Νέα

Ernesto CHE Guevara De La Serna

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Στην ΕΣΑ παίρνανε από τους κανονικούς κληρωτούς.
Πριν από την Δικτατορία αλλά και κατά την διάρκεια της.

Και εμένα ο θείος μου έκανε στην ΕΣΑ προδικτατορικά και κυκλοφορούσε με μία πολύ cool μοτοσυκλέτα.

Το θέμα είναι αυτοί που υπηρέτησαν στο ΕΑΤ-ΕΣΑ και κυρίως αυτοί που ρίχναν ξύλο. Οι οποίοι ήταν κυρίως αξιωματικοί και πολύ λίγοι κληρωτοί.
ο πατερασ μου πιγε το 67 στρατο λιγο πριν τι χουντα και ιτανε μοτοσικλετιστις τροχονομος στιν εσα ,και επι χουντας ολο βολτες εκανε στιν αθινα και αλεξαντρουπολι,δεν εδιρε κανενα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ο πατερασ μου πιγε το 67 στρατο λιγο πριν τι χουντα και ιτανε μοτοσικλετιστις τροχονομος στιν εσα ,και επι χουντας ολο βολτες εκανε στιν αθινα και αλεξαντρουπολι,δεν εδιρε κανενα

Ναι ρε, το ξέρω από τον θείο. Ο θείος δάσκαλος ήταν.
Τζάμι περνούσανε.
Θέλανε μόνον να έχεις κορμοστασιά.

Εσύ πως βγήκες κοντός;;;
Μήπως πήρες από τον παπού που έκανε διακοπές στο Μαουτχάουζεν;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ναι ρε, το ξέρω από τον θείο. Ο θείος δάσκαλος ήταν.
Τζάμι περνούσανε.
Θέλανε μόνον να έχεις κορμοστασιά.

Εσύ πως βγήκες κοντός;;;
Μήπως πήρες από τον παπού που έκανε διακοπές στο Μαουτχάουζεν;
η μανα μου εινε ταπα ενο ο αδερφοσ μου εινε ψιλος εγο μονο τι καραφλα πιρα απο το πατερα,και στρατο πιγα λιμνο οδιγος σε ρεο σταγερν
ο πατερας εινε 1,82 για τοτε ψιλος

Επισκέπτης
:headbang2: :headbang2: :headbang2:

Συνημμένα

• CHE_7666.jpg
    CHE_7666.jpg
    110,7 KB · Εμφανίσεις: 15
  • CUBA_5415.jpg
    CUBA_5415.jpg
    65,6 KB · Εμφανίσεις: 14
  • CUB_2899.jpg
    CUB_2899.jpg
    123,6 KB · Εμφανίσεις: 15

Επισκέπτης
Χαλαρα...εξω παμε καλα λεμε.

Πιτσιρικας παντως ηθελα να φτιαξω μπλουζακι"Ve"αλλα καποιοι"σωφρονες"φιλοι μου με απετρεψαν...

Ε,ρε τι γελιο θα ειχε πεσει,τι μουρες θα βλεπαμε στον δρομο να ξυνιζουν.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Χαλαρα...εξω παμε καλα λεμε.

Πιτσιρικας παντως ηθελα να φτιαξω μπλουζακι"Ve"αλλα καποιοι"σωφρονες"φιλοι μου με απετρεψαν...

Ε,ρε τι γελιο θα ειχε πεσει,τι μουρες θα βλεπαμε στον δρομο να ξυνιζουν.
Εγω εφτιαξα μπλουζακι οπως το βλεπεις και για μενα και για τους φιλους μου (που δεν ειναι τοσο σωφρονες, ομολογω).
Παντως οι αριστεροι μου τη λενε.
Οι δεξιοι τ0ν περνανε για τον cHE και δεν λενε τιποτα( εχουν συνηθισει γιατι υπαρχει σαν εικονα πια παντου)

Επισκέπτης
ρε βρασε μασ μορε ολι επαναστατες ιμαστε στιν ελαδα αλα τι χουντα ολι τι γουσταρανε τελικα,χτισανε αφθερετα πιρανε δανια ,γιναμε αθροποι
...ιδιως η μανα μου!!!Που να το'ξερε η μαλακω,οτι περνανε τοσο καλα στην Αυστρια???Εκει θα πηγαινε...στον καθαρο αερα του Ματερχορν,οχι στις, εκπαγλου καλλονης,ακτες της ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ!!!Παντως,οτι κι αν γραψεις,ΟΠΩΣ κι αν το γραψεις,εγω,βοθρουλη μου,πιστευω ακραδαντα οτι εισαι η καλυτερη καρδουλα του σαιτ!!!Κeep posting!!!

Επισκέπτης
Σαν σημερα,στις εννια Οκτωβρη του 1967,σκοτωσαν τον  CHE! :'(

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
52
Like
1.165
Πόντοι
6.825
Μαγκας ο che τα καλα του και τα ασχημα,αλλα δεν ειδα ποτε κανεναν να ανοιγει ενα POST με καποιον οικεγενειαρχη με τρια παιδια ο οποιος δουλευ 2+3 δουλειες για να να τα καταφερει.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΓΩΝΑΣ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,RESPECT :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μαγκας ο che τα καλα του και τα ασχημα,αλλα δεν ειδα ποτε κανεναν να ανοιγει ενα POST με καποιον οικεγενειαρχη με τρια παιδια ο οποιος δουλευ 2+3 δουλειες για να να τα καταφερει.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΓΩΝΑΣ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,RESPECT :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ο σεβασμος στον ενα ειναι δεδομενος...εκ των ων,ουκ ανευ!!!Ισως γιατι ο CHE εδωσε την ζωη του για να ΜΗΝ δινει μαχη για την ζωη του ο οικογενειαρχης...που στις εκλογες θα ...

Επισκέπτης
Συντροφακο γεια χαρα...
   Υγειαν εχω και το αυτο δεν επιθυμω δι'εσε,διοτι ξευρω, οτι εκει που'σαι αναγκη δεν εχεις , γιατι εσυ ποτε δεν ειχες , για τις αναγκες των αλλων τραβιοσουν στα βουνα,παρεα με το ασθμα σου,χωρις την παρεα της Αλμειδα και του MiAl,με το τουφεκι σου και τα ματε σου και το πεισμα σου και την συνειδηση σου να σου λεει να μας λεφτερωσεις αλλα εμεις εκει,σαν τον κυρ παντελη,τον υπνο τον βαρυ!Εμεις εδω,τα ιδια και τα ιδια!Τιποτα σημαντικο και ιδιαιτερο!Μια χουντα,εκεινη που ηξερες μας ματσουκωθηκε,εκατσε εφτα χρονακια,μας ειπε οτι ειχαμε ορθοπεδικα προβληματα και μας εβαλε στο γυψο και καποιους στα νησια τους εστειλε,να κανουν διακοπες,γιατι το κλιμα στις πολεις δεν τους σηκωνε,τους επεφτε βαρυ,και το χερι του ασφαλιτη τους επεφτε βαρυ,και μετα τα ξεχασαμε ολα αυτα και μας επεφτε βαρια η πουτσα του τσολια, οταν... ολοι μαζι στο δρομο... ενωμενοι δυνατοι και το Κ.Κ.Ε. εκει,κι αυτο τον υπνο τον βαρυ,αλλα τον αρη τον αναγνωρισε σαν δικο του παιδι και εζησαν αυτοι καλα και μεις χειροτερα,και μη χειροτερα!Απ'το ενα στο αλλο πεταγομαι,αλλα,τι να πεις και τι να μολοησεις που να τελειωσεις και που ν'αρχισεις?Για την χουντα που σου λεγα,μπηκαν οι ασφαλιτες ενα βραδυ σπιτι,ο πατερας μου ζουσε ακομα,λιγο μετα σκοτωθηκε με το αυτοκινητο,δυο αριστεροι σκοτωθηκαν ετσι,ο Παναγουλης και ο πατερας μου,και εχαμε παει στην κηδεια του,του Παναγουλη,οχι του πατερα μου,γιατι ειμασταν με την μανα μου,τοτε στη Μακρονησο,παρεα με κατι αλλες κυριες που τις αγαπουσα πολυ,γιατι ολο με μενα μιλαγανε και με φροντιζανε και λεγανε -Τι ομορφο γιο εκανες βασουλα μου,και απ'οτι θα σου χει πει ηδη η μανα μου,εκεινη δεν μπορουσε να με φροντισει γιατι ενας ψηλος κυριος,της παταγε τις παλαμες κατω καιτις εσπασε-Για να μην ξαναπαιξεις πιανο μωρη πουτανα κουμουνα,και εγω ρωταγα συνεχεια -Τι θα πει κουμουνα? και τους εσπαγα τα νευρα και τελικα ολα καλα!Μονο με την παρισινη κομμουνα του '68 δεν πηγαν και τοσο καλα τα πραγματα,συντροφακο γιατι ,θα τα ξερεις αλλωστε,τι να στα πρηζω, εσυ ησουν εκει,χιλιες σημαιες κοκκινες μαυρες,ο Φεντερικο,η Κατριν και η Σιμον και συ παντου πρωτος-πρωτος και ο κοκκινος ντανυ πρωτος-πρωτος ειπε,οτι καλα κανει καποιος μαλακας και ριχνει μπομπες σε ενα παλιο κολλητο του,γιατι ετσι ειναι αυτα,να σκοτωνονται οι λαοι για του μπουστη το παντεσπανι!Τελος παντων,περασε κι'αυτο,δεν εχει υψηλη τηλεθεαση πια,οποτε μαλλον τελειωσε ο πολεμος,και εσυ δεν ησουν εκει,γιατι δεν προλαβες να πας αλλα ησουν στην εξεγερση του Πολυτεχνειου,που παλι εγινε στο σπιτι και στη Χωρα,της πουτανας της κουμουνας,οταν μπουκαραν οι μπατσοι και ειδαν την φωτογραφια σου πανω απ'το κρεβατι και τους ειπα οταν ρωτησαν ποιος ειναι αυτος ρε κουμουνακι οτι εινα ο χριστουλης και με αρχισαν στα γαμωσταυριδια και στις κλωτσες και ηταν η πρωτη φορα που εφαγα ξυλο για παρτη σου,αλλα τι να κανεις ετσι ειναι οι φιλοι οι αληθινοι,δεν πουλανε ποτε την φιλια,και η Μαρια ετσι εκανε,εδω Πολυτεχνειο,εδω Πολυτεχνειο,εκει Αρμανι εκει Αρμανι,και οταν τα λεγα μετα στους συντροφους που εχουν παρει κοπυραιτ την εικονα σου,μου ειπαν οτι ειμαι αναρχικλα και εγω τους ακουσα γιατι η εξουσια παντα ξερει,και τι να κανω εγινα.Και μετα που εφυγε η χουντα,δεν ηρθε αλλη χουντα,μαλλον,θα σε γελασω,δεν θυμαμαι καλα,εγω τοτε διαβαζα θρησκευτικα,και με ξυπνησε μια φωνη με προφορα απ'των Σερρων την Πρωτη,που θελει σωνει και καλα να γινουμε Ευρωπη και γνωρισα και τον γκαμπα μετα απο την Ευρωπαικη Γορτυνια και γιναμε Ευρωπη και ειπαμε σωθηκαμε, και παλι περναγαν καποιοι καλα και μεις χειροτερα,αλλα τι να πεις???Ετσι ειναι αυτα!!!Μετα ηρθε η αλλαγη και συ παλι ησουν εκει.Μαζι με μια μεγαλη αφισσα του Μαρξ διπλα-διπλα,οταν εφευγα απο την πλατεια σας εβλεπα και ελεγα-λες?Αλλα μπα ...παλι σιγα - σιγα και μη σου πω οχι και τοσο σιγα,ξανα τον υπνο τον βαθυ!!!Σου πα και για την πλατεια,δεν σου ειπα,ααα εκει να δειςΓελιο και κλαμα!Εκτος απο τους μπατσους,κρυφους και φανερους,ερχονταν και διαφωτιστες και Κνιτες και λοιπαι ημετεραι δυναμεις να μας φερουν στον ισιο δρομο,γιατι ενωμενο δυνατο θα φερειτηναλλαγη,και παλι πολυ ξυλο ρε παιδακι μου κι αυτη η αλλαγη,μου ειπε ο Σπυρος ο Χαλβακατι-Εσενα σε θυμαμαι,μωρη αναρχα θα σε γαμησω,αλλα δεν τα καταφερε σε ενα αμφιθεατρο της νομικης πουεπιχειρησε να μου σκισει την μπλουζα που'χε την φατσουλα σου πανωτης,αλλαζεις τελικα δαρτη,θα παρω την κουρτινα τρια και μετα ηρθε και η κουρτινα τρια με εκεινο τον καλο κυριο που ηταν και εκεινος του ΕΚΚΕ και ο αδελφος του και ο αεκτζης,ελα μωρη αρρωστεια,ο ακαλυπτος που΄χε και κεινος μια μπλουζ σαν την δικη μου και δεν μιλαγε με τον νικολα που δεν ηταν τοτε διασημος,μονο ασιμος και πολυ με στενοχωρουσε το γεγονος,αλλα τελικα ο νοκολας ειχε δικιο!Παντου ησουν εκει,διπλα και μετα οταν εγινε αλλη αλλαγη και πηγαμε στην τζενοα,ενας ασφαλιτης,φορωντας την μπλουζα σου πηδηξε απ'το καμιονακι,και αρχισε να πεταει πετρες και μεις την πουλεψαμε γιατι τις ειχαμε μαθει πια αυτεςτις προβοκατσιες και δεν μασαγαμε και καταλαβαμε οτι οι μπατσοι πρεπει να'ναι οι καλυτεροι πελατς των εμπορων που φτιαχνουν μπλουζες με την φατσουλα σου!Τι αλλο να σου πω σημαντικο που ξεχναω,εχω και ενα χρονο να σου γραψω γραμμα!Ετσι κι'αλλιως μεχρι του χρονου,μαλλον δεν θα τα πουμε απο κοντα...δυστυχως!!!PER TUTTI I GENTI CHE PASSERANO...HASTA LA VICTORIA SIEMPRE COMANDANTE              [youtube=425,350]PEj7jnR--Dg[/youtube]. :'(

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Α να χαθείς παλιοτόμαρο, βούρκωσα

Επισκέπτης
[youtube=425,350]55yCQOioTyY[/youtube]PER TUTTI I GENTI CHE PASSERANO

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Α να χαθείς ρε παλιοτόμαρο, όλο εδώ γυρνάω και διαβάζω πάλι αυτό που γραψες...

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
καλος ο ερνεστο αλλα μην ξεχναμε και τους δικους μας..

Συνημμένα

• belouxiotis-omilias sti lamia.jpg
    belouxiotis-omilias sti lamia.jpg
    25,3 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
ΕΜΕΙΣ,δεν τους ξεχναμε ΠΟΤΕ,απ'οτι διαβασες,τους δικους μας!Μηπως,ομως,τους ξεχνανε οι δικοι τους ...τους δικους τους???[youtube=425,350]jvbfAPKULN4[/youtube]

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
αμαν με αυτους τους Μεταναστες ????

Stories