Νέα

Erotica Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:boobies:περιμενω αναμεταδωση γεγονοτων.....

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ποια η αποψή σας για γιάννα - νάντια(η ίδια κοπέλα είναι)???

dred12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά γιατι το σφραγισανε το ιδρυμα??? βουλοκερι επεσε . τι συνεβη?

haros135

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Πάνω που 'λεγα να πάω. Ξέρει κανείς εκ πείρας πόσο διαρκούν αυτά τα σφραγίσματα?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πάνω που 'λεγα να πάω. Ξέρει κανείς εκ πείρας πόσο διαρκούν αυτά τα σφραγίσματα?

εξαρτάται από την περιοδοντική κατάσταση των φρονιμητών.Ανέκαθεν έπαιζε ρόλο αυτό αν και στην πορεία προστέθηκαν και άλλες δυσλειτουργίες στην ευρύτερη στοματική κοιλότητα όπως είναι η περιαστική δόμηση των ούλων με επιπλέον μπετόν αρμέ.Για αυτό μακρυά από τις άλλες οδοντόκρεμες,μόνο oulodent

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εξαρτάται από την περιοδοντική κατάσταση των φρονιμητών.Ανέκαθεν έπαιζε ρόλο αυτό αν και στην πορεία προστέθηκαν και άλλες δυσλειτουργίες στην ευρύτερη στοματική κοιλότητα όπως είναι η περιαστική δόμηση των ούλων με επιπλέον μπετόν αρμέ.Για αυτό μακρυά από τις άλλες οδοντόκρεμες,μόνο oulodent
ΤΩΡA OULONTENT ΞΕΟΥΛΟΤΕΝΤ  ΕΓΩ ΣΤΟ ΧΟΡΟ TIS RAMONAS TIS εγλυψα την μουναρα οταν μου το εδωσε φορα παρτιδα

haros135

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

Έπρεπε να το περιμένω.

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Έπρεπε να το περιμένω.
τωρα πλακα πλακα ο μαλιαs στην πορτα που φαινετε και αλητοφατσα αμα του πεισ θελω ωα φυστικοσο καμια απο δαυ τεσ κατι θα κανει για :zfuck: :zfuck: :zfuck: και οχι να κανεισ μεγαλη ζημια στο μαγαζι :zfuck: :zfuck:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
τωρα πλακα πλακα ο μαλιαs στην πορτα που φαινετε και αλητοφατσα αμα του πεισ θελω ωα φυστικοσο καμια απο δαυ τεσ κατι θα κανει για :zfuck: :zfuck: :zfuck: και οχι να κανεισ μεγαλη ζημια στο μαγαζι :zfuck: :zfuck:

ο μαλλιάς είναι από τους πιο ευγενικούς πορτιέρηδες που έχω δει.

υ.γ. είναι χρόνια στο μαγαζί

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ΤΩΡA OULONTENT ΞΕΟΥΛΟΤΕΝΤ  ΕΓΩ ΣΤΟ ΧΟΡΟ TIS RAMONAS TIS εγλυψα την μουναρα οταν μου το εδωσε φορα παρτιδα

εσύ της το είχες γλύψει πριν ρε κι αναρωτιόμουν γιατί έχει περίεργη γεύση;

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εσύ της το είχες γλύψει πριν ρε κι αναρωτιόμουν γιατί έχει περίεργη γεύση;
ΤΩΡΑ  ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΩΡΟ :priest: :priest:  ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Τελικα εκλεισε ??? Παντως ολοι εκει ηταν μια χαρα παιδια οταν ειχα παει πριν κανα χρονο, και ο DJ με τις μαλακιες που πεταγε ειχε πλακα και ειχε πολλα κοντοπουτανα μελανουρια η αδυναμία μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom