Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 19/10/2012 ώρα 16:41 έστειλα στην Άρτεμις το ακόλουθο μήνυμα:

Τελικά θα έρθω στο μοναστήρι αύριο (ώρα 14:00) και θα γυρίσω αυθημερόν (ώρα 19:30), γιατί έχω κάνει τάμμα στη γιαγιά και δεν μπορώ να το αναβάλλω άλλο. Αν δεν μπορείς να με κάνεις παρέα, δεν πειράζει. Θα καθίσω μόνος μου σε άλλο τραπέζι και δε θα σε ενοχλήσω καθόλου. Από εκεί και πέρα θα τα ξαναπούμε από κοντά στις 17/12/2012. Μέχρι τότε στο τηλέφωνο, θα λέμε αποκλειστικά τα νέα μας και δε θα κανονίζουμε άκυρες συναντήσεις. Ελπίζω την επόμενη φορά, να είναι ευνοϊκότερες οι συγκυρίες και να μπορέσουμε να πάμε εκείνη τη βόλτα στη θάλασσα. Συγχώρεσέ με, που σε αγαπάω τόσο πολύ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 20:09 με πήρε τηλέφωνο η Άρτεμις και μου είπε ότι ο γιος της θα ερχόταν στο μοναστήρι στις 20/10/2012 ώρα 16:30 (μέχρι τότε θα είμασταν ελεύθεροι). Έτσι λοιπόν, κανονίσουμε να βρεθούμε στο Kelvedon στις 20/10/2012 ώρα 14:00.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Για τα σιδερα: πλατεια χαλανδριου ωρα μηδεν...

Λεοφωρειο 550450 89 χρονων σουπερ τρικ επιασα τα σαντουιτς με το δεξι κ με το αριστερο ματι χαζεψα τα ριγκακια...
Τυχερέ, χούφτωσες. Έγινε γνωριμία; Ποια ήταν η στιχομυθία; Please provide details.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/10/2012
Ξύπνησα στις 07:17. Έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ, έριξα ένα παχύ χέσιμο και έφαγα μια φέτα ψωμί με μαρμελάδα βατόμουρο. Κατόπιν, χάζεψα λίγο στα και μίλησα στο Skype.
Στις 09:28 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας το laptop με το mobile internet, την ομπρέλα και τη μηχανή του Τηλεκόλλα.
Στις 10:00 πήρα το τρένο από Southampton Ctl για London Waterloo. Κάθισα δίπλα σε μια α-καπέλο, η οποία έβγαζε την αύρα της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ. Ήταν Αγγλίδα, ηλικίας γύρω στα 65, είχε κοντά μαλλιά, φορούσε παντελόνι και ένα ριγκάκι από ατόφιο χρυσάφι. Αν και δεν ήταν "η τοπ γκόμενα", εν τούτοις καύλωσα, γιατί είχα να αγγίξω γυναικείο χέρι από την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.
Στις 10:06 πιάσαμε κουβέντα. Η γνωριμία ξεκίνησε με αφορμή την ασυνήθιστη κίνηση στο τρένο (υπήρχαν αρκετοί όρθιοι επιβάτες). Η παραπάνω α-καπέλο μένει στο Bournemouth και πήγαινε σε μια έκθεση ζωγραφικής στο Λονδίνο. Ο γιος της μένει στην Αδελαϊδα της Αυστραλίας. Της αρέσει πολύ η κλασσική μουσική, η όπερα και το θέατρο. Πέρα από προσωπικά θέματα, συζητήσαμε για τη διεθνή οικονομική κρίση και για την αναγκαιότητα παραμονής της Ελλάδας εντός της Ευρωζώνης. Στις 11:21 (ώρα άφιξης στο Λονδίνο), τη χαιρέτησα με ένα ενισχυμένο διευθυντικό sandwich, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο του ring.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά από αυτή τη διαθλαστική γνωριμία, πήρα τη Jubilee line (κατέβηκα Bond Street) και τη Central line (κατέβηκα Liverpool Street). Στις 12:18 πήρα το Greater Agglia train to Billiceray. Από εκεί πήρα λεωφορείο για Witham και στις 13:53 πήρα το τρένο και κατέβηκα Kelvedon (ώρα 13:58). Αξίζει να αναφερθεί ότι το μετρό του Λονδίνου ήταν σκέτη τσόντα (απέναντί μου καθόταν μια α-καπέλο, τίγκα στα χρυσά βραχιόλια). Ωστόσο, η υπόλοιπη διαδρομή ήταν ερωτικά αδιάφορη.
Στις 14:00 ήρθε η Άρτεμις στο Kelvedon και με παρέλαβε με τη Mercedes. Πήγαμε βόλτα στο Maldon για Fish & Chips. Η συμπεριφορά της ξεκαύλωνε ακόμα και αράπη πορνοσταρ. Συγκεκριμένα:
1) Μου είπε ότι αρχικά ήθελε να γίνει καλόγρια και παντρεύτηκε από προξενιό.
2) Άρχισε να με ρωτάει, αν πίνω, αν καπνίζω, αν παίρνω ναρκωτικά ή αν βλέπω πορνό ταινίες. Εγώ της απάντησα ότι "μόνο πηγαίνω στα μπουρδέλα". Επιπλέον, της εξομολογήθηκα την αγάπη μου για την αστρολογία.
3) Όταν καθίσαμε για φαγητό (εγώ της πλήρωσα το ψάρι), μου ζήτησε να διαβάσει μια κριτική (θυμάστε το φάκελο "Κριτικές στα μπουρδέλα"). Στην αρχή αρνήθηκα να της δείξω, αλλά η Άρτεμις επέμεινε. Έτσι λοιπόν, της έδειξα μια κριτική για το στούντιο της οδού Αριστοτέλους 177 (θυμάστε την τσατσά με το χρυσό-στριφτό βραχιόλι;). Ενώ εγώ έτρωγα το ψάρι, η Άρτεμις διάβαζε και γέλαγε.
4. Μετά από 5 λεπτά ανάγνωσης, άρχισε η ανάκριση "Από πότε άρχισες να πας σε μπουδρέλα;", "Ποιος σε ώθησε σε αυτά;", "Πώς ήταν η πρώτη φορά που πήγες;", "Τι αισθάνεσαι μετά το πουτανογαμήσι;", "Η μαμά σου τι λέει για όλα αυτά;".

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις ολοκληρώθηκε η προανακριτική διαδικασία, άρχισε το κύρηγμα. "Η πορνεία είναι μεγάλη αμαρτία, υποσχέσου μου ότι δεν θα ξαναπάς σε αυτά", "Η πίστη σε άστρα, φλιτζάνια, μαγικά είναι μορφές ειδωλολατρίας. Να σταματήσεις να πιστεύεις σε αυτά".
5. Μετά άρχισε να με ρωτάει, αν αυνανίζομαι. Η θετική μου απάντηση (η οποία συνοδεύτηκε από το χαμόγελο του ψυχοπαθή), οδήγησε σε νέο κύρηγμα. "Κάθε φορά που σου σηκώνεται, μην πιάνεις το πουλί σου. Κάνε προσευχή, διάβασε αγία γραφή, πήγαινε ένα περίπατο", "Κάποια στιγμή, που μου ήρθε στο μυαλό μου μια σκηνή πυγμαχίας, φώναξα Φύγε από πίσω μου σατανά", "Κάθε φορά, που στον άντρα μου έρχεται ερωτική επιθυμία, του λέω να κάνει προσευχή", "Να πας να εξομολογηθείς άμεσα", "Αν θες να λέγεσαι φίλος μου, πρέπει να αλλάξεις ζωή".
6. Κάποια στιγμή από τα νεύρα της, η Άρτεμις πέταξε το ποντίκι του υπολογιστή στο έδαφος (ευτυχώς δεν έσπασε).
7. Στις 15:58 η Άρτεμις κοίταξε το ρολόι της και είπε με υστερικό τόνο "Πάμε να φύγουμε, να προλάβουμε το απογευματινό τσάι", χωρίς καν να με αφήσει να πιώ το νερό μου.
8. Στη διαδρομή για το μοναστήρι, της έδειξα τα βιντεάκια, που έβγαλα με την Πιζάμα με Σκούφο. Όταν η Άρτεμις με ρώτησε "Ποια είναι η Σταυρούλα" και της εξήγησα, έγινε έξω φρενών. Μου είπε "Αυτή κάνει μεγάλη αμαρτία, γιατί σε φέρνει στο μπουρδέλο", "Σβήσε τη φωτογραφία της, σταμάτα να τη σκέφτεσαι και βρες ένα πνευματικό να του τα πεις".

Στις 16:36 φτάσαμε στο μοναστήρι. Στις 17:00 άναψα ένα κερί για τη γιαγιά και μετά παρακολούθησα τον εσπερινό. Τα νεύρα μου με τη συμπεριφορά της Άρτεμις, ήταν τσατάλια. Στις 19:30 ο Αντώνης (ο γιος της), με άφησε στο σταθμό του Colchester. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, μιλούσα με τον Αντώνη στα Ελληνικά και η Άρτεμις φώναζε όλο υστερία "Μιλήστε στα Αγγλικά, να σας καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι".
Στις 20:03 πήρα το τρένο για Witham. Στις 22:17 έφτασα Liverpool Street και έφαγα ένα Chicken sandwich στα Mac Donalts. Στις 23:35 πήρα το τρένο από Waterloo και στις 01:24 έφτασα Southampton Ctl. Στις 02:29 έκανα εμετό (το μεσημεριανό δεν μπόρεσα να το χωνέψω με την ανάκριση και το κύρηγμα) και στις 03:35 έπαιξα μια σπέσιαλ μαλακία.

Στις 21/10/2012 ξύπνησα στις 09:35 και έσβησα όλα τα νούμερα της Άρτεμις από τα κινητά μου. Επιπλέον, τη διέγραψα από το Skype.

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Ρε τεράστιε ΤΑΚ, τόσο asexuelle γκόμενα & να την έψαχνες δεν θα την έβρισκες  :headbang:

Απορώ πως άντεξες να ακούς τις  :jerking: της τόση ώρα ....  

Δεν της έδειχνες την cult τσόντα "Σκύψε Ευλογημένη" μπας και το πιάσει το υπονοούμενο  :fuck1:

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Α ρε φίλε ΤΑΚΜΑΝ,πάει και Άρτεμις,φόλα αποδείχτηκε τελικά...Τουλάχιστον σου είπε ξεκάθαρα τις απόψεις της!!ΠΡΟΧΩΡΑ γερά για άλλα!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Τυχερέ, χούφτωσες. Έγινε γνωριμία; Ποια ήταν η στιχομυθία; Please provide details.
μιλαμε το απολυτο τιγκριγκ πουροτεκνο, μανχαταν σικουελ εμφανισι... Τηςπροσφερα τη θεση μου στο λεοφωρειο, αλλα μου κανει τη χαρη κ λαπντασαρι γιατι δεν ειχε χωρο... Μετα που φτασαμε χωθηκαμε τσακμπανικα στα παγκακια πισο απο την εκκλησια κ επεσε γλωσσοφιλο τρικτρικ κ χαμουρεμα πανο απο τα ρουχα , κ στη συνεχεια μπλινκ μπλινκ απο μεσα.. Μου ετριψε το μποθτσον , κσεροχισα διο τρις φορες μπινκμπονκ τσικ τσικ πολι προχο μοβ μαλλι τρικ μπλινκ ριγκ μου πιρε κι ενα σαντουιτς με παστραμι κ παραλιγο να τις φιγι ι μασελα κλικκλικ ... Κανονισαμε να χοθουμε σε ιμιδιαμονις για τα τσικτσικ... Αναμενο νεα ασαπ... Τσιντσιν :rockon:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Γραψε λεκσικο αρχισα να ρεταρο, κσεχναο τιν ορολογια... Μου διαφεβγουν πολι ορι χρισιμι, οπος σπεφσατε... Επ ομου, αρμ  :cheesy:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Τακμαν το χεσιμο το ριχνις αφθορμιτα; Στιν ενιμεροσι δε βλεπο να γραφις...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τακμαν το χεσιμο το ριχνις αφθορμιτα; Στιν ενιμεροσι δε βλεπο να γραφις...

Εντελώς αυθόρμητα βρε. Το Βρεττανικό νερό είναι θαυματουργό!

Καλύτερο και από του Καματερού.... :grin: :grin: :grin:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Εντελώς αυθόρμητα βρε. Το Βρεττανικό νερό είναι θαυματουργό!

Καλύτερο και από του Καματερού.... :grin: :grin: :grin:
Κ φασολια γιαουρτια βατομουρα για προηνο κοτο κροκετες μπεκον αβγα κορνελεφκς μεγαλα κε μικρα , παντα πσιτο, χελονακι σουπα με σαλαμοριζα γενικα ι αγλιιγιιιγιιιι τρονε ...
Πρεπι καπου να ιπαρχι ενιμεροσι, μολις ερθο σαν ιμιτασιον κοτοφτιμπουκος ι βοθρουλινι για τους γνοστους θα το ανεβασο λετα ιπαρχουν πλαστα ιεν ολα

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Το παχύ χέσιμο το ρίχνω στάνταρ κάθε πρωί μετά τον καφέ. Ωστόσο, εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου (με έπιασε ο κρόνος στο σκορπιό), γράφω μόνο τα σημαντικά γεγονότα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 21/10/2012 ΕΩΣ 27/10/2012

Α) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στις 23/10/2012 ώρα 11:32 υπέγραψα συμβόλαιο με το πανεπιστήμιο.

Επάγγελμα: Demonstrator.
Ημερομηνία έναρξης του συμβολαίου: 10/10/2012.
Ημερομηνία λήξης του συμβολαίου: 31/01/2016.
Μισθός: £ 13.96 per hour.
Συνολικός αναμενόμενος μισθός για τον Οκτώβρη: £ 195.
Ημερομηνία πρώτης πληρωμής: 30/11/2012.
Τρόπος πληρωμής: Μέσω τραπέζας.
Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός εργατοωρών: 20 εβδομαδιαίως.
Περιπτώσεις πρόωρης διακοπής του συμβολαίου: Πρόωρη ολοκλήρωση του διδακτορικού ή εγκατάλειψη των σπουδών.

Additionally, I applied for invigilation of the exams for the period 14/01/2013 until 25/01/2013.

Επόμενες ημερομηνίες διδασκαλίας: 02/11/2012 (STAT3004), 15/11/2012 (STAT6083), 22/11/2012 (STAT6083), 29/11/2012 (STAT6083), 06/12/2012 (STAT6083) και 13/12/2012 (STAT6083).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Β) ΣΠΟΥΔΕΣ
Σκατά!!!! Ο supervisor μου έβαλε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Το διάβασμα δε μου κάθεται με τίποτα. Όσες φορές έχω αποπειραθεί να διαβάψσω για το διδακτορικό, με πιάνει ύπνος. Το σίγουρο είναι ότι κάποια στγμή θα με διώξουν.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Γ) ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ
DATE: 24/12/2012, DEPARTURE: 06:00, FROM: LONDON (LHR), TO: VIENNA (VIE), ARRIVAL: 09:20, AIR COMPANY: AUSTRIAN AIRLINES, TERMINAL: 1.
DATE: 24/12/2012, DEPARTURE: 10:20, FROM: VIENNA (VIE), TO: ATHENS (ATH), ARRIVAL: 13:30, AIR COMPANY: AUSTRIAN AIRLINES.
DATE: 03/01/2013, DEPARTURE: 14:55, FROM: ATHENS (ATH), TO: VIENNA (VIE), ARRIVAL: 16:05, AIR COMPANY: AUSTRIAN AIRLINES.
DATE: 03/01/2013, DEPARTURE: 20:05, FROM: VIENNA (VIE), TO: LONDON (LHR), ARRIVAL: 21:25, AIR COMPANY: AUSTRIAN AIRLINES, TERMINAL: 1.
PRICE: 416 euros.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Γραψε λεκσικο αρχισα να ρεταρο, κσεχναο τιν ορολογια... Μου διαφεβγουν πολι ορι χρισιμι, οπος σπεφσατε... Επ ομου, αρμ  :cheesy:
Μόλις βρώ χρόνο, θα το συντάξω, θα το δημοσιεύσω και θα το γράψω στο βιογραφικό μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Δ) ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Στις 27/10/2012 ώρα 12:14 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο στούντιο. Μιλήσαμε συνολικά 11 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα. Μετά το τηλεφώνημα, σωριάστηκα στο πάτωμα και έβαλα τα κλάμματα από τη συγκίνηση. Μου είπε ότι μόλις σταματήσει αυτή τη δουλειά, θα με επισκέπτεται τακτικά στην Αγγλία και θα μου μαγειρεύει. Παναγιά μου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ να την έχεις καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom