Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Συλλυπητήρια φίλε ΤΑΚΜΑΝ!Ζωή σε λόγου σας!!Μη σε πάρει αποκάτω,η ζωή συνεχίζεται!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συλλυπητήρια φίλε ΤΑΚΜΑΝ!Ζωή σε λόγου σας!!Μη σε πάρει αποκάτω,η ζωή συνεχίζεται!!
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Ευτυχώς η δουλειά μου σαν βοηθός είναι κάτι, που μου αρέσει πάρα πολύ και με απασχολεί αρκετές ώρες (δεν είναι μόνο η διδασκαλία, είναι και η προετοιμασία στο σπίτι). Το βράδυ πριν κοιμηθώ, σκέφτομαι πολύ κόσμο. Τη γιαγιά μου, τη Σταυρούλα, την Άρτεμις, ...
Αύριο στις 09:00 θα παρακολουθήσω τη διάλεξη στα GLM και στις 13:00 θα βοηθήσω τους φοιτητές στα εργαστήρια του SPSS in Multivariate Analysis.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ε) ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - 17/09/2012 έως 01/10/2012
Με την Άρτεμις επικοινωνούμε πολύ συχνά είτε τηλεφωνικώς είτε με ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων. Στις 25/09/2012 ώρα 22:07 μιλήσαμε από το Skype. Ένα αξιοσημείωτο απόσπασμα της στιχομυθίας, ήταν το ακόλουθο:

ΑΡΤΕΜΙΣ: Για δείξε μου το σπίτι σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτό είναι το κρεβάτι (της έδειξα και τον τεράστιο λεκκέ από τη συχνή εκσπερμάτωση, δεν ξέρω αν τον είδε), αυτό είναι το γραφείο μου και αυτός είναι ο καναπές. Καλά από σημειώσεις, εδώ γίνεται μπάχαλο.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Μάλιστα. Αν έρθω να μείνω εδώ, υπάρχει κρεβάτι για μένα;
ΤΑΚΜΑΝ: Φυσικά. Τόσες φορές που έρχονται οι γονείς μου, πού μένουν;
ΑΡΤΕΜΙΣ: Και να μην έχει, δεν πειράζει. Θα κοιμηθούμε αγκαλιά.
ΤΑΚΜΑΝ: (γέλαγα σαν κορνούτος από τον ενθουσιασμό).

Επιπλέον της έστειλα μέσω Skype, το τελευταίο βιντεάκι μου. Η Άρτεμις γέλασε και μου είπε "Καλέ για μένα τα λες όλα αυτά;"

Στις 08/10/2012 η Άρτεμις έχει γεννέθλια. Κανονίσαμε να βρεθούμε στο μοναστήρι στις 13/10/2012 ώρα 17:00. Μετά τον εσπερινό, θα πάμε κάπου οι δυο μας για ποτό (μου είπε ότι το έχει μεγάλη ανάγκη) και εν συνεχεία θα πάμε σπίτι της (ο άντρας της μένει στα Χανιά και έρχεται Αγγλία μόνο το καλοκαίρι). Θα με φιλοξενήσει το Σαββατόβραδο. Την Κυριακή το πρωί, θα πάμε παρέα στο μοναστήρι να παρακολουθήσουμε τη θεία λειτουργία και να κοινωνήσουμε. Μετά το μεσημεριανό φαγητό θα επιστρέψω Southampton και θα δημοσιεύσω με κάθε λεπτομέρια την εμπειρία μου στο site.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Ε) ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - 17/09/2012 έως 01/10/2012
Με την Άρτεμις επικοινωνούμε πολύ συχνά είτε τηλεφωνικώς είτε με ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων. Στις 25/09/2012 ώρα 22:07 μιλήσαμε από το Skype. Ένα αξιοσημείωτο απόσπασμα της στιχομυθίας, ήταν το ακόλουθο:

ΑΡΤΕΜΙΣ: Για δείξε μου το σπίτι σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτό είναι το κρεβάτι (της έδειξα και τον τεράστιο λεκκέ από τη συχνή εκσπερμάτωση, δεν ξέρω αν τον είδε), αυτό είναι το γραφείο μου και αυτός είναι ο καναπές. Καλά από σημειώσεις, εδώ γίνεται μπάχαλο.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Μάλιστα. Αν έρθω να μείνω εδώ, υπάρχει κρεβάτι για μένα;
ΤΑΚΜΑΝ: Φυσικά. Τόσες φορές που έρχονται οι γονείς μου, πού μένουν;
ΑΡΤΕΜΙΣ: Και να μην έχει, δεν πειράζει. Θα κοιμηθούμε αγκαλιά.
ΤΑΚΜΑΝ: (γέλαγα σαν κορνούτος από τον ενθουσιασμό).

Επιπλέον της έστειλα μέσω Skype, το τελευταίο βιντεάκι μου. Η Άρτεμις γέλασε και μου είπε "Καλέ για μένα τα λες όλα αυτά;"

Στις 08/10/2012 η Άρτεμις έχει γεννέθλια. Κανονίσαμε να βρεθούμε στο μοναστήρι στις 13/10/2012 ώρα 17:00. Μετά τον εσπερινό, θα πάμε κάπου οι δυο μας για ποτό (μου είπε ότι το έχει μεγάλη ανάγκη) και εν συνεχεία θα πάμε σπίτι της (ο άντρας της μένει στα Χανιά και έρχεται Αγγλία μόνο το καλοκαίρι). Θα με φιλοξενήσει το Σαββατόβραδο. Την Κυριακή το πρωί, θα πάμε παρέα στο μοναστήρι να παρακολουθήσουμε τη θεία λειτουργία και να κοινωνήσουμε. Μετά το μεσημεριανό φαγητό θα επιστρέψω Southampton και θα δημοσιεύσω με κάθε λεπτομέρια την εμπειρία μου στο site.

η γκομενογρια στην επεσε στα ισα να ξερεις,ειναι ψοφια για να γαμηθει μαζι σου.
εφτασε η ωρα να γαμησεις γρια αρχηγε.
κανονισε να φας καμια φλασια και να μην μπορεσεις γαμησεις την κυριακη,θα ρεζιλεψεις ολο το σαιτ.
κανε και υπομονη τωρα και μην τραβας μαλακια κανα 2 μερες,να μαζευτει υγρο και να την  σοβατισεις κανονικα την γρια.
παχυ χεσιμο ριχνε δεν πειραζει.

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1

Αυτά να τα ακούει ο άλλος ο φιδέμπορας με την κουμπάρα.

Εύγε ΤΑΚ αγόρι μου :rockon: Σε βλέπω να χτυπάς τρίποντα με το εκ γηραιάς Αλβιώνος τεμάχιον    :dancing:

ΥΓ. Συλλυπητήρια για την Γιαγιά σου Τύπε.

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Μπράβο ρε ΤΑΚΜΑΝ! Μοιάζει πολύ θετική η εξέλιξη με την Άρτεμη. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά. Τι ηλικία έχει αλήθεια; Και κάνε μας καμία περιγραφή.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μπράβο ρε ΤΑΚΜΑΝ! Μοιάζει πολύ θετική η εξέλιξη με την Άρτεμη. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά. Τι ηλικία έχει αλήθεια; Και κάνε μας καμία περιγραφή.
Θα πάρω μαζί μου και τη μηχανή του Τηλεκόλλα, για να τη βγάλω φωτογραφία και να μαλακίζομαι με τα ριγκάκια της. Επιστρέφοντας Southampton, θα τη δημοσιεύσω στο προφίλ μου στο Facebook (η Άρτεμις δεν σχετίζεται με μπουρδέλα και νταβατζήδες, μπορώ να τη δημοσιεύσω άνετα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αυτά να τα ακούει ο άλλος ο φιδέμπορας με την κουμπάρα.

Εύγε ΤΑΚ αγόρι μου :rockon: Σε βλέπω να χτυπάς τρίποντα με το εκ γηραιάς Αλβιώνος τεμάχιον    :dancing:

ΥΓ. Συλλυπητήρια για την Γιαγιά σου Τύπε.
Αν η Άρτεμις αποδειχτεί δεκτική στα sandwich και στα Montpellier κατά την επίσκεψή μου στο σπίτι της, θα μειώσω κατά πολύ τη συχνότητα και τη διάρκεια των επισκέψεών μου στην Ελλάδα (την πρώτη φορά χούφτωμα, τη δεύτερη πήδηγμα, αν πάνε όλα καλά, η ερωτική μου επιθυμία επανήλθε στα φυσιολογικά της).
Στο μοναστήρι θα ανάψω και ένα κερί για τη γιαγιά. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Αν η Άρτεμις αποδειχτεί δεκτική στα sandwich και στα Montpellier κατά την επίσκεψή μου στο σπίτι της, θα μειώσω κατά πολύ τη συχνότητα και τη διάρκεια των επισκέψεών μου στην Ελλάδα (την πρώτη φορά χούφτωμα, τη δεύτερη πήδηγμα, αν πάνε όλα καλά, η ερωτική μου επιθυμία επανήλθε στα φυσιολογικά της).
Στο μοναστήρι θα ανάψω και ένα κερί για τη γιαγιά. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας.
Μισο λεπτο.
Σε παρκολουθω εδω και καιρο.
Εν ταξει ολα.
Ποια η διαφορα Sandwich με Monpellier? (και ποια η εννοια αυτων?)
Για θυμισε μου ποια η ιδιοτητα της νεαρας Αρτεμιδος?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.

02/10/2012 - 04/10/2012
Διάβασα τις σημειώσεις των Workshops από τα μαθήματα "Multivariate Data Analysis" και "Generalised Linear Models", τις έλεγξα και τις έστειλα με e-mail διορθωμένες στους καθηγητές. Επιπλέον, διάβασα και τις "Lecture Notes". Στα εργαστήρια της Πέμπτης, έλυσα όλες τις απορίες των φοιτητών. Ενημέρωσα την Άρτεμις για τις επιτυχίες μου και το χάρηκε πάρα πολύ (στο τελευταίο μήνυμα μου έγραψε "μπράβο παιδάκι μου").

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μισο λεπτο.
Σε παρκολουθω εδω και καιρο.
Εν ταξει ολα.
Ποια η διαφορα Sandwich με Monpellier? (και ποια η εννοια αυτων?)
Για θυμισε μου ποια η ιδιοτητα της νεαρας Αρτεμιδος?
Το sandwich χωρίζεται σε 3 κατηγορίες (διευθυντικό, ηγεμονικό, μητροπολητικό).
Montpellier = Συνεχές χειροφίλημα με πιπίλισμα στα τρικ-τρικ.
Όποτε μπορέσω, θα ανοίξω ένα καινούργιο θέμα με τίτλο "Λεξικό του ΤΑΚΜΑΝ".
Η Άρτεμις είναι μια 75άχρονη Χανιώτισσα α-καπέλο, την οποία γνώρισα στις 09/04/2012 στο μοναστήρι.

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ΤΑΚΜΑΝ το σκεφτόμουν αυτό σήμερα το απόγευμα και είχα σκοπό να στο προτείνω. Όχι μόνο να φτιάξεις το εν λόγω θέμα αλλά επίσης να βάλεις ένα λινκ στην υπογραφή σου εδώ στο bourdela. Θα μας βοηθήσει όλους όσους σε παρακολουθούμε. Πολλές φορές έχω κι εγώ κενά στο τι είναι το κάθε τι που γράφεις. Φτιάξε ένα θέμα και κάνε το sticky, αν δεν κάνω λάθος εκεί μπορείς να επεξεργάζεσαι το αρχικό ποστ και να προσθέτεις νέες ορολογίες. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος πιο έμπειρος σε θέματα φόρουμ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.

Παρασκευή 05/10/2012 - I got on the wrong side of the bed
Αρκετά δύσκολη μέρα. Ξύπνησα στις 06:20. Έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ, έριξα ένα παχύ χέσιμο και έφαγα τα δημητριακά μου. Κατόπιν, έκανα ντους.
Στις 08:20 έφυγα από το σπίτι μου, για να πάω στο πανεπιστήμιο. Από τις 09:00 μέχρι τις 11:00 παρακολούθησα Generalised Linear Models. Επειδή νύσταζα, η παρακολούθησή μου ήταν για γέλια (κοιμόμουν όρθιος).
Στις 11:25 πήρα το λεωφορείο U6C (General Hospital - Highfield Interchange - City and Dock Gate 4), για να επιστρέψω σπίτι μου. Κατέβηκα από το λεωφορείο στις 11:50. Έριξα ένα κατούρημα και εκτύπωσα από τον υπολογιστή μου τις διορθωμένες σημειώσεις του μαθήματος "Multivariate Data Analysis".

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
ΤΑΚΜΑΝ φτιάξε ένα γλωσσάρι με την ορολογία σου
αλλά γράψε και την ΕΞΗΓΗΣΗ της προέλευσης των όρων .Το σάντουϊτς
π.χ. είναι χειραψία που βάζεις το χέρι της κοπέλας
ανάμεσα στα χέρια σου ,σαν σάντουϊτς .Αλλά το πώς προήλθε
ο όρος π.χ. Montpellier ,δεν είναι προφανές .Στο Montpellier
σπούδασε ο Αδαμάντιος Κοραής .Τι σχέση έχει αυτό ,με
το νόημα που του δίνεις ,ότι σημαίνει συνεχές χειροφίλημα με
πιπίλισμα στα "τρικ-τρικ " ?
Πως προήλθε το "τρικ-τρικ " ?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στς 12:00 πήρα μαζί μου το laptop, την ομπρέλα και το διαβατήριο (αυτό χρειάζεται, για να υπογράψω τη σύμβαση προσωρινής εργασίας) και πήγα στη στάση του λεωφορείου U1A (City and Dock Gate 4 - Highfield Interchange - Southampton Airport Parkway), για να ξαναπάω στο πανεπιστήμιο (στις 13:00 είχα διδασκαλία). Στη σταση αντίκρυσα 2 θεογκόμενες α-καπέλο, τίγκα στα πολυδιαθλαστικά τρικ-τρικ. Μετά από 1 λεπτό, πέρασε το λεωφορείο U2B (Civic Centre - Highfield Interchange - Bassett Green), αλλά το έχασα από την καύλα. Μετά από αυτό, πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου, για να τον ενημερώσω για το νέο μου γραφείο στο πανεπιστήμιο (κτίριο 58, 04/2029). Εκείνη την ώρα πέρασε το U1A με εκπληκτική ταχύτητα και το έχασα, γιατί δε σταμάτησε. Μετά από το παραπάνω πρωτοφανές περιστατικό, έπιασα κουβέντα με μια α-καπέλο. Αυτή δυστυχώς περίμενε το λεωφορείο 1 για Winchesster και έτσι το ερωτικό τετ-α-τετ τέλειωσε απότομα.
Στις 12:14 ήρθε κανονικά το λεωφορείο U1A, επιβιβάστηκα και έφτασα στο πανεπιστήμιο στην ώρα μου. Από τις 13:00 μέχρι τις 15:00 δούλευα σαν βοηθός στα εργαστήρια του SPSS στην πολυμεταβλητή ανάλυση. Ωστόσο, μια λεπτομέρεια με τα scatterplots δεν τη θυμόμουν, με αποτέλεσμα να μη δώσω τις ίδιες οδηγίες σε όλους τους φοιτητές (στην αρχή το έδειξα στους φοιτητές, όπως νόμιζα και μετά σύμφωνα με την υπόδειξη του καθηγητή). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, βγαίνοντας από την αίθουσα, να αισθάνομαι άσχημα με τη συνείδησή μου.
Στις 15:05 πήγα στο κτίριο 54, για να παραλάβω τα κλειδιά του γραφείου μου. Ωστόσο, επειδή τις Παρασκευές η γραμματεία είναι ανοιχτή μέχρι τις 13:00, θα τα παραλάβω τη Δευτέρα. Κατόπιν, πέρασα από το γραφείο του Sabu Sabmadas, για να συνεννοηθούμε για το συμβόλαιο, αλλά ήταν απών. Στη συνέχεια πέρασα από το γραφείο του Fiifi Amoako, για να τον ρωτήσω πώς με βρίσκει σαν βοηθό. Αυτός μου είπε ότι το μόνο αρνητικό ήταν, ότι τα έδινα στους φοιτητές όλα στο πιάτο (αντί να τους δίνω οδηγίες, τα έκανα μόνος μου με το ποντίκι και τους έδειχνα).

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Το sandwich χωρίζεται σε 3 κατηγορίες (διευθυντικό, ηγεμονικό, μητροπολητικό).
Montpellier = Συνεχές χειροφίλημα με πιπίλισμα στα τρικ-τρικ.
Η Άρτεμις είναι μια 75άχρονη Χανιώτισσα α-καπέλο, την οποία γνώρισα στις 09/04/2012 στο μοναστήρι.
λεξικο οπωσδηποτε, ειναι κατι που λειπει...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Τακη, επειδη σε ειδα σε ενα βιντεο, ασχημο παιδι δεν εισαι...
Δε βρισκεις καμια μαθητρια , κ να την ωθησεις στη μαθηση, κ ασε τις γεροντοφιλιες?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Στς 12:00 πήρα μαζί μου το laptop, την ομπρέλα και το διαβατήριο (αυτό χρειάζεται, για να υπογράψω τη σύμβαση προσωρινής εργασίας) και πήγα στη στάση του λεωφορείου U1A (City and Dock Gate 4 - Highfield Interchange - Southampton Airport Parkway), για να ξαναπάω στο πανεπιστήμιο (στις 13:00 είχα διδασκαλία). Στη σταση αντίκρυσα 2 θεογκόμενες α-καπέλο, τίγκα στα πολυδιαθλαστικά τρικ-τρικ. Μετά από 1 λεπτό, πέρασε το λεωφορείο U2B (Civic Centre - Highfield Interchange - Bassett Green), αλλά το έχασα από την καύλα. Μετά από αυτό, πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου, για να τον ενημερώσω για το νέο μου γραφείο στο πανεπιστήμιο (κτίριο 58, 04/2029). Εκείνη την ώρα πέρασε το U1A με εκπληκτική ταχύτητα και το έχασα, γιατί δε σταμάτησε. Μετά από το παραπάνω πρωτοφανές περιστατικό, έπιασα κουβέντα με μια α-καπέλο. Αυτή δυστυχώς περίμενε το λεωφορείο 1 για Winchesster και έτσι το ερωτικό τετ-α-τετ τέλειωσε απότομα.
Στις 12:14 ήρθε κανονικά το λεωφορείο U1A, επιβιβάστηκα και έφτασα στο πανεπιστήμιο στην ώρα μου. Από τις 13:00 μέχρι τις 15:00 δούλευα σαν βοηθός στα εργαστήρια του SPSS στην πολυμεταβλητή ανάλυση. Ωστόσο, μια λεπτομέρεια με τα scatterplots δεν τη θυμόμουν, με αποτέλεσμα να μη δώσω τις ίδιες οδηγίες σε όλους τους φοιτητές (στην αρχή το έδειξα στους φοιτητές, όπως νόμιζα και μετά σύμφωνα με την υπόδειξη του καθηγητή). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, βγαίνοντας από την αίθουσα, να αισθάνομαι άσχημα με τη συνείδησή μου.
Στις 15:05 πήγα στο κτίριο 54, για να παραλάβω τα κλειδιά του γραφείου μου. Ωστόσο, επειδή τις Παρασκευές η γραμματεία είναι ανοιχτή μέχρι τις 13:00, θα τα παραλάβω τη Δευτέρα. Κατόπιν, πέρασα από το γραφείο του Sabu Sabmadas, για να συνεννοηθούμε για το συμβόλαιο, αλλά ήταν απών. Στη συνέχεια πέρασα από το γραφείο του Fiifi Amoako, για να τον ρωτήσω πώς με βρίσκει σαν βοηθό. Αυτός μου είπε ότι το μόνο αρνητικό ήταν, ότι τα έδινα στους φοιτητές όλα στο πιάτο (αντί να τους δίνω οδηγίες, τα έκανα μόνος μου με το ποντίκι και τους έδειχνα).
τα ονοματα ειναι αληθινα; Πρεπει να τους μιλας αγγλικα, κ με υφος γνωστη, αλλιως θα παιξει προβλημα...οχι να τους δειχνεις, μονο αν σε φωναξουν, πρεπει να μιλας...οπως η αεροσυνοδος δειχνει σε ολους, δε δενει ενα εναν... Μετα περνας αφιαφορα με χαμογελο κ κοιτας αν το κανουν σωστα... Πιο κουλ να εισαι...

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
ξύπνα θλιβερέ βλακάκο

είμαι η φωνή της συνείδησής σου

νομίζεις ότι είσαι οκ και γαμάτος που βιώνεις και κυρίως μοιράζεσαι την σκατοζωή σου

είναι αναπόδραστη ένδειξη της ηλιθιότητάς σου η απομνημόνευση ακριβούς ώρας σε ασήμαντες στάσεις του μετρό ή του λεωφορείου

πίστεψέ με μόνον οι άρρωστοι τα κάνουν αυτά

στο ξανάπα για το καλό σου : βάρα το σκατοκέφαλό σου στον τοίχο και βρες μια πιτσιρίκα και κάντε χωριό

θα με θυμηθείς όταν είσαι γέρος και μόνος και τότε θα παραδεχτείς ότι σε προειδοποίησα

και όλοι εσείς που κάνετε πλακίτσα με έναν τόσο άρρωστο άνθρωπο, να πάτε να γαμηθείτε και να ξελαμπικάρετε μαλακιστήρια

πριν απαντήσει κανείς, ας σκεφτεί λίγο ! και η μαλακία πρέπει να έχει όρια, μικρά μικρά αρχιδάκια

arcans84

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
το σαββατοκυριακο θα γινει το ραντεβου με την γερογκομενα? :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom