Νέα

Ernesto CHE Guevara De La Serna

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσύ τα συνδυάζεις, αγαπητέ.
Γιατί λατρεία στον Τσε αλλά και "ψήφο στον Κεδίκογλου" ταυτόχρονα, κομματάκι δύσκολο να το καταπιώ.                 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
είπαμε δεν έχω αποφασίσει ακόμα.....
Μέχρι τις εκλογές έχουμε 3 χρόνια......
3 ;

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δούλευέ τους όλους.
Όχι όμως κι εμένα.
Όχι πουτανιές στην πουτάνα.       :dancing:
πάντως σου υπόσχομαι αυτό που θα ψηφίσω να στο στείλω με πμ.....
πουτανίστικα πράματα......

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
πώς τα καταφέρνετε ρε μπαγάσηδες και από τον Ερνέστο αρχίζετε πάλι τα Πασοκοαριστερά σας......
Δεν θέλω να σε χαλάσω ρε Περσόνα, αλλά όλους τους μύθους τους φοβάμαι. Δεν υποτιμώ καθόλου τι έκανε ο Τσε. Αλλά ένα μεγάλο ποσοστό του μύθου οφείλεται στο ότι έφυγε, τότε και με τον τρόπο που έφυγε. Και ο Φιντέλ αν είχε πεθάνει στην ηλικία και τις συνθήκες του Τσε θα ητάν ήρωας τώρα. Εσύ όμως, γνωρίζοντας τη συνέχεια, λες πως κακώς δεν τον καθάρισε ο Τσε...

Ο Jim Morisson μπορεί να είχε καταλήξει τηλε-ευαγγελιστής, ο Τζίμι Χέντριξ μπορεί να ήταν υποστηρικτής του McCain και η Janis Joplin φαν της Palin... Γιατί η πορεία του Dylan ήταν καλύτερη?

Εδώ ο ήρωας του Μάη του 68 (Daniel Cohn-Bendit) μας προέκυψε υποστηρικτής του πολέμου στο Ιράκ (αν θυμάμαι καλά)!

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν θέλω να σε χαλάσω ρε Περσόνα, αλλά όλους τους μύθους τους φοβάμαι. Δεν υποτιμώ καθόλου τι έκανε ο Τσε. Αλλά ένα μεγάλο ποσοστό του μύθου οφείλεται στο ότι έφυγε, τότε και με τον τρόπο που έφυγε. Και ο Φιντέλ αν είχε πεθάνει στην ηλικία και τις συνθήκες του Τσε θα ητάν ήρωας τώρα. Εσύ όμως, γνωρίζοντας τη συνέχεια, λες πως κακώς δεν τον καθάρισε το Τσε...

Ο Jim Morisson μπορεί να είχε καταλήξει τηλε-ευαγγελιστής, ο Τζίμι Χέντριξ μπορεί να ήταν υποστηρικτής του McCain και η Janis Joplin φαν της Palin... Γιατί η πορεία του Dylan ήταν καλύτερη?

Εδώ ο ήρωας του Μάη του 68 (Daniel Cohn-Bendit) μας προέκυψε υποστηρικτής του πολέμου στο Ιράκ (αν θυμάμαι καλά)!
πριν κοιμηθώ......

Η πορεία του Τσε ήταν προδιαγεγραμμένη.
Ολοι οι άλλοι είναι απλά ειδωλάκια.
Ο άνθρωπος ήταν ψυχάκιας με αυτό που πίστευε... Κάτι σαν τον φέθρυ ένα πράμα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν θέλω να σε χαλάσω ρε Περσόνα, αλλά όλους τους μύθους τους φοβάμαι. Δεν υποτιμώ καθόλου τι έκανε ο Τσε. Αλλά ένα μεγάλο ποσοστό του μύθου οφείλεται στο ότι έφυγε, τότε και με τον τρόπο που έφυγε. Και ο Φιντέλ αν είχε πεθάνει στην ηλικία και τις συνθήκες του Τσε θα ητάν ήρωας τώρα. Εσύ όμως, γνωρίζοντας τη συνέχεια, λες πως κακώς δεν τον καθάρισε το Τσε...

Σωστό.
Και ο Αντρέας Παπαντρέου αν δεν πέθαινε μπορεί να είχε εξελιχτεί σε Μπακούνιν άλλωστε, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
πριν κοιμηθώ......

Η πορεία του Τσε ήταν προδιαγεγραμμένη.
Ολοι οι άλλοι είναι απλά ειδωλάκια.
Ο άνθρωπος ήταν ψυχάκιας με αυτό που πίστευε... Κάτι σαν τον φέθρυ ένα πράμα.

Μεταξύ των δυο μας, ΕΓΩ είμαι ο ψυχάκιας; 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Οι Λατίνοι επαναστάτες χόρεψαν το βάλς του ονείρου μέσα στη φωτιά. Οι Γάλλοι απλά μετά έφαγαν ένα κρουασάν.

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ωραίο το τραγουδάκι, άντε ας βάλω και εγώ ένα επαναστατικό των ίδιων (clash):

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βάλε κανένα Μπακαλάκο καημένε, κανένα Κάρμινα Μπουράνα να μερακλώσουμε και άσε τους Κλας ήσυχους.

:boobies:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Περί ορέξεως...

Συνημμένα

• kolokythopita.jpg
    kolokythopita.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
CHE. :rockon:

Συνημμένα

• CHE_755.jpg
    CHE_755.jpg
    55,8 KB · Εμφανίσεις: 13

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Όπου νάναι θα μπουν και οι πράσινοι φίλοι μας, για να μας εξηγήσουν πως άμα ζούσε ο Τσε, θα ήταν ΠΑΣΟΚ τώρα και ενδεχομένως να κατέβαινε και μαζί τους στη Β' Αθηνών, πλάι στον Κεδίκογλου.               :boobies:   

Μπορεί να μην ήταν με το ΠΑΣΟΚ αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα απολειφάδια των εξαρχείων που στηρίζει,δε θα ήταν.Σίγουρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom