You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Erotica Live Show
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Υπάρχει κάποιος τομέας που οι Έλληνες να μην συμπεριφέρονται με νοτροπία αρπαχτης;Για τον ίδιο λόγο που ούτε το Αλκατραζ, ούτε το Κινκυ κρατάνε ή φέρνουν νεες ,αξιόλογες κοπέλες.Δεν έχουν μάθει να πληρώνουν!
Για να καταλάβεις πόσο ξεφτίλες είναι ορισμένοι , γνωστό αφεντικό νοίκιαζε διαμέρισμα 200 ευρώ το μήνα. Έβαζε 4 κρεβάτια και το υπενοικίαζε 50 ευρώ την εβδομάδα σε κάθε μία.Δηλαδή σε μια εβδομάδα έβγαζε το ενοίκιο και του περίσσευαν και 600 ευρώ το μήνα από το πουθενά. Τα τελευταία χρόνια οι κοπέλες ζήτημα αν έβγαζαν τις 3-4 ημέρες( Δευτέρα-Πέμπτη ) τα έξοδα για το ταξί. Μια κοπέλα που αξίζει γιατί να κάτσει?
Επιπλέον το άλλο κακό με το Ερότικα ΄΄ηταν ότι όλοι στο μαγαζί είχαν και από μια κοπέλα επίσημα γκόμενα. Πολύ κακή ιδέα.Δημιουργεί έχθρες μεταξύ των κοριτσιων (η γκομενα του αφεντικού πχ γίνεται αφίσα και η άλλη όχι). Ή πώς να δουλέψει στο πριβέ πχ η κοπέλα όταν ξέρει ότι ο άλλος βλέπει στην κάμερα (δε ξέρω αν τον έπαιζε κιόλας)..
Πόσο πίσω είμαστε ρε πούστη μου...
Αν είχαν γίνει τέτοια σκηνικά εκεί μέσα,λογικό να διαλυθεί το μαγαζί...
zaxoulinos8872
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Η Τατιάνα από Erotica ξέρει κανείς ποιες μέρες δουλεύει(εκτός Σ/Κ)???
Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά!!!!
Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά!!!!
Καλησπέρα σύντροφοι... Επίσκεψη χθες βράδυ με ένα συναγωνιστή.. Πλήρης απογοήτευση το μαγαζί... Πάνε οι καλές ημέρες που όλοι περάσαμε στο εν λόγο ίδρυμα..Μόλις 6-7 κορίτσια.. Κόσμος γύρω στα 10 άτομα. Το ρόστερ (όσο έμεινε) πολυυυυύ φτωχό. Αν εξαιρέσουμε την Κατερίνα τίποτα αξιοπρόσεκτο.. Εάν φύγει η Κατερίνα κάποια στιγμή δε βλέπω λόγο να παραμένει ανοιχτό το μαγαζί.. Κρίμα πραγματικά...
bigpipis7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Κριτικές
- 29
- Like
- 527
- Πόντοι
- 5.855
DocHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
eixe anoiksi magazi sti roumania kai eixe araboniastialla xwrise prosfatos
και πώς μπορουμε να το βρουμε το κοριτσι να το παρηγορησουμε;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Ρε παιδιά έβαλε λουκέτο το Erotica? Πέρασα πριν λίγο με το αμάξι και ήταν κλειστό!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
έτοιμο είναι! Πέμπτη που πήγα είχε 3 κόπελες μόνο!!!!!!!!!!!!!!! Αν και μου φαίνεται οτι έχει βάλει καινούργιους καναπέδες
Λήξη συναγερμού, ίσως να έγινε κάτι εκείνη τη μέρα επειδή ήταν παραμονές εκλογών, πέρασα πριν καμιά ώρα και ήταν κανονικά ανοιχτό. Αν έχει βέβαια μόνο 3 κοπέλες μάλλον δεν αξίζει να πατήσει το πόδι του κανείς. Η Κατερίνα η Κεφαλονίτισσα δουλεύει ακόμα;
Το Erotica το άλλωτε κορυφαίο μαγαζί της Αθήνας να έχει 3 γυναίκες που είναι οτι μπάζο του απέμεινε ... Σίγουρα πάντως δεν παίζει ρόλο μόνο η κρίση και η περιοχή που το μαγαζί είναι τόσο πεσμένο αυτή την στιγμή
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Το Erotica το άλλωτε κορυφαίο μαγαζί της Αθήνας να έχει 3 γυναίκες που είναι οτι μπάζο του απέμεινε ... Σίγουρα πάντως δεν παίζει ρόλο μόνο η κρίση και η περιοχή που το μαγαζί είναι τόσο πεσμένο αυτή την στιγμή
Πραγματικά, είναι να λυπάσαι. Θυμάμαι μια εποχή πριν σταλούν και αρκετές κοπέλες στο τότε θυγατρικό του "Tutti Frutti", οι εργαζόμενες ήταν περισσότερες κι απ' τους πελάτες και σχεδόν όλες τους μουνάρες, γύρω στο 2006 ήταν πάνω από 25 κοπέλες στο μαγαζί σε μία καλή βραδιά. Όσο για την τοποθεσία που είναι το μαγαζί, αν κάποιος είναι τόσο χέστης και τον έχουν επηρεάσει τόσο τα ρεπορτάζ - μύθοι για τον "επικίνδυνο" Άγιο Παντελεήμονα, τότε ειλικρινά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Χρόνια τώρα πήγαινα, πάρκαρα σαν κύριος κάπου πάνω στην πλατεία και έφευγα απ' το μαγαζί συνήθως ξημερώματα, ούτε μια γρατζουνιά δε βρήκα ποτέ στο αμάξι μου κι ούτε φυσικά με πείραξε εμένα κανείς.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Πέρασα χθες απ' το Erotica, θλίψη, μόνο αυτό έχω να πω. Έχω δημοσιεύσει κριτική.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Λεπτομερέστατη κ κριτκή σου κ άκρως κατατοπιστική για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο άλλοτε κραταιό μαγαζί...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Λεπτομερέστατη κ κριτκή σου κ άκρως κατατοπιστική για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο άλλοτε κραταιό μαγαζί...
Να 'σαι καλά ρε Κρητικέ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 117
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 154