Νέα

Erotica Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
και σε πόσα λεπτά αδειάζει το ποτήρι και φεύγει????????????????
Αυτο δεν το ξερω, γιατι δεν κερασα.

Μου το ειπε η "καλιτεχνιδα" :
"15 ευρω ντεν εχεις να με κερασεις ενα πουτο ?"

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και σε πόσα λεπτά αδειάζει το ποτήρι και φεύγει????????????????

Οι περισσοτερες το αδειαζουν σε 5 λεπτα, ομως στο erotica υπαρχουν κοπελες που το πινουν (τιν βυσσιναδα) σε 10 λεπτα η τεταρτο αναλογα. Παντως συμφερει πιο πολυ να κερασεις μια σαμπανια τον 100 ευρω για 1 ωρα και 10 λεπτα.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αυτη ειναι που γνωρισα στο erotica πριν καμια βδομαδα και μου συστηθηκε σαν angela.

Καλα ρε παιδι αυτη ειναι η Αντζελα που'χεις κολησει τοσο καιρο και εχεις αρρωστησει με τη παρτη της.. :huh: :think: :S???
Σιγα τη γκομενα ρε συ αν ηταν ελλεηινιδια ''εξω'' ουτε καν θα τις εδινες σημασια.. :booty:!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Οι περισσοτερες το αδειαζουν σε 5 λεπτα, ομως στο erotica υπαρχουν κοπελες που το πινουν (τιν βυσσιναδα) σε 10 λεπτα η τεταρτο αναλογα. Παντως συμφερει πιο πολυ να κερασεις μια σαμπανια τον 100 ευρω για 1 ωρα και 10 λεπτα.

Μη μου πεις οτι κερνας και σαμπανιες τις καλλιτεχνιδες ρε συ γιατι θα αναφωνησω με τρομο οτι εχεις αρρωστησει ασχημα.. :idiot: :uglystupid: :headbang:!!!

Τεσπα γυρισες απο Σαλονικα για κεινη τη συναντηση που λεγαμε να πουμε για τις καταστροφες μας... :dancing: :dancing: :dancing:

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Ναι ρε φίλε τι σαπμπάνιες λές ; Kάνε ένα πριβεδακι στο κάτω κάτω και κέρνα και μία φορά ενα ποτάκι μην δίνεις τέτοια λεφτά το θέμα μας εδώ είναι να κάνουμε την δουλειά μας εμείς όχι να τις κάνουμε πλούσιες και εμείς να καταστράφουμε .Το λεει και ο κώδικας την Αντζυ την ξέρω έχει ωραίο κόλο αλλά εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει τόσο .

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ναι ρε φίλε τι σαπμπάνιες λές ; Kάνε ένα πριβεδακι στο κάτω κάτω και κέρνα και μία φορά ενα ποτάκι μην δίνεις τέτοια λεφτά το θέμα μας εδώ είναι να κάνουμε την δουλειά μας εμείς όχι να τις κάνουμε πλούσιες και εμείς να καταστράφουμε .Το λεει και ο κώδικας την Αντζυ την ξέρω έχει ωραίο κόλο αλλά εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει τόσο .

Ποιος κωδικας φιλε billi κατι σαν τον νομο του Πικερ αλλα ειδικα για τα κοριτσια του σωληνα..;;???

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Επιστροφή πριν λίγη ώρα,δεν λέει και πολλά πλέον πρέπει να κάνουν ανανέωση....

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
O Κώδικας της νύχτας !!!

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Bασικη αρχή του κώδικα δεν δίνουμε σαμπάνιες σε αυτές

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Σε χθεσινό  πέρασμα από την Αχαρνών κατά τις 3 τη νύχτα είπα να περάσω,αλλά είδα τη Σιμόνα να αναχωρεί και έτσι δεν μπήκα....

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Eγω πήγα προχθες φίλε Billy λιγα πραγματα ασε που αυτη η Σιμονα ηταν με ενα σαμπανακια που πρεπει να της δινει καλό χαρτί σκεψου οτι πληρωσα εισοδο 15 ευρώ και δεν εκανα ουτε 1 χορο οι καινουργιες μάπα εκτός απο μία που βλέποταν κατα τα άλλα απο τις παλιές ήταν η Αντζυ και οι υπολοιπές

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Eγω πήγα προχθες φίλε Billy λιγα πραγματα ασε που αυτη η Σιμονα ηταν με ενα σαμπανακια που πρεπει να της δινει καλό χαρτί σκεψου οτι πληρωσα εισοδο 15 ευρώ και δεν εκανα ουτε 1 χορο οι καινουργιες μάπα εκτός απο μία που βλέποταν κατα τα άλλα απο τις παλιές ήταν η Αντζυ και οι υπολοιπές

ατζυ σου ρχομαι την παρασκευη!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618

Η αλήθεια είναι ότι είναι συνέχεια απασχολημένη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom