pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
kανα νεο απο το ιδρυμα μαγκες....καποιος?
θα πάω σήμερα και θα σου πώ.
kανα νεο απο το ιδρυμα μαγκες....καποιος?
sto 4 stin peiraios einaiβρε παιδια μια μουν.ρα Ρουμανα που την λενε ΚΑΡΛΑ ειναι εκει?????????γιατι εχω παει 2 φορες και μαλλον μου λενε ψεμματα οτι εχει ρεπο
ρε παιδιά γιατι το σφραγισανε το ιδρυμα??? βουλοκερι επεσε . τι συνεβη?
Η ΠΙΟ ΕΚΦΥΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ EROTIKA EINAI H RAMONAΠάνω που 'λεγα να πάω. Ξέρει κανείς εκ πείρας πόσο διαρκούν αυτά τα σφραγίσματα?
Πάνω που 'λεγα να πάω. Ξέρει κανείς εκ πείρας πόσο διαρκούν αυτά τα σφραγίσματα?
ΤΩΡA OULONTENT ΞΕΟΥΛΟΤΕΝΤ ΕΓΩ ΣΤΟ ΧΟΡΟ TIS RAMONAS TIS εγλυψα την μουναρα οταν μου το εδωσε φορα παρτιδαεξαρτάται από την περιοδοντική κατάσταση των φρονιμητών.Ανέκαθεν έπαιζε ρόλο αυτό αν και στην πορεία προστέθηκαν και άλλες δυσλειτουργίες στην ευρύτερη στοματική κοιλότητα όπως είναι η περιαστική δόμηση των ούλων με επιπλέον μπετόν αρμέ.Για αυτό μακρυά από τις άλλες οδοντόκρεμες,μόνο oulodent
εξαρτάται από την περιοδοντική κατάσταση των φρονιμητών.Ανέκαθεν έπαιζε ρόλο αυτό αν και στην πορεία προστέθηκαν και άλλες δυσλειτουργίες στην ευρύτερη στοματική κοιλότητα όπως είναι η περιαστική δόμηση των ούλων με επιπλέον μπετόν αρμέ.Για αυτό μακρυά από τις άλλες οδοντόκρεμες,μόνο oulodent
τωρα πλακα πλακα ο μαλιαs στην πορτα που φαινετε και αλητοφατσα αμα του πεισ θελω ωα φυστικοσο καμια απο δαυ τεσ κατι θα κανει για και οχι να κανεισ μεγαλη ζημια στο μαγαζιΈπρεπε να το περιμένω.
Έπρεπε να το περιμένω.
τωρα πλακα πλακα ο μαλιαs στην πορτα που φαινετε και αλητοφατσα αμα του πεισ θελω ωα φυστικοσο καμια απο δαυ τεσ κατι θα κανει για και οχι να κανεισ μεγαλη ζημια στο μαγαζι
ΤΩΡA OULONTENT ΞΕΟΥΛΟΤΕΝΤ ΕΓΩ ΣΤΟ ΧΟΡΟ TIS RAMONAS TIS εγλυψα την μουναρα οταν μου το εδωσε φορα παρτιδα
ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣεσύ της το είχες γλύψει πριν ρε κι αναρωτιόμουν γιατί έχει περίεργη γεύση;
ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ
πλακα κανω τον ξερο φατσικοσ κανενα γιαο μαλλιάς είναι από τους πιο ευγενικούς πορτιέρηδες που έχω δει.
υ.γ. είναι χρόνια στο μαγαζί
στρακι..ο μαλλιάς είναι από τους πιο ευγενικούς πορτιέρηδες που έχω δει.