Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αιτιολόγηση της απάντησης

Α) Δροσοπούλου 95 -> Όχι. Όσα ριγκάκια και να φοράει μια α-καπέλο, ξενερώνω αυτόματα, αν την ακούσω να μιλάει σα νταλικέρισσα.
Β) Κασσάνδρας 4Γ -> Όχι. Αν η εν λόγω τσατσά φορούσε γρι-γρι και καμία φούστα, κάτι θα γινότανε. Έτσι όπως ήταν, ούτε με σφαίρες.
Δ) Κωνσταντινουπόλεως 61 -> Όχι. Την εν λόγω τσατσά δε θα μπορούσα να τη δω ερωτικά, ούτε υπό την επήρεια LSD.
Ε) Αγάμητος -> Όχι. Δε μου έκανε καρδιά, να γυρίσω άπρακτος σπίτι. Είχα διανύσει ήδη πολλά χιλιόμετρα.
Γ) Κασσάνδρας 4Β -> Ναι. Δε λέω ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία ήταν η γυναίκα των ονείρων μου, αλλά "μεταξύ των στραβών, υπερισχύει ο μονόφθαλμος".

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αχ Παναγίτσα μου. Με το ζόρι συγκρατώ τα δάκρυά μου. Σκέφτομαι το "πρόσωπο στη γλώσσα του Πινόκιο, bic-bic, ντόιν" (κόλλα ρε Wapei, πολύ σε πάω ρε φιλαράκι) και συσπώνται οι μυς του προσώπου μου από τη στενοχώρια. ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ!!!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 28/12/2012 ώρα 22:18 χτύπησα το κουδούνι στο στούντιο της οδού Κασσάνδρας 4Β για δεύτερη φορά. Η στιχομυθία, που ακολούθησε με την υπηρεσία, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: You won.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Ποιο πρόγραμμα θα πάρεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Θα σου πω. Έχω μαζί μου συνολικά 100 ευρώ. 50 ευρώ από τη μαμά μου και 50 ευρώ από το λογαριασμό μισθοδοσίας. Δουλεύω σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας σαν βοηθός. Επειδή λοιπόν είμαι ακαδημαϊκός, θέλω πιο prive καταστάσεις.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Σε τι βοηθάς;
ΤΑΚΜΑΝ: Στα εργαστήρια. Επειδή μου αρέσουν οι γυναίκες της ηλικίας σου, σκέφτηκα το εξής. Σου δίνω 100 ευρώ, έρχεσαι στο δωμάτιο με την κοπέλα και σου κρατάω τα χεράκια κατά τη διάρκεια της συνουσίας.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Μπορείς να το κάνεις δυο φορές με την κοπέλα.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ θέλω εσένα.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Θες να μου κρατάς το χέρι με 100 ευρώ; Δε γίνεται. Εμένα τα χεράκια μου είναι ακριβά. Με 150 ευρώ, το συζητάμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν έχω τόσα χρήματα. 326 λίρες έβγαλα από τη διδασκαλία. Τέλος πάντων, την επόμενη φορά θα έρθω με περισσότερα money.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Πόσα θα μου δώσεις τώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: 50 (κατόπιν της έδωσα το χαρτονόμισμα).
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: (τα πήρε, αλλά στραβομουτσούνιασε). Στον επάνω όροφο μπες σε όποιο δωμάτιο θες.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Δ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Μετά από την παραπάνω αποτυχημένη διαπραγμάτευση, ανέβηκα τη σκάλα και μπήκα στο 2ο δωμάτιο. Γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έβγαλα από την μπουρδελότσαντα του Γύπα τα εννιάμερα (2 ριγκάκια). Κατόπιν, έριξα ένα κατούρημα και ξάπλωσα ανάσκελα, για να περιμένω την κοπέλα.

Όνομα κοπέλας: Ζανέτ.
Καταγωγή: Ρουμανία.
Εμφάνιση: Ύψος 170 cm, μελαχρινή, με πιασίματα.
Τρικ-τρικ: Φορούσε ένα ντεκαβλέ κοκκάλινο βραχιόλι.

Μετά από 2 λεπτά αναμονής, ήρθε η Ζανέτ στο δωμάτιο. Δυστυχώς η Ζανέτ βρώμαγε σκατίλα. Η είχε χέσει πρόσφατα και ξέχασε να σκουπίσει τον κώλο της ή κυκλοφορεί στην αγορά γυναικείο άρωμα με μυρωδιά τουαλέτας.

Η ερωτική ιεροτελεστία, εξελίχθηκε στις κάτωθι φάσεις:
1η φάση: "Τα κλασσικά". Της φόρεσα του Γύπα τα εννιάμερα και μου φόρεσε το προφυλακτικό.
2η φάση: "Κλασσική πίπα". Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, εγώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα και η Ζανέτ μου έπαιρνε πίπα με προφυλακτικό. Φυσικά όσο αυτή μου τον έπαιρνε στο στόμα, εγώ της κράταγα το αριστερό χέρι με μανία και έπαιζα με τα κοσμήματα. Πραγματικά αισθάνομαι ήρωας, που μπόρεσα και καύλωσα με αυτή την απαίσια μυρωδιά.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Δ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Μετά από την παραπάνω αποτυχημένη διαπραγμάτευση, ανέβηκα τη σκάλα και μπήκα στο 2ο δωμάτιο. Γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έβγαλα από την μπουρδελότσαντα του Γύπα τα εννιάμερα (2 ριγκάκια). Κατόπιν, έριξα ένα κατούρημα και ξάπλωσα ανάσκελα, για να περιμένω την κοπέλα.

επρεπε να ριξεις και ενα παχυ χεσιμο για εκδικηση χωρις να τραβηξεις καζανακι

Μετά από 2 λεπτά αναμονής, ήρθε η Ζανέτ στο δωμάτιο. Δυστυχώς η Ζανέτ βρώμαγε σκατίλα. Η είχε χέσει πρόσφατα και ξέχασε να σκουπίσει τον κώλο της ή κυκλοφορεί στην αγορά γυναικείο άρωμα με μυρωδιά τουαλέτας.

Η ερωτική ιεροτελεστία, εξελίχθηκε στις κάτωθι φάσεις:
1η φάση: "Τα κλασσικά". Της φόρεσα του Γύπα τα εννιάμερα και μου φόρεσε το προφυλακτικό.
2η φάση: "Κλασσική πίπα". Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, εγώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα και η Ζανέτ μου έπαιρνε πίπα με προφυλακτικό. Φυσικά όσο αυτή μου τον έπαιρνε στο στόμα, εγώ της κράταγα το αριστερό χέρι με μανία και έπαιζα με τα κοσμήματα. Πραγματικά αισθάνομαι ήρωας, που μπόρεσα και καύλωσα με αυτή την απαίσια μυρωδιά.
Ιδιαιτερως αηδιαστικη περιγραφη. Εισαι ανυπερβλητος.  :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
3η φάση: Πισωκολλητό. Αν και πρότεινα στη Ζανέτ το σεξ του πασά, αυτή ήταν πιο τεμπέλα από εμένα. Έτσι λοιπόν, η πουτάνα ξάπλωσε μπρούμυτα με τον κώλο έτοιμο να κλάσει και εγώ (μετά από αρκετή δυσκολία) έχωσα τον πούτσο μου στον πρωκτό της. Δυστυχώς, με τέτοια βρώμα, δεν μπορούσα να κάνω ερωτικές σκέψεις. Η ερωτική μου επιθυμία έπεσε κάθετα. Αξίζει να αναφερθεί ότι αρκετές στιγμές σκεφτόμουν το γέλιο, που θα έριχνα με τους φίλους μου μετά από την αφήγηση της εν λόγω τσάρκας και γέλαγα σαν κορνούτος. Αυτό είχε ενοχλήσει τη Ζανέτ και μου έλεγε "όταν γαμάς, θα σκέφτεσαι μόνο το γαμήσι".
4η φάση: Δεύτερη πίπα (δεν ήταν ικανή να μου προκαλέσει διέγερση).
5η φάση: Μπρούμυτη εκσπερμάτωση. Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, ξάπλωσα μπρούμυτα, κράτησα τα χέρια της Ζανέτ (και την αναπνοή μου ταυτόχρονα), έκλεισα τα μάτια, έτριψα τον πούτσο μου στο σεντόνι και ονειρεύτηκα "το πρόσωπο στη γλώσσα του Πινόκιο, bic-bic, ντοιν". Η κάθετη αντίδραση του δαπέδου είχε εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 1.000.000.000 σπερματοζωάρια χύθηκαν στο προφυλακτικό και 2.500.000.000 στο σεντόνι, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό της Ζανέτ.
6η φάση: Αποχαιρετισμός. Αμέσως πήρα ένα πουτανομάντιλο, καθάρισα το σεντόνι και έτσι η Ζανέτ ηρέμησε. Κατόπιν ντύθηκε, με χαιρέτησε (όχι με ιδιαίτερο ενθουσιασμό) και αποχώρησε από το δωμάτιο του έρωτα. Εγώ με τη σειρά μου ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έπλυνα τα χέρια μου με κρεμοσάπουνο. Αξίζει να αναφερθεί ότι για άγνωστο λόγω, το 1 από τα 2 rings εξαφανίστηκε στο εν λόγω ίδρυμα.

Τέλος κατέβηκα τη σκάλα, έσκασα διευθυντικό sandwich στην υπηρεσία και της ζήτησα 1 ποτήρι νερό. Αφού ήπια το νερό, ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος και αποχώρησα από το κτίριο.

Εκτιμώμενη διάρκεια ερωτικής ιεροτελεστίας: 8 λεπτά.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εισαι και ψωναρα!!!!!!Ακου ακαδημαικος!!! :2funny:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Ποιος είσαι συ ρε που θα κρίνεις τον Τάκη; Οτι δηλώσει είναι. Αμα θέλει είναι πρόεδρος της δημοκρατίας .... Πάντως σωστά το λέει καθώς διδάσκει (στην Αγγλία ευτυχώς) :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Γιατί γελάς? Βοηθός καθηγητού είναι, αν δεν τον ξεμυαλίσει καμια α -καπέλο και γυρίσει στην Ελλάδα πολύ πιθανόν τα παιδιά μας να τον έχουν στο μέλλον καθηγητή..Νομίζεις ότι οι καθηγητές δεν έχουν ιδιαιτερότητες? Απλά οι περισσότεροι προτιμούν να τις κρύβουν πίσω από έναν ψευτο-καθωσπρεπισμό..
Αλλά να θέλει 100 ευρώ η υπηρεσία για να να είναι παρούσα είναι υπερβολή! Ποιά νομίζει ότι είναι? Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα ξεσηκωθούν και οι κοπέλες!
Καλή χρονιά ΤΑΚΜΑΝ και κάθε επιτυχία!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γιατί γελάς? Βοηθός καθηγητού είναι, αν δεν τον ξεμυαλίσει καμια α -καπέλο και γυρίσει στην Ελλάδα πολύ πιθανόν τα παιδιά μας να τον έχουν στο μέλλον καθηγητή..Νομίζεις ότι οι καθηγητές δεν έχουν ιδιαιτερότητες? Απλά οι περισσότεροι προτιμούν να τις κρύβουν πίσω από έναν ψευτο-καθωσπρεπισμό..
Αλλά να θέλει 100 ευρώ η υπηρεσία για να να είναι παρούσα είναι υπερβολή! Ποιά νομίζει ότι είναι? Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα ξεσηκωθούν και οι κοπέλες!
Καλή χρονιά ΤΑΚΜΑΝ και κάθε επιτυχία!
Ιδιαιτεροτητες το λεμε τωρα;  :2funny:

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Αλλά να θέλει 100 ευρώ η υπηρεσία για να να είναι παρούσα είναι υπερβολή! Ποιά νομίζει ότι είναι?
Μόνο πολλά;ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!Όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητές μας,αλλά όχι και 100€..10-20€ το πολύ!!Πού θα τα ξαναβρεί άλλωστε;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τώρα βρίσκομαι Αγγλία. Το χθεσινό ταξίδι ήταν πολύ δακρύβρεχτο. Το "πρόσωπο στη γλώσσα του Πινόκιο, bic-bic, ντοιν" ούτε χθες ούτε σήμερα στο τηλέφωνο ήταν ιδιαίτερα ευγενική μαζί μου. Ελπίζω να καταφέρω να βρω καμία αγγλίδα α-καπέλο και στην άλλη θα ρίξω το σουτάρισμα που της αξίζει, κλείνοντας την πόρτα του παρελθόντος με δύναμη και θυμό.
Υγεία, ευτυχία και καλές τσάρκες σε όλους.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μαλλον τον εκοψε για πολυ μαλάκα τον Τακμαν!!!

Οχι και πολυ δυσκολο εδω που τα λεμε!!! :2funny:
Στη Βριλησσού 60 η τσατσά μπήκε στο δωμάτιο με 20 ευρώ παραπάνω (σύνολο 70 ευρώ). Γενικά έχω προσέξει ότι στην Κασσάνδρας όλες οι τσατσάδες έχουν τουπεδάκι. Είμαι περίεργος το "πρόσωπο" πόσα θα ζήταγε, αν ερχόταν σε αυτή τη θέση (μάλλον θα πέταγε τον πελάτη έξω, είναι αγενέστατη).

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Να βρεις στην Αγγλία ,Μιλφάρα ΠΛΟΥΣΙΑ !

Θα είσαι χαζός αν δεν βρείς Μιλφάρα με πολλά φράγκα

να γαμάς και να έχεις οικονομική ευχέρεια !

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305

Εχεις δίκιο! Όλόκληρη Αγγλία, τόσες γαλαζοαίματες 70αρες..ΤΑΚΜΑΝ όσο δύσκολο και αν είναι ξέχνα την ... και άνοιξε τους ορίζοντές σου!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316

Ποιο είναι το κατάλληλο μέρος, για να φλερτάρω αγγλίδες 70άρες και πώς μπορώ να τους δείξω το ενδιαφέρον μου;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.297
Πόντοι
5.006
Ποιο είναι το κατάλληλο μέρος, για να φλερτάρω αγγλίδες 70άρες και πώς μπορώ να τους δείξω το ενδιαφέρον μου;

τα κλασικα : καπη,νεκροταφεια.εντατικες κτλ...
μια καλη ατακα για να πιασεις κουβεντα ειναι :τα μαθες?πεθανε ο.....

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ε) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ

Εμφάνιση κοπέλας: 8.0.

Θετικά: Πιασίματα, τρικ-τρικ.
Αρνητικά: Πολύ μωρό στην ηλικία, τα κοσμήματα ήταν ντεκαβλέ.

Διάθεση / συμμετοχή / υπηρεσίες κοπέλας: 6.0.

Θετικά: Το κάναμε σε πολλές στάσεις.
Αρνητικά: Στραβομουτσούνιαζε εύκολα, ήταν πνεύμα αντιλογίας, δε δέχτηκε να κάτσει από πάνω μου (ήθελα το σεξ του πασά).

Πρόσβαση: 10.0.
Σχόλιο: Βρίσκεται κοντά στη στάση "Κεραμεικός" του μετρό.

Καθαριότητα χώρου: 9.0.
Σχόλιο: Νομίζω ότι το στούντιο Άρτεμις υπερέχει.

Συμπεριφορά τσατσάς: 7.0.
Θετικά: Μου πρόσφερε νερό μετά το πουτανογαμήσι, μου ευχήθηκε και με χαιρέτησε με διευθυντικό sandwich.
Αρνητικά: Έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της. Άκου 100 ευρώ, για να μπεί στο δωμάτιο.

Σχέση απόδοσης / τιμής: 4.0.
Σχόλιο: Θα έπρεπε η Ζανέτ να σκουπίσει καλύτερα τον κώλο της, πριν έρθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom