Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τακμαν γαμας καμια σταφιδιασμενη φαφουτα ρε μεγαλε

psinakis

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ξύπνα θλιβερέ βλακάκο

είμαι η φωνή της συνείδησής σου

νομίζεις ότι είσαι οκ και γαμάτος που βιώνεις και κυρίως μοιράζεσαι την σκατοζωή σου

είναι αναπόδραστη ένδειξη της ηλιθιότητάς σου η απομνημόνευση ακριβούς ώρας σε ασήμαντες στάσεις του μετρό ή του λεωφορείου

πίστεψέ με μόνον οι άρρωστοι τα κάνουν αυτά

στο ξανάπα για το καλό σου : βάρα το σκατοκέφαλό σου στον τοίχο και βρες μια πιτσιρίκα και κάντε χωριό

θα με θυμηθείς όταν είσαι γέρος και μόνος και τότε θα παραδεχτείς ότι σε προειδοποίησα

και όλοι εσείς που κάνετε πλακίτσα με έναν τόσο άρρωστο άνθρωπο, να πάτε να γαμηθείτε και να ξελαμπικάρετε μαλακιστήρια

πριν απαντήσει κανείς, ας σκεφτεί λίγο ! και η μαλακία πρέπει να έχει όρια, μικρά μικρά αρχιδάκια

αν και θα μπορούσες να είχες αποφύγει τα περί ηλιθιότητας, τα "μικρά αρχιδάκια" κτλ, δυστυχώς δεν έχεις και πολύ άδικο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Επειδή με τη δουλειά και το διδακτορικό είμαι busy, θα σας περιγράψω συνοπτικά τα σημαντικότερα νέα της περιόδου 05/10/2012 έως 12/10/2012.

Α) Καθημερινότητα
Διάβασμα για τη δουλειά, διάβασμα για το διδακτορικό, έλεγχος των σημειώσεων, διδασκαλία, γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, παρέα με ένα συνάδερφο από το Μεξικό, μαγείρεμα, πλύσιμο πιάτων, ψώνια από τα Tesco, τηλεφωνήματα, σερφάρισμα στο διαδίκτυο και παχύ χέσιμο συνθέτουν το σκηνικό των ημερών.

arcans84

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή με τη δουλειά και το διδακτορικό είμαι busy, θα σας περιγράψω συνοπτικά τα σημαντικότερα νέα της περιόδου 05/10/2012 έως 12/10/2012.

Α) Καθημερινότητα
Διάβασμα για τη δουλειά, διάβασμα για το διδακτορικό, έλεγχος των σημειώσεων, διδασκαλία, γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, παρέα με ένα συνάδερφο από το Μεξικό, μαγείρεμα, πλύσιμο πιάτων, ψώνια από τα Tesco, τηλεφωνήματα, σερφάρισμα στο διαδίκτυο και παχύ χέσιμο συνθέτουν το σκηνικό των ημερών.
στο σπιτι τις αρτεμις πηγες? τι εγινε?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Β) Επαγγελματικά
Στο μάθημα Generalized Linear Models έφτιαξα σημειώσεις 27 σελίδες με τις λύσεις του εργαστηρίου. Από τα 50 άτομα, που το παρακολουθούν, οι 5 είναι Έλληνες. Φυσικά με τους συμπατριώτες φοιτητές συνεννοούμαι στα Ελληνικά. Κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας είμαι πολύ busy, γιατί το μάθημα είναι δύσκολο και η γλώσσα R άγνωστη στους περισσότερους. Ο καθηγητής και οι φοιτητές δείχνουν ευχαριστημένοι από εμένα.
Στο μάθημα Multivariate Data Analysis η κατάσταση είναι πολύ πιο χαλαρή. Παρακολουθούν συνολικά 14 άτομα και οι απορίες είναι ελάχιστες, γιατί το SPSS είναι εύχρηστο.
Γενικά η δουλειά αυτή μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί εξασκώ τα Αγγλικά και έρχομαι σε επαφή με κόσμο. Εξάλλου, μου ταιριάζει αυτός ο χώρος. Τόσους φοιτητές έχω βοηθήσει στις εξεταστικές (π.χ. τον Μπάο).
Την άλλη βδομάδα θα μου στείλουν ταχυδρομικώς το συμβόλαιο, για να υπογράψω.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μην ανησυχείτε, όλα θα σας τα πώ.

Γ) Σπουδές
Επειδή η δουλειά μου αρέσει πάρα πολύ και το διδακτορικό δε με εκφράζει καθόλου, έχω δείξει υπερβάλλον ζήλο σαν "teaching assistant" και τεμπελιά σαν "PGR student". Ο supervisor κατάλαβε ότι το διδακτορικό το έχω χεσμένο και στις 11/10/2012 ώρα 15:00 μου τα έψαλε στο γραφείο του.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Δ) Ψυχική κατάσταση
Αυξημένη αυτοπεποίθηση - νοσταλγία για το παρελθόν - πένθος - κυκλοθυμία - ένταση - κούραση - προσευχές και καθημερινός αυνανισμός για την Άρτεμις - ερωτηματικά για τη Σταυρούλα (π.χ. γιατί ποτέ μέχρι τώρα δε με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο;).

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Από πότε γούσταρες τις γριές?  :think:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ε) Άρτεμις
Για την Άρτεμις τα έμαθα όλα. Ζεί κανονικά με τον άντρα της το Mike, αλλά επειδή ο Mike έχει πάθει καρδιακή προσβολή και χρειάζεται ησυχία, η Άρτεμις πηγαίνει καθημερινά στο μοναστήρι (για να βρίσκει διέξοδο).
Εξαιτίας αυτής της αναστάτωσης, η Άρτεμις μου είπε ότι "δε βάζει ξένους στο σπίτι". Ωστόσο, κανονίσαμε να πάμε παρέα με το αυτοκίνητο μια ρομαντική βόλτα στο μόλο.
Επειδή στις 10/10/2012 κόλλησα ίωση με συνάχι (από το πανεπιστήμιο), μεταθέσαμε το ραντεβού για το άλλο Σ/Κ.
Στις 11/10/2012 της τηλεφώνησα (ώρα 21:16) και μιλήσαμε συνολικά 16 λεπτά. Χθες βράδυ μιλήσαμε στο Skype (είδα τα ριγκάκια της και μετά έπαιξα μια σπέσιαλ μαλακία).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΣΤ) Σταυρούλα
Στις 06/10/2012 ώρα 09:14 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο στούντιο. Μιλήσαμε συνολικά 8 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα. Η συμπεριφορά της ήταν πολύ στοργική. Απαιτώ όμως και έμπρακτη απόδειξη της αγάπης της (να βγούμε για καφέ ή για φαγητό, να με επισκεφτεί στην Αγγλία, να μου αγοράσει κανένα συμβολικό δώρο, να με παίρνει 2 φορές το μήνα τηλέφωνο, κτλ). Την αγαπάω ακόμα. Με την Άρτεμις όμως, αισθάνομαι μεγαλύτερη οικειότητα (δε φοβάμαι να την πάρω τηλέφωνο, η αγάπη της είναι δεδομένη και μου το έχει αποδείξει).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Επιπλέον, κάτι πολύ σημαντικό. Από τις 08/10/2012 έχω το προσωπικό μου γραφείο (κτίριο 58, δωμάτιο 2029, γραφείο 4).

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τακη, επειδη σε ειδα σε ενα βιντεο, ασχημο παιδι δεν εισαι...
Δε βρισκεις καμια μαθητρια , κ να την ωθησεις στη μαθηση, κ ασε τις γεροντοφιλιες?

Από τις πιό σωστές κουβέντες εντός παρόντος νήματος.

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Επιπλέον, κάτι πολύ σημαντικό. Από τις 08/10/2012 έχω το προσωπικό μου γραφείο (κτίριο 58, δωμάτιο 2029, γραφείο 4).
Με το καλό συνάδελφε!!Καλή αρχή,αλλά μην παρατήσεις τελείως και το διδακτορικό σου..Κρίμα είναι!Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο με την Άρτεμις!!  :pipa2:  :dancing:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Από τις πιό σωστές κουβέντες εντός παρόντος νήματος.
Πολύ ανωμαλία έχει πέσει σε αυτό το site. Καλά ρε παιδιά, πώς καυλώνετε με τα πιπίνια; LSD παίρνετε όλοι;

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Πολύ ανωμαλία έχει πέσει σε αυτό το site. Καλά ρε παιδιά, πώς καυλώνετε με τα πιπίνια; LSD παίρνετε όλοι;
κανένα μουνάκι δεν παίζει απο 20 ως 35;
Μηπως να μας εβαζες καμια φωτο κυριε λεκτορα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom