trample
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι του άνδρα. Χμμ... ως ένα βαθμό αυτό αληθεύει.
Είναι πράγματι αξιέραστη μια γυναίκα που εκτός από ομορφιά, διαθέτει και ταλέντο στην μαγειρική!
(Ειδικά όταν έχει να κάνει με έναν πραγματικά φιλήδονο υποψήφιο εραστή.)
Όμως, από την πλευρά τού "ισχυρού" - κατ' όνομα - φύλου,
ποίο είναι το καλύτερο εργαλείο προκειμένου να επιτευχθεί η κατάκτηση τού ερωτικού στόχου;
Τα γλυκόλογα μήπως; (πολύ banal). Το χρήμα; (εντελώς φτηνός τρόπος: η γυναίκα - πόρνη ακόμη πιο banal).
Η σωματική δύναμη; (εραστή ψάχνει, όχι σωματοφύλακα). Η πνευματικότητα; (...ο "κ. Καθηγητής"... μπρρρ...).
Το χιούμορ; (χμ... εδώ κάτι πάει κι έρχεται, αλλά στην χώρα που ζούμε,
το χιούμορ έχει καταντήσει τραγικότερο κι από την εξωτερική της πολιτική).
Λίγοι τελικά άνθρωποι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι το κλειδί που ανοίγει την πόρτα του
ανεξέλεγκτου πανηδονισμού της γυναίκας είναι η ποδολαγνεία! Και αυτοί οι λίγοι είναι πράγματι τυχεροί.
Σε αυτήν την κατηγορία ανήκω κι εγώ και σας διαβεβαιώ ότι δεν το έχω μετανοιώσει.
Θέλω λοιπόν να διηγηθώ, εδώ, μια μικρή ερωτική περιπέτεια που είχα,
την εποχή που σπούδαζα στο πανεπιστήμιο, με μία καθηγήτρια,
η οποία εκτός από πανέμορφη γυναίκα ήταν και εξαιρετική μαγείρισσα,
ή μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση ζαχαροπλάστις!
Μέρος α΄ Ένα ασυνήθιστο πρωινό στο πανεπιστήμιο
Η Λ. είχε μόλις τελειώσει το διδακτορικό της και εργαζόταν στην σχολή μας ως λέκτορας.
Ήταν περίπου πέντε χρόνια μεγαλύτερή μου, και από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της,
οι πονηρές διαθέσεις που είχε απέναντι στα αρσενικά του φοιτητόκοσμου, ήταν προφανέστατες!
Δεν υπήρχε περίπτωση να απουσιάζει από τα parties, τις εξόδους σε ταβέρνες ή τις συνεστιάσεις του συλλόγου,
και πάντα, μα πάντα, όταν αποχωρούσε, θα συνοδευόταν από κάποιον ορεξάτο
νεαρό, ο οποίος την ακολουθούσε σα σκυλάκι, γεμάτος βάσιμες ελπίδες!
(Περιττό να αναφέρουμε ότι της είχαν κολλήσει το παρατσούκλι «αντροχωρίστρα» για ευνόητους λόγους!)
Οι φήμες και τα κουτσομπολιά έδιναν κι έπαιρναν μέσα στην φοιτητική κοινότητα,
κι εγώ ήμουν από τους λίγους που επέμεναν να τα αμφισβητούν.
Θεωρούσα ότι όλα αυτά ήταν, απλούστατα, γυναικείοι ακκισμοί, τσιριμόνιες και «χαϊδέματα»,
ή - εν πάσει περιπτώσει- καθαρά θέμα προσωπικού style.
Όμως τελικά διαψεύσθηκα, και μάλιστα με τον πιο ευχάριστο τρόπο!
Μια ωραία πρωία, ενώ περιμέναμε να αρχίσει το μάθημα στο αμφιθέατρο, η Λ. ήρθε κι έκατσε δίπλα μου,
κολλώντας σχεδόν ολόκληρη όπως συνήθιζε - επάνω μου,
και αφού με κοίταξε κατάματα για λίγα δευτερόλεπτα, προκαλώντας μου έντονη αμηχανία, είπε:
«Κύριε Ι. Θα μπορούσατε να μου αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας;»
«Έλα βρε Λ.», της απάντησα εγώ. «Πες το, και άσε αυτόν τον πληθυντικό
«Καλά ντε! Οk
Ήθελα να σε ρωτήσω: Τι θα έλεγες αν σε πληροφορούσα ότι αποτελείς στόχο των ερωτικών προθέσεων μιας κυρίας
λίγο μεγαλύτερής σου;..»
(Το περίμενα: Κλασσική Λ.)
«Άσε με βρε Λ., πρωί - πρωί όρεξη που την έχεις απάντησα.
«Κρίμα είπε εκείνη. «Πολύ κρίμα
και είχα υπ όψιν μου μία κυρία που είμαι σίγουρη ότι θα σου άρεσε αρκετά, και ενδιαφέρεται για σένα
«Κι εσύ από πότε έγινες προξενήτρα;»
«Είπα να γίνω σήμερα !» είπε η Λ.
«Χμμ και τι δηλαδή μου προξενεύεις;» απάντησα γελώντας ειρωνικά.
Εμένα!»
Ακούγοντάς το αυτό ομολογώ ότι σάστισα.
Όμως, προκειμένου να κρύψω την αμηχανία μου, υιοθέτησα το προσφιλές μου ύφος, εκείνο του πλακατζή,
και παίρνοντας τάχα- αυστηρή αλλά ταυτόχρονα πονηρή έκφραση, της είπα:
«Αγαπητή Λ., ας μην ξεχνάμε ότι είσθε καθηγήτριά μου και κάπως μεγαλύτερη.
Αδυνατώ να σας πιστέψω, και δεν έχω όρεξη για δούλεμα πρωινιάτικα
Εκτός αυτού, νομίζω ότι γνωρίζετε τις τάσεις που έχω
«Ωωωω! Τώρα χρησιμοποιείτε εσείς τον πληθυντικό;» έκανε εκείνη.
«Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους!» απάντησα γελώντας. Η αρχική αμηχανία είχε πάει περίπατο.
«Τιιι τάσεις δηλαδή έχεις;» είπε η Λ. Απ ότι ξέρω είσαι υπέρ το δέον normal
«E, να,» της είπα εγώ, «συμβαίνει να είμαι αυτό που λένε: Ποδολάτρης...
«Άαα! μάλιστα! Φετιχιστής των ποδιών!
Λοιπόν κάτι κουτσομπολιά έχω ακούσει σχετικά με σένα
είπε η Λ. «Θα το πιστέψεις ότι ακόμα δεν έχω δοκιμάσει τέτοιου είδους αρσενικό;»
«Χα χα! Έλα τώρα, μη μας δουλεύεις», απάντησα εγώ. «Λες να σπανίζει το είδος μας;
Ποιος ξέρει; Αν λοιπόν αυτό που είπες στην αρχή ισχύει και δεν είναι δούλεμα, θα μου κάνεις μία μεγάλη χάρη;»
Είχα περάσει πλέον στην αντεπίθεση και η πανέξυπνη Λ. είχε ήδη καταλάβει που το πήγαινα.
«Δεν πιστεύω να θέλεις να βγάλω τα παπούτσια μου και να σου δείξω τα πόδια μου εδώ μέσα;» Είπε.
«Πώς αλλιώς θα μου αποδείξεις ότι σοβαρολογείς;» Της απάντησα.
Η, κατά τα άλλα, ανετότατη Λ., έδειχνε να βρίσκεται σε πολύ περίεργη θέση.
Αυτό με χαροποιούσε ιδιαίτερα, αν και πίστευα ότι δεν θα μου έδειχνε μέσα στην αίθουσα,
και κάτω από τα βλέμματα όλων των φοιτητών τα πόδια της,
είχα καταφέρει τουλάχιστον να πάρω το πάνω χέρι
επιστρέφοντας στον παλιό, καλό και δοκιμασμένο ρόλο του άντρα κυνηγού.
Οφείλω εδώ να ομολογήσω, πως για μένα τα πόδια μίας γυναίκας είναι το κυριότερο
και ίσως το απόλυτο κριτήριο της ομορφιάς της. Αν δεν τα δω εξ αρχής,
είναι δύσκολο να αποφασίσω αν πράγματι μου αρέσει, όσο ωραία και αν δείχνει με την πρώτη ματιά.
Έπρεπε λοιπόν να διαπιστώσω, ιδίοις όμασι, αν η Λ. την οποία ομολογουμένως έβρισκα όντως όμορφη ,
πληρούσε αυτό το σημαντικότατο κριτήριο. Θα ήταν μεγάλη απογοήτευση αν κάποια στιγμή καταλήγαμε στο κρεβάτι,
και βρισκόμουν εκεί αντιμέτωπος με ένα ζευγάρι κακοφτιαγμένα, απεριποίητα ή ας το πούμε κι αυτό - δύσοσμα πόδια!
Έτσι λοιπόν επέμενα πεισματικά:
«Έλα τώρα, εμπρός! Εσένα σε άκουσα. Για να δούμε τι θα μου πουν και τα ποδαράκια σου!»
«Είσαι εντελώς τρελός!»
«Μπα, εσύ τι είσαι δηλαδή; Που μου ρχεσαι πριν από το μάθημα και με αποσυντονίζεις!»
«Άκου εκεί τι μας λέει ο κύριος! Τώρα παριστάνει και τον επιμελή φοιτητή!»
«Δεν ξέρω αν είμαι επιμελής φοιτητής, Φετιχιστής όμως επιμελέστατος, είμαι!» Απάντησα.
«Και στο κάτω κάτω μέσα σ αυτό το τρελάδικο,
είμαι τουλάχιστον ο μόνος που έχει επίγνωση της τρέλας του και την δηλώνει δημοσίως!»
Ομολογουμένως η ιδέα να πείσω την Λ. να μου δείξει τα πόδια της μέσα στο αμφιθέατρο,
και ενώπιον όλων των παρισταμένων φοιτητών, εκτός από το καθαρά ερωτικό στοιχείο που είχε ,
θα ήταν ένα τέλειο σουρεαλιστικό δρώμενο, για να αρχίσει η μέρα.
(Σημειωτέον, εκτός από φανατικός Ποδολάτρης είμαι και πιστός θεράπων του Σουρεαλισμού!)
Έτσι, για να μην τα πολυλογούμε, με τα πολλά, κατάφερα τελικά να την πείσω.
Ω, Θεοί! Τι ήταν αυτό που αντίκρισαν τα μάτια μου!
Ένα τέλειο πόδι, ακριβώς όπως το είχα ονειρευτεί,
έκανε δειλά - δειλά την εμφάνισή του μέσα από την καστόρινη μπότα που το περιέβαλε πρωτύτερα!
Τα δάχτυλα ήταν αμιγούς ελληνορωμαϊκού τύπου, το δεύτερο δηλαδή ελαφρώς μακρύτερο από το μεγάλο,
ενώ τα υπόλοιπα «έσβηναν» σε μια ομαλή καμπύλη προς την εξωτερική άκρη.
Η φτέρνα σχημάτιζε προς το τελείωμά της το ιδανικό κύρτωμα σε σχέση με τον αστράγαλο,
και φυσικά η καμάρα Τι καμάρα ήταν εκείνη!!! Έντονη, γεφυρωτή, καλοσχεδιασμένη,
με τις μικρές εκείνες ζάρες, που εξαναγκάζουν κάθε συνειδητοποιημένο φετιχιστή να τρελαίνεται!
«Μια γυναίκα με τέτοιες καμάρες, δικαίως, πρέπει να καμαρώνει!» έλεγα από μέσα μου. Δεν άντεχα πλέον!!!
Νοιώθοντας σχεδόν μεθυσμένος, με τον ερεθισμό να έχει υπερισχύσει της ντροπής, έσκυψα κάτω από το έδρανο,
άρπαξα το πόδι της και άρχισα να το φιλάω και να το τρίβω στο πρόσωπό μου σαν εικόνισμα!
Οι υπόλοιποι φοιτητές, που είχαν αρχίσει να ετοιμάζονται για το μάθημα, έστρεψαν τα βλέμματά τους πάνω μας έκπληκτοι.
«Σιγά ρε Ι. Σιγά! Θα το φας ολόκληρο!» μου φώναξε ένας απ αυτούς.
Ολόκληρη η αίθουσα πλέον πήγαινε μπρος- πίσω από τα γέλια. Όσο για την Λ., αυτή έδειχνε να το απολαμβάνει απόλυτα.
«Πω πω, Είσαι όντως θεοπάλαβος!» Είπε.
«Τέτοιο ποδαράκι, τρελαίνει και τον πιο λογικό άνθρωπο! Πόσο μάλλον έναν ήδη τρελό!» Της απάντησα.
«Μμμμμ..,» έκανε με νάζι η Λ. «Μου φαίνεται ότι τελικά θα γίνω κι εγώ οπαδός της σχολής σου.
Μου αρέσει πολύ αυτή η αίσθηση. Ας σταματήσουμε όμως τώρα για το μάθημα,
και σε προσκαλώ το βράδυ στο σπίτι μου για δείπνο.
Εκεί θα επιδοθούμε με την ησυχία μας σε κάθε σχετική δραστηριότητα
Η πρότασή της με ενθουσίασε. Της ξαναφόρεσα την μπότα και σηκώθηκα γνέφοντας θετικά.
Όλη η υπόλοιπη μέρα πέρασε μέσα σε μια υπέροχη αίσθηση γλυκιάς αναμονής.
Διότι, όπως λέει και η ιταλική παροιμία: « L uomo preferisce piu che la festa, l attesa de la festa»,
δηλαδή κατά το ελληνικότερον: «Ο άνθρωπος, προτιμά περισσότερο από την γιορτή, την αναμονή της γιορτής»
Λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι του άνδρα. Χμμ... ως ένα βαθμό αυτό αληθεύει.
Είναι πράγματι αξιέραστη μια γυναίκα που εκτός από ομορφιά, διαθέτει και ταλέντο στην μαγειρική!
(Ειδικά όταν έχει να κάνει με έναν πραγματικά φιλήδονο υποψήφιο εραστή.)
Όμως, από την πλευρά τού "ισχυρού" - κατ' όνομα - φύλου,
ποίο είναι το καλύτερο εργαλείο προκειμένου να επιτευχθεί η κατάκτηση τού ερωτικού στόχου;
Τα γλυκόλογα μήπως; (πολύ banal). Το χρήμα; (εντελώς φτηνός τρόπος: η γυναίκα - πόρνη ακόμη πιο banal).
Η σωματική δύναμη; (εραστή ψάχνει, όχι σωματοφύλακα). Η πνευματικότητα; (...ο "κ. Καθηγητής"... μπρρρ...).
Το χιούμορ; (χμ... εδώ κάτι πάει κι έρχεται, αλλά στην χώρα που ζούμε,
το χιούμορ έχει καταντήσει τραγικότερο κι από την εξωτερική της πολιτική).
Λίγοι τελικά άνθρωποι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι το κλειδί που ανοίγει την πόρτα του
ανεξέλεγκτου πανηδονισμού της γυναίκας είναι η ποδολαγνεία! Και αυτοί οι λίγοι είναι πράγματι τυχεροί.
Σε αυτήν την κατηγορία ανήκω κι εγώ και σας διαβεβαιώ ότι δεν το έχω μετανοιώσει.
Θέλω λοιπόν να διηγηθώ, εδώ, μια μικρή ερωτική περιπέτεια που είχα,
την εποχή που σπούδαζα στο πανεπιστήμιο, με μία καθηγήτρια,
η οποία εκτός από πανέμορφη γυναίκα ήταν και εξαιρετική μαγείρισσα,
ή μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση ζαχαροπλάστις!
Μέρος α΄ Ένα ασυνήθιστο πρωινό στο πανεπιστήμιο
Η Λ. είχε μόλις τελειώσει το διδακτορικό της και εργαζόταν στην σχολή μας ως λέκτορας.
Ήταν περίπου πέντε χρόνια μεγαλύτερή μου, και από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της,
οι πονηρές διαθέσεις που είχε απέναντι στα αρσενικά του φοιτητόκοσμου, ήταν προφανέστατες!
Δεν υπήρχε περίπτωση να απουσιάζει από τα parties, τις εξόδους σε ταβέρνες ή τις συνεστιάσεις του συλλόγου,
και πάντα, μα πάντα, όταν αποχωρούσε, θα συνοδευόταν από κάποιον ορεξάτο
νεαρό, ο οποίος την ακολουθούσε σα σκυλάκι, γεμάτος βάσιμες ελπίδες!
(Περιττό να αναφέρουμε ότι της είχαν κολλήσει το παρατσούκλι «αντροχωρίστρα» για ευνόητους λόγους!)
Οι φήμες και τα κουτσομπολιά έδιναν κι έπαιρναν μέσα στην φοιτητική κοινότητα,
κι εγώ ήμουν από τους λίγους που επέμεναν να τα αμφισβητούν.
Θεωρούσα ότι όλα αυτά ήταν, απλούστατα, γυναικείοι ακκισμοί, τσιριμόνιες και «χαϊδέματα»,
ή - εν πάσει περιπτώσει- καθαρά θέμα προσωπικού style.
Όμως τελικά διαψεύσθηκα, και μάλιστα με τον πιο ευχάριστο τρόπο!
Μια ωραία πρωία, ενώ περιμέναμε να αρχίσει το μάθημα στο αμφιθέατρο, η Λ. ήρθε κι έκατσε δίπλα μου,
κολλώντας σχεδόν ολόκληρη όπως συνήθιζε - επάνω μου,
και αφού με κοίταξε κατάματα για λίγα δευτερόλεπτα, προκαλώντας μου έντονη αμηχανία, είπε:
«Κύριε Ι. Θα μπορούσατε να μου αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας;»
«Έλα βρε Λ.», της απάντησα εγώ. «Πες το, και άσε αυτόν τον πληθυντικό
«Καλά ντε! Οk
Ήθελα να σε ρωτήσω: Τι θα έλεγες αν σε πληροφορούσα ότι αποτελείς στόχο των ερωτικών προθέσεων μιας κυρίας
λίγο μεγαλύτερής σου;..»
(Το περίμενα: Κλασσική Λ.)
«Άσε με βρε Λ., πρωί - πρωί όρεξη που την έχεις απάντησα.
«Κρίμα είπε εκείνη. «Πολύ κρίμα
και είχα υπ όψιν μου μία κυρία που είμαι σίγουρη ότι θα σου άρεσε αρκετά, και ενδιαφέρεται για σένα
«Κι εσύ από πότε έγινες προξενήτρα;»
«Είπα να γίνω σήμερα !» είπε η Λ.
«Χμμ και τι δηλαδή μου προξενεύεις;» απάντησα γελώντας ειρωνικά.
Εμένα!»
Ακούγοντάς το αυτό ομολογώ ότι σάστισα.
Όμως, προκειμένου να κρύψω την αμηχανία μου, υιοθέτησα το προσφιλές μου ύφος, εκείνο του πλακατζή,
και παίρνοντας τάχα- αυστηρή αλλά ταυτόχρονα πονηρή έκφραση, της είπα:
«Αγαπητή Λ., ας μην ξεχνάμε ότι είσθε καθηγήτριά μου και κάπως μεγαλύτερη.
Αδυνατώ να σας πιστέψω, και δεν έχω όρεξη για δούλεμα πρωινιάτικα
Εκτός αυτού, νομίζω ότι γνωρίζετε τις τάσεις που έχω
«Ωωωω! Τώρα χρησιμοποιείτε εσείς τον πληθυντικό;» έκανε εκείνη.
«Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους!» απάντησα γελώντας. Η αρχική αμηχανία είχε πάει περίπατο.
«Τιιι τάσεις δηλαδή έχεις;» είπε η Λ. Απ ότι ξέρω είσαι υπέρ το δέον normal
«E, να,» της είπα εγώ, «συμβαίνει να είμαι αυτό που λένε: Ποδολάτρης...
«Άαα! μάλιστα! Φετιχιστής των ποδιών!
Λοιπόν κάτι κουτσομπολιά έχω ακούσει σχετικά με σένα
είπε η Λ. «Θα το πιστέψεις ότι ακόμα δεν έχω δοκιμάσει τέτοιου είδους αρσενικό;»
«Χα χα! Έλα τώρα, μη μας δουλεύεις», απάντησα εγώ. «Λες να σπανίζει το είδος μας;
Ποιος ξέρει; Αν λοιπόν αυτό που είπες στην αρχή ισχύει και δεν είναι δούλεμα, θα μου κάνεις μία μεγάλη χάρη;»
Είχα περάσει πλέον στην αντεπίθεση και η πανέξυπνη Λ. είχε ήδη καταλάβει που το πήγαινα.
«Δεν πιστεύω να θέλεις να βγάλω τα παπούτσια μου και να σου δείξω τα πόδια μου εδώ μέσα;» Είπε.
«Πώς αλλιώς θα μου αποδείξεις ότι σοβαρολογείς;» Της απάντησα.
Η, κατά τα άλλα, ανετότατη Λ., έδειχνε να βρίσκεται σε πολύ περίεργη θέση.
Αυτό με χαροποιούσε ιδιαίτερα, αν και πίστευα ότι δεν θα μου έδειχνε μέσα στην αίθουσα,
και κάτω από τα βλέμματα όλων των φοιτητών τα πόδια της,
είχα καταφέρει τουλάχιστον να πάρω το πάνω χέρι
επιστρέφοντας στον παλιό, καλό και δοκιμασμένο ρόλο του άντρα κυνηγού.
Οφείλω εδώ να ομολογήσω, πως για μένα τα πόδια μίας γυναίκας είναι το κυριότερο
και ίσως το απόλυτο κριτήριο της ομορφιάς της. Αν δεν τα δω εξ αρχής,
είναι δύσκολο να αποφασίσω αν πράγματι μου αρέσει, όσο ωραία και αν δείχνει με την πρώτη ματιά.
Έπρεπε λοιπόν να διαπιστώσω, ιδίοις όμασι, αν η Λ. την οποία ομολογουμένως έβρισκα όντως όμορφη ,
πληρούσε αυτό το σημαντικότατο κριτήριο. Θα ήταν μεγάλη απογοήτευση αν κάποια στιγμή καταλήγαμε στο κρεβάτι,
και βρισκόμουν εκεί αντιμέτωπος με ένα ζευγάρι κακοφτιαγμένα, απεριποίητα ή ας το πούμε κι αυτό - δύσοσμα πόδια!
Έτσι λοιπόν επέμενα πεισματικά:
«Έλα τώρα, εμπρός! Εσένα σε άκουσα. Για να δούμε τι θα μου πουν και τα ποδαράκια σου!»
«Είσαι εντελώς τρελός!»
«Μπα, εσύ τι είσαι δηλαδή; Που μου ρχεσαι πριν από το μάθημα και με αποσυντονίζεις!»
«Άκου εκεί τι μας λέει ο κύριος! Τώρα παριστάνει και τον επιμελή φοιτητή!»
«Δεν ξέρω αν είμαι επιμελής φοιτητής, Φετιχιστής όμως επιμελέστατος, είμαι!» Απάντησα.
«Και στο κάτω κάτω μέσα σ αυτό το τρελάδικο,
είμαι τουλάχιστον ο μόνος που έχει επίγνωση της τρέλας του και την δηλώνει δημοσίως!»
Ομολογουμένως η ιδέα να πείσω την Λ. να μου δείξει τα πόδια της μέσα στο αμφιθέατρο,
και ενώπιον όλων των παρισταμένων φοιτητών, εκτός από το καθαρά ερωτικό στοιχείο που είχε ,
θα ήταν ένα τέλειο σουρεαλιστικό δρώμενο, για να αρχίσει η μέρα.
(Σημειωτέον, εκτός από φανατικός Ποδολάτρης είμαι και πιστός θεράπων του Σουρεαλισμού!)
Έτσι, για να μην τα πολυλογούμε, με τα πολλά, κατάφερα τελικά να την πείσω.
Ω, Θεοί! Τι ήταν αυτό που αντίκρισαν τα μάτια μου!
Ένα τέλειο πόδι, ακριβώς όπως το είχα ονειρευτεί,
έκανε δειλά - δειλά την εμφάνισή του μέσα από την καστόρινη μπότα που το περιέβαλε πρωτύτερα!
Τα δάχτυλα ήταν αμιγούς ελληνορωμαϊκού τύπου, το δεύτερο δηλαδή ελαφρώς μακρύτερο από το μεγάλο,
ενώ τα υπόλοιπα «έσβηναν» σε μια ομαλή καμπύλη προς την εξωτερική άκρη.
Η φτέρνα σχημάτιζε προς το τελείωμά της το ιδανικό κύρτωμα σε σχέση με τον αστράγαλο,
και φυσικά η καμάρα Τι καμάρα ήταν εκείνη!!! Έντονη, γεφυρωτή, καλοσχεδιασμένη,
με τις μικρές εκείνες ζάρες, που εξαναγκάζουν κάθε συνειδητοποιημένο φετιχιστή να τρελαίνεται!
«Μια γυναίκα με τέτοιες καμάρες, δικαίως, πρέπει να καμαρώνει!» έλεγα από μέσα μου. Δεν άντεχα πλέον!!!
Νοιώθοντας σχεδόν μεθυσμένος, με τον ερεθισμό να έχει υπερισχύσει της ντροπής, έσκυψα κάτω από το έδρανο,
άρπαξα το πόδι της και άρχισα να το φιλάω και να το τρίβω στο πρόσωπό μου σαν εικόνισμα!
Οι υπόλοιποι φοιτητές, που είχαν αρχίσει να ετοιμάζονται για το μάθημα, έστρεψαν τα βλέμματά τους πάνω μας έκπληκτοι.
«Σιγά ρε Ι. Σιγά! Θα το φας ολόκληρο!» μου φώναξε ένας απ αυτούς.
Ολόκληρη η αίθουσα πλέον πήγαινε μπρος- πίσω από τα γέλια. Όσο για την Λ., αυτή έδειχνε να το απολαμβάνει απόλυτα.
«Πω πω, Είσαι όντως θεοπάλαβος!» Είπε.
«Τέτοιο ποδαράκι, τρελαίνει και τον πιο λογικό άνθρωπο! Πόσο μάλλον έναν ήδη τρελό!» Της απάντησα.
«Μμμμμ..,» έκανε με νάζι η Λ. «Μου φαίνεται ότι τελικά θα γίνω κι εγώ οπαδός της σχολής σου.
Μου αρέσει πολύ αυτή η αίσθηση. Ας σταματήσουμε όμως τώρα για το μάθημα,
και σε προσκαλώ το βράδυ στο σπίτι μου για δείπνο.
Εκεί θα επιδοθούμε με την ησυχία μας σε κάθε σχετική δραστηριότητα
Η πρότασή της με ενθουσίασε. Της ξαναφόρεσα την μπότα και σηκώθηκα γνέφοντας θετικά.
Όλη η υπόλοιπη μέρα πέρασε μέσα σε μια υπέροχη αίσθηση γλυκιάς αναμονής.
Διότι, όπως λέει και η ιταλική παροιμία: « L uomo preferisce piu che la festa, l attesa de la festa»,
δηλαδή κατά το ελληνικότερον: «Ο άνθρωπος, προτιμά περισσότερο από την γιορτή, την αναμονή της γιορτής»