ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
Ποια είναι αυτή στις φώτος? Η περίφημη Κεφαλονίτισσα?
Όχι άλλη είναι...
Ποια είναι αυτή στις φώτος? Η περίφημη Κεφαλονίτισσα?
Υποκλίνομαι...οι κοινες γκομενες πιστεψε με περισσοτερη ληστεια κανουν
Άλλο αυτό...Καλυτερες ομως απο τις γκομενες μας μου δεν ξερουν να χορευουν πανω στον πουτσο σου.
Oυτε και αυτος ξέρει μια Ελενα μια Αντζελα μια Μονα Λιζα μια Κορινα και μια Καταλινα ρε paidithavma 9 χρονια εροτικα πάω δεν έχω δει Αντζελα και πηγα και την προηγουμενη εβδομαδα δεν ειδα Αντζελα αυτη την Εlena Angie Stinga προφανως εννοεις που ειναι πολλα χρονια εκει εγω την ξέρω 2 χρονια ισως βεβαια να εννοουσε με τον Αngie Angela. Λοιπον μαγγες οπως λεει και στην κριτικη σημερα ενας συναδελφός μας η τουαλετες στο Εrotica έχουν μαυρα χαλια ενω ο γυφτος ουτε σαπουνι δεν εχει αγορασει και βαζει νερο μεσα σε σαπουνι του Φεβρουαριου εγω την αλλη φορα θα το πω στον Μετρ και αν πει τιποτα στ αρχιδια μου δεν θα ξαναπατησω ουτε εγω ουτε οι φιλοι μου .
Aν θες πήγαινε αλλά πες τιποτα για τις τουαλετες σε κανενα να τους κανεις λιγο ρομπα
παιδι -θαυμα....αυτη ειπαμε ειναι η ελενα στινγκα......anxhela elena ειναι αλλη...αλλα δεν ειναι εροτικα....ψαξε και τις 2.....αλλα οσο θυμαμαι τετοια δεν υπαρχει
Ναι ρε συ, η anxhela elena ειναι η μονα λιζα μαλλον. Ενταξυ επιτελους εβγαλα ακρη, οχι τιποτα αλλο απλα να ξερω και τα ονοματα αυτων που αγαπαω
το πότο της είναι ακόμα στα 20€????????
Την περασμενη Παρασκευη που πηγα, το ποτο για την κοπελα κοστιζε 15 ευρω.Τι δεν έχει γυναικείο ποτό με 15 ή 10;
Την περασμενη Παρασκευη που πηγα, το ποτο για την κοπελα κοστιζε 15 ευρω.