Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξή σας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ)
Ξεκίνησα από το σπίτι στις 10:23 και στις 16:14 έφτασα στο γνωστό ορθόδοξο μοναστήρι του Essex. Στις 16:32 είδα από μακριά την Άρτεμις. Με έπιασε κρίση βλακείας και της έστειλα το ακόλουθο μήνυμα:

Arrival Back A1 from Voula to Piraeus. The next station is Δέλτα Φαλήρου. Πού σαι ρε Μπάο; Έρχομαι Βάρκιζα να κολυμπήσουμε. Το λεωφορείο είναι τίγκα στις α-καπέλο. Καλέ ο Τάκης είμαι. Βρίσκομαι λίγα μέτρα μακριά σου. Ρε δεν μπορώ. Γελάω σα να βλέπω τρένο να πατάει σκνίπα (καινούργια έκφραση).

Μόλις είδε η Άρτεμις αυτό το μήνυμα, με κοίταξε με μορφασμό Γύπα και εγώ της ευχήθηκα καλή χρονιά. Πέουνγκ. Κουλό ε;

Μετά από αυτό το αστείο break, πήγα στην αίθουσα του απογυματινού καφέ. Είχε τόσο κόσμο, που ακόμα και στα όρθια ήμουν στριμωγμένος. Ήπια μια κούπα τσάι, κοίταξα τις εικόνες με θλιμμένο βλέμμα και προσευχήθηκα για το πρόσωπο.

Κατόπιν, πήγα στην εκκλησία, προσκύνησα, πήρα αγίασμα, άναψα ένα κεράκι και έδωσα διάφορα ονόματα για προσευχή (του προσώπου πρώτο - πρώτο).

Τώρα είμαι στο τρένο της επιστροφής, αλλά οι περισσότεροι επιβάτες είναι άντρες (έλεος ρε παιδιά, δεν είμαι πο8σταρδέλλα).
μεσα σε ολα τα κουλα που γραφεις , εισαι και θρησκος τρομαρα σου και τρεχεις και στα μοναστηρια. (Πεουνγκ - ακου Πεουνγκ  :2funny: :2funny:)

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η στιχομυθία, που ακολούθησε με την α-καπέλο στο 622, ήταν η ακόλουθη:

Α-ΚΑΠΕΛΟ: Να σας ρωτήσω, για να πάω στο Λαϊκό, ξέρετε σε ποια στάση πρέπει να κατέβω;
ΤΑΚΜΑΝ: Στον Άγιο Θωμά. Και εγώ, εκεί κατεβαίνω.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ωραία. Ευχαριστώ.

Μετά από 2 λεπτά:

Α-ΚΑΠΕΛΟ: Συγνώμη, ξέρετε αν το 622 περνάει από Πατησίων;
ΤΑΚΜΑΝ: Στη διαδρομή προς Γουδί, όχι. Περνάει από Κυψέλη.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Μάλιστα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Αν και τα ριγκάκια της ήταν πολυκαυλωτικά, η ερωτική μου διάθεση ήταν πολύ πεσμένη, για τους λόγους που προανέφερα. Σκεφτόμουν το πρόσωπο, θυμόμουν το παρελθόν και βούρκωνα. Επιπλέον, είχα "τις κλειστές μου". Παρόλα αυτά, αποφάσισα να συνεχίσω το διάλογο (γιατί πολλές φορές, τρώγοντας έρχεται η όρεξη).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ Α-ΚΑΠΕΛΟ

ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης να πέσει, γιατί αλλιώς δε μας βλέπω καλά. Οι ξυλόσομπες είναι εντελώς ανθυγιεινές.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Μη συζητάς.
ΤΑΚΜΑΝ: Επειδή εγώ μένω βόρεια, έχω συνηθίσει τα κρύα και πολλές φορές με ενοχλεί η θέρμανση.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ έρχομαι σαν τουρίστας στην Αθήνα. Δε μένω εδώ.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Πού μένετε;
ΤΑΚΜΑΝ: Νοτιοδυτική Αγγλία.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός του Γκουλιώνη).
ΤΑΚΜΑΝ: Το κλίμα της Αγγλίας είναι παρεξηγημένο. Στις 24/12/2012 που ήρθα Ελλάδα, στο Λονδίνο είχε 13 βαθμούς με βροχή. Στη Βιέννη, που ήμουν transfer, είχε 0 βαθμούς με χιόνι.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Αυτό έχω ακούσει και εγώ. Η Αγγλία έχει πολλές βροχές.
ΤΑΚΜΑΝ: Πράγματι. Όλο τον Ιούλιο εκεί που ήμουν, είναι ζήτημα, αν είχε 5 ηλιόλουστες μέρες.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Πολύς κόσμος ταυτίζει τους Άγγλους με κάτι 15άχρονα, που έρχονται στα Μάλλια της Κρήτης, μεθάνε και κάνουν έκτροπα. Η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με αυτό.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός ροφού).
ΤΑΚΜΑΝ: Εδώ κατεβαίνουμε.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Γεια σας. Καλή χρονιά σας εύχομαι.
ΤΑΚΜΑΝ: Επίσης. Χάρηκα για τη γνωριμία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις κατέβηκα στον Άγιο Θωμά, αγόρασα 1 πακέτο χαρτομάντιλα για να κάνω ψηλά και έδωσα 50 λεπτά σε μια α-καπέλο ζητιάνα. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Καλή χρονιά (ακολούθησε διευθυντικό sandwich).
ΖΗΤΙΑΝΑ: Τα εγγόνια (τι εννοούσε, δε θα το μάθω ποτέ).

Αν και τα παραπάνω περιστατικά ήταν πολυδιαθλαστικά, η διέγερση του πέους ήταν αδύνατη, διότι η ερωτική απογοήτευση με το πρόσωπο είχε προσβάλλει το μηχανισμό.

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
:tits2:

Εννουσε οτι αυτες οι γιορτες γινονται πιο πολυ για τα παιδια

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.739
Πόντοι
216
Ποιο είναι το κατάλληλο μέρος, για να φλερτάρω αγγλίδες 70άρες και πώς μπορώ να τους δείξω το ενδιαφέρον μου;

Να πας Kensington, Chelsea, Mayfair, Regents Park και Dulwich. Όλο και κάποια πλούσια θα πετύχεις :P

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Να πας Kensington, Chelsea, Mayfair, Regents Park και Dulwich. Όλο και κάποια πλούσια θα πετύχεις :P
Το θέμα είναι ο τρόπος προσέγγισης και πώς θα της δείξω ότι τη βλέπω σα γυναίκα. You know, στην Αγγλία ο νόμος για τη σεξουαλική παρενόχληση είναι πολύ αυστηρός.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
ο μορφασμος του γκουλιωνη τι ακριβως ειναι??????????

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
γιατι ξερεις τι ειναι ο μορφασμος Γυπα? :think:
Ρε δεν μπορώ. Διαβάζω τα σχόλια και γελάω σα να βλέπω την αμαξοστοιχεία του IC Θεσσαλονίκη - Έδεσσα να πατάει βάτραχο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
ρε τακμαν πρεπει να κανεις ενα ποστ- λεξικο που να εξηγεις τις φρασεις σου.....μην αφηνεις τον λαο σου με αποριες....

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ρε τακμαν πρεπει να κανεις ενα ποστ- λεξικο που να εξηγεις τις φρασεις σου.....μην αφηνεις τον λαο σου με αποριες....
Ειναι αληθεια οτι λειπει αυτο το λεξικο.
Παντως σε προηγουμενες σελιδες υπαρχει μια επεξηγηση για βασικες εννοιες οπως ρινγκακια, τρυκ τρυκ, μητροπολιτικο , διευθυντικο μορφασμος γυπα κλπ κλπ . Δαιβαστε να ανοιξει το μυαλο σας. Α ρε Ακαδημαικε Τακη με τα γουστα σου...

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Είμαι άσχετος με την θεματική του Site και έφτασα σε αυτή την σελίδα μετά που είδα τυχαία κάτι βιντεάκια του ΤΑΚΜΑΝ στο youtube.

ΤΑΚΜΑΝ τα θεματάκια σου δεν είναι αστεία , έχεις προβλήματα που για το δικό σου καλό πρέπει να απευθυνθείς κάπου που θα σε βοηθήσουν να τα λύσεις.
Δεν γίνονται διαγνώσεις από .... βιντεάκια αλλά η παραφιλία σου και η κατάθλιψη που εσύ ο ίδιος συνεχώς λες πως βιώνεις ακόμα και να μην ακολουθούνται από τίποτα άλλο (που αμφιβάλλω) είναι αρκετοί λόγοι για να ζητήσεις βοήθεια.
Δεν είσαι καταδικασμένος να ζεις μια ζωή έτσι , επειδή η κατάσταση σου έμεινε χωρίς διάγνωση και θεραπεία μέχρι τώρα (συνήθως οι γονείς δεν θέλουν να βλέπουν κάποια πράγματα δυστυχώς)δεν σημαίνει ότι δεν επιδέχεται η κατάσταση αλλαγή.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΕΙΔΗ ΜΟΡΦΑΣΜΩΝ

Γενικά μορφασμός ονομάζεται η σιωπηρή αντίδραση του συνομιλητή, σε αυτά που λέμε. Αν κάποιος γνωρίζει τη γλώσσα του σώματος ή έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση, μπορεί κοιτώντας το συνομιλητή στα μάτια, να καταλάβει τι λέει από μέσα του εκείνη την ώρα. Έτσι λοιπόν, οι μορφασμοί κατηγοριοποιούνται ως ακολούθως:

1) Μορφασμός Γύπα: Ο συνομιλητής λέει από μέσα του "άλλες μαλακίες θα ακούσουμε;".
2) Μορφασμός του Γκουλιώνη: Ο συνομιλητής λέει από μέσα του "ας τα πάνε".
3) Μορφασμός του Κάπτεν = μορφασμός αποδοκιμασίας.
4) Μορφασμός ροφού: Ο συνομιλητής λέει από μέσα του "σε έχασα τώρα". Αυτό το είδος μορφασμού, συναντάται συχνά σε α-καπέλο άνω των 80 ετών.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ΕΙΔΗ ΜΟΡΦΑΣΜΩΝ

Γενικά μορφασμός ονομάζεται η σιωπηρή αντίδραση του συνομιλητή, σε αυτά που λέμε. Αν κάποιος γνωρίζει τη γλώσσα του σώματος ή έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση, μπορεί κοιτώντας το συνομιλητή στα μάτια, να καταλάβει τι λέει από μέσα του εκείνη την ώρα. Έτσι λοιπόν, οι μορφασμοί κατηγοριοποιούνται ως ακολούθως:

1) Μορφασμός Γύπα: Ο συνομιλητής λέει από μέσα του "άλλες μαλακίες θα ακούσουμε;".
4) Μορφασμός ροφού: Ο συνομιλητής λέει από μέσα του "σε έχασα τώρα". Αυτό το είδος μορφασμού συναντάται συχνά σε α-καπέλο άνω των 80 ετών.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ΕΙΔΗ ΜΟΡΦΑΣΜΩΝ

4) Μορφασμός ροφού: Ο συνομιλητής λέει από μέσα του "σε έχασα τώρα". Αυτό το είδος μορφασμού, συναντάται συχνά σε α-καπέλο άνω των 80 ετών.
Πανσοφε αρχηγε
Μπαμπινιωτη της γεροντολαγνιας
Κι αλλα λημματα σε παρακαλουμε ...

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
Κρίμα που δεν υπάρχουν σήμερα μπουρδέλα / στούντιο στην Αθήνα με 70άρες ξεδοντιασμένες ιερόδουλες. Η gilf της οδού Πιπίνου 32Β με το σχισμένο τζην, δε μου έκανε καθόλου κλικ.
μηπως δε φοραγε αρκετα τρικ τρικ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom