You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
μερεντονα επαιξε;3η φάση: Πισωκολλητό. Αν και πρότεινα στη Ζανέτ το σεξ του πασά, αυτή ήταν πιο τεμπέλα από εμένα. Έτσι λοιπόν, η πουτάνα ξάπλωσε μπρούμυτα με τον κώλο έτοιμο να κλάσει και εγώ (μετά από αρκετή δυσκολία) έχωσα τον πούτσο μου στον πρωκτό της. Δυστυχώς, με τέτοια βρώμα, δεν μπορούσα να κάνω ερωτικές σκέψεις. Η ερωτική μου επιθυμία έπεσε κάθετα. Αξίζει να αναφερθεί ότι αρκετές στιγμές σκεφτόμουν το γέλιο, που θα έριχνα με τους φίλους μου μετά από την αφήγηση της εν λόγω τσάρκας και γέλαγα σαν κορνούτος. Αυτό είχε ενοχλήσει τη Ζανέτ και μου έλεγε "όταν γαμάς, θα σκέφτεσαι μόνο το γαμήσι".
4η φάση: Δεύτερη πίπα (δεν ήταν ικανή να μου προκαλέσει διέγερση).
5η φάση: Μπρούμυτη εκσπερμάτωση. Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, ξάπλωσα μπρούμυτα, κράτησα τα χέρια της Ζανέτ (και την αναπνοή μου ταυτόχρονα), έκλεισα τα μάτια, έτριψα τον πούτσο μου στο σεντόνι και ονειρεύτηκα "το πρόσωπο στη γλώσσα του Πινόκιο, bic-bic, ντοιν". Η κάθετη αντίδραση του δαπέδου είχε εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 1.000.000.000 σπερματοζωάρια χύθηκαν στο προφυλακτικό και 2.500.000.000 στο σεντόνι, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό της Ζανέτ.
6η φάση: Αποχαιρετισμός. Αμέσως πήρα ένα πουτανομάντιλο, καθάρισα το σεντόνι και έτσι η Ζανέτ ηρέμησε. Κατόπιν ντύθηκε, με χαιρέτησε (όχι με ιδιαίτερο ενθουσιασμό) και αποχώρησε από το δωμάτιο του έρωτα. Εγώ με τη σειρά μου ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έπλυνα τα χέρια μου με κρεμοσάπουνο. Αξίζει να αναφερθεί ότι για άγνωστο λόγω, το 1 από τα 2 rings εξαφανίστηκε στο εν λόγω ίδρυμα.
Τέλος κατέβηκα τη σκάλα, έσκασα διευθυντικό sandwich στην υπηρεσία και της ζήτησα 1 ποτήρι νερό. Αφού ήπια το νερό, ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος και αποχώρησα από το κτίριο.
Εκτιμώμενη διάρκεια ερωτικής ιεροτελεστίας: 8 λεπτά.
50 ευρώ έδωσα. Αν η υπηρεσία δεχόταν να μπεί στο δωμάτιο με 100 ευρώ, φυσικά θα της τα σκαγα ακόμα και για 6 λεπτά.Παντος μπαριδακι τακμαν
Εδοσες 100 για 8 "λεπτα"
Μιπ μιπ ντλινκ ντινκ ντονκ ρινγκ ντινκ ντονκ ντοκτορ ντρε
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
50 ευρώ έδωσα. Αν η υπηρεσία δεχόταν να μπεί στο δωμάτιο με 100 ευρώ, φυσικά θα της τα σκαγα ακόμα και για 6 λεπτά.
Κ παλι ειναι πολλα, ενα σιτι στα 180 την ωρα, ερχεται 3 ευρω το λεπτο, δηλαδη τα μισα λεφτα
Υπάρχουν call girls α-καπέλο;Κ παλι ειναι πολλα, ενα σιτι στα 180 την ωρα, ερχεται 3 ευρω το λεπτο, δηλαδη τα μισα λεφτα
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
για κανε μια μετα ;)Υπάρχουν call girls α-καπέλο;
Εννοώ call girls ηλικίας 65-75 με χρυσά βραχιόλια.για κανε μια μετα ;)
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Εννοώ call girls ηλικίας 65-75 με χρυσά βραχιόλια.
Ωραίος !!!
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Εννοώ call girls ηλικίας 65-75 με χρυσά βραχιόλια.
Ναι, σιγουρα υπαρχουν... Η Μαργκο ειναι ενα παραδειγμα
taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 306
- Πόντοι
- 5.785
ΤΑΚΜΑΝ ειναι η πρωτη φορα που σου γραφω. βλεπω οτι εχεις παθει μεγαλη ζημια απο εμπειρες γυναικες που εχουν γραψει πολλα χιλιομετρα.. μηπως πρεπει να μη ριχνεις ολη σου την δυναμη-προσοχη-ενδιαφερον σε μια γυναικα μονο; They know better how to manipulate men my friend... Στο εχουν ξαναανφερει και φιλοι-συνμπουρδελιαριδες εδω αλλα βλεπω να ακολουθεις το ενστικτο σου...Μήπως λέω να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτά που έχεις συνηθίσει;;;
Στουντιότσαρκα 31/12/2012 - την περιγράφω πολύ επιγραμματικά για ευνόητους λόγους.
Α) ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Ήθελα να δω μια τελευταία φορά το "πρόσωπο", πριν φύγω για Αγγλία.
Β) ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑ
Αγχωμένος, στενοχωρημένος και απογοητευμένος.
Γ) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Κατόπιν συνεννόησης με το "πρόσωπο", έβαλα πλώρη για το στούντιο της οδού *** (ώρα άφιξης: 11:36).
Δ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Όνομα κοπέλας: Για να είμαι ειλικρινής, δε θυμάμαι.
Εκτιμώμενη ηλικία κοπέλας: Pro-milf (γύρω στα 25).
Περιγραφή εμφάνισης: Μελαχρινή, με λίγα περιττά κιλά και αρκετά τρικ-τρικ.
Στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ: "Η μέθοδος του Βουλκανιζατέρ στο δρόμο προς Ραφήνα", "Μπρούμυτη εκσπερμάτωση" και "Σπιτικό πιρφόρισμα".
Σχόλιο: Η εκσπερμάτωση ήταν αδύνατη, εξαιτίας της κατάθλιψης.
Ε) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Γύρω στα 45-50 λεπτά. Στην αρχή στο σαλόνι και μετά στην κουζίνα. Αν και έπεσαν μητροπολιτικά sandwich στο σαλόνι, εν γένει ήταν πολύ ψυχρή (παγώσαμε ρε παιδιά, βάλτε λίγη θέρμανση).
Α) ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Ήθελα να δω μια τελευταία φορά το "πρόσωπο", πριν φύγω για Αγγλία.
Β) ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑ
Αγχωμένος, στενοχωρημένος και απογοητευμένος.
Γ) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Κατόπιν συνεννόησης με το "πρόσωπο", έβαλα πλώρη για το στούντιο της οδού *** (ώρα άφιξης: 11:36).
Δ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Όνομα κοπέλας: Για να είμαι ειλικρινής, δε θυμάμαι.
Εκτιμώμενη ηλικία κοπέλας: Pro-milf (γύρω στα 25).
Περιγραφή εμφάνισης: Μελαχρινή, με λίγα περιττά κιλά και αρκετά τρικ-τρικ.
Στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ: "Η μέθοδος του Βουλκανιζατέρ στο δρόμο προς Ραφήνα", "Μπρούμυτη εκσπερμάτωση" και "Σπιτικό πιρφόρισμα".
Σχόλιο: Η εκσπερμάτωση ήταν αδύνατη, εξαιτίας της κατάθλιψης.
Ε) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Γύρω στα 45-50 λεπτά. Στην αρχή στο σαλόνι και μετά στην κουζίνα. Αν και έπεσαν μητροπολιτικά sandwich στο σαλόνι, εν γένει ήταν πολύ ψυχρή (παγώσαμε ρε παιδιά, βάλτε λίγη θέρμανση).
03/01/2013: Πήρα το πρόσωπο στις 14:20 στο σταθερό από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος, αλλά επειδή τη σήκωσα από το κρεβάτι, μου πάγωσε την καρδιά.
04/01/2013: Στις 10:45 την πήρα στο στούντιο, για να της πώ ότι έφτασα καλά και μου έκανε μορφασμό Γύπα. Η ευχή της για τη νέα χρονιά ήταν "Σου εύχομαι καλή χρονιά, να έχεις υγεία και να τρως τα λεφτά σου". Στις 19:17 την πήρα στο σπίτι, για να της δώσω το σταθερό μου, αλλά σχεδόν με έβρισε, επειδή έβλεπε το αγαπημένο της σίριαλ στην τηλεόραση. Παρόλα αυτά, το σταθερό μου το έγραψε (δεν ξέρω πού).
Ψυχική κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή: Νοσταλγώ διαρκώς το παρελθόν μου και αισθάνομαι ότι στην Αγγλία αποκλείεται να βρω την ευτυχία μου. Υπάρχουν αρκετές στιγμές, που αγκαλιάζω το τραπέζι και παρακαλάω την Παναγίτσα να έχει καλά το πρόσωπο και να με βοηθήσει να τα ξαναβρώ μαζί της.
04/01/2013: Στις 10:45 την πήρα στο στούντιο, για να της πώ ότι έφτασα καλά και μου έκανε μορφασμό Γύπα. Η ευχή της για τη νέα χρονιά ήταν "Σου εύχομαι καλή χρονιά, να έχεις υγεία και να τρως τα λεφτά σου". Στις 19:17 την πήρα στο σπίτι, για να της δώσω το σταθερό μου, αλλά σχεδόν με έβρισε, επειδή έβλεπε το αγαπημένο της σίριαλ στην τηλεόραση. Παρόλα αυτά, το σταθερό μου το έγραψε (δεν ξέρω πού).
Ψυχική κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή: Νοσταλγώ διαρκώς το παρελθόν μου και αισθάνομαι ότι στην Αγγλία αποκλείεται να βρω την ευτυχία μου. Υπάρχουν αρκετές στιγμές, που αγκαλιάζω το τραπέζι και παρακαλάω την Παναγίτσα να έχει καλά το πρόσωπο και να με βοηθήσει να τα ξαναβρώ μαζί της.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
Ρε φίλε ΤΑΚΜΑΝ ,μακάρι να ήμουν και εγώ στην Αγγλία !
Μπορείς να βρείς αυτό που θέλεις πολύ ευκολώτερα απότι στην Ελλάδα !
Και βέβαια μην ξεχνάς ότι για βασίλισσα έχει μία Γκίλφ !
taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 306
- Πόντοι
- 5.785
μην το βαζεις κατω ΤΑΚΜΑΝ...εμεις θα σε στηριζουμε.. αμα εχεις τις μαυρες σου πμ
Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξή σας.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ)
Ξεκίνησα από το σπίτι στις 10:23 και στις 16:14 έφτασα στο γνωστό ορθόδοξο μοναστήρι του Essex. Στις 16:32 είδα από μακριά την Άρτεμις. Με έπιασε κρίση βλακείας και της έστειλα το ακόλουθο μήνυμα:
Arrival Back A1 from Voula to Piraeus. The next station is Δέλτα Φαλήρου. Πού σαι ρε Μπάο; Έρχομαι Βάρκιζα να κολυμπήσουμε. Το λεωφορείο είναι τίγκα στις α-καπέλο. Καλέ ο Τάκης είμαι. Βρίσκομαι λίγα μέτρα μακριά σου. Ρε δεν μπορώ. Γελάω σα να βλέπω τρένο να πατάει σκνίπα (καινούργια έκφραση).
Μόλις είδε η Άρτεμις αυτό το μήνυμα, με κοίταξε με μορφασμό Γύπα και εγώ της ευχήθηκα καλή χρονιά. Πέουνγκ. Κουλό ε;
Μετά από αυτό το αστείο break, πήγα στην αίθουσα του απογυματινού καφέ. Είχε τόσο κόσμο, που ακόμα και στα όρθια ήμουν στριμωγμένος. Ήπια μια κούπα τσάι, κοίταξα τις εικόνες με θλιμμένο βλέμμα και προσευχήθηκα για το πρόσωπο.
Κατόπιν, πήγα στην εκκλησία, προσκύνησα, πήρα αγίασμα, άναψα ένα κεράκι και έδωσα διάφορα ονόματα για προσευχή (του προσώπου πρώτο - πρώτο).
Τώρα είμαι στο τρένο της επιστροφής, αλλά οι περισσότεροι επιβάτες είναι άντρες (έλεος ρε παιδιά, δεν είμαι πο8σταρδέλλα).
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ)
Ξεκίνησα από το σπίτι στις 10:23 και στις 16:14 έφτασα στο γνωστό ορθόδοξο μοναστήρι του Essex. Στις 16:32 είδα από μακριά την Άρτεμις. Με έπιασε κρίση βλακείας και της έστειλα το ακόλουθο μήνυμα:
Arrival Back A1 from Voula to Piraeus. The next station is Δέλτα Φαλήρου. Πού σαι ρε Μπάο; Έρχομαι Βάρκιζα να κολυμπήσουμε. Το λεωφορείο είναι τίγκα στις α-καπέλο. Καλέ ο Τάκης είμαι. Βρίσκομαι λίγα μέτρα μακριά σου. Ρε δεν μπορώ. Γελάω σα να βλέπω τρένο να πατάει σκνίπα (καινούργια έκφραση).
Μόλις είδε η Άρτεμις αυτό το μήνυμα, με κοίταξε με μορφασμό Γύπα και εγώ της ευχήθηκα καλή χρονιά. Πέουνγκ. Κουλό ε;
Μετά από αυτό το αστείο break, πήγα στην αίθουσα του απογυματινού καφέ. Είχε τόσο κόσμο, που ακόμα και στα όρθια ήμουν στριμωγμένος. Ήπια μια κούπα τσάι, κοίταξα τις εικόνες με θλιμμένο βλέμμα και προσευχήθηκα για το πρόσωπο.
Κατόπιν, πήγα στην εκκλησία, προσκύνησα, πήρα αγίασμα, άναψα ένα κεράκι και έδωσα διάφορα ονόματα για προσευχή (του προσώπου πρώτο - πρώτο).
Τώρα είμαι στο τρένο της επιστροφής, αλλά οι περισσότεροι επιβάτες είναι άντρες (έλεος ρε παιδιά, δεν είμαι πο8σταρδέλλα).
Το 2011 ονειρευόμουν να αλλάξω χώρα, για ένα καλύτερο αύριο.
ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑ
1) Να βρω μια καλοπληρωμένη δουλειά.
2) Να βρω ένα εφαρμοσμένο διδακτορικό στη βιοστατιστική.
3) Την ανεξαρτησία μου.
4) Στην αρχή παιχνίδι και μετά μια σταθερή σχέση με μια Αγγλίδα α-καπέλο, που να με καλύπτει σε όλα τα επίπεδα (συναισθηματικό, σεξουαλικό, επικοινωνιακό).
5) Να γελάω όλη την ώρα σαν κορνούτος από το φλερτ σε πλοια, τρένα, λεωφορεία, κτλ.
6) Όταν έρχομαι στην Ελλάδα να παίζω με κυρία Νίκη, αγελάδα, πρόσωπο, ζητιάνα, κτλ.
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
1) Αυτή τη στιγμή είμαι άνεργος.
2) Το συγκεκριμένο διδακτορικό απέχει έτη φωτός από τα ενδιαφέροντά μου.
3) Την έχω την ανεξαρτησία, αλλά τι κέρδισα;
4) Δεν κατάφερα να κάνω ούτε σχέση του sandwich και του bic-bic. Με την Άρτεμις το διέλυσα (καλύτερα). Οι προσπάθειες να βρω το ταίρι μου μέσω dating αποδείχτηκαν άκαρπες (αντί να μου απαντάνε οι 70άρες και οι 80άρες, απαντούσαν τα πιπίνια).
5) Τα ταξίδια, που κάπνισα τη διεθνή πίπα, ήταν σταγόνα στον ωκεανό.
6) Η σχέση με την κυρία Νίκη έληξε στις 26/01/2012 μετά από καβγά. Το μαγαζί της αγελάδας έκλεισε τον Απρίλιο του 2012 εξαιτίας της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης. Η σχέση με το πρόσωπο επιδεινώνεται συνεχώς. Η ζητιάνα φοράει διαρκώς γάντια και έχει αρχίσει να καταντάει ντεκαβλέ. Η γιαγιά πέθανε στις 01/10/2012 και έτσι (εκτός από το συναισθηματικό κομμάτι) καταργείται οριστικά το αφροδισιακό ταξίδι με τα ΚΤΕΛ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ.
Επιπλέον: Εξαιτίας της κατάθλιψης, η ερωτική μου επιθυμία έχει πέσει δραματικά και τη θέση της έχει πάρει η ανάγκη για στοργή από μια α-καπέλο.
ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑ
1) Να βρω μια καλοπληρωμένη δουλειά.
2) Να βρω ένα εφαρμοσμένο διδακτορικό στη βιοστατιστική.
3) Την ανεξαρτησία μου.
4) Στην αρχή παιχνίδι και μετά μια σταθερή σχέση με μια Αγγλίδα α-καπέλο, που να με καλύπτει σε όλα τα επίπεδα (συναισθηματικό, σεξουαλικό, επικοινωνιακό).
5) Να γελάω όλη την ώρα σαν κορνούτος από το φλερτ σε πλοια, τρένα, λεωφορεία, κτλ.
6) Όταν έρχομαι στην Ελλάδα να παίζω με κυρία Νίκη, αγελάδα, πρόσωπο, ζητιάνα, κτλ.
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
1) Αυτή τη στιγμή είμαι άνεργος.
2) Το συγκεκριμένο διδακτορικό απέχει έτη φωτός από τα ενδιαφέροντά μου.
3) Την έχω την ανεξαρτησία, αλλά τι κέρδισα;
4) Δεν κατάφερα να κάνω ούτε σχέση του sandwich και του bic-bic. Με την Άρτεμις το διέλυσα (καλύτερα). Οι προσπάθειες να βρω το ταίρι μου μέσω dating αποδείχτηκαν άκαρπες (αντί να μου απαντάνε οι 70άρες και οι 80άρες, απαντούσαν τα πιπίνια).
5) Τα ταξίδια, που κάπνισα τη διεθνή πίπα, ήταν σταγόνα στον ωκεανό.
6) Η σχέση με την κυρία Νίκη έληξε στις 26/01/2012 μετά από καβγά. Το μαγαζί της αγελάδας έκλεισε τον Απρίλιο του 2012 εξαιτίας της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης. Η σχέση με το πρόσωπο επιδεινώνεται συνεχώς. Η ζητιάνα φοράει διαρκώς γάντια και έχει αρχίσει να καταντάει ντεκαβλέ. Η γιαγιά πέθανε στις 01/10/2012 και έτσι (εκτός από το συναισθηματικό κομμάτι) καταργείται οριστικά το αφροδισιακό ταξίδι με τα ΚΤΕΛ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ.
Επιπλέον: Εξαιτίας της κατάθλιψης, η ερωτική μου επιθυμία έχει πέσει δραματικά και τη θέση της έχει πάρει η ανάγκη για στοργή από μια α-καπέλο.
ΤΕΤΑΡΤΗ 02/01/2013 - ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΥΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ
Στις 02/01/2013 ώρα 11:10 ξεκίνησα από το σπίτι μου, με προορισμό την πλατεία του Αγίου Θωμά στου Ζωγράφου (είχα κανονίσει στις 12:00 να βρεθώ με τον Wapei για καφέ).
Στις 11:20 πήρα το τρόλεϊ 4 από την πλατεία Κυψέλης και στις 11:40 το 622 από τον ΟΤΕ. Στη στάση Ευαγγελισμός ανέβηκε μια α-καπέλο και κάθισε δίπλα μου.
Εκτιμώμενη ηλικία: 75.
Εμφάνιση: Κοντόχοντρη, φορούσε μαύρη φούστα, γυαλιά ηλίου και μπόλικα χρυσά τρικ-τρικ. Επιπλέον, είχε βαμμένα ξανθά μαλλιά.
Στάση αποβίβασης: Πλατεία Αγίου Θωμά (όπως και εγώ).
Υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε το τζην να χρειαζόταν ράψιμο εξαιτίας της στύσης. Ωστόσο, η απογοήτευση από την ψυχρότητα του προσώπου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι την επόμενη μέρα θα επέστρεφα στην καταθλιπτική Αγγλία, είχαν ρίξει την ερωτική μου επιθυμία σε αφύσικα χαμηλά επίπεδα.
Στις 11:52 ξεκίνησε γνωριμία. Λεπτομέρειες το βράδυ.
Στις 02/01/2013 ώρα 11:10 ξεκίνησα από το σπίτι μου, με προορισμό την πλατεία του Αγίου Θωμά στου Ζωγράφου (είχα κανονίσει στις 12:00 να βρεθώ με τον Wapei για καφέ).
Στις 11:20 πήρα το τρόλεϊ 4 από την πλατεία Κυψέλης και στις 11:40 το 622 από τον ΟΤΕ. Στη στάση Ευαγγελισμός ανέβηκε μια α-καπέλο και κάθισε δίπλα μου.
Εκτιμώμενη ηλικία: 75.
Εμφάνιση: Κοντόχοντρη, φορούσε μαύρη φούστα, γυαλιά ηλίου και μπόλικα χρυσά τρικ-τρικ. Επιπλέον, είχε βαμμένα ξανθά μαλλιά.
Στάση αποβίβασης: Πλατεία Αγίου Θωμά (όπως και εγώ).
Υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε το τζην να χρειαζόταν ράψιμο εξαιτίας της στύσης. Ωστόσο, η απογοήτευση από την ψυχρότητα του προσώπου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι την επόμενη μέρα θα επέστρεφα στην καταθλιπτική Αγγλία, είχαν ρίξει την ερωτική μου επιθυμία σε αφύσικα χαμηλά επίπεδα.
Στις 11:52 ξεκίνησε γνωριμία. Λεπτομέρειες το βράδυ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K