Επισκέπτης
Ο παππους μου ηταν στο βουνο με τον ΑΡΗ...φυματικος!!!Μετα η μανα μου εκανε εσωτερικο τουρισμο στα νησια...παραλιγο τρελλη!!!και μετα ηρθε η αποκατασταση της δημοκρατιας!!!Κι υστερα , κι υστερα!!!
Οχι αδελφη μην τα ισωπεδωνεις ολα,Στα στενα της Σαντα Κλαρα
Βλεπω τον Θαναση Κλαρα
Και βεβαια δεν απεχει
Το εχεις προσεξει το θλιμενο Βλεμα του Αρη
Απο τοτε που σκεφτηκα τη συμπτωση μου αρεσει να τον φανταζομαι
σαν εικονα βρε αδελφε, να γελαει στους δρομους της Κουβας
ανεμελος,να πινει ρουμι και να καπνιζει πουρα
[youtube=425,350]55yCQOioTyY[/youtube]PUR TROPPO PER TE CARO AMICO...MI PIACE DI PIU BRIGATTE ROSSONERE
ωραιος ο μπενιτσιο ρε συ...δεν παιζει σε μπουρδιτσες ο τυπος....και μαλλον του παει....Benicio Del Toro
Δυνατος δεν νομιζω να ειναι Αμερικλανια.
Ευχομαι .
Αδελφε stabit,αυτο ειναι που λεμε"Εξω παμε καλα"...Στα στενα της Σαντα Κλαρα
Βλεπω τον Θαναση Κλαρα
Οταν λες εσωτερικο τουρισμο εννοεις τα νησια που προτεινα παλια σε μια γκομενα μου οταν μου ελεγε οτι θελει να κανει μονη της διακοπες?Δηλαδη Γιαρο, Μακρονησο κλπ κλπ?Ο παππους μου ηταν στο βουνο με τον ΑΡΗ...φυματικος!!!Μετα η μανα μου εκανε εσωτερικο τουρισμο στα νησια...παραλιγο τρελλη!!!και μετα ηρθε η αποκατασταση της δημοκρατιας!!!Κι υστερα , κι υστερα!!!
Συμφωνω.Σε οΛΑΟχι αδελφη μην τα ισωπεδωνεις ολα,
Η γενικευση ειναι αρxηγος του μηδεν.
Μημπως καμμια φορα δεν θα ηθελες να εισουν ο Che
Hastas para la vctoria ciembre..............combanjera
Λες?Αδελφε stabit,αυτο ειναι που λεμε"Εξω παμε καλα"...
Γιατι αν ανοιγε οντως thread για τον Αρη,θα ηταν γεματο γαμωσταυριδια και αναθεματα...
αφου ετσι εινε ο πατερας ιταν εσατζις και ο παπου θιος διακοπες στιν αφστρια με τους γερμανουςκε σιγγενισ στιν αφστρια κε (άλλοσ) σιγγενισ
εσατσησ?.. δε μασ τα λεσ καλά....
ι ιστορεία δεν αμφισβιτίτε...αφου ετσι εινε ο πατερας ιταν εσατζις και ο παπου θιος διακοπες στιν αφστρια με τους γερμανους
Πως τα κατάφερες να γίνει ξανά ανορθόγραφος δεν μας εξήγησες...αφου ετσι εινε ο πατερας ιταν εσατζις και ο παπου θιος διακοπες στιν αφστρια με τους γερμανους
ρε βρασε μασ μορε ολι επαναστατες ιμαστε στιν ελαδα αλα τι χουντα ολι τι γουσταρανε τελικα,χτισανε αφθερετα πιρανε δανια ,γιναμε αθροποιι ιστορεία δεν αμφισβιτίτε...
ο κιριος Ντουρασελ μου εδοσε λεξικο το οπενοφις αλα αφτο με κανη και αργο πολι στο γραψιμο ολο αντιγραφι και επικολισι και εινε πολι κουραστικο,και πρεπι να ανιγο διο προγραματα μαζι και το φοριτο ντελ τα φτινι γιατι μου ιπε ο ξαδερφος μπου οτι δε εχι πολι μνιμι εινε σα και μενα ξεχνα εφκολαΠως τα κατάφερες να γίνει ξανά ανορθόγραφος δεν μας εξήγησες...
κε σιγγενισ στιν αφστρια κε (άλλοσ) σιγγενισ
εσατσησ?.. δε μασ τα λεσ καλά....