σταυρούλα δούλευε στο στούντιο της οδού Κωνσταντινουπόλεως 80. Πήρα στο 80 από το σταθερό, αλλά δεν μπορούσα να πιάσω γραμμή. Κατόπιν, δοκίμασα από το κινητό Lebara. Δεν άκουσα τουτ τουτ, αλλά κατευθείαν τη φωνή της Σταυρούλας να λέει "στούντιο παρακαλώ λέγεται". Μιλήσαμε συνολικά 6 λεπτά. Της ζήτησα συγνώμη για τη συμπεριφορά μου το Σαββατόβραδο και της ευχήθηκα καλά Χριστούγεννα. Ήταν σχετικά στοργική μαζί μου, αλλά όταν της εξέφρασα την επιθυμία μου να βρεθούμε εκτός επαγγελματικού χώρου, η απάντησή της ήταν "μορφασμός Γύπα".

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 09:26 πήγα στα West Quay για Mocka coffee and Muffin και μετά πήγα στα John Lewis για ψώνια. Αγόρασα σοκολάτες για τους γονείς μου και για την καρδουλίτσα μου. Αξίζει να αναφερθεί ότι το δώρο της Σταυρούλας (αξίας 06.50 GBP), το πλήρωσα με δικά μου χρήματα. Κατόπιν πήγα σπίτι και άφησα τα ψώνια.
Έριξα ένα δεύτερο παχύ χέσιμο και πήγα στα ΙΚΕΑ για μεσημεριανό. Οι μπουκιές κατέβαιναν με δυσκολία από τον οισοφάγο. Είχα τεράστια ανυπομονησία να ξαναδώ τη Σταυρούλα, να της σκάσω κανένα μητροπολιτικό sandwich στα τρικ-τρικ, κτλ.
Γύρισα σπίτι στις 14:47 και μέχρι τις 16:00 χάζευα παπαριές στο Internet. Κατόπιν, έπεσα για τη μεσημεριανή μου σιέστα και τράβηξα μια σπέσιαλ μαλακία, έχοντας στο μυαλό μου την εικόνα από ένα κράμμα α-καπέλο (ρε Γιοντέ δεν μπορώ, γελάω σαν κορνούτος).
Στις 17:00 ξύπνησα και ετοίμασα τη βαλίτσα μου. Στις 19:00 πήγα στο γραφείο μου, για να αφήσω ένα ντοσιέ και στις 20:05 έφαγα το βραδινό μου σε μια pub στη London Road. Στις 20:52 επέστρεψα σπίτι, ξυρίστηκα και έκανα ντους. Από τις 22:32 (23/12/2012) μέχρι τις 00:17 (24/12/2012) έγραφα μαλακίες στο site.
Κατόπιν πήρα τα National Express για Heathrow Airport Terminal 1 και πέταξα LONDON HEATHROW (LHR) - VIENNA (VIE) και VIENNA (VIE) - ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT (ATH). Πάτησα ελληνικό έδαφος στις 24/12/2012 ώρα 13:25. Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με έπιαναν διαρκώς συγκινησιακές κρίσεις και ώρες ώρες έκανα τιτάνιες προσπάθειες να συγκρατήσω τα δάκρυά μου (αχ καρδουλίτσα μου).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ - ΥΠΟΔΟΧΗ

Στις 25/12/2012 ώρα 21:06 πήρα τη Σταυρούλα στο σταθερό. Την ενημέρωσα για την άφιξή μου στην Ελλάδα, της ευχήθηκα τα χρόνια πολλά και με ενημέρωσε ότι στις 26/12/2012 θα δούλευε στο στούντιο της οδού Κωνσταντινουπόλεως 80.
Στις 26/12/2012 ξύπνησα στις 08:18. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ μου και έφαγα 1 σοκολατένιο μελομακάρονο, 2 σοκολατάκια Godiva και 1 κομμάτι κέικ. Κατόπιν, έριξα ένα παχύ χέσιμο και χάζεψα λίγο στα bourdela. Στις 09:45 έκανα ντους και ξυρίστηκα.
Στις 10:36 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας την μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Επιπλέον στην εν λόγω τσάντα, είχα βάλει τα σοκολατάκια για τη Σταυρούλα από τα John Lewis και τις κάρτες επιβίβασης, για να της τις δείξω και να της κάνω bic-bic στα τρικ-τρικ.
Πήγα με τα πόδια μέχρι τον ΟΤΕ, Βικτώρια – Μοναστηράκι με τον ΗΣΑΠ και Μοναστηράκι – Κεραμεικός με το μετρό. Το γεγονός ότι η Σταυρούλα είχε αλλάξει εργασιακό περιβάλλον με είχε αγχώσει αρκετά και δεν ήξερα τι θα αντιμετώπιζα.
Στις 11:37 έφτασα έξω από το στούντιο. Έκλεισα το κινητό μου και χτύπησα το κουδούνι.
Μου άνοιξε η Σταυρούλα και έγινε η κάτωθι στιχομυθία:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Αγάπη μου, τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου γλυκιά (συγκινημένος).
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Σουτ.
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί καλέ;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Έχει κόσμο.
ΤΑΚΜΑΝ: Ωχ κατάλαβα (με βλέμμα απογοήτευσης).
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Έλα. Η Ντέζη είναι. Από εδώ (και με οδήγησε στο δωμάτιο).
ΤΑΚΜΑΝ: (μητροπολιτικό sandwich στη Σταυρούλα).
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Κάθε φορά, που έρχεσαι από Αγγλία αδυνατίζεις. Γιατί έτσι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ε δύσκολα ωράρια. Αρκετές φορές ξενυχτούσα (ακολούθησε η βροχή του Montpellier).
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν, αυτά τα γλυκάκια τα έφερα για σένα.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Ωραία (πες ένα ευχαριστώ, θεέ μου τι αγένεια είναι αυτή; Αν συμπεριφερόταν έτσι στην Αγγλία, όλοι θα την κακοχαρακτήριζαν).
ΤΑΚΜΑΝ: Τα έφερα από τα West Quay του Southampton. Αυτά είναι τα εισιτήριά μου (bic-bic-bic).
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Της επιστροφής;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι. Είναι οι κάρτες επιβίβασης. LONDON HEATHROW – VIENNA 06:00 και VIENNA – ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT 10:20.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Ωραία. Λοιπόν Τακούλη, θα τα πούμε μετά.
ΤΑΚΜΑΝ: Α ξέχασα το 50άρικο. Συγχώρα με.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Δεν πειράζει.
ΤΑΚΜΑΝ: (της έδωσα το χαρτονόμισμα και της έκανα bic-bic).
ΤΑΚΜΑΝ: Σε παρακαλώ πάρα πολύ όμως, μετά θέλω να τα πούμε. Έστω και με διακοπές. Έχω να σε δω 107 ημέρες.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εντάξει (και έκλεισε την πόρτα του δωματίου).

Β) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η Σταυρούλα έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έβαλα σε περίοπτη θέση του Γύπα τα εννιάμερα (ρε Πινόκιο δεν μπορώ, γελάω σαν ηλίθιος).
Η αναμονή πιθανό να διήρκησε 10 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της αναμονής, όλως περιέργως, σκεφτόμουν διάφορες μαλακίες, που έχω γράψει στο site και γέλαγα σαν κορνούτος. Επιπλέον, σκεφτόμουν διάφορες α-καπέλο τσατσάδες, που έχω γνωρίσει στο παρελθόν (η Σταυρούλα ωραία γυναίκα, αλλά ώρες-ώρες διαισθάνομαι ότι η σχέση μας παρακμάζει συνεχώς και ότι σύντομα θα σκάσει το μεγάλο μπαμ του χωρισμού).
Κάποια στιγμή μπήκε η Ντέζη στο δωμάτιο, στολισμένη σαν Αϊ Βασίλης. Επιπλέον, φορούσε τα γρι-γρι της Σταυρούλας. Αμέσως, ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, η οποία ακολούθησε τα κάτωθι στάδια:

1η φάση: «Τα κλασσικά». Μου φόρεσε το προφυλακτικό και της φόρεσα του Γύπα τα εννιάμερα.
2η φάση: «Η μέθοδος του Βουλκανιζατέρ στο δρόμο προς Ραφήνα» (εκτιμώμενη διάρκεια: 2 λεπτά). Καλά θυμάστε. Είναι η πασίγνωστη μέθοδος του άτεχνου φραπέ. Πάλευε να με κάνει να χύσω στο χέρι της, αλλά δεν τα κατάφερε. Ήμουν αγχωμένος. Αναρωτιόμουν «Θα δώ τη Σταυρούλα μετά το πουτανογαμήσι ή θα με σπρώξει αμέσως προς την έξοδο;» (είναι γεγονός ότι οι Τοξότες δεν φημίζονται για την ευγένειά τους, είναι εγωιστές και φιλοτομαριστές). Φυσικά το στρες αυτό αποτελούσε Κρόνο στην ερωτική μου επιθυμία.
3η φάση: «Μπρούμυτη εκσπερμάτωση με χρήση προφυλακτικού» (εκτιμώμενη διάρκεια: 5 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, ήμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα και έτριβα τον πούτσο μου με μανία στο σεντόνι, χρησιμοποιώντας ως σύμμαχο την κάθετη αντίδραση του δαπέδου Ν. Τα χέρια της Ντέζης χρησιμοποιήθηκαν ως «ερωτικά βοηθήματα» (της έκανα αλλεπάλληλα μητροπολιτικά και διευθυντικά sandwich). Για να εμπνέομαι ερωτικώς, φώναζα «Είμαι Πακιστανός και καπνίζω τη διεθνή πίπα», «Κυρία Νίκη, τι κάνετε; Χρόνια πολλά», «Welcome aboard to Red funnel High Speed to West Cowes. The lifejackets are under your seats. In case of emergency, please follow the yellow narrows to the danger exit of the vehicle. The duration of the journey is approximately 25 minutes. Thank you for your attention». Παρόλα αυτά η αγωνία για τη Σταυρούλα είχε επηρεάσει σε βάθος τη στύση μου (Ότι και να μου λέει πλέον, δεν την πιστεύω. Θέλω πράξεις. Από όμορφα λόγια χόρτασα).
4η φάση: «Σπιτικό πιρφόρισμα» (εκτιμώμενη διάρκεια: 2 λεπτά). Η μοναδική διαφορά με την προηγούμενη διαδικασία ήταν ότι αφαίρεσα το προφυλακτικό και φόρεσα το βρακί μου, για να την παίξω με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Η μέθοδος έπιασε. Έχοντας στο μυαλό μου την τσατσά της Βριλησσού 60, 1.000.000.000 σπερματοζωάρια εκτοξεύτηκαν στο βρακί μου.

Μετά από την εκσπερμάτωση, καθάρισα την ευαίσθητη περιοχή με ένα πουτανομάντηλο και πέταξα το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στα σκουπίδια. Η Ντέζη ντύθηκε, με χαιρέτησε και έφυγε. Εγώ με τη σειρά μου, βόλεψα τα πράγματά μου, ντύθηκα, έπλυνα τα χέρια μου με κρεμοσάπουνο, έκανα το σταυρό μου αγχωμένος και εγκατέλειψα το κόκκινο δωμάτιο.

Γ) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Η Σταυρούλα με κάθισε στην καρέκλα μπροστά από την κουζίνα και μου είπε «Περίμενε. Θα τα πούμε». Περίμενα 15 λεπτά και η Σταυρούλα ήταν στην κουζίνα με την Ντέζη και με έναν μάστορα, που έφτιαχνε το κλιματιστικό. Μόλις έφυγε ένας πελάτης, με έβαλε στο μεγάλο σαλόνι λέγοντας «Περίμενε λίγο βρε αγάπη μου. Είναι το αφεντικό εδώ» (Ήταν ανάγκη να μείνει Αθήνα χρονιάρες μέρες το αφεντικό; Δεν πήγαινε στο χωριό του λίγο;).
Η απογοήτευση στο βλέμμα μου ήταν φανερή. Τα προαισθήματά μου βγήκαν αληθινά. Η Σταυρούλα ήταν πολύ πιο τυπική από τη Βριλησσού, ο κόσμος πολύ περισσότερος και η παρουσία του αφεντικού έντονη.
Μετά από λίγο ήρθε και με ρώτησε για τον καιρό στην Αγγλία και για το ταξίδι μου, αλλά μετά από 2 λεπτά ξαναχτύπησε το κουδούνι (με τα χαράτσια της ΔΕΗ από τον Ιανουάριο να δούμε, θα έρχεται αυτός ο κόσμος;).
Η Σταυρούλα με έβαλε να καθίσω στην καρέκλα σε μια άδεια κρεβατοκάμαρα. Μετά από λίγο ξαναχτύπησε το κουδούνι και η Σταυρούλα μου είπε «Ας το. Δεν μπορούμε να τα πούμε σήμερα». Της ζήτησα τη διεύθυνσή της και κανονίσαμε να τα πούμε σπίτι της το Σάββατο απόγευμα (αν δε μου βρει καμία δικαιολογία του κώλου πάλι). Κατόπιν (ώρα 12:36) αποχώρησα από το στούντιο αρκετά στενοχωρημένος.

Δ) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Εμφάνιση κοπέλας: 10. Φορούσε του Γύπα τα εννιάμερα και της Σταυρούλας τα τρικ-τρικ.
Διάθεση / συμμετοχή / υπηρεσίες κοπέλας: 10. Δε νομίζω ότι μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Ήρθα με σκοπό να παίξω μαλακία.
Καθαριότητα χώρου: 10. Πεντακάθαρος.
Πρόσβαση: 10. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη στάση «Κεραμεικός».
Συμπεριφορά τσατσάς: 9. Το πάλεψε να τα πούμε, αλλά δεν της κάθισε. Με πείραξε όμως το γεγονός, ότι δεν με ευχαρίστησε για τα γλυκά (έχω συνηθίσει την ευγένεια των Άγγλων).
Σχέση απόδοσης / τιμής: 10. Γενικά, that is fine.

E) AITHMA
ΑΠΑΙΤΩ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 36 και να δουλεύει από Δευτέρα έως Πέμπτη 10:00 – 20:00. Το γκαζοχωριό δεν προάγει το φιλόξενο χαρακτήρα της. Άμεσα ε; Μη χρονοτριβείτε.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Κυριακή 23/12/2012

εισαι θεος. δεν υπαρχει αλλος ανωμαλος σαν και σενα σε ολη την Ευρωπαικη Ενωση.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 26/12/2012 ώρα 13:21 ξαναπήρα τη Σταυρούλα στο στούντιο. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η κάτωθι:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Στούντιο παρακαλώ λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Συγχώρα με σε παρακαλώ. Σε πήρα να δω, αν σου άρεσε το δωράκι, που σου πήρα.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Ποιο δωράκι; (κλινική περίπτωση Altsheimer).
ΤΑΚΜΑΝ: Τα γλυκάκια καλέ, που σου πήρα.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Καλά ήταν, εντάξει (Όταν ήσουν μικρή δε σου έμαθαν οι γονείς σου τρόπους; Τι συμπεριφορά είναι αυτή;).
ΤΑΚΜΑΝ: Πραγματικά πάντως, σε ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου, έστω και για το λίγο χρόνο, που μου αφιέρωσες (από μέσα μου έβραζα, αλλά λίγο γλύψιμο χρειάζεται).
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εντάξει βρε πουλάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε παρακαλώ πάρα πολύ όμως, θέλω το Σάββατο απόγευμα να τα πούμε οπωσδήποτε σπίτι σου. Δε θέλω να κανονίσεις τίποτα εκείνη τη μέρα. Πες τους "θέλω να δω το φίλο μου από τα ξένα".
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι ώρα να σε πάρω το Σάββατο πρωί να συνεννοηθούμε;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Πάρε με μετά τις 12:00. Πιο πριν θα κοιμάμαι, γιατί στο γάμο θα ξενυχτήσουμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Αύριο δεν μπορείς. Θες να ετοιμαστείς για το γάμο.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (με βαριεστημένη φωνή): Ε ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να χάρηκες, που με είδες σήμερα, έστω και για λίγο.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (με θυμωμένη φωνή): Ναι. Χάρηκα.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι να κάνω ρε γαμώτο; Σου έχω αδυναμία και μου αρέσει να τα λέμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν, αυτά. Τα λέμε το Σάββατο.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Τσάο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Additional Information

Στις 24/12/2012 ώρα 20:05 πήγα στο μαγαζί της Πολωνής και αγόρασα 2 πακέτα χαρτομάντιλα. Μετά την ολοκλήρωση της οικονομικής συναλλαγής τη χαιρέτησα με ηγεμονικό sandwich διαρκείας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των τρικ-τρικ.

Στις 25/12/2012 ώρα 18:00 βρέθηκα με τον Πινόκιο στο σταθμό του Ηρακλείου. Από εκεί πήραμε ΗΣΑΠ και Μετρό και πήγαμε στον Κεραμεικό για στουντιότσαρκα.

1ος σταθμός: Ιεροφάντων 9. Η τσατσά ήταν ηλικίας γύρω στα 60, φορούσε παντελόνι και χρυσό ρολόι. Εκείνη τη στιγμή εργάζονταν 2 κοπέλες, εκ των οποίων καμία δε μου έκανε κλικ. Ο Πινόκιο ενδιαφερόταν για ελεύθερο στοματικό (τιμή 90 ευρώ).
2ος σταθμός: Μεγάλου Αλεξάνδρου 133. Η τσατσά φαινόταν ηλικίας γύρω στα 55, φορούσε παντελόνι και ένα ντεκαβλέ κόσμημα. Η πουτάνα (εκτιμώμενη ηλικία: 30) φορούσε 20άποντα τακούνια και αρκετά χρυσά τρικ-τρικ. Εδώ το ακάποτο κόστιζε 70 ευρώ, αλλά ο Πινόκιο έκανε παζάρια και πέτυχε έκπτωση στα 60 ευρώ (τα 20 τα κέρασα εγώ). Πολύ busy το στούντιο. Ενώ πήδαγε ο Πινόκιο, το κουδούνι χτύπησε 5-6 φορές. Φεύγοντας μου είπε ότι δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος.

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
30
Πόντοι
16
Εδώ το ακάποτο κόστιζε 70 ευρώ, αλλά ο Πινόκιο έκανε παζάρια και πέτυχε έκπτωση στα 60 ευρώ (τα 20 τα κέρασα εγώ).
Ανοιχτοχέρης βλέπω....Τι κάνει η κυρία Νίκη;Την είδες καθόλου;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σάββατο 29/12/2012

Ξύπνησα στις 08:45. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια καφέ, έφαγα 2 σοκολατάκια Godiva, σέρφαρα για λίγο στα πορδέλλα, έφαγα τα δημητριακά μου και έριξα ένα παχύ χέσιμο. Κατόπιν, ντύθηκα και στις 10:16 ξεκίνησα για Χολαργό (ήθελα να επισκεφτώ την Πιζάμα με Σκούφο). Έφτασα σπίτι της στις 11:22.
Στις 12:23 πήρα τηλέφωνο την καρδουλίτσα μου και έγινε η κάτωθι στιχομυθία:

*αν συνεχίσω να τη γράφω με το όνομά της, βλέπω τη σχέση μας να καταρρέει σε dt*

ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΣΑ: Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχούλα μου εσύ είσαι;
ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΣΑ (με ψόφια φωνή): Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα για να συνεννοηθούμε. Τι ώρα να έρθω σπίτι σου;
ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΣΑ: Έλα κατά τις 18:00.
ΤΑΚΜΑΝ: Είσαι καλά; Σε ακούω λίγο στενοχωρημένη.
ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΣΑ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Μην πεις τίποτα για τη βροχή. Στην Αγγλία είναι μέρος της καθημερινότητάς μου.
ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΣΑ (με άγρια φωνή): Ορίστε;
ΤΑΚΜΑΝ: Θα τα πούμε από κοντά, γιατί δεν έχω σήμα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σάββατο 29/12/2012

Ξύπνησα στις 08:45. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια καφέ, έφαγα 2 σοκολατάκια Godiva, σέρφαρα για λίγο στα πορδέλλα, έφαγα τα δημητριακά μου και έριξα ένα παχύ χέσιμο. Κατόπιν, ντύθηκα και στις 10:16 ξεκίνησα για Χολαργό (ήθελα να επισκεφτώ την Πιζάμα με Σκούφο). Έφτασα σπίτι της στις 11:22.
Στις 12:23 πήρα τηλέφωνο την καρδουλίτσα μου και έγινε η κάτωθι στιχομυθία:

*αν συνεχίσω να τη γράφω με το όνομά της, βλέπω τη σχέση μας να καταρρέει σε dt*

ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΣΑ: Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχούλα μου εσύ είσαι;
ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΣΑ (με ψόφια φωνή): Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα για να συνεννοηθούμε. Τι ώρα να έρθω σπίτι σου;
ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΣΑ: Έλα κατά τις 18:00.
ΤΑΚΜΑΝ: Είσαι καλά; Σε ακούω λίγο στενοχωρημένη.
ΤΑΚΜΑΝ: Μην πεις τίποτα για τη βροχή. Στην Αγγλία είναι μέρος της καθημερινότητάς μου.
ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΣΑ (με άγρια φωνή): Ορίστε;
ΤΑΚΜΑΝ: Θα τα πούμε από κοντά, γιατί δεν έχω σήμα.
τακμαν διαβασμα δεν εχεις τυπε? ποτε προλαβαινεις δικε μου?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συναισθηματική κατάσταση μετά το τηλεφώνημα: Χαρά (γιατί δέχτηκε να έρθω σπίτι της), στενοχώρια (γιατί δεν την άκουσα και ιδιαίτερα ορεξάτη) και αγωνία (δεν ήξερα τι συμπεριφορά θα αντιμετώπιζα).
Αμέσως μετά, πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου και της είπα ότι θα βρισκόμουν στις 18:00 με το Γιοντώ σπίτι του.
Στις 13:22 έφυγα από το Χολαργό και στις 14:32 επέστρεψα σπίτι μου.
Οι σφυγμοί μου, κατά πάσα πιθανότητα, είχαν ξεπεράσει τους 150.
Στις 17:09 ξεκίνησα από το σπίτι μου και στις 18:13 έφτασα στο σπίτι της καρδουλίτσας μου.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Η γνώμη μου μην αρχίσεις τέτοια. Πέρα από την πλάκα, από τη γραφή σου φαίνεσαι πολύ ευφυής άνθρωπος και με μόρφωση, και ικανός πιστεύω να καταλάβεις ότι το target group στο οποίο απευθύνεσαι, δεν μπορεί να σου προσφέρει κάποια συναισθηματική κάλυψη. Δες το σαν μια φάση της ζωής σου, προσπάθησε να το ξεπεράσεις, να γυρίσεις σελίδα και άσε τα φάρμακα. (Μορφασμός Γύπα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom