Νέα

Έρως και μπουρδέλα: Ασυμβίβαστο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakoslikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Λοιπόν τώρα που τελειώνω με τη δικιά μου (μέγας έρωτας παιδιά, σχέση πάνω από χρόνο δηλαδή ...) σκέφτομαι να σας θέσω το εξής μέγα φιλοσοφικό ερώτημα :
Συμβιβάζεται ο έρωτας για μία γυναίκα, να τη θέλεις δηλαδή, να τη σκέφτεσαι (μην κάνετε όλοι τους μάγκες γιατί θα σας τύχει ...), να τσατίζεσαι αν χαριεντίζεται με άλλους κι όλα αυτά με το να πηγαίνεις τον ίδιο καιρό σε μπουρδέλα ; Γίνεται και το ένα και το άλλο ; Μπορείς και το ένα και το άλλο ; ʼντε για πείτε γιατί ετοιμάζομαι για baby gold το βράδυ κι αν δεν λυθεί αυτό θα πάω με μαύρη καρδιά.

Επισκέπτης
Φίλε μου,ψυχολόγος δεν είμαι,αλλά νομίζω πως κάτι λείπει από τη σχέση σου.Ίσως να μη σε ικανοποιεί στο κρεβάτι,ίσως να είναι τόσο ωραία που να φοβάσαι μην τη χάσεις,γι'αυτό τη σκέφτεσαι.Πάντως προσωπική μου άποψη είναι να μην κάνεις πράγματα που δε θα ήθελες να σού κάνει.

OP
OP
K

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Ωχ για μένα το' λεγε ο dstp. Τη σκέφτομαι ρε φίλε, αλλά τι να κάνουμε θα μου περάσει ...... (πάντα περνάει)

Επισκέπτης
Ωχ για μένα το' λεγε ο dstp. Τη σκέφτομαι ρε φίλε, αλλά τι να κάνουμε θα μου περάσει ...... (πάντα περνάει)

Καλά κάνεις και τη σκέφτεσαι φίλε μου.Δεν είναι κακό.Καθόλου.Απλώς,καλό είναι να αποφεύγεις να κάνεις πράγματα που δε θέλεις να σού κάνει.Το ξενοπήδηγμα έστω και σε μπουρδέλα είναι από αυτά που νομίζω είναι παράλογα όταν έχεις σχέση.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κατά την άποψή μου δεν αποκλείει το ένα το άλλο..Ξέρω πολλούς που και γουστάρουν την κοπέλα τους (η οποία είναι συνήθως αξιολογή και εμφανισιακά) και χτυπάνε κανά ct/cg ή μια βόλτα στο baby gold...
Είναι κάτι σαν το απαγορευμένο γλύκισμα της παιδικής μας ηλικίας...Πιο πολύ γουστάρεις την ψιλοσυνωμοτική φάση με την υπόλοιπη αγέλη φίλων παρά την ικανοποίηση αυτή καθεαυτή...
ʼλλωστε ο αγοραίος έρωτας (πρέπει να ) είναι κάτι σαν άθλημα ή χόμπυ..Θα σταματούσατε ποτέ εσείς το 5Χ5 ή τη ... συλλογή γραμματοσήμων επειδή ερωτευτήκατε; Γιατί να εγκαταλείψετε και το αγαπημένο σας άθλημα; ʼντε να μειώσετε κάπως τη συχνότητα!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Κατά την άποψή μου δεν αποκλείει το ένα το άλλο..Ξέρω πολλούς που και γουστάρουν την κοπέλα τους (η οποία είναι συνήθως αξιολογή και εμφανισιακά) και χτυπάνε κανά ct/cg ή μια βόλτα στο baby gold...
Είναι κάτι σαν το απαγορευμένο γλύκισμα της παιδικής μας ηλικίας...Πιο πολύ γουστάρεις την ψιλοσυνωμοτική φάση με την υπόλοιπη αγέλη φίλων παρά την ικανοποίηση αυτή καθεαυτή...
ʼλλωστε ο αγοραίος έρωτας (πρέπει να ) είναι κάτι σαν άθλημα ή χόμπυ..Θα σταματούσατε ποτέ εσείς το 5Χ5 ή τη ... συλλογή γραμματοσήμων επειδή ερωτευτήκατε; Γιατί να εγκαταλείψετε και το αγαπημένο σας άθλημα; ʼντε να μειώσετε κάπως τη συχνότητα!

+1

Ακριβώς έτσι! Δηλαδή αν ερωτευτούμε κόβουμε και το γήπεδο? (Εντάξει, αν έχει αγώνα το βράδυ της επετείου δεν θα πας, ΟΚ, αλλά συνέχεια?)

Επισκέπτης
Στο γήπεδο μπορείτε να πάρετε και τις γυναίκες.Στο μπουρδέλο όμως;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Στο γήπεδο μπορείτε να πάρετε και τις γυναίκες.Στο μπουρδέλο όμως;

Δεν μπορείς να παρεις τη μη ποδοσφαιρόφιλη στο γήπεδο και να περάσεις καλά. Απλά κανονίζεις μια κοινή εξοδούλα μετά από ένα καλό μπάνιο αμέσως μετά τον ΑΓΩΝΑ για να μην έχεις γκρίνια. ʼρα το ίδιο γήπεδο και μπουρδέλο.

Επισκέπτης
εχει τυχει και σε μενα να κολλησω και την περιοδο που ημουν μαζι της δεν πηγαινα στα διαφορα πολιτιστικα μαγαζια!!βεβαια επειδη εχω την ταση να τα σκατωνω με τις γυναικες που ενδιαφερονται πραγματικα για εμενα,ετσι τελειωσε και εκεινη η σχεση!!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Λοιπόν τώρα που τελειώνω με τη δικιά μου (μέγας έρωτας παιδιά, σχέση πάνω από χρόνο δηλαδή ...) σκέφτομαι να σας θέσω το εξής μέγα φιλοσοφικό ερώτημα :
Συμβιβάζεται ο έρωτας για μία γυναίκα, να τη θέλεις δηλαδή, να τη σκέφτεσαι (μην κάνετε όλοι τους μάγκες γιατί θα σας τύχει ...), να τσατίζεσαι αν χαριεντίζεται με άλλους κι όλα αυτά με το να πηγαίνεις τον ίδιο καιρό σε μπουρδέλα ; Γίνεται και το ένα και το άλλο ;
Γίνεται! Πότε δεν θα γινόταν; Αν αισθανόμουν μοναδικά μαζί της! Αλλά όταν υπάρχουν προβλήματα τότε οδηγούμαστε και στα μπουρδέλα. Ταυτόχρονα όπως λες. Ειδικά αν χαριεντίζεται με άλλους θα οδηγούμουν στα μπουρδελά και στις κραιπάλες γενικότερα πολύ ευκολότερα. Ένα είδος, τιμωρίας, εκδίκησης, κάθαρσης αλλά και αυτοτιμωρίας μα πάνω από όλα η απεγνωσμένη αναζήτηση της ευχαρίστησης ή αλλίως της πρόσκαιρης ευτυχίας. Και σε αυτήν την φάση ακριβώς είμαι τώρα που σου γράφω (δεν είναι η πρώτη φορά)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Καμία γυναίκα δεν είναι άξια για να την ερωτευθεί ένας άντρας. Για όσους δεν ήξεραν (ή παράβλεψαν) τον κανόνα αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό.

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καμία γυναίκα δεν είναι άξια για να την ερωτευθεί ένας άντρας. Για όσους δεν ήξεραν (ή παράβλεψαν) τον κανόνα αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό.

Φίλε Todok δεν θα ισχυριστώ ότι λες μαλακίες, δεν πιστεύω κάτι τέτοιο... Όμως το παίζεις Θεός ή "Φωτεινός Παντογνώστης" - όχι σε μας αλλά στον εαυτό σου! Θα έχεις μάθει για 10 ή 100 ή 200 ζευγάρια, άντε 5.000 ζευγάρια! ʼρα γενικεύεις αυθαίρετα...

Συμφωνώ πλήρως με Panos και το θεωρώ σαν ένα στοιχείο του ορισμού του έρωτα.

Ο έρωτας για πολλούς ανθρώπους είναι όχι μόνον αναπόφευκτος αλλά και ανάγκη!... Αλλά ο ερωτευμένος έχει χάσει την πνευματική του ισορροπία και είναι επιρρεπής σε λάθη - σε αντάλλαγμα της ευτυχίας και της ζωντάνιας που κερδίζει!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συμφωνω με τους περισσοτερους και κραταω απο ολα αυτα μονο μια φραση "γιατι να κανεις αυτο που δε θες να σου κανουν".....ειμαι σιγουρη οτι κανενας αντρας δε θα ηταν ανετος αν ειχε εστω την υποψια οτι η κοπελα του φωναζει ζιγκολο στο σπιτι για "χαβαλε" ή για να παιξει με τις φιλεναδες της.....κατ εμε πρεπει να υπαρχει φαντασια και συνεργασια στο ζευγαρι ακομα και για τετοια ζητηματα και που ξερετε που μπορει να βγει.....

απο κει και περα εμενα σαν γυναικα παντως το να παει η σχεση μου σε στριπτιτζαδικο με την παρεα του και απλα να βλεπει ή να ψιλοπιανει δε με χαλαει :cheesy: ....και με μενα αμα θελει ας παει καθολου δε με χαλαει....το να παει σε μπουρδελο παλι δεν το δεχομαι επουδενι....αν το κανει σημαινει οτι κατι δεν παει καλα μεταξυ μας και αυτα περι σπορ και χαβαλε τα ακουω βερεσε.....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το τι δε θες να σου κάνουν είναι σχετικό, μιά και πάμπολλες γυναίκες παίζουν από δω κι από κει να κάνουν ψώνια μήπως βρουν καλύτερο γκόμενο από αυτόν που έχουν ήδη. Και έχω ήδη γνωρίσει ένα σωρό δεσμευμένες και αρραβωνιασμένες και έτοιμες να παντρευτούν που όμως το απέκρυβαν μέχρι την τελευταία στιγμή, και μάλιστα έκαναν και σκηνές ζηλοτυπίας.

Το να ερωτευτεί κανείς και να σταματήσει να πηδαει όπου κι όποια γουστάρει είναι σαν να αφήνει τις γυναίκες να του πάρουν ότι έχει.

Για όσους αμφιβάλλουν ότι είναι έτσι, εύχομαι οι δικές τους εμπειρίες από τη ζωή να είναι καλύτερες. Για όσες αμφιβάλλουν, εύχομαι να καταλήξουν στα αζήτητα και να μη τις πλησιάζει κανένας (αν και αυτό είναι η φυσική τιμωρία για όλες σχεδόν τις γυναίκες).

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πιστευω οτι οι συναγωνιστες του bourdela.com αγαπανε βαθια τις γυναικες τους ,καθως και τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ τους

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Παιδια το μπουρδελο ειναι μικρόβιο...ΔΕΝ κοβεται...
Αλλο σεξ θα κανεις με την κοπελα σου και αλλο με την πουτανα.
Προσωπικα οταν εχω κοπελα το μονο που αλλαζει ειναι η συχνοτητα, κι αυτο σε μεγαλο βαθμο για οικονομικους λογους...
Ειναι και η δοκιμη του καινουριου στη μεση, που εσεις μπορει να μην το νιωθετε και τοσο, λογω ηλικιας.Εγω παντως δε θα χαραμιζα με την καμια τα χρονια της νιοτης μου με μια γκομενα! Στη δεκαετια 20-30 ειναι που πεφτουν οι χοντρες πουτσες, απο κει και περα μπαινουν στη μεση οικογενειες παιδια οποτε αλλαζει τελειως το σκηνικό...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
'Αμα μάθεις στην πουτάνα, δεν την κόβεις. Είναι σαν την αναπνοή, αυτόματη και ζωογόνα. Ακόμα και σε μεγάλη καψούρα αναζητάς το διάλειμα.

arter8619

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
συμφωμο με τιν mounitsa.κε γω εχω παει με την κοπελα μου σε στριπτιτζαδικο.. δεν τρεχει τιποτα αλλα για μενα θα πρεπει να μοθ λειπει κατι απο την σχεση μου για να παω.ειναι αλλιως να κανεις ερωτα και ναθπαρχει συνεσθυμα..

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ʼλλο έρωτας, άλλο γαμήσι (μπουρδέλο) άλλο στριπ. Στον έλληνα υπάρχει μια τάση να τα συγχέει, αλλά αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση (το γιατί και πως). Η πουτάνα και το στριπ είναι χόμπι (όταν δεν συγχέεαι με καψουροέρωτες) σαν το ποδόσφαιρο, το κυνήγι κλπ. επειδή όμως το αντικείμενο είναι η γυναίκα, τότε όταν είσαι καλά με την γυναίκα σου το ελαττώνεις ίσως, ή και το κόβεις.

ακόμα και στην καλύτερη τως σχέσεων είναι μύθος ότι οι δύο γίνονται αυτοκόλλητοι. Πάντα υπάρχει κάτι που δεν δίνει ο ένας στον άλλο. ΘΥμάμαι μια πραγματική ιστορία που διηγείται η Φρανσουάζ Ντολτό (διάσημη Γαλλίδα ψυχαναλύτρια) στην βιογραφία της. Ο άντρας της (παντρεμένοι μαζί μια ζωή) είχε την τάση να ξενυχτά και να εξαφανίζεται μερικές φορές 1-2 μέρες. Ποτέ όταν γυρνούσε δεν του έκανε σκηνή ποτέ δεν τον ρωτούσε τίποτα. Κάποτε αυτός από ειλικρινή απορία την ρώτησε, καλά ποτέ δεν με ρωτάς που είμαι και τι κάνω όταν λείπω, δεν σε ενδιαφέρει, δεν σε πειράζει; Τότε αυτή του απάντησε το εξής: είμαι σίγουρη ότι εκεί που είσαι βρίσκεις κάτι που δεν βρίσκεις σε εμένα, που πιθανόν εγώ δεν μπορώ να στο δώσω, όμως επιστρέφεις εδώ γιατί μαζί μου βρίσκεις πολύ περισσότερα πράγματα. Αυτό είναι το σημαντικό και αυτό κρατάω. Δεν πρόκειτα να το ψάξω περισσότερο ποτέ.

Νομίζω ότι το παραπάνω είναι σαφές για το αν ο έρωτας με το επί πληρωή γαμήσι είναι συμβατά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom