Ομολογουμένως σου απαντώ λίγο αργά γιατί είχα ένα χρόνο περίπου να γράψω στο site αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ... Όχι δεν πήγα, την τελευταία φορά που πάτησα εκεί το πόδι μου σφίχτηκε τόσο η καρδιά μου που πήρα όρκο να μην ξαναπάω ποτέ και να προτιμήσω να μείνω με τις αναμνήσεις μου, και που πήγα τις 3 - 4 τελευταίες φορές πολύ ήταν, έπρεπε να είχα ξεκόψει νωρίτερα.
Επιβεβαιώνω, πέρασα κι εγώ τελικά την Παρασκευή με αφορμή και τη συζήτηση εδώ και όχι απλά ήταν κλειστό αλλά νομίζω ότι έχουν κατεβάσει και την πινακίδα... Αιωνία η μνήμη
Έχει κλήσει μάστορα ο πάλαι ποτέ ναός του στριπτίζ μας έχει εγκαταλήψει και μας έχουν μήνει μόνο οι αναμνήσεις όποτε περνάμε απο έξω , πάντως η περιοχή εκεί χρειάζεται ένα τέτοιο μαγαζί μακάρι να μπορούσε κάποιος να το άνοιγε ξανά .
Έχει κλήσει μάστορα ο πάλαι ποτέ ναός του στριπτίζ μας έχει εγκαταλήψει και μας έχουν μήνει μόνο οι αναμνήσεις όποτε περνάμε απο έξω , πάντως η περιοχή εκεί χρειάζεται ένα τέτοιο μαγαζί μακάρι να μπορούσε κάποιος να το άνοιγε ξανά .